Ο Δένδιας ξεσκεπάζει την υποκρισία της ψευτοδεξιάς: «Στη ΝΔ είμαστε υπέρ της σύνθετης ονομασίας»!

Κανονικό ξεμπρόστιασμα της ΝΔ, σε ό,τι αφορά την πραγματική της άποψη για το ζήτημα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων, έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Αθήνα 9,84) δήλωσε ευθαρσώς για την ΝΔ ότι

«είμαστε και εμείς υπέρ της σύνθετης ονομασίας, αλλά η “Βόρεια Μακεδονία” να κατοικείται από “Βορειομακεδόνες”, όχι από Μακεδόνες»!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ΝΔ κράτησαν σιγή ιχθύος για την δήλωση αυτή του Δένδια, η οποία επί της ουσίας δεν διαφέρει στο ελάχιστο απ’ αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ. Αντ’ αυτού, το μόνο που ψέλλισαν συνεργάτες του Μητσοτάκη ήταν ότι «έχουμε μια υπαρκτή λύση που είναι εθνικά επιζήμια επειδή παραχωρεί μακεδονική ιθαγένεια και γλώσσα στους γείτονες. Αν θέλει η κυβέρνηση να δει ποια είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας ας κάνει εκλογές»!

«Θαυμάστε» θέση κόμματος το οποίο φιλοδοξεί αύριο να γίνει κυβέρνηση:

«όταν γίνουν εκλογές θα δείτε την θέση μας»…

 Όταν, δηλαδή, γίνει κυβέρνηση η ΝΔ, τότε θα δούμε την τοποθέτησή της επί του τόσο σοβαρού αυτού Εθνικού ζητήματος, όπου βεβαίως η κατάληξη θα είναι η σύνθετη ονομασία που (από τώρα) φωνάζει ανοιχτά ο Δένδιας.

Το γεγονός ότι ο Δένδιας δεν κλήθηκε σε απολογία με το ερώτημα της διαγραφής ή έστω να βγει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Σπυράκη και όπως έκανε και με τον Καραγκούνη, να χαρακτηρίσει τις δηλώσεις του ως «ατυχείς», δείχνει ότι η ΝΔ στην πραγματικότητα συμφωνεί με τις εθνικά απαράδεκτες δηλώσεις του Δένδια.

Κάτι βέβαια που διατυπώνεται ξεκάθαρα και στην περιβόητη θέση της το 2008 στο Βουκουρέστι…

Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ 2008 ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Στις 3 Απριλίου 2008, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε την ελληνική θέση ως εξής:

«ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ.

Η ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλά η γειτονική χώρα δεν θα έχει διαφορετική ονομασία για το εσωτερικό της και διαφορετικό για τις σχέσεις της με την Ελλάδα και τις διεθνείς σχέσεις της, θα ισχύει ergaomnes -έναντι όλων».

ΔΗΛΑΔΗ, Η «ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ: «ΆΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ «ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

Δηλαδή, τις ίδιες ακριβώς που δέχθηκαν σήμερα οι ψυχικά λεπροί διεθνιστοκομμουνιστές!

loading...

8 thoughts on “Ο Δένδιας ξεσκεπάζει την υποκρισία της ψευτοδεξιάς: «Στη ΝΔ είμαστε υπέρ της σύνθετης ονομασίας»!

  1. ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑΣ Ν.Δ.

    ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ <>!

  2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΙΣ ΕΠΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ (5:51)

    ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΑΘΕΤΙΚΩΝ <>

    Η ΦΡΑΣΙΣ «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»!

    (ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ)

  3. Μα η γραμμη της Ν.Δ.ηταν η συμθετη ονομασια.Νομιζε ο Κυριακος και η παρεα του οτι θα ειχε ξεχαστει σε δεκα χρονια οπως τον συμβουλεψε ο πατερας του,αλλα δεν τους βγηκε και το παιξανε μουλωχτα και αντιθετοι.Για αυτο μη ξεγελιεστε,καταψηφιστε τους.

  4. Η Δεξιά δεν διαφέρει από την Αριστερά. Την διαφορά την κάνει ο πατριωτισμός.

  5. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ?

  6. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣΟΝΟΚΟΜΜΑΤΑ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  7. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Η ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ'' ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ''ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ'' ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ

Comments are closed.