Άραγε τα ματ ήταν Έλληνες?

Πολλα χημικά μέσα στον απλό κόσμο που πήγε να διαμαρτυρηθεί κ όχι να τα σπάσει. Πετούσαν 1 χημικό σε αυτούς που τους πετούσαν πέτρες κ αλλά 10 πίσω στο κόσμο σε παιδιά γυναίκες παπάδες καλόγριες… τα χημικά τα πετούσαν από το πάρκο μπροστά στο δημαρχείο κ φταναν μέχρι τις
ομπρέλες στην νέα παραλία. Σε ένα σημείο που ο κόσμος καθόταν στο περβάζι με την σημαία του. Κ μετά από αυτό τα ματ κάναν ντου κ από τα δεξιά κ ο κόσμος είχε εγκλωβιστεί. Τα ασθενοφόρα προσπαθούσαν να προσεγγίσουν τη παραλία να μαζέψουν κόσμο που είχε πρόβλημά με τα τόσα χημικά κ οι ματατζιδες συνέχισαν να ρίχνουν μέχρι κ πάνω από τα ασθενοφόρα.

αναγνωστης

loading...

7 thoughts on “Άραγε τα ματ ήταν Έλληνες?

  1. Το ζητούμενο για τα ματ, σύμφωνα και με τις καθεστωτικές οδηγίες, ήταν να μη συγκεντρωθούν οι διαδηλωτές στην παραλία που βρίσκεται το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οπου θα ήταν και η καρδιά του συλλαλητηρίου.
    Βλέπετε, το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, άθλιο και φασιστικό όπως όλα τα καθεστώτα, φοβάται και τρέμει τη λαϊκή οργη.

  2. ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ…

  3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΡΗΧΝΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Η ΜΕΝ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΔΙΛΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΝΑ ΡΗΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΞΗΖΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΠΙΔΟΔΟΞΟΥΣ ΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟΝ ΣΑΤΑΝΗΣΤΟΝ!!!!!!!!!!!

  4. ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ .ΠΑΛΙ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ . ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΓΚΑΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ! ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΠΙΔΙ .

  5. ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

  6. ΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΑΛΛΑ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΣΟΔΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ ΤΑ ΑΙΔΟΙΟΦΥΛΑ ΤΗΣ .
    ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ ΟΛΟ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΝΕΙ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΚΑΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ. ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ…Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΥΝΗΣΗ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΙΔΟΙΟ ΤΡΥΠΙΟ ΣΑΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΤΙ ΚΑΛΥΜΝΙΩΤΙΚΟ….ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

  7. ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Comments are closed.