Αυτές είναι οι αποδείξεις για την Ανάσταση του Χριστού

Οι αποδείξεις για την Ανάσταση του Ιησού Χριστού είναι τόσο συντριπτικές που επιβάλλουν την αποδοχή τους χωρίς να αφήνουν κανένα περιθώριο για αμφιβολίες.

Είναι αδιαμφισβήτητα διαπιστωμένο ιστορικό γεγονός ότι, ο Ιησούς Χριστός εκτελέστηκε δημόσια στην Ιουδαία τον 1ο μ.Χ. αιώνα, επί Ποντίου Πιλάτου, μέσω της σταύρωσης, κατόπιν εντολής του Εβραϊκού Σανχεντρίν. Οι μη χριστιανικές ιστορικές καταγραφές του Φλάβιου Ιώσηπου, του Κορνηλίου Τάκιτου, του Λουκιανού της Σαμοσάτα, του Μαϊμονίδη ακόμα και της Εβραϊκής Σανχεντρίν επιβεβαιώνουν τις παλαιοχριστιανικές μαρτυρίες για τις σημαντικές αυτές ιστορικές πτυχές του θανάτου του Ιησού Χριστού.

Όσο για την ανάστασή Του, υπάρχουν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία που την καθιστούν ένα συγκλονιστικό γεγονός:

Η πρώτη σειρά αποδείξεων για την Ανάσταση του Χριστού

Κατ΄ αρχάς, έχουμε αποδεδειγμένα ειλικρινή μαρτυρία αυτόπτων μαρτύρων. Παλαιοχριστιανικοί απολογητές αναφέρουν εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες, ορισμένοι εκ των οποίων τεκμηρίωσαν τις εικαζόμενες εμπειρίες τους. Πολλοί από αυτούς τους αυτόπτες μάρτυρες πρόθυμα και με αποφασιστικότητα υπέμειναν παρατεταμένα βασανιστήρια και θάνατο αντί να αποκηρύξουν τη μαρτυρία τους.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την ειλικρίνεια τους, αποκλείοντας την εξαπάτηση εκ μέρους τους. Σύμφωνα με την ιστορική καταγραφή (Πράξεις 4:1-17, Επιστολές του Πλίνη στο Τραϊανό Χ 96 κ.α.) οι περισσότεροι Χριστιανοί μπορούσαν να δώσουν τέλος στον βασανισμό τους απλά αποκηρύττοντας την πίστη τους. Αντίθετα, φαίνεται ότι οι περισσότεροι επέλεξαν να υπομένουν τα δεινά και να διακηρύξουν την Ανάσταση του Χριστού μέχρι θανάτου.

Αν ήταν όλα απλά ένα ψέμα γιατί τόσοι πολλοί να επιμένουν στα συγκεκριμένα γεγονότα; Γιατί όλοι να επιμένουν εν γνώσει τους σε ένα τέτοιο ασύμφορο ψέμα βρισκόμενοι μπροστά σε διώξεις, φυλακίσεις, βασανιστήρια και θάνατο;

Ανάμεσα στους πιο επιφανείς αυτόπτες μάρτυρες ήταν οι Απόστολοι. Υπέστησαν μια συλλογικά αδιαμφισβήτητη αλλαγή μετά τις εικαζόμενες, μετά την Ανάσταση, εμφανίσεις του Χριστού. Αμέσως μετά την σταύρωση, κρύβονταν από φόβο για τις ζωές τους. Μετά την Ανάσταση βγήκαν στους δρόμους, με θάρρος διακηρύττοντας την Ανάσταση παρά την εντατικοποίηση των διώξεων. Τι ευθύνεται για την ξαφνική και δραματική αλλαγή τους; Σίγουρα δεν ήταν οικονομικό όφελος. Οι Απόστολοι εγκατέλειψαν ότι είχαν για να κηρύξουν την Ανάσταση, συμπεριλαμβανομένου και τις ζωές τους.

Η δεύτερη σειρά αποδείξεων για την Ανάσταση του Χριστού

Η δεύτερη σειρά αποδείξεων αφορά την αλλαγή συγκεκριμένων βασικών σκεπτικιστών, ειδικά του Παύλου και του Ιάκωβου.

Ο Παύλος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως έναν βίαιο διώκτη της πρώτης Εκκλησίας. Μετά από αυτό που περιγράφει ο ίδιος ως μια συνάντηση με τον αναστημένο Χριστό, ο Παύλος υπέστη μια άμεση και δραστική αλλαγή, από ένα φαύλο διώκτη της Εκκλησίας σε έναν από τους πιο παραγωγικούς και ανιδιοτελής υπερασπιστές της. Όπως πολλοί πρώτοι Χριστιανοί, ο Παύλος υπέστη εξαθλίωση, διώξεις, ξυλοδαρμούς, φυλακίσεις και εκτέλεση για τη σταθερή δέσμευσή του στην Ανάσταση του Χριστού.

Ο Ιάκωβος ήταν σκεπτικιστής, όχι όμως επιθετικός όπως ο Παύλος. Μια υποτιθέμενη μετά την Ανάσταση συνάντηση με τον Χριστό τον μετέτρεψε σε ένα μοναδικό πιστό, έναν ηγέτη της Εκκλησίας στην Ιερουσαλήμ. Έχουμε ακόμα μια επιστολή του, που οι μελετητές γενικά δέχονται ότι είναι μία από τις επιστολές του προς την πρώτη Εκκλησία. Όπως ο Παύλος, ο Ιάκωβος πρόθυμα υπέφερε και πέθανε για την μαρτυρία του, γεγονός που πιστοποιεί την ειλικρίνεια της πίστης του.

Η τρίτη και η τέταρτη σειρά αποδείξεων για την Ανάσταση του Χριστού

Η τρίτη και η τέταρτη σειρά αποδείξεων αφορά πιστοποιήσεις εχθρών του χριστιανισμού σχετικά με τον άδειο τάφο και το γεγονός ότι η πίστη της αναστάσεως ξεκίνησε από την Ιερουσαλήμ.

Ο Ιησούς εκτελέστηκε δημοσίως και θάφτηκε στην Ιερουσαλήμ. Θα ήταν αδύνατον η πίστη στην Ανάστασή Του να ξεκινήσει από την Ιερουσαλήμ ενώ το σώμα Του βρισκόταν στον τάφο, όπου το Σανχεντρίν θα μπορούσε να το ξεθάψει και να το τοποθετήσει σε κοινή θέα και έτσι να εκθέσει την απάτη. Αντίθετα, το Σανχεντρίν κατηγόρησε τους Αποστόλους ότι κλέψανε το σώμα, προφανώς σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν την απουσία του (και κατά συνέπεια τον άδειο τάφο). Πώς εξηγούμε τον άδειο τάφο; Παρακάτω είναι οι πιο κοινές εξηγήσεις:

Πρώτη, οι Απόστολοι κλέψανε το σώμα. Αν αυτή ήταν η υπόθεση, αυτοί θα ξέρανε ότι η Ανάσταση ήταν μια απάτη. Γι΄ αυτό δεν θα ήταν τόσο πρόθυμοι να υποφέρουν και να πεθάνουν γι΄ αυτό.. Όλοι όσοι δήλωναν αυτόπτες μάρτυρες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι δεν είχαν δει πραγματικά τον Χριστό και ως εκ τούτου λέγανε ψέματα. Με τόσους συνωμότες, σίγουρα κάποιος θα ομολογούσε, αν όχι για να δώσει ένα τέλος στα δικά του βασανιστήρια, τουλάχιστον για να τελειώσει η ταλαιπωρία των φίλων του και της οικογένειάς του.

Η πρώτη γενιά Χριστιανών είχαν κακοποιηθεί απολύτως. Ο Νέρωνας φώτιζε τα πάρτι στο κήπο του καίγοντας Χριστιανούς. Σίγουρα κάποιος θα είχε ομολογήσει την αλήθεια κάτω από τη απειλή ενός τέτοιου φρικτού πόνου. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καμιά καταγραφή για οποιονδήποτε Χριστιανό που να αποκήρυξε την πίστη του για να βάλει τέλος στον βασανισμό του. Αντίθετα, έχουμε πολλές καταγραφές για εμφανίσεις μετά την Ανάσταση και εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες που ήταν πρόθυμοι να υποφέρουν και να πεθάνουν γι΄ αυτό.

Εάν οι Απόστολοι δεν έκλεψαν το σώμα, πως αλλιώς εξηγούμε τον άδειο τάφο; Κάποιοι είπαν ότι ο Χριστός προσποιήθηκε τον θάνατό Του και στη συνέχεια δραπέτευσε από τον τάφο. Αυτό είναι προφανώς παράλογο. Σύμφωνα με την μαρτυρία αυτόπτων μαρτύρων, ο Χριστός ξυλοκοπήθηκε, βασανίστηκε, πληγώθηκε και μαχαιρώθηκε. Υπέστη εσωτερικές βλάβες, τεράστια απώλεια αίματος, ασφυξία και τρυπήθηκε στη καρδιά Του.

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να πιστεύουμε ότι ο Ιησούς Χριστός (ή οποιοσδήποτε άλλος άνθρωπος κάτω από αυτές τις συνθήκες) θα μπορούσε να επιβιώσει μια τέτοια δοκιμασία, να προσποιηθεί τον θάνατό Του, να μείνει σε ένα τάφο για τρεις μέρες και τρεις νύχτες χωρίς ιατρική φροντίδα, τροφή ή νερό, να αφαιρέσει την τεράστια πέτρα που σφράγιζε τον τάφο Του, να αποδράσει απαρατήρητος (χωρίς να αφήσει πίσω του ένα ίχνος αίματος), να πείσει εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες ότι αναστήθηκε και είναι καλά και στη συνέχεια να εξαφανιστεί χωρίς κανένα ίχνος.

Η πέμπτη σειρά αποδείξεων για την Ανάσταση του Χριστού

Τέλος η πέμπτη σειρά αποδείξεων αφορά μια ιδιομορφία στις καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων. Σε όλες τις κύριες αφηγήσεις της αναστάσεως, οι γυναίκες είναι οι πρώτες και οι κύριες αυτόπτες μάρτυρες. Αυτό θα ήταν μια περίεργη εφεύρεση αφού τόσο στον αρχαίο Εβραϊκό όσο και στο Ρωμαϊκό πολιτισμό, οι γυναίκες ήταν σημαντικά υποτιμημένες. Η μαρτυρία τους θεωρούνταν επουσιώδεις και παραβλέπονταν.

Δεδομένου αυτού του γεγονότος, είναι εξαιρετικά απίθανο ότι οποιοιδήποτε εμπνευστές μιας φάρσας στο 1ο αιώνα στην Ιουδαία θα επέλεγαν τις γυναίκες να είναι οι πρωταρχικοί τους μάρτυρες. Από όλους τους άρρενες μαθητές που ισχυρίστηκαν ότι είδαν τον Ιησού αναστημένο, αν όλοι λέγανε ψέματα και η Ανάσταση ήταν μια απάτη, γιατί επέλεξαν τους πιο δύσπιστους και με κακή αντίληψη μάρτυρες, που μπορούσαν να βρουν;

Ο Dr. William Lane Craig εξηγεί: «Όταν κατανοήσετε τον ρόλο των γυναικών στην Εβραϊκή κοινωνία του πρώτου αιώνα, αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό, είναι ότι αυτή η ιστορία του άδειου τάφου θα πρέπει κατ΄ αρχήν να διαθέτει γυναίκες ως αυτούς που βρήκαν τον άδειο τάφο. Οι γυναίκες ήταν σε πολύ χαμηλή βαθμίδα της κοινωνικής κλίμακας στον πρώτο αιώνα στη Παλαιστίνη. Υπάρχουν παλιές ρήσεις ραβίνων που λένε: «Αφήστε τα λόγια του Νόμου να καούν παρά να παραδοθούν στις γυναίκες» και «Μακάριος είναι αυτός που τα παιδιά του είναι άνδρες, αλλά αλίμονο σ΄ εκείνον που τα παιδιά του είναι γυναίκες. Η μαρτυρία των γυναικών εθεωρείτο τόσο άνευ αξίας που δεν επιτρέπονταν να χρησιμοποιηθούν ούτε καν νομικά μάρτυρες σε ένα Εβραϊκό δικαστήριο. Υπό το πρίσμα αυτό, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι κύριοι μάρτυρες του άδειου τάφου είναι αυτές οι γυναίκες … Οποιαδήποτε μεταγενέστερη αναφορά απεικονίζει άρρενες μαθητές να βρίσκουν τον τάφο, για παράδειγμα ο Πέτρος ή ο Ιωάννης. Το γεγονός ότι οι γυναίκες ήταν οι πρώτοι μάρτυρες του άδειου τάφου, εξηγείται πιο πειστικά από την πραγματικότητα που – είτε μας αρέσει είτε όχι – ήταν αυτές που βρήκαν τον άδειο τάφο! Αυτό δείχνει ότι οι συγγραφείς των Ευαγγελίων κατέγραφαν πιστά ότι συνέβη, ακόμα και αν ήταν ενοχλητικό. Αυτό μαρτυρά την ιστορικότητα αυτής της παράδοσης και όχι το μυθικό στοιχείο της» (Ο Dr William Lane Craig, αναφέρεται από τον Lee Strobel, Τα επιχειρήματα υπέρ του Χριστού, Grand Rapids: Zondervan, 1998, σελ. 293).

Απαντήσεις στα πιο συνηθισμένα ερωτήματα

Είναι δυνατόν να αποδειχθεί το γεγονός της αναστάσεως;

– Μέχρις εκεί που εμπίπτει στην λογική διερεύνηση, ναι!  Μην ξεχνάτε πως τα ιστορικά και προσωπικά γεγονότα δεν ανιχνεύονται και αποδεικνύονται με θετικο-επιστημονικό τρόπο, αλλά με ιστορικο-νομικό. Δηλαδή από: Συλλογή πληροφοριών, μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, συγκρίσεις γραπτών κειμένων, αναφορές τρίτων ή γραπτές μαρτυρίες των ιδίων των πρωταγωνιστών, εξέταση διαφόρων αντικειμένων, αρχαιολογικών ερευνών κ.α. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με τα γεγονότα της Αγίας Γραφής και της ανάστασης του Κυρίου. Δεν χωρεί εδώ επιστημονικο-θετική επαλήθευση. Ενώ λ.χ. για ένα πείραμα βιολογίας ή φυσικής χρησιμοποιούμε μεθόδους των φυσικών επιστημών, στον τομέα της ιστορίας, όπως είπαμε δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια μέθοδο. Δεν κάνουμε πειράματα για να αποδείξουμε δηλαδή ότι έζησε π.χ. ο Σωκράτης, ούτε μπορούμε στο εργαστήριο να αποδείξουμε την ανάσταση του Χριστού.

Από χριστιανικής πλευράς: Ελέγχουμε αξιόπιστες αποδείξεις από τον βίο και την πολιτεία πολλών χιλιάδων μαρτύρων πίστεως που ενώθηκαν με τον Θεό και αγίασαν, εσωτερικές και εξωτερικές μαρτυρίες των Ευαγγελίων, εξωβιβλικές πηγές που αναφέρονται στον Χριστό και τους χριστιανούς κ.λπ. Διαθέτουμε μάλιστα πάμπολλες προφητείες που επαληθεύτηκαν στον Χριστό, τα άφθαρτα λείψανα των αγίων που θαυματοποιούν και μυροβλύζουν, το αναλλοίωτο του αγιασμένου νερού, του αντίδωρου και της Θείας Κοινωνίας, το άκτιστο θείο φως του οποίου είχαν εμπειρία τόσοι και τόσοι άγιοι, τα χιλιάδες θαύματα του Θεού διαχρονικά στην ιστορία και μέσω των αγίων Του, την τέλεια αναμαρτησία και διδασκαλία του Θεανθρώπου, τα πολυπληθή διασωζόμενα στα Ευαγγέλια θαύματά Του, την αυτοθυσία των αποστόλων χάριν του Χριστού, την θαυματουργική μεταστροφή του αποστόλου Παύλου, την ύπαρξη της Εκκλησίας για 2.000 χρόνια –γεγονός που και ο Χριστός προφήτευσε- κ.α.

Ήταν δυνατόν να είχε απλά …… λιποθυμήσει ο Ιησούς πάνω στο σταυρό, να σηκώθηκε αργότερα και να βγήκε από τον τάφο;

– Αυτά  έχουν ειπωθεί και έχουν ερευνηθεί από πολλούς ιστορικούς, φιλόσοφους, θεολόγους και άθεους φιλολόγους. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο Ιησούς εκτελέσθηκε δημόσια, πιστοποιήθηκε η εκτέλεσή Του από τον Ρωμαίο Επίτροπο Πιλάτο, από τον υπεύθυνο εκατόνταρχο και τους Ρωμαίους στρατιώτες, και, πριν απ’ όλα αυτά, δέχθηκε ένα ισχυρότατο πλήγμα με ακόντιο στην πλευρά, από την οποία οπή, σε μέγεθος γροθιάς, έτρεξε αίμα και νερό (Ιω. 19,34). Ο ορός αυτός  (νερό και αιμοσφαίρια), που σχηματίζεται στο περικάρδιο ενός νεκρού ανθρώπου και σταματά την κίνηση της καρδιάς, είναι σήμερα μια μοναδική ιατροδικαστική απόδειξη ότι ο αρχηγός της Ζωής είχε πράγματι πεθάνει.

Σύμφωνα με τα ανωτέρω ήταν αδύνατον να είχε απλά …… λιποθυμήσει ο Ιησούς, να σηκώθηκε και να βγήκε από τον τάφο. Άλλωστε ούτε οι Εβραίοι τόλμησαν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο, παρά μίλησαν μόνο για κλοπή. Θα μπορούσε εξάλλου ο καταταλαιπωρημένος και καταπληγωμένος Ιησούς να κυλήσει τον τεράστιο ογκόλιθο αλλά και να αγνοηθεί από την φρουρά; Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα ο τάφος ήταν άδειος. Πιστοποιήθηκε από τις Μυροφόρες και τους μαθητές Του, αλλά και από τους Ιουδαίους, που δεν κατάφεραν να κρατήσουν δέσμιο τον αναστάντα, ακόμη και με την τοποθέτηση ογκόλιθου έξω από τον τάφο και φρουράς ενόπλων στρατιωτών.  Δεν συζητάμε την ευφάνταστη περίπτωση να είχαν κλέψει το σώμα Του κάποιοι από τους εχθρούς του, Ηρωδιανοί και Σαδδουκαίοι καθώς και στελέχη του Ναού,  αφού αυτό ακριβώς ήθελαν να αποφύγουν: την λαϊκή πίστη ότι ίσως ανασταινόταν απ’ τους νεκρούς.

Και πώς είμαστε σίγουροι ότι την ψευδή είδηση πως οι μαθητές του Χριστού έκλεψαν το νεκρό σώμα Του, δεν την είχαν διαδώσει οι Ιουδαίοι; (Ματθ. 28,11-13)

– Αποδεικνύεται,  με τις δύο ακόλουθες σκέψεις:

Καταρχάς, ο τάφος ήταν πράγματι άδειος, και αυτό διαπιστώνεται από δύο τινά: Το ένα είναι πως αν κατείχαν οι Ιουδαίοι αρχιερείς το νεκρό σώμα του Ιησού, θα το παρουσίαζαν αμέσως ως απόδειξη τού ότι δεν είχε αναστηθεί εκ του τάφου και για να σταματήσουν το κηρυκτικό έργο των αποστόλων.

Το δεύτερο είναι μια έγγραφη απόδειξη από τον Ιουστίνο, το Φιλόσοφο και Μάρτυρα, ο οποίος ήταν μάλιστα και Ιουδαίος. Αυτός ο θείος άνδρας, 100 χρόνια  περίπου μετά την ανάσταση του Χριστού, στο έργο του “Διάλογος προς Τρύφωνα” αναφέρει ότι οι Ιουδαίοι είχαν στ’ αλήθεια διαδώσει μια τέτοια πλάνη, ότι δηλαδή οι μαθητές της “παράνομης αίρεσης των Χριστιανών” είχαν κλέψει το σώμα τού  εκτελεσθέντος από τους ομοεθνείς του, Ιησού, τη νύχτα κατά την οποία πέθανε και ετάφη. Δεδομένου ότι ο Ιουστίνος, απευθυνόμενος στο ιουδαϊκό του περιβάλλον προς υπεράσπιση του Χριστιανισμού, προβάλλει μια τέτοιας εκτάσεως κατηγορία προς αυτούς, πιστοποιεί ότι πράγματι ο τάφος την Κυριακή του Πάσχα βρέθηκε κενός καί από τους Ιουδαίους καί από τους μαθητές του Χριστού.

Γιατί δεν μπορούμε να υποθέσουμε, είπε η Μαρία, ότι είχαν κλέψει το σώμα Του οι μαθητές Του, διαδίδοντας στη συνέχεια ότι αναστήθηκε;

– Αυτό σημαίνει, με βεβαιότητα  ότι:

-οι δειλοί και έντρομοι ψαράδες-μαθητές του Χριστού θα είχαν μεταμορφωθεί από μόνοι τους και εντελώς ξαφνικά σε θαρραλέους λέοντες, αψηφώντας τον επικείμενο θάνατό τους σε περίπτωση που τους συνελάμβαναν, ενώ όσο ακόμη Εκείνος ζούσε τον αρνήθηκαν, τον πρόδωσαν, τον εγκατέλειψαν και κρύφτηκαν από μεγάλο φόβο,

-θα είχαν αψηφήσει την πάνοπλη ρωμαϊκή φρουρά ή θα την είχαν νικήσει ή θα είχαν περάσει ανάμεσά τους όταν όλοι (;) κοιμόντουσαν,

-θα έπρεπε να είχαν μετακινήσει χωρίς θόρυβο μέσα στην ησυχία της νύχτας τον βάρους 2 τόνων λίθο του μνημείου, αποσπώντας και τη σφραγίδα από πάνω του,

-θα προσπαθούσαν μάταια για πολλή ώρα να ξεκολλήσουν τις εμποτισμένες με πολλά κιλά ακριβών αρωμάτων γάζες από όλο του το σώμα, μιας και αυτές βρέθηκαν μέσα στο μνημείο κανονικά τακτοποιημένες,

-θα είχαν πάρει και κρύψει το γυμνό σώμα του Ιησού και, στη συνέχεια, θα είχαν αρχίσει με μεγάλη τόλμη -και χωρίς να ενοχληθούν από τις συνεχόμενες ψεύτικες (υποθετικά) υποσχέσεις του διδασκάλου τους ότι θα ανασταινόταν την τρίτη ημέρα- να διαδίδουν την παράλογη και βλάσφημη απάτη της ανάστασης (εκείνοι που ήξεραν περισσότερο απ’ όλους και βίωσαν το ηθικό μεγαλείο του Δασκάλου τους), υπομένοντας χωρίς λόγο εξευτελισμούς, μαστιγώσεις, φυλακίσεις, βασανιστήρια και φρικτό θάνατο, ενώ παράλληλα ήταν και πολύ καλά στα λογικά τους όπως αποδείχθηκε από την ζωή και το έργο τους. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει φυσικά πιστευτό από μια εξονυχιστική και αντικειμενική έρευνα.

Στα προηγούμενα επιπροστίθεται η λογική σκέψη ότι είναι αδύνατον να μην παρουσιαζόταν έστω και ένας τρομοκρατημένος ή μετανιωμένος ή δωροδοκημένος μαθητής Του, ή των μαθητών συνεργάτης και γνώριμος, που να μην αποκάλυπτε την απάτη, φοβούμενος συν τοις άλλοις για την ζωή του, μόλις άρχιζαν να αυξάνονται οι διώξεις, τα παθήματα, οι φυλακίσεις, αλλά και οι δολοφονίες των πρώτων μαθητών του Χριστού.

Υπάρχει και η θεωρία πως οι Μυροφόρες γυναίκες πήγαν από λάθος σε κάποιον άλλο άδειο τάφο, νομίζοντας έτσι, και από παρεξήγηση, ότι αναστήθηκε ο Ιησούς.

– Αυτή  η θεωρία είναι διάτρητη από ανακρίβειες:

Πρώτα πρώτα οι Μυροφόρες είχαν επισκεφθεί τον τάφο από το βράδυ εκείνο που θάφτηκε μέσα σ’ αυτόν ο Ιησούς και δεν πήγαν για πρώτη φορά να τον βρουν ξημερώματα Κυριακής,

-οι άγγελοι πιστοποίησαν την ανάσταση του Χριστού,

-ο Πέτρος και ο Ιωάννης έτρεξαν αμέσως στον άδειο τάφο (γνώριζαν φυσικά πού είναι) και είδαν με τα μάτια τους όσα τους καταμαρτυρούσαν οι γυναίκες,

-ήταν ο μοναδικός τάφος που είχε πάνω του σπασμένη ρωμαϊκή σφραγίδα και

-οι αρχιερείς και οι Ρωμαίοι θα διέψευδαν και γελοιοποιούσαν τους αποστόλους, σε περίπτωση που είχαν κάνει λάθος στην ακριβή τοποθεσία εναπόθεσης του ενδόξου νεκρού σώματος, διδάσκοντας λίγο αργότερα μια υποτιθέμενη Ανάστασή Του.

-Δεν θα μπορούσαν ακόμη να είχαν παραισθήσεις και μαζικές οπτασίες περί της αναστάσεως οι απόστολοι κ. Αδάμο;

– Όχι βέβαια!  Επρόκειτο για ανθρώπους πρακτικούς και έξυπνους, για ψαράδες και φοροεισπράκτορες (λ.χ. ο Πέτρος και ο Ματθαίος) της καθημερινής βιοπάλης, και όχι για τρελούς ή αρρώστους ψυχολογικά, οι οποίοι δεν περίμεναν καθόλου μάλιστα να εξελιχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τού να αναστηθεί δηλαδή ο Ιησούς. Οι μαθητές Του μην ξεχνάμε ότι πήραν για ανόητες τις Μυροφόρες όταν τους είπαν ότι έλειπε το σώμα Του από τον τάφο, στον δρόμο προς Εμμαούς οι δύο συνοδοιπόροι τού αναστημένου πλέον Ιησού, περίλυποι, δεν μπορούσαν να διανοηθούν το ενδεχόμενο της ανάστασης Του, οι Μυροφόρες σκεπτόντουσαν πώς θα κυλήσουν τον βαρύ βράχο, η Μαρία η Μαγδαληνή νόμισε ότι είδε τον κηπουρό και όχι τον αναστάντα Χριστό, οι απόστολοι πίστεψαν στην αρχή όταν τον πρωτοείδαν εγερθέντα ότι βλέπουν φάντασμα, ο Θωμάς ήταν ο πλέον δύσπιστος.

Η σύγχρονη Ψυχολογία διδάσκει ότι παραισθήσεις συμβαίνουν μόνο σε εκείνους που περιμένουν εναγώνια να συμβεί κάτι συγκεκριμένο. Τέτοιας έκτασης και βάθους μαζικές παραισθήσεις να υπέστησαν, ώστε να βλέπουν τόσοι πολλοί άνθρωποι τον αναστημένο Χριστό, για τόσο μεγάλο διάστημα, όλες τις ώρες της ημέρας και σε διαφορετικές κάθε φορά τοποθεσίες, χωρίς να περιμένουν ή να ελπίζουν για ένα τέτοιο αξιοθαύμαστο γεγονός όπως η ανάσταση Του;

Εξάλλου, μετά τις 40 ημέρες, οπότε και αναλήφθηκε ο Χριστός, γιατί σταμάτησαν ξαφνικά οι εμφανίσεις του αναστάντος, αν επρόκειτο για ψευδαισθήσεις;  Να υποθέσουμε ότι “συνεννοήθηκαν” όλοι μαζί για να πιστέψουν ότι αναλήφθηκε; Αυτά είναι αστεία και μόνο να τα συζητούν ορισμένοι. Πολύ περισσότερο αδικούν την νοημοσύνη τους αν τα πιστεύουν κιόλας. Θα γινόταν ποτέ ο Σαύλος [μορφωμένος Ιουδαίος και όχι κανένας μισότρελος και διανοητικά πειραγμένο άτομο, ο οποίος εξάλλου ήταν αμείλικτος διώκτης των Χριστιανών και της Πρώτης Εκκλησίας, με αρνητική ψυχολογία απέναντι στον Χριστιανισμό και με αυστηρή πίστη στην μονοθεΐα και την εθνικιστική παράδοση των εβραίων] τόσο ένθερμος χριστιανός, και μάλιστα απόστολος στα έθνη, αν δεν βίωνε την μοναδική εμπειρία της ελλάμψεως του προσώπου του Χριστού, μέρα μεσημέρι, στο δρόμο προς Δαμασκό, όπου πήγαινε για να σιδηροδέσει και φυλακίσει χριστιανούς; Είναι δυνατόν να έχουν κάποιοι παράκρουση, όταν ακούνε τον αναστάντα να τους νουθετεί και να δίνει οδηγίες για το έργο τους, να τρώει μπροστά τους, να τον αγγίζουν, να προσκαλεί τον Θωμά σε αυτοψία, να περπατά μαζί τους στο δρόμο και να συζητάνε για την αποστολή τους και ακόμη να ρωτά τρις τον Πέτρο αν τον αγαπά, για να του αποκαλύψει στη συνέχεια τον τρόπο του μαρτυρικού θανάτου του;

Έπειτα: ο απόστολος και πρώην τελώνης Ματθαίος, ο ετεροθαλής αδελφός του Ιησού Ιάκωβος, ο από τους στύλους της Εκκλησίας Πέτρος, 500 χριστιανοί-μαθητές Του, ο πύρινος ιεραπόστολος Παύλος, όπως φαίνεται από τις ευαγγελικές διηγήσεις είδαν τον αναστημένο Ιησού μετά τον θάνατό Του. Των ανθρώπων αυτών το έργο, τα θαύματα και η διδασκαλία μαγνήτισαν και σαγήνευσαν γενεές γενεών ανθρώπων. Υπήρξαν ιδιαίτερα ανιδιοτελείς και σοβαροί μάρτυρες των θείων ενεργειών. Μάλιστα γνώριζαν πολύ στενά τον Χριστό και είχαν μαθητεύσει για χρόνια κοντά Του. Είναι αλήθεια ότι μόνο οι στενοί συγγενείς και φίλοι μπορούν να αναγνωρίσουν εύκολα την ταυτότητα προσφιλών προσώπων. Δεν λάθεψαν λοιπόν, ατενίζοντας τον Αναστημένο!

Επίλογος

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Χριστός αναστήθηκε από τους νεκρούς. “Ηγέρθη, ουκ έστιν ώδε”, ακούστηκε ο άγγελος να λέει με χαρά στις μυροφόρες και για όλο τον κόσμο μέχρι συντελείας των αιώνων. Είναι η αναγγελία της μελλοντικής ανάστασης για όλους μας.

Έκτοτε η Εκκλησία βασίζεται πάνω στον άδειο τάφο του Ιησού. Και την ανάστασή Του αναγγέλλει μέχρις ότου έλθει και πάλι “ίνα κρίνει ζώντες και νεκρούς”. Μόνο η Ενσάρκωση, τα Πάθη και η Ανάσταση του Κυρίου εξάλλου μπορούν να ερμηνεύσουν τον ανθρώπινο πόνο και το κακό που επικρατούν πάνω στη γη. Θα παραμένουν στον αιώνα το μοναδικό κλειδί της ιστορίας, άνευ των οποίων η ιστορία παραμένει παράλογο μυστήριο και ο άνθρωπος συγχύζεται, καταντά τρελός, σκληρός ή μοιρολάτρης, μη μπορώντας να κατανοήσει το νόημά της.

Η νίκη του Ιησού επί του Σταυρού είναι η νίκη κατά του θανάτου, είναι ο ουράνιος θρίαμβος πάνω στον πόνο, την απελπισία, την απόγνωση, την κακία. Ο Χριστός βάσταξε επί του σταυρού Του την αγωνία και τα πάθη όλου του κόσμου. Μετέφερε την ανθρώπινη κραυγή και το υπαρξιακό κλάμα μέχρι τον θρόνο του Πατέρα Του (καί με την Ανάληψή Του). Και λύτρωσε την ανθρώπινη φύση από την αθλιότητα και πτώση.

Έκτοτε ο κάθε άνθρωπος μπορεί με προσωπικό αγώνα, ταπείνωση και αγάπη να ανορθωθεί και ενωθεί κατά χάριν με τον Τριαδικό Θεό. Να παλέψει με τον κατώτερο εαυτό του (τις αδυναμίες, αστοχίες και τα πάθη του) και με τη δύναμη του Θεού να νικήσει, κάνοντας πράξη την αγιογραφική ρήση που λέγει πως «Σ’ εκείνους που αγαπούν τον Θεό, όλα (ακόμη και τα κακά και δυσάρεστα) συνεργούν στο αγαθό».

Διότι ο σταυρός και η ανάσταση του Χριστού μάς βεβαιώνουν εσώψυχα πως το κακό, ο φόβος και ο πόνος δεν έχουν πια την τελευταία λέξη στον κόσμο και την ιστορία, αλλά προσωρινές επί μέρους νίκες, ενώ την τελευταία μάχη θα κερδίσει ο πανένδοξος και παντοδύναμος Υιός του Θεού, ερχόμενος μετά των νεφελών του ουρανού, της βασιλείας του οποίου “ουκ έσται τέλος”.

iellada.gr

loading...

65 thoughts on “Αυτές είναι οι αποδείξεις για την Ανάσταση του Χριστού

  1. Καλημέρα, μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε στην Στοκχόλμη!

    Θα μπορούσε βέβαια κάποιος να πάρει με την σειρά όλα τα γελεία επιχειρήματα,
    τύπου "οι άγγελοι πιστοποίησαν την ανάσταση του Χριστού" ή το άλλο
    "ο Ιώσηπος είπε …" μα δεν έχει πει ΤΊΠΟΤΑ για κανέναν χριστό!

    Πέρα από το βήμα βήμα αποκάλυψη του ψευδους, μπορεί κανείς
    ακόμη καλύτερα να το δει σαν σύνολο από ψηλά.

    Προσπαθεί ο συγραφέας να νας πείσει "ναι ρε παιδιά, μα την παναγία,
    αλήθεια σας λέω…" και μιλά για τον θεό!
    Χα..χα… γελειότητες χριστιανοταλιμπάν!

    Για να έχει υπάρξει ανάσταση (!) πρεπι να έχει υπάρξει γέννηση, ε ΔΕΝ έχει
    υπάρξει ΚΑΝΈΝΑΣ χριστός γιος του θεού, κανείς ιστορικός ΔΕΝ αναφέρει ΤΊΠΟΤΑ!

    Ξινίζει? ε τί να κάνουμε ρε παιδιά, το πίστευε και μην ερευνα, δεν….

  2. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ,ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΔΕΙΟ.Η ΠΑΝΟΠΛΗ ΦΡΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ;ΑΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ,ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ;ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΣ 2 ΤΟΝΩΝ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ; O XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ;ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΗΦΘΗ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑ.

  3. Η χριστιανική θρησκεία έχει καταφέρει να φυτέψει στον εγκέφαλο των οπαδών της, την συνομιλία μιας γυναίκας κι ενός φιδιού, ως πραγματικό γεγονός!

    Πρόκειται για την Εύα και τον "κατηραμένο όφη" και την "συνομιλία" τους στον Παράδεισο.
    Γένεσις, 3: 1-3

    Επίσης ότι άνθρωπος "συνομίλησε" με…..γαϊδούρι!
    Αριθμοί, 22: 28-30

    Αν σκεφτεί λοιπόν κανείς, ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως όντως συνέβησαν αυτά,
    τότε δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια
    οι ίδιοι άνθρωποι να πειστούν ότι ανεστήθη ο Ιησούς, κάποιος Λάζαρος,
    ότι άνοιξαν τα μνήματα και σηκώθηκαν οι "κεκοιμημένοι",
    ότι μετά την σταύρωση έγινε σεισμός και σκοτάδι σ όλη την Γη,
    (Ματθαίος κεφ. 27 – 45,51,52,53),
    ότι υπάρχει κάποιο Άγιο Πνεύμα, ότι πρέπει να προσκυνούν κόκκαλα, νεκροκεφαλές, ξύλα, ζώνες, ακόμα και κάστανα.

  4. "ΑΠΟ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ"
    ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΧΕΙ ''ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ'' Ο "ΑΡΤΕΜΗΣ"
    Κ'Ε.ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    "ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ" ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ "ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΣΗΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ

  5. ΕΤΡΕΞΕ ΒΟΛΙΔΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 50.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ…

    ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΧΤΙΚΙΟ ΟΜΩΣ…!!!

    ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ "ΤΥΧΑΙΑ" ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΕΙΔΑΝ ΣΤΙΣ 2 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΩΘΗΚΕ….ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    https://www.facebook.com/dontwhisper.net/videos/2019652074723895/

  6. Νικόλαος Έλλην

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ … ( εβραιος ) ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ….
    ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ …
    (του απαντησα καταλληλως ) ……..

    ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ … ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ .. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    (του σαβαωθ ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ .
    Ο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ (εβραιο ιερεας ) ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ …. ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΒΩ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ …

    ΤΕΛΙΚΑ …. Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ …
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ … ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ … ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ .. ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ … ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ …. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ … ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …

    Ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΥΣ .. ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ .. ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ …
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΩΣΗ ….

    ΓΙΑΤΙ … ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ …
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ..
    ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ … ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ…!!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ….

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ….
    ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΘΗΡΙΑ !!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΘΗΡΙΑ .. ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ … ΚΑΙ ΤΟΤΕ ?
    ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ …

    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/26231008_319130081906839_4281276065817746438_n.jpg?oh=5aa135b34de3791fdeca39640881de80&oe=5AF273C2

  7. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΩ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ…

  8. ΤΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΤΙ ΠΕΝΗΝΤΑΑ
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ… ΒΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΙΤΑ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΛΙ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ? ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΡΕ ΠΟΥΤΣΟΠΑΤΕΡΑΚΟ-ΜΑΛΑΚΟ-ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΤΣΑΠΕΛΟΣΥΝΤΗΡΗΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΩΛΟΒΛΑΧΕ ΖΑΓΚΛΑΡΑ? ΟΥΥΙΙΤ ΜΠΙΡΤΑΚΑ ΤΣΑΠΕΛΟΣΥΝΤΗΡΗΤΕ ΚΑΠΑΝΑΡΑ

  9. "ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΟ"
    "ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ" ΚΑΙ ΤΗ "ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙΚΤΡΑ ΜΕ 550 ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ ΤΕΛΊΚΑ ΜΙΑ ΟΠΗ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΕΚΑΝΑΝ …. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ … ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ
    ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΘΕΟΥΣ 'Η ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΩΡΡΑ

  10. Αντε παλι Γιαχωβα θα παρεις το 20αρικακι σου σημερα. πιστος στον Δασκαλο πηρες το κατεβατο και τσουυυπ σαν την ψωλη το αμολησεσ να μας αποδεξεις οτι ξανετε παρτουζες εκει που συναντιεσται τις ''σκοτεινες τεταρτες'' οπως τισ λετε. Σβηνετε τα φωτα και πολακωνεται ο ενας τον αλλον στον πουτσο αντρας ειναι γυναικα ειναι ολοι αλλαξωκολλιες κανετε…

  11. "ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΟ"
    "ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ" ΚΑΙ ΤΗ "ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙΚΤΡΑ ΜΕ 550 ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ ΤΕΛΊΚΑ ΜΙΑ ΟΠΗ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΕΚΑΝΑΝ …. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ … ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ
    ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΘΕΟΥΣ 'Η ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΩΡΡΑ

  12. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ….!!!

    ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ****ΠΑΝΤΑ**** ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ….

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙ…!!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 7-9-2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 5.00 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ…!!!

    ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΙΣ 2 ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ «ΧΑΘΗΚΕ» ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ,ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΕΨΑΞΕ" ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ….

    ΤΑ 6 ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΤΙ 50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ….

    https://www.facebook.com/dontwhisper.net/videos/2019652074723895/

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΙΝΕΙΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΑΛΕΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ Π/Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ…10 ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ…..

  13. Σε παρακαλώ μίλα σαν άνθρωπος και μη βρίζεις, όπου και αν ζω,
    είναι δική μου υπόθεση οχι δική σου, γιατί ασχολείσαι μαζί μου?
    Ασχολείσου με την μιζέρια σου και τον βόθρο της κούτρας σου.

    Αν έχεις να πεις κάτι σχετικό με την ανάρτηση, πέστο,
    αλλιώς βγάλε τον σκασμό, λεπρε ρουραιε.

  14. "ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΟ"
    "ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ" ΚΑΙ ΤΗ "ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ" ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙΚΤΡΑ ΜΕ 550 ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ ΤΕΛΊΚΑ ΜΙΑ ΟΠΗ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΕΚΑΝΑΝ …. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ … ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ
    ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ή ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΘΕΟΥΣ 'Η ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΩΡΡΑ

  15. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΥΨΑΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ …

    ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ … ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ

    ΑΝ ΩΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  16. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΥΠΕΡ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ

    ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ ΞΟΦΛΗΣΑΤΕ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΦΕΥΓΩ
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΚΑΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΗ ΚΛΑΙΤΕ ΣΩΡΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.Π ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΡΑΜΟΝ

  17. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΕΠ ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?…ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 0600….ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ?….ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΛ ΣΤΙΣ Ο5ΟΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΛΘΩ ΑΜΕΣΩΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΗΓΑ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ mail ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙΤΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ….ΤΙ? ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ? ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?…ΝΑ ΛΕΩ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΥΠΟΛΟΣΤΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΛΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΜΠΕΣΙΡΙ ΧΑΡΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ''Χ'' ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ!!….ΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΤΡΕΛΟΥΛΙΑΚΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΚΙ'ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΧΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΕΕΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΑΑΑΑ Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΒΝΟ Ο ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΣ ROBISSA ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΑ….ΑΑ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ Ε? ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ε ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΝΟΥΝ!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΛΕΙΨΑΝ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ yoshef ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΤΣΑΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΨΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝΕ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟ….ΜΑΑ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΕΙΛΕΙ ΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ?….ΕΕΕ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΙΓΟΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΤΡΙΔΟΝΤΗΣ ΒΙΚΗ ΤΣΙΒΙΚΗ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΠΡΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΧΟΝΤΑ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΟΥ PORNO-VIDEO ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?……ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩΝ ΤΩΡΑ ΩΩΩΩ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΣ ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ…ΣΤΑΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΑΡΧΗΓΕ? ΝΑ ΕΛΘΕΙ? Α ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΗΤΑΝΕ ΛΕΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΤΚΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΤΙΦ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΓΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ?….ΑΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΤΙΦ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΘΑ ΚΛΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ''ΠΙΦ' ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑΩ…..ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΑΝΑΘΕΣΑΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…salom….salom..

  18. Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΑΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΤΑΡΩ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ?
    ΑΑΑΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ….

  19. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΤΙΚΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ….
    ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙ…??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  20. Ο κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ …ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ…"ΒΡΕΘΟΥΝ" ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…

    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ, ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 3.500 ΕΤΩΝ ΠΡΟ…"ΧΡΙΣΤΟΥ", ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ…12…"ΧΡΙΣΤΟΙ" ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ…25η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΠΟ…ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΗΤΕΡΑ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ …30 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ. …ΔΙΔΑΣΚΑΝ, ΕΚΑΝΑΝ…"ΘΑΥΜΑΤΑ", ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ…12 ΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…"ΚΑΚΟΥΣ", ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ… "ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΑΝ"…

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ, ΓΟΤΘΟΥΣ, ΚΕΡΑΤΟΓΟΤΘΟΥΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΥΣ…

    …ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ …"ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟΝ", ΔΕΝ ΒΛΑΦΤΕΙ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ 9.17π.μ.,

    ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ, "ΘΑΥΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ "ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ". ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΕΣ 90ΧΡΟΝΕΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ, ΠΟΥ…"ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ…ΠΑΠΑ-ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ…"ΘΑΥΜΑ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ…ΚΑΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…ΣΗΜΕΡΑ…

    …"ΘΑΥΜΑ" ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ…"ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ…"ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ…"ΘΑΥΜΑΣΕΙΣ", ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ "ΔΕΙΣ" ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ "ΚΤΗΜΑ" ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ,…"ΘΑΥΜΑ", ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ…"ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ… "ΕΙΠΑΝ" ΟΙ…"ΕΙΔΙΚΟΙ" ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟΥ…

    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  21. ΡΑΜΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ,ΕΣΥ 82 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 85 ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΟΜΩΣ….ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΟΥ ΜΩΡΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ,ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ??ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  22. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ Ο ΖΑΚΛΑΡΑΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!! ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΕΞΑΓΑΓΩ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΜΟΥ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΣΤΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΘΩ ΜΑΧΑΙΡΩΘΩ ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ?…..ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΕ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΣΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΙΚΙΔΚΗ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΝΩ ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΤΣΑΠΕΛΟΣΥΝΤΗΡΗΤΕ ΠΑΤΕΡΤΑΚΟ-ΦΑΣΟΥΛΑΔΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ….ΑΚΟΥ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ..

  23. βρε μαλακα ζαγκλαροκωλε διχασμενος εισαι; ειναι κακο να ζεισ στη χαλκιδικη; το κακο ειναι να λες ψευτιες οτι ζεις στη σουηδια
    κανεις οτι δεν καταλαβαινεις εχεις σκυλοβρισει ολο το κοσμο σε ολα τα ιστολογια
    και το σκασμο να τον βγαλεις εσυ και οι σκατοψωρραιοι που σε βαζουνε

    ευταξιας

  24. Και αμα οι κρατουμενοι αλλα και οι κρατουμενες χρησιμοποιησουν προφυλακτια τα κανουν δηλαδη σφεντονες και σας πετανε κουραδοσφαιριδια αποξραμενα ειδκα για την περιπτωση σας η και τσαπελες ακομα τι θα γινει τσαπελιφαγε? Α ααααα χα χα χα χαααα αντε ασε τις Ζαγκλαριες μην γινεται Ζαγκλαρας….χι χι χιιιιιι

  25. ειναι ερωτευμενη μαζι σου γιατι τον εχεις μεγαλυτερο απο το ζαγκλαρα!!!
    το πιασες το υπονοουμενο ?

    αγγελικη η παπισσα του σωρρα αμεεεεεεεεεε

  26. ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΑΣΜΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΛΥΡΑΣ ΑΦΙΕΡΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΑΞΙΑΝ…

    ΓΥΦΤΑΞΙΑΝ ΓΥΦΤΑΞΙΑΝ
    ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΓΑΜΙΕΣΕΝ

    ΒΑΛΤ'ΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑΝ
    ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ
    ΓΑΡΓΑΛΙΕΣΕΝ……..

    ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΛΩΤΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΑΞΙΑΝ….ΧΙΙΙΙΧΙΧΙΧ

    ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥΤΣΟΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΙΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΝΤΑΜΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΡΙΝΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΚΙ'ΌΙ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠ'΄ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΛΑΡΙΝΙΟ…..ΧΑ ΧΑ χααααα

  27. Ρούφα ένα αρχίδι, αλλά με προσοχή μη μου πνιγείς, κατινίτσα!

  28. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΑΥΤΗ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…

    ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΣΚΑΤΑ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ,ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΓΙΝΕ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΙ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ…

  29. ΖΑΓΚΛΑΡΑ? ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΜΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΡΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΕΚΡΑ ΣΥΚΙΩΤΗ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΥΠΟΔΙΚΟ….

  30. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΕ ΜΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ…!!!

  31. ξερεις γιατι πετω απο τη χαρα μου,
    διοτι εχετε μαϊμου συντονισμο, αλλα απο τη
    πολλη 'πειθαρχια' και αμορφωσια κανετε σαχλαμαρες .
    Αιφνης απο το πουθενα εμφανιζεται ο
    ζαγκαρας και ξαφνικα κοβεται και
    παιρνεις τη σκυταλη εσυ και ο
    πατερακης αυτα ειναι για γελια γλυκε μου
    και μη το παιζεις μορφωμενος οσα γραφεις
    τα εχει αναρτησει ο αλφειος. κανονιστε
    ποιος απο ολους θα γραφει ή και ολους σας προτιμω ε! πως να το κανουμε βγαζετε πιο
    πολυ γελιο η ηλιθιοτης και η γελιοτης
    ειναι τα προτερηματα σας!!!!!

  32. ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΞΩΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΤΣΑΠΕΛΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ

  33. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΜΟΝ ΑΛΛΑ Ο ΡΑΜΟΝ…

  34. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ….

    ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ
    ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ 😨

  35. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

    ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑΝΑΚΡΙΤΗ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

  36. ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ
    ΚΑΙ ΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
    Ο ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΨΟΥΡΗΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝ ΠΩΣ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
    Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ
    ΟΓΔΟΝΤΑ ΜΑΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
    ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΜΕ ΠΙΟ ΝΕΑΡΑ
    ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΤΕ
    ΠΡΟΣ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ????
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΕΣΗ
    ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  37. ΑΡΘΡΟ 216..10ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙΣ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

    ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ 600 ΔΙΣ$

    ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ,ΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΜΑΣ!

  38. ΤΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ???

  39. ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΑΠΟΔΑ…

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?

    ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

  40. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΗ ΜΑΝΕΣΗ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΓΟΥΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΩΡΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟ αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ΠΑΡΑΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΥΡΗΣΑΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΣ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααα

  41. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ;;;; ΜΗΠΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ;;;; ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ….

    Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ…..ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ…..ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΝ ΔΙΔΑΞΕ;;; ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΕΙ;;;;

    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΡΙΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ;;;;

    ΕΓΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΩ…ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ……ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΠΛΑ…..ΜΕ ΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΗΠΩΣ;;;;;;; ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΚΤΙΣΕ 132;;;;;;; ΧΜΜΜΜ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΑΘΕΙ………..

    ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ……..ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1971 ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΦΕΡΥΜΠΩΤ ΕΛΕΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΥΜΡΑΝ ΤΟ 1947 ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΥΤΟΝ ΑΝΔΡΑ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ, ΕΙΧΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΤΙΤΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ;;;;

    ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΟΝΙΖΟΤΑΝ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ;;;;;

    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΒΥΘΙΣΑΝ….ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΠΑΠΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ…….ΣΚΕΨΟΥ…ΑΠΛΑ ΣΚΕΨΟΥ….

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  42. Δεν ξέρω πιος μαλάκας είσαι, όλοι τις ίδιες ξέκωλες
    πορδoμαγκιές γράφεται αλλά αυτό ήταν απο τά καλά!!!..χα..χα..χα..

  43. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ…."Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ…ΚΑΤΟΡΘΩΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΠΡΑΞΙΝ….ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,….
    ΚΑΤΟΡΘΩΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΦ ΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ….."

    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ…..

    ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΟΝΟ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ…..ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΦ ΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ….ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…..

    ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ……ΝΑΙ…ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ…
    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ……
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ…..
    ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ…..

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ……ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ……

    ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΟΞΥΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ, ΝΟΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…….

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ…..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ……ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΟΜΩΣ….ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ….ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΔΟΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ…..ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΧΩΡ…..ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ……ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ….ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΕΙΤΑΙ….

    ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΜΕΣΑ….ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ…."ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ"…… Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΑΝΟΙΞΕ……..

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  44. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,

    …ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ,…"ΚΥΝΗΓΟΙ", ΓΟΤΘΟΙ, ΒΥΣΙΓΟΤΘΟΙ, ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟΙ, ΚΕΡΑΤΟΓΟΤΘΟΙ, ΡΑΒΙΝΟΙ, ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΙ, ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ.

    …ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟ/ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ…"ΔΟΞΑΣΤΗΚΑ" ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΟΥ "ΦΙΛΟΥΣ" ΣΤΟ Ξ/Ρ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ, ΘΑ "ΠΕΡΙΜΕΝΑ" ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ…ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ, ΑΣΗΜΙ, ΜΑΡΜΑΡΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ…ΝΤΕΝΕΚΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ…

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ…ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΜΕ… ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΚΥΝΗΓΟΙ, ΓΟΤΘΟΙ, ΚΕΡΑΤΟΓΟΤΘΟΙ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ", ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΜΕ, ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…"ΕΛΛΗΝΙΚΑ", ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ…

    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΓΙΑ…"ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ. …ΙΔΟΥ Η…"ΡΟΔΟΣ"…

    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  45. Ευχαριστώ και ανταποδίδω τις ευχές!

    Αλλά, χωρίς να θέλω γίνω απαισιόδοξος, συνομιλώντας (τρόπος του λέγειν)
    στο σάιτ και ακούγοντας τον παλμό της χώρας, το βλέπω σαν
    να δίνω ευχές στον ετιμοθάνατο να γίνει καλά!

  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  47. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΩΝΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΥΜΕΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ…

  48. https://www.youtube.com/watch?v=vnP63yaGilQ

    Είναι η Ανάσταση του Ιησού Χριστού ιστορικό γεγονός; (με υπότιτλους)

    https://www.pare-dose.net/6265

    Μεταξύ των Μυροφόρων αναφέρονται στα Ευαγγέλια (Ματθ. κη’,1 κ.εξ., Μαρκ. ιστ,1 κ.εξ., Λουκ. κδ,1 κ.εξ., Ιω. κ,1 κ.εξ.):
    η Μαρία η Μαγδαληνή
    η Μαρία του Κλωπά, μητέρα του απόστολου Ιακώβου του μικρού
    η Σαλώμη, σύζυγος του Ζεβεδαίου και μητέρα των αποστόλων Ιακώβου και Ιωάννου
    και η Ιωάννα του Χουζά, επιτρόπου του βασιλιά Ηρώδη.

    Στον τάφο πηγαίνουν:
    Τρεις γυναίκες στον Μάρκο.
    Δυο γυναίκες στον Ματθαίο.
    Πολλές στον Λουκά.
    Μία μόνο στον Ιωάννη.

    Συναντούν:
    Έναν νέο στον Μάρκο.
    Έναν άγγελο στον Ματθαίο.
    Δυο άνδρες στον Λουκά.
    Κανέναν στον Ιωάννη.

    Χρειάστηκαν δηλαδή τέσσερις διαφορετικές απόψεις για να περιγράψουν π.χ. την υποτιθέμενη ανάσταση του Ιησού, στην οποία οι συγγραφείς υποτίθεται πως ήταν αυτόπτες μάρτυρες;

    Αλήθεια, ποιό από όλα αυτά τα σενάρια μπορεί να είναι αληθινό; Γιατί το να είναι όλα αληθινά είναι αδύνατο. Το μεγαλύτερο θαύμα, το μεγαλύτερο γεγονός της χριστιανοσύνης, την Ανάσταση του Ιησού, δεν την είδε κανείς ακόμα και στα ίδια τα Ευαγγέλια.

    Το γεγονός ότι δεν υπάρχει αντίστοιχη ιστορική μαρτυρία της εποχής για να επιβεβαιώσει κάτι από τα φανταστικά αυτά γεγονότα, που σύμφωνα με τα Ευαγγέλια είχαν ταράξει την Ιερουσαλήμ, την Γαλιλαία, αλλά και όλη την περιοχή, ούτε καν ιστορικά στοιχεία της έστω ύπαρξης κάποιου από όλους αυτούς, μας δείχνει το μέγεθος της παραπλάνησης που έχει πάθει ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας ακόμα και σήμερα.

  49. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ''

    26.000.000 Ελληνες, ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ και ήρθαν αλλογενείς, δειτε τα τοπονύμια μέχρι σήμερα, και το ΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ!!!

    Η αιματοβαμμένη Σκυθόπολη και το Τέλος των Ελλήνων:

    Αυτά που οι ομόθρησκοι σας χριστιανοί, της μικρής ψεύτικης αγάπης και του Μεγάλου αληθινού μίσους έκαναν στην Σκυθόπολη δεν τα βλέπετε; «η θα γίνεις χριστιανός η θα πεθάνεις» έλεγαν τότε στους Έλληνες προγόνους μας, αυτοί που νομίζετε αδερφούς σας, κι αντί να ανοίξετε τα μάτια σας και να διαβάσετε ιστορία, έχετε πέσει με τα μούτρα μέσα στο πορνογράφημα της δήθεν «αγίας» γραφής σας! Με όλα αυτά, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε οριστικά την ταφόπλακα στα μυθεύματα της «ελληνικότητας του Βυζαντίου» και του «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού»……

    https://ellaniapili.blogspot.com/2018/08/blog-post_27.html

  50. Πολλά μπορεί κανείς να προσθέσει, έχουν φραφτεί τόσες πολλές αναλύσεις επί
    αναλύσεων, βασικά και σε χονδρές γραμμές οι περισοτεροι συμφωνούν,
    αλλά, πάντα υπάρχει ένα "αλλά" που τα κάνει όλα σκ…

    Υπάρχουν και θετικά στο κίνημα σας, αν δεν υπήρχε αυτή
    η δήλωση περί δις, θα ήταν πολύ καλύτερα.

    Τώρα ένας λογικός άνθρωπος με τα δύο ποδάρια στην γη,
    ποτέ δεν μπορεί να χάψει ένα τόσο μεγάλο ψέμα.

    Καλή δύναμη

  51. +++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++
    +++++++++++++++++++++++++++++

  52. ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΙΣΤΟΥΡΙΚΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΩ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΝΟΙ,ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΙΣΑΑΚ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ….

    ΣΑΝ ΤΟΝ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ….

    ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ…!!!!

  53. Τι λένε τα ευαγγέλια:

    Μάρκος: «Καὶ διαγενομένου τοῦ σαββάτου Μαρία ἡ Μαγδαληνὴ καὶ Μαρία ἡ τοῦ Ἰακώβου και Σαλώμη ἠγόρασαν ἀρώματα ἵνα ἐλθοῦσαι ἀλείψωσιν αὐτόν» (16:1).

    Ματθαίος: «Ὀψὲ δὲ σαββάτων τῇ ἐπιφωσκούσῃ εἰς μίαν σαββάτων ἦλθεν Μαρία ἡ Μαγδαληνὴ καὶ ἡ ἄλλη Μαριὰ θεωρῆσαι τὸν τάφον» (28:1).

    Λουκάς: «τῇ δὲ μιᾷ τῶν σαββάτων ὄρθρου βαθέος ἦλθον ἐπὶ τὸ μνῆμα φέρουσαι ἃ ἡτοίμασαν ἀρώματα καί τινές σύν αὐταῖς» (24:1).
    Και: «καὶ ὑποστρέψασαι ἀπὸ τοῦ μνημείου ἀπήγγειλαν ταῦτα πάντα τοῖς ἕνδεκα καὶ πᾶσιν τοῖς λοιποῖς· ἦσαν δὲ ἡ Μαγδαληνὴ Μαρία καὶ Ἰωάννα καὶ Μαρία Ἰακώβου καὶ αἱ λοιπαὶ σὺν αὐταῖς αἱ ἔλεγον πρὸς τοὺς ἀποστόλους ταῦτα» (24:9-10).

    Ο Ιωάννης αναφέρει την Μαρία την Μαγδαληνή στο κεφάλαιο 20 (στ. 1). Όμως, δεν κάνει πουθενά μνεία ότι πήγε να μυρώσει το σώμα του Ιησού.

    Η Ανάληψη έγινε σύμφωνα με τον Λουκά την ίδια μέρα της ανάστασης (Κατά Λουκάν, 24: 13 & 28-52) και την είδαν όλοι οι μαθητές και οι περί αυτών, σύμφωνα όμως με τις Πράξεις που υποτίθεται έγραψε ο ίδιος ο Λουκάς, έγινε σαράντα μέρες μετά την ανάσταση (Πράξεις, 1: 3-9). Ο Ματθαίος και Ιωάννης δεν ξέρουν καν ότι έγινε ανάληψη (Κατά Ματθαίον, 28: 19-20 & Κατά Ιωάννην, 21: 23). Ο Μάρκος την αναφέρει μεν αλλά είναι εμβόλιμη όπως είδαμε, άρα από τους ευαγγελιστές μόνο ο Λουκάς που δεν ήταν ο ίδιος μαθητής αναφέρει την Ανάληψη και μάλιστα την ίδια μέρα της Ανάστασης, για τους υπόλοιπους μένει ανοικτό το τι συνέβη στον “αναστάντα” ή “εγερθέντα” ή “εξαφανισθέντα” Ιησού.

    Η διαφορά στις αφηγήσεις των υποτιθέμενων μαθητών ( ευαγγελιστών ) του Ματθαίου και του Ιωάννη είναι ενδεικτική της μυθοπλασίας που περιλαμβάνει τα κείμενα αυτά και κατά πόσον οι συντάκτες τους όποιοι και να ήσαν ήταν τελικά ή όχι θεόπνευστοι.

    Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πού τελειώνει η αλήθεια και πού αρχίζει ο μύθος, εφόσον οι ιστορικές πηγές είναι ελάχιστες κι αβέβαιες.

  54. ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ…

    ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ,ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΧΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ….

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΟΜΩΣ…!!!
    ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΙΗΣΟΥΣ….

  55. ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗ,

    ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ "ΔΙΟΡΘΩΣΗ" ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ 630, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ 123 "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΕΣ". ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…"ΧΡΥΣΟ".

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ …"ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ" ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ…"ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ" ΛΟΓΟΥΣ…

    …ΙΣΩΣ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ "ΤΥΡΟΥ", ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΠΑΡΚΤΗ" ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…

    ΕΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ 1904, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ", ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ" ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ …"ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ" ΤΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ…"ΡΩΜΗΣ", ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ, ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΒΑΥΑΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    Η "ΕΠΙΣΗΜΗ" ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 6.000 ΕΤΩΝ, ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 1920 Η' ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΡΓΩΝΑΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ…ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ "ΞΑΦΝΙΚΑ", ΕΓΙΝΑΝ…"ΕΞΥΠΝΟΙ" ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΒΟΜΒΕΣ, ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, "I PHONE", "I PANTS"ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ…"ΕΞΥΠΝΟΙ"…

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ "ΒΥΘΙΣΤΕΙ" ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ" ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΝΑΓΚΗ" ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ… "ΧΡΙΣΤΟΥ" ΤΩΝ…"ΘΑΥΜΑΤΩΝ", ΤΗΣ…"ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ…"ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε."…

    …ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΗΤΑΝ, Ο …"ΕΛΛΗΝΑΣ", ΗΤΑΝ Ο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", ΗΤΑΝ Ο "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", ΗΤΑΝ Ο "ΧΡΥΣΟΣ", ΗΤΑΝ Ο…"ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ" ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…"ΘΑΥΜΑ" ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ…

    …ΤΟ…"ΘΑΥΜΑ" ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ…"ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ", ΠΑΡΑ ΤΗΝ "ΣΤΗΡΙΞΗ" ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ/ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.160 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ… "ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ"…

    …ΙΣΩΣ …"ΛΑΘΟΣ" ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ…"ΣΥΝΤΑΓΗΣ"…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  56. ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΙ'ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ,ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ…

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ,ΚΕΡΔΙΖΕ ΔΙΚΑΣΤΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΙ ΕΝΑΝ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΗΤΑΝ Η ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΣΘΟΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΦΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ….

    ΜΕΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 250.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ….

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ…!!!
    10 ΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ…

    ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ,ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ??

  57. Όλα αυτά αγαπητέ είναι λόγια, όχι αποδείξεις, δεν αντιλέγω αυτά που λες,
    αλλά κάλιστα μπορεί να είναι (και είναι) έξυπνες κινείσεις του k. Σώρα.

    Δεν ψήφισα ποτέ στην Ελλάδα, αυτή την φορά θα προσπαθήσω
    να ψηφίσω, αλλά μόνο Χρυσή Αυγή, τίποτα άλλο.

  58. ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΟΥ,ΟΜΩΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…

    ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…..
    ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΣΤΗΡΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ…

    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΑΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ…!!!

    ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ…??

    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ 'ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"…ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ,ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΝΟ ΦΥΣΣΑ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ….

  59. ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ…ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΥΦΤΗΤΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΙΑΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥ

  60. ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 20χιλιαρα ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ? ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ YOSHEF ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΙΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑ

  61. ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ?> ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ 8 ΜΗΝΕΣ…

  62. ΟΥΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΗ ΜΠΙΡΤΑΚΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΓΥΦΤΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ….ΓΡΑΦΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΤΡΩΕ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ …ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΜΑΛΑΚΑΡΕ

  63. τα μπατανοβγαλμενα πΨωρογιδα(του μιστερ Πελοποννησοs)επι το εργον
    αλλα την Π@υτσαν φυγειν αδυνατον-πεφτει συννεφο
    Ο Λαμπρακηs τηs ΕND και πρωην(;)Συνεργατηs του Αρτεμη Σωρρα θελει να φτιαξει Νεα Θρησκεια;
    sxolianews.blogspot.gr/p/blog-page_22.html
    Ο Λαμπρακηs φτιαχνει νεα θρησκεια;
    filonoi.gr/2014/10/22/f-o-lamprakis-fiaxnei-nea-thrhskeia/
    Η Πεθερα του Σωρρα μιλαει για το φτωχο Αρτεμη-YouTube
    Οταν ο δικηγοροs του Σωρρα ηταν υποψηφιοs βουλευτηs του ΛΑΟΣ και οι πολιτεs τον τρλαραν-ΒΙΝΤΕΟ
    http://www.press-gr.com/2017/04/blog-post_998.html
    Πριν 3 μηνεs ο δικηγοροs του Σωρρα τον αποκαλουσε απατεωνα και τωρα θελει να πληρωσει το χρεοs του!
    fonaklas.blogspot.gr/2017/03/3_27.html
    Ο κατηγορουμενοs για το τριπλο φονικο τηs Θασου,ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ που θα σωσει την Ελλαδα-Η ΧΤΕΝΑ πανω στο φερετρο και ο μακελαρηs με την αλογοουρα!
    http://www.makelio.gr/ο-κατηγορουμενοσ-για-το-τριπλοφονικο/
    κουιζ:οι κ@λογ@μημενοι του αρτεμη
    α)επιρρεπειs στον Π@ΥΤΖΟΝ;
    β)επικαθημενα του ΠΕΟΥΣ-Ψ@ΛΟΝ;
    γ)τον βαζουν λαχανο τον βγαζουν κουνουπιδι;

Comments are closed.