Η Γεροβασίλη βρήκε τι φταίει για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα και έχει σχέδιο για αυτό!

«Η προστασία των πολιτών είναι ουσιώδης και κρίσιμη για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου»: το μήνυμα αυτό στέλνει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στην κυριακάτικη «Kontranews»,
με τη διευκρίνιση ότι «μιλάμε για προστασία των πολιτών και όχι για καταστολή. Μιλάμε για ασφάλεια που βασίζεται στην εμβάθυνση των δημοκρατικών αρχών με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και όχι στη διεύρυνση του αυταρχισμού με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν. Ως εκ τούτου θα αντιμετωπίσουμε», υπογραμμίζει η υπουργός, «τα φαινόμενα εγκληματικότητας με απαντήσεις επιχειρησιακές και θεσμικές που διακρίνονται και από οργανωτική επάρκεια και από αξιακή συγκρότηση. Αυτό έλειψε στα πρώτα χρόνια των μνημονίων δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα στην ελληνική κοινωνία, που βρέθηκε στο στόχαστρο όσων χρεοκόπησαν τη χώρα και προσπάθησαν με αυταρχισμό να επιβάλλουν το αφήγημα της συλλογικής ευθύνης».

Σε άλλο ερώτημα της εφημερίδας για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, η Όλγα Γεροβασίλη επισημαίνει: «Κάθε γέφυρα έχει δύο άκρα. Προς απογοήτευση κάποιων ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη προοδευτική δύναμη του τόπου. Κι έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι χτίζει γέφυρες, δεν γκρεμίζει. Και θα έλεγα πως στο συγκεκριμένο ζήτημα, το μετεξελιγμένο ΠΑΣΟΚ δεν κόβει καν τις γέφυρες, τις έχει εγκαταλείψει, όπως έχει εγκαταλείψει κάθε προοδευτική οδό, στρεφόμενο δεξιότερα. Κι αυτό το κάνει κάθε φορά που έχει την ευκαιρία να διαβεί προς τα αριστερά συναντώντας αν όχι εμάς, τουλάχιστον την προοδευτική του αφετηρία».

loading...

7 thoughts on “Η Γεροβασίλη βρήκε τι φταίει για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα και έχει σχέδιο για αυτό!

  1. "εμβάθυνση των δημοκρατικών αρχών", "αξιακή συγκρότηση", "αφήγημα", "διεύρυνση του αυταρχισμού" και φυσικά…."τραχανάδες" !

  2. Nα για παραδειγμα σημερα σε καποιο χωριο ενας νεαροσ παιδι δηλαδη 14 χρονων κατηγγειλε εναν πακιστανο που πηγε να τον βιασει. Θα βαλει η θεια ολγα τωρα αστυνομικους θα βαλει κωλομομπαραδες θα βαλει δεν ειπε τελοςπαντων και θα πει του πακιστανου υποψηφιου βιαστη οτι αυτο δεν ειναι δημοκρατικο που πηγε να κανει και με δημοκρατικες μεθοδουσ θα του επιστησουν την προσοχη οτι ο βιασμος παιδιων κλπ στην ελλαδα δεν ειναι δημοκρατικο πραγμα και θα τον παρακαλεσουν να το αποφυγει εις το μελλον να μην το ξανακανει καταλαβατε?

  3. Εγώ στο πρόσωπό της βλέπω ολοζώντανη την νεώτερη ''δημοκρατία'' μας, των τελευταίων 44 ετών!…. Αυτή την δημοκρατία έχουμε!….. γι΄αυτό είμαστε εδώ που είμαστε καί κατά τα φαινόμενα θα πάμε σε ακόμα πιό βαθιά ''δημοκρατικά'' νερά!………. …Ε

  4. ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΛΕΝΕ ^ΜΕ ΠΟΡΔΙΑ ΦΟΥΣΤΟΥΡΟΝ ΚΙ ΕΙΝΕΤΕ ^ ΔΛΔ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΟΛΓΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ.ΝΡΙΞΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΜΕ ΚΩΛΟΠΕΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΣ3 ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,Η ΚΤΗΝΩΔΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ.

  5. ΝΑΙ……ΝΑΙ…..ΦΤΑΙΕΙ Η…….ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

  6. ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΡΔΙΑ ΦΟΥΣΤΟΥΡΟΝ ΧΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΜΙΑΝ ΠΑΛΙ!!

  7. Ρε Γιάννη ''Μαυρομάτη'', πού την είδες την πανσέληνο;!… Ξέρεις ότι είσαι 9 ημέρες πίσω;!……. Λ

Comments are closed.