Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!

Την ώρα που τελειώνει το ξεπούλημα της Μακεδονίας ή καλύτερα τώρα που αρχίζει το σχέδιο διαμελισμού της χώρας η έννοια του “πατριώτη” αποτελεί την απόλυτη αποτυχία ενός συστήματος που ξεκίνησε πρώτα με τη χρεοκοπία της χώρας, την παραμυθενία έξοδο από τα μνημόνια και την πλήρη αδυναμία εύρεσης επενδυτών για να ανακάμψει μετά από σχεδόν δέκα χρόνια η Ελληνική οικονομία.

Την ίδια αυτή ώρα με τα σενάρια για αλλαγές συνόρων στα Βαλκάνια η απουσία ενός δυνατού πατριωτικού γνήσιου μετώπου μοιάζει με το ένα από τα επτά θαύματα της αρχαιότητας. Οι ευθύνες πολλές και ποικίλουν από θέση σε θέση με τους διαδικτυακούς “Κολοκοτρώνηδες” να κάνουν καθημερινό πάρτι διαπιστώσεων και να μην λένε να καταλάβουν ότι μπροστά στα σχέδια των μεγάλων δυνάμεων οι μάζες είναι πάντα πιο ισχυρές και αν αυτές πραγματικά πιστέψουν στην ανατροπή όλα μπορούν να επανέλθουν στην φυσική τους θέση.
 Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να υπάρξουν τρείς απαραίτητες προϋποθέσεις. Πρώτον η διαφωνία σε επιμέρους θέματα πρέπει να είναι απλά για τον διάλογο και την διαβούλευση. Δευύτερον οι όποιες πρωτοβουλίες δεν πρέπει να έχουν αρχηγικό χαρακτήρα και τρίτον ο εχθρός είναι απέναντι και όχι μέσα.
Οι παθογένειες της μη συσπείρωσης του πατριωτικού χώρου έχουν να κάνουν με προσωπικές ατζέντες που στις περισσότερες περιπτώσεις τέτοιες έχουν άνθρωποι με πολύ χαμηλή νοημοσύνη ή κουτοπόνηροι που πιστεύουν ότι ή μονο αυτοί μπορούν να σώσουν την Ελλάδα ή ότι αυτοί έχουν πραγραμμάτα και θέσεις που μπορούν να λύσουν τα προβλήματα της χώρας.
Η εύκολη κριτική και τα ανέξοδα σχόλια έρχονται στην ίδια παράλληλη γραμμή με την προπαγάνδα των ΜΜΕ για την γραφικότητα του χώρου με συνέπεια τις πλατιές μάζες να μετακινούνται μέσα στα όρια του πολιτικού συστήματος και όχι της εθνικής συνείδησης.
Αν ρώτησετε εννέα στους δέκα πολίτες και ταυτόχρονα ψηφοφόρους τι σκέφτονται για την Ελλάδα θα απαντήσουν ότι έχουμε τελειώσει σαν έθνος σαν χώρα σαν λαός!!! Οι  ίδιοι που θα πουν αυτό είναι οι ίδιοι που την Κυριακή της κάλπης θα ξαναψηφίσουν τα κόμματα που έφεραν αυτό το χάλι και αυτήν την προδοσία στην χώρα.
Μια χώρα που εξελίσσεται σε μια ανεπαναλήπτη πορεία παθογένειας για δύο αιώνες τώρα και που οι όποιες προσπάθειες για έναν συσπειρωμένο αδέσμευτο αλλά σθεναρό για αντίσταση πατριωτικό κίνημα που συνήθως το προδίδει η αρχομανία, φιλοδοξία και το χρήμα.
Κυρίες και κύριοι ο αντίπαλος έχει χτίσει το αφήγημα του στις παθογένειες του πατριωτικού χώρου και όσο δεν μπορεί να τα κατάλαβουν οι διανοητές του δικού μας αφηγήματος τα όπλα τα οποία διαθέτει ο εχθρός είναι πολύ ισχυρά. Ελέγχουν το κράτος, τους μηχανισμούς, τους θεσμούς και ταυτόχρονα μοιράζουν ψίχουλα για να μπορούν να κατευνάσουν τις μάζες!!
 Μπορεί τα μνημόνια να μίκρυναν την δύναμη των κομμάτων αλλά αυτή η δύναμη παραμένει αναλοίωτη γιατί έχουν την δυνατότητα να ρίξουν στο τραπέζι εκείνα τα ανταλλάγματα για να μπορέσουν ανεξέλεγκτα να ξεπουλήσουν κάθε εθνική μας αξία.
Ακούμε για την μεταβίβαση σημαντικών μνημείων στο Υπερταμείο και δεν κουνιέται φύλλο και την ίδια ώρα η Μακεδόνια ξαφνικά είναι μια και ανήκει στα Σκόπια. Και αντί να βγει ο λαός στους δρόμους παραμένουμε όλοι απαθείς στο τέλος της Ελλάδος.

Η Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Νίνα Δ.Παυλίδου

loading...

1 thought on “Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!!

  1. Το σάιτ Ξ/ρε είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, είμαι βέβαιος ότι σε άλλα σάιτ
    προέχει ο πατριωτισμός, εδώ, μάλλον, πλην ολίγων πατριωτών, έχει μαζευτεί όλη η
    σάρα και η μάρα, ανθελληνισμός, σκοταδισμός, δυσιδαιμόνια και φιλοσιωνισμός.

    Δυστυχώς τα φακτς με οδήγησαν και μένα να πω, μετά από επανελειμένες διαπιστώσεις
    κρίνοντας τους σχολιαστές, ότι δεν αξίζουμε πλέον να υπάρχουμε σαν Έθνος!

    Ο καθένας κάνοντας μια έρευνα στα σχόλια σχολιαστών, αντιλαμβάνετε ότι δυστυχώς,
    αν δεν έχω δίκιο και δεν θέλω να έχω δίκιο, μια μερίδα του λαού μας κολυμπάει
    μέσα στον ιουδαιοχριστιανικό βόθρο και αδιαφορεί για την Ελλάδα!

Comments are closed.