Κωνσταντινόπουλος: «Τσίπρας – Καμμένος έχουν συνεννοηθεί να…»

Στις δηλώσεις Τσίπρα στη Wall Street Journal ότι «ακόμα κι αν φύγει ο Καμμένος, η κυβέρνησή μου θα επιβιώσει» αναφέρθηκε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος λέγοντας ότι «η είδηση είναι ότι «τελείωσε» τον Καμμένο.

Του είπε «θα σου πάρω τους βουλευτές και θα στα πάρω όλα». Αυτό που είναι συνεννοημένο είναι να βάλει τον Καμμένο στο Επικρατείας γιατί είναι στο ίδιο κόμμα. Επειδή ο κ. Καμμένος δεν θα είναι εύκολη υπόθεση μετά τις εκλογές και το ξέρει ο ίδιος θα υπάρξουν εξελίξεις».

Απαριθμώντας στη συνέχεια τους βουλευτές που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε στο ΘΕΜΑ 104,6, «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 146 βουλευτές, 147 η Παπακώστα, ο Παπαχριστόπουλος 148, η Κουντουρά 149, Δανέλλης 150. Δεν θέλω να πω για τον Σταύρο Θεοδωράκη».

Στην ερώτηση αν θα υπάρξει κάποιο αντάλλαγμα σε βουλευτές της αντιπολίτευσης που θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία ο κ. Κωνσταντινόπουλος απάντησε «εγώ νομίζω αυτό που είχε πει ο κ. Τσίπρας. Τα έχει πει ο κ. Τσίπρας όταν ήταν για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι υπάρχουν αργυρώνητοι βουλευτές. Ο κ. Τσίπρας είναι προφήτης. Εγώ νομίζω ότι κάτι θα ξέρει για να το λέει εν πάσει περιπτώσει αν δεν ξέρει το κάνει στην πράξη ο ίδιος».

«Ξέρετε πόσα έχει πει προφητικά ο Τσίπρας; Αν ακούσετε τις δηλώσεις στη Θεσσαλονίκη πριν από δύο χρόνια και τις βάλετε με τις τωρινές δεν θα βρείτε διαφορές» συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Folli Follie καταγγέλοντας ότι «ο οικονομικός διευθυντής της Folli Follie που είχε υπογράψει οικονομικές καταστάσεις τον διόρισαν στο υπερταμείο. Από το υπ. Οικονομικών «δείχνουν» τον Δραγασάκη και το Μαξίμου. Δεν πρέπει να μάθουμε ποιος τον έβαλε εκεί; Αυτός έχει υπογράψει όλους τους ισολογισμούς που είναι ψευδείς».

loading...