ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΚΔΙΩΞΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Ανοικτή επιστολή απέστειλαν οι δύο νόμιμοι μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, Σινίκογλου και Τζεμαλί, οι οποίοι ως γνωστόν αποπέμφθηκαν από τις θέσεις τους δια της υποχρεωτικής πρόωρης συνταξιοδοτήσεως, από την συγκυβέρνηση των προδοτών, Τσίπρα και Καμμένου.

Οι δύο μουφτήδες χαρακτηρίζουν την αποπομπή τους «ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» και αποκαλύπτουν ότι ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ. Επιπλέον, αναγγέλλουν την προσφυγή τους στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Θυμίζουμε, ότι οι προδότες, Τσίπρας και Καμμένος, είχαν δώσει τον Ιούλιο εντολή στον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γαβρόγλου, να καλέσει τους δύο νόμιμους μουφτήδες και να τους πείσει να «διευκολύνουν» την συγκυβέρνηση παραιτούμενοι από τις θέσεις τους, προκειμένου να τους αντικαταστήσουν με τους εκλεκτούς του Οθωμανού Πασά τους. Κι όταν αυτοί αρνήθηκαν, οι προδότες έφεραν τροπολογία στη βουλή με την οποία αποφάσισαν την πρόωρη συνταξιοδότησή τους. Την συγκεκριμένη τροπολογία υπερψήφισαν οι τουρκοπροσκυνημένοι του ΣΥΡΙΖΑ, του Καμμένου και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, τα υπόλοιπα κόμματα του λεγομένου «συνταγματικού τόξου» την ανέχτηκαν και την καταψήφισε μόνο η Χρυσή Αυγή.

Ιδού η επιστολή – καταγγελία των δυο απομακρυνθέντων μουφτήδων, όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα tourkikanea.gr.

«Η κυβέρνηση αποφάσισε πρόσφατα, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, την παύση από τα καθήκοντά μας ως θρησκευτικών λειτουργών της Μουσουλμανικής Θρησκευτικής Κοινότητας της πατρίδας μας. Τα καθήκοντά μας, που ασκούμε επί δεκαετίες, ως διακονία και όχι ως προς κατ’ εξουσιασμό των ομοθρήσκων μας, χάριν των συμφερόντων της μουσουλμανικής μειονότητας και της Πατρίδας μας.

Πρόκειται για ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑστην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, ενώ παράλληλα παραβιάζει, κατά την άποψή μας, ευθέως τη θρησκευτική ελευθερία της Μουσουλμανικής Θρησκευτικής Κοινότητας. Η ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ, ΔΙΧΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

Τις πολιτικά και θρησκευτικά ανεπίτρεπτες αυτές αποφάσεις για την απόλυσή μας αναγκαστήκαμε να προσβάλουμε, μέσω ειδικευμένης στα αντικείμενα αυτά Δικηγορικής Εταιρείας, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας με άσκηση αιτήσεων ακυρώσεως.

Είμαστε εξάλλου υποχρεωμένοι να αναδείξουμε το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεδομένου ότι η παύση μας προσβάλλει, επιπλέον, κατά την ορθότερη άποψη, το ενωσιακό δίκαιο και κυρίως την Οδηγία 2000/78/ΕΚ για την ίση μεταχείριση στην απασχόληση και την εργασία».

Κομοτηνή, 12 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Μουφτής Κομοτηνής Ο Μουφτής Ξάνθης

ΜΕΤΣΟ ΤΖΕΜΑΛΗ ΜΕΜΕΤ ΕΜΙΝ ΣΙΝΙΚΟΓΛΟΥ

ethnikismos.net

loading...

2 thoughts on “ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΘΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΚΔΙΩΞΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

  1. οι γεννιες των κοπρων των αχρηστων θα πεθανετε ολοι φρικτα και δεν θα ξαναγεννηθητε ποτε

  2. TI ΛΕΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΣ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 222 ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ Μνημόνιο 3 – Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94).
    Στὸ ἄρθρο 3 παράγραφος Γ : «Η κυβέρνηση ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να διαβουλεύεται και να ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
    Το οποιο υπέγραψαν 223 βολευτές………!!!!!!!!!
    ΑΠΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ……
    ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ http://chn.ge/2H3YAzh ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…. ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ….

Comments are closed.