Δυστυχώς, οι Σκοπιανοί ούτε θέλουν ούτε μπορούν να αλλάξουν. Εχουν χτίσει το οικοδόμημα του κράτους τους σε ένα ψέμα.

Οσα αποκαλύπτονται καθημερινά πλέον για το Σκοπιανό έρχονται να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες: Οτι αυτή η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να δώσει το όνομα, την ταυτότητα, τη γλώσσα στους γείτονές μας, χωρίς να κάνει καμία διαπραγμάτευση.
Αυτός είναι ο λόγος που το Σκοπιανό συνέχισε και συνεχίζει να εξελίσσεται στα κρυφά, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι πραγματικά έχει συμβεί και ποιος είναι ο πραγματικός συγγραφέας της κατάπτυστης αυτής συμφωνίας, Μιας συμφωνίας που μεθοδεύτηκε κρυφά, ερήμην του λαού, ερήμην της Βουλής, ερήμην των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Μιας συμφωνίας που, στρεβλώνοντας μια εθνική γραμμή 27 χρόνων, παραχωρεί στους γείτονες «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα. Είναι μια συμφωνία που, βέβαια, η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να κυρώσει – ούτε σε αυτήν ούτε στην επόμενη Βουλή. Οι πράξεις της κυβέρνησης είναι εθνικά επικίνδυνες και, δυστυχώς, παρήγαγαν ήδη, αμέσως, αρνητικά αποτελέσματα. Οι αποκαλύψεις των WikiLeaks είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η αλήθεια και η ουσία είναι ότι, με τη… χορηγία, την ανοχή και την κάλυψη της κυβέρνησης, οι Σκοπιανοί έχoυν ξεσαλώσει και έχουν γίνει ακόμη πιο προκλητικοί. Οπου σταθούν κι όπου βρεθούν συνεχίζουν να υποστηρίζουν κάθε ανιστόρητη άποψη. Ο ίδιος ο κ. Ζάεφ είναι ο πρώτος που διαψεύδει τον κ. Κοτζιά. Και ο κ. Ντιμιτρόφ μάς το λέει, πια, καταπρόσωπο: «Είμαι “Μακεδόνας” και μιλώ τη “μακεδονική” γλώσσα».Δυστυχώς, οι Σκοπιανοί ούτε θέλουν ούτε μπορούν να αλλάξουν. Εχουν χτίσει το οικοδόμημα του κράτους τους σε ένα ψέμα. Και πολύ φοβάμαι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη χειρότερη, εάν αυτή η συμφωνία περάσει και από τη χώρα μας. Η ανευθυνότητά τους δεν θα ξεχαστεί. Οι Ελληνες ξέρουν ότι πρέπει να είναι έντιμοι πατριώτες. Μόνη λύση είναι η συμφωνία αυτή να ακυρωθεί, και μάλιστα για παράβαση των όρων της από τη FYROM. Κάθε ημέρα που περνά κάνει τα πράγματα χειρότερα.

αναγνωστης

loading...

2 thoughts on “Δυστυχώς, οι Σκοπιανοί ούτε θέλουν ούτε μπορούν να αλλάξουν. Εχουν χτίσει το οικοδόμημα του κράτους τους σε ένα ψέμα.

  1. Αγαπητέ αναγνώστη, αυτό είναι το ''τιμημένο'' ΚΚΕ!… Εγώ ποτέ δεν θα το πώ τιμημένο…, τα Καραμανλόπαιδα της ΝΔ δεν χάνουν ευκαιρία να το αποκαλούν τιμημένο!!!…. Οι Αλητοκομμουνιστοληστοσυμμορίτες ταυτίζονται απόλυτα με την ανθελληνική καί προδοτική ιστορία τους!… αποδεικνύονται συνεπέστατοι με τις υποσχέσεις καί τις υποχρεώσεις τους!… Την παράδοση της Μακεδονίας μας καί ολόκληρης της βορείου Ελλάδος στους Σλάβους, την είχαν υποσχεθεί επανειλημμένα την περίοδο 1944-1949. Τότε, όταν οι βόρειοι γείτονές μας τους βοηθούσαν στα άνομα σχέδιά τους (να σφάξουν τους μισούς Έλληνες καί τους υπόλοιπους να τους κάνουν Σοβιετικούς πολίτες…), είχαν υπογράψει κάποιες επιταγές, οι οποίες μέχρι χθές παρέμεναν ακάλυπτες, σήμερα όμως που πήραν την εξουσία δεν παραμελούν τα χρέη καί τις υποσχέσεις τους!… Για μάς ήταν, είναι καί θα είναι Προδότες!…, για τους βόρειους γείτονές μας όμως αποδεικνύονται ''Κύριοι''!!!…. Το θέμα είναι τί έκαναν οι υπόλοιποι, οι δήθεν πατριώτες, οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέϊδες καί οι λοιποί αλητοφαυλοκράτες!…. Δεν Έκαναν Τίποτα!!!!!…….. Γι' αυτό η Ελλάδα μας πεθαίνει!…, όχι επειδή την πρόδωσαν οι ανέκαθεν λίγοι προδότες, αλλά διότι την πρόδωσαν ή την άφησαν απροστάτευτη τα ''καλύτερα'' παιδιά της, οι δήθεν πατριώτες!!!……. …Ε.

  2. 300 ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Comments are closed.