Μα αν είναι αυτός ο καλός θεός, τότε πως είναι ο σατανάς?

«Τίποτα δεν μπορεί να επιβληθεί καλύτερα στον κόσμο από τη μωρολογία.
Όσο λιγότερο καταλαβαίνουν τόσο περισσότερο θαυμάζουν…».
Γρηγόριος Ναζιανζηνός (χριστιανός θεολόγος και άγιος)

Για κάποιον που διαθέτει ελάχιστο κριτικό πνεύμα και σκέψη, η ανάγνωση ελάχιστων μόνο χωρίων τής Αγίας Γραφής είναι αρκετή, είτε για να τον κάνει να ξεράσει, ή να τον κάνει να κρατάει την κοιλιά του από τα γέλια. Γιατί η Αγία Γραφή δεν είναι τίποτε άλλο από ένα συνονθύλευμα κακογραμμένων και πλαστογραφημένων βιβλίων, όπου κυριαρχεί η γελοιότητα, η ανηθικότητα, το αίμα και το σπέρμα.
————————–
Αγάπα με ή…κάηκες… Η θεϊκή «αγάπη» σε όλο της το μεγαλείο·
ήτοι κατάρας το ανάγνωσμα… Πάρτε βαθειά ανάσα
πριν ξεκινήσετε την ανάγνωση…
————————–
«Αν δεν υπακούσεις στη φωνή τού Κυρίου τού Θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντολές του, και τα διατάγματά του, που εγώ σήμερα σε προστάζω, όλες οι κατάρες αυτές θά ‘ρθουν επάνω σου, και θα σε βρουν.

Καταραμένος θα είσαι στην πόλη, και καταραμένος θα είσαι στο χωράφι. Καταραμένο το καλάθι σου, και η σκάφη σου. Καταραμένος ο καρπός τής κοιλιάς σου, και τα γεννήματα της γης σου, οι αγέλες των βοδιών σου, και τα κοπάδια των προβάτων σου. Καταραμένος θα είσαι όταν μπαίνεις μέσα, και καταραμένος θα είσαι όταν βγαίνεις έξω. Ο Κύριος θα στείλει επάνω σου την κατάρα, τη θλίψη, και τη φθορά, σε όλα όσα βάλεις επάνω το χέρι σου για να κάνεις, μέχρις ότου εξολοθρευτείς, και μέχρις ότου γρήγορα αφανιστείς, εξαιτίας της πονηρίας των έργων σου, επειδή με εγκατέλειψες.

Ο Κύριος θα σε πατάξει με μαρασμό, και με πυρετό, και με ρίγος, και με φλόγωση, και με μάχαιρα, και με ανεμοφθορία, και με ερυσίβη· και θα σε καταδιώκουν μέχρις ότου αφανιστείς. Και ο ουρανός σου, που είναι επάνω από το κεφάλι σου, θα είναι χαλκός, και, η γη που είναι από κάτω σου, σίδερος. 

Ο Κύριος θα σε κάνει να συντριφτείς μπροστά στους εχθρούς σου· από έναν δρόμο θα βγεις εναντίον τους, και από επτά δρόμους θα φύγεις από μπροστά τους· και θα διασκορπιστείς σε όλα τα βασίλεια της γης. Και το πτώμα σου θα είναι τροφή σε όλα τα όρνεα του ουρανού, και στα θηρία τής γης, και δεν θα υπάρχει εκείνος που θα τα αποδιώχνει. Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με την Αιγυπτιακή Πληγή, και με αιμορροϊδες, και με ψώρα, και με φαγούρα, ώστε να μη μπορείς να γιατρευτείς.

Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με αφροσύνη και με τύφλωση, και με έκσταση καρδιάς· και θα ψηλαφίζεις καταμεσήμερα, όπως ψηλαφίζει ο τυφλός στο σκοτάδι, και δεν θα ευοδώνεσαι στους δρόμους σου· και θα είσαι μονάχα κάτω από καταδυνάστευση και αρπαγή όλες τις ημέρες τής ζωής σου, και δεν θα υπάρχει εκείνος που σώζει. Θα αρραβωνιαστείς γυναίκα, και άλλος άνδρας θα κοιμηθεί μαζί της· θα οικοδομήσεις σπίτι, και δεν θα κατοικήσεις σ’ αυτό· θα φυτέψεις αμπελώνα, και δεν θα τον τρυγήσεις.

Το βόδι σου θα είναι μπροστά σου σφαγμένο, και δεν θα φας απ’ αυτό· το γαϊδούρι σου θα αρπαχτεί από μπροστά σου, και δεν θα σου αποδοθεί· τα πρόβατά σου θα παραδοθούν στους εχθρούς σου, και δεν θα υπάρχει για σένα εκείνος που σώζει. Οι γιοι σου και οι θυγατέρες σου θα παραδοθούν σε έναν λαόν, και τα μάτια σου θα βλέπουν και θα μαραίνονται γι’ αυτούς όλη την ημέρα· και δεν θα υπάρχει δύναμη στο χέρι σου.

Τον καρπό τής γης σου, και όλους τούς κόπους σου, θα φάει ένα έθνος που δεν το γνωρίζεις· και θα είσαι μονάχα κάτω από καταδυνάστευση, και από καταπάτηση όλες τις ημέρες τής ζωής σου. Και θα παραφρονήσεις εξαιτίας των θεαμάτων των ματιών σου, τα οποία θα δεις. Ο Κύριος θα σε χτυπήσει στα γόνατα και στα σκέλη με κακή πληγή, ώστε να μη μπορείς να γιατρευτείς, από το πέλμα των ποδιών σου, μέχρι την κορυφή του κεφαλιού σου.

Θα έχεις ελαιόδεντρα σε όλα τα όριά σου, και με λάδι δεν θα χριστείς· επειδή, τα ελαιόδεντρά σου θα αποβάλουν τον καρπό τους. Θα γεννήσεις γιους και θυγατέρες, και δεν θα είναι δικοί σου· επειδή, θα πάνε σε αιχμαλωσία. Όλα τα δέντρα σου, και τον καρπό τής γης σου, θα τα καταφθείρει ο βρούχος. Ο ξένος, που θα είναι ανάμεσά σου, θα ανεβαίνει πιο πάνω από σένα, επάνω-επάνω, εσύ όμως θα κατεβαίνεις κάτω-κάτω.

Αν δεν προσέχεις να κάνεις όλα τα λόγια αυτού τού νόμου, που είναι γραμμένα σ’ αυτό το βιβλίο, ώστε να φοβάσαι το ένδοξο και φοβερό αυτό όνομα, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ, τότε ο Κύριος θα κάνει τις πληγές σου τρομερές, και τις πληγές τού σπέρματός σου, πληγές μεγάλες και ασταμάτητες, και νόσους κακές και ασταμάτητες μέχρις ότου εξολοθρευτείς.
—————————————
Μα αν είναι αυτός ο καλός θεός, τότε πως είναι ο σατανάς?
Είμαι βέβαιος ότι κανείς χριστιανός δεν μελέτησε ποτέ παλαιά και νέα διαθήκη.

Ζαγκλάρας Στέργιος

loading...

47 thoughts on “Μα αν είναι αυτός ο καλός θεός, τότε πως είναι ο σατανάς?

  1. Κουιζ:επιτυχυμενοs επιχειρηματιαs τον Π@ΥΤΣΟΝ ερουφουσε μετα μανιαs και η Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ του εκανε χλατσα χλουτσα και ο Κ@ΛΟΣ του εγινοτανε λουτσα χλατσα χλουτσα ντιν ντον νταν ντον μακ νταν ντογκ

  2. I palaia diathiki einai gia tous mi xristianous kai as tin dexetai i ekklsia mas. I kaini diathiki einai gia tous xristianous kai perissotero ta 4 evaggelia kai i apokalypsi. I xristianiki grafi epikentronetai stin agapi kai tin synxoresi. Otan ksereis na agapas, aftomata den kaneis kako se kanena, oute ston idio sou ton eafto. Otan ksereis na synxoreis, tote kaneis kapoion anthropo eftyxismeno. Ti sygnomi den ti didaskei i palaia siathiki. I palaia diathiki einai vasismeni stin ekdikisi, kati pou allakse o Xristos.O Xristos mas didakse tin pragmatiki agapi tou Theou kai oxi tin ekdikisi tin opoia didaksan oi profites tou talmoud, tou ioudaismou kai tou islam. Oi atheistes pali. den tous symfrrei na pistevoun giati an pistevan den tha itan dieftharmenoi. Tora mporoun na pligosoun opoion theloun xoris na aisthanontai oti kanoun kako. Apla pistevoun oti p.x. na sou paroun to spiti sou einai logiko an den exeis na pliroseis.Den katalavainoun poso kako kanoun. Mono me pisti sto Xristo diorthonontai oi adikies. O Theos einai agapi kai mas ti didakse o Xristos.

  3. ζαγκλαρα εισαι εντολοδοχος νεοταξιτης και οσο και να βριζεις ΤΟΝ ΘΕΟ κακο του ευατου σου υπηρετης τον μεγαλυτερο ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ το σατανα εισαι ενα αξιολυπητο ανθρωπακι εσυ και οι ομοιοι σου . δαφνη .

  4. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΚΑΤΩΤΑΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ 12ΘΕΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_9744.html

    Ο Ιδανικότερος Τρόπος Για Μένα Να Κατεβάσω Στο Χαρτί Τις Σκέψεις Και Θέσεις Μου, Θα Ήταν Να Μπορώ Να Βρίζω Στα Ελληνικά

    Ο ιδανικότερος τρόπος για μένα να κατεβάσω στο χαρτί τις σκέψεις
    και θέσεις μου, θα ήταν να μπορώ να βρίζω στα Ελληνικά, να μιλώ
    για business στα αγγλικά, καθημερινά κοινωνικά θέματα στα
    Σουηδικά και γενικά για Εθνικιστικά πολιτικά στα Γερμανικά.

    Εδώ όμως γράφουμε μονο στα Ελληνικά!
    Συνέλληνες!
    Σήμερα η πατρίδα μας η Ελλάδα, βασικά εχθές, περνάει ένα δύσκολο σταυροδρόμι, ανεργία, φτώχεια, πολιτική εξαθλίωση, απαξίωση στα Εθνικά μας θέματα από μια εαμoβουλγαρικη κυβέρνηση που φέραμε μετά τις συμμορίες κλεφταράδων νδ-πασοκ.

    Σε αυτά, δεν μπορώ να δώσω εγώ απάντηση, άλλοι είναι πολλοί καλύτεροι, σε αυτό που θέλω να σταθώ, είναι ότι συν των τόσων προβλημάτων, έχουμε και αυτό του διχασμού και του μισους μεταξύ ελλήνων πολιτών!

    Θα πω κάτι, μερικοί θα με βρίσουν δεν πειράζει, μαθημένα τα βουνά απ’τα χιονια.

    Πολλά πράματα μας διχάζουν, το ποδόσφαιρο, πολιτικές θέσεις κλπ,
    αλλα αυτό που είναι υπερφορτωμένο με δηλητήριο, είναι το θρησκευτικό!

    Αν είσαι φανατικός χριστιανός, λέω εγώ, είσαι ανθέλληνας προδότης.
    Αν δεν είσαι χριστιανός με λέει κάποιος, δεν είσαι Έλληνας!

    Αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί ρε γμτ μου κάθε μέρα να δίνεται αυτή η γελοία μάχη?

    Προσωπικά πιστεύω, είμαι 100% βέβαιος, ότι ορισμένοι όπως ο κ. γιαννόπουλος, ανεβάζοντας καθημερινά άρθρα όπου βρίζει τους προγόνους μας και υμνεί την σιων, πυροδοτεί εν γνώση του αυτή την κοκορομαχία.

    Ας δούμε συνέλληνες αυτά που μας ενώνουν, όχι αυτά που μας χωρίζουν,
    ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και διορθωτής σφαλμάτων.

    Αγνοήστε τα δηλητηριασμένα βέλη του γιαννόπουλου και παπάδων
    με σκοπό να μας σύρουν σε αδελφοκτόνα μιση.

    Όλοι οι φίλοι μου και συγγενείς στην Ελλάδα από το μεγάλο σόι μας, όλοι χριστιανοί είναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους, αλλα πρωτίστως είναι Έλληνες πατριώτες.

    Αυτός που λέει ότι ο M. Αλέξανδρος ήταν δολοφόνος, αυτόν που θαυμάζει και προσκυνά όλη η οικουμένη, αυτός που αποκαλεί επίσης το ιερότερο των προγόνων μας αυτό των “Δελφών” “ κέντρο ακολασίας” αυτός είναι σε υπηρεσία να μας διχάσει και να μας διαφθείρει.

    Πιθανόν, μερικοί δεν θα αρέσουν τον λόγο μου, θα προφασιστούν πολλά,
    αλλα παρακαλώ πείτε την γνώμη σας κοσμια σαν γνήσιοι Έλληνες.

    Το μήνυμα μου είναι ΌΧΙ στον διχασμό, ναι στην συμφιλίωση, να θυμάστε ότι
    οποτε ήμασταν μονοιασμένοι, πάντα νικούσαμε υπερπληθείς εχθρούς και δεινα

  5. Ανώνυμος29 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:39 π.μ.
    TI ΜΑΝΙΑ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ

    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΔΕΗ και τα λοιπα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

    ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ 97% ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ??? ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ???
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ
    ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ 'Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
    ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΕΣ

    ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΕ ΔΙΣ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΕΙΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΕΛ SPACE TIMELORD.9666

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΙ

    ΓΗ'Ι'ΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ''ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ'', ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ''ΜΗΔΕΝ''….ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ…ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ!…..ΙΣΩΣ ΜΕ ΔΕΙΤΕ!….ΓΙΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
    Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ

    http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΠΟΥ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

    https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  6. Ανώνυμος26 Σεπτεμβρίου 2018 – 8:17 μ.μ.
    PROS 12ΘΕΟ ΑΠΟΣΒΡΑΣΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ-ΖΑΓΚΛΑΡΨΩ.

    ΞΕΡΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΑΞΙΤΩΝ-12ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ Η ΤΑ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ "ΣΦΑΓΕΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣΑ ΤΗΣ ΜΙΤ.

    ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2018 – 9:36 π.μ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΕ ; ΤΙ KATAΣTASH EINAI AYTH ME TΟΥΣ ΝΑΡΟΚΜΑΝΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΖΑΓΚΛΑΡΩ-ΨΩΡΡΑΣ ;

    ΤΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΝΕΥ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ.

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΤΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΣΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο Κ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΕΝΟΣ ΠΟΝΤΟΥ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΣΤΗΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    Ανώνυμος26 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:03 μ.μ.
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

    ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΑ, ΛΑΣΠΗ, ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΗΘΗ, ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

  7. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΕΝΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

    ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

    Ανώνυμος26 Σεπτεμβρίου 2018 – 6:16 μ.μ.
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2018 – 4:24 μ.μ.
    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:03 π.μ.
    Πάλι ο γερος, πάλι οι προφητείες για καταστροφές (όλες οι προφητείες
    είναι για λοιμους και καταστροφές) πάλι φοβέρες και δισυδαιμόνια!

    Χέζω την αντιανθρώπινη θρησκευτική σας στραβομάρα
    ρε κατώτερα όντα, που τολμάτε να λέγεστε Έλληνες!

    Ντροπή σας ρε εβραιογαμημενοι, φώλιασε ο φόβος στις ψυχούλες σας
    και ο διάβολος μεταμφιεσμένος σε "γέροντας" "παπάς" και
    το μουνί της μάνας τους, σας πάει γαμιώντας, ζώα!

    Άκου είπε ο γέροντας, στα αρχίδια μας τι είπε.

    Απάντηση

    Ανώνυμος26 Σεπτεμβρίου 2018 – 6:17 μ.μ.
    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ mad dog ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

    zagklaras mad dog
    =======================
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html
    ========================================

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 1:54 μ.μ.
    Μα δεν αλαξα όνομα για να κρυφθώ μωρή καραπουτάνας έκτρωμα, ούτε άλλαξα website,
    όλοι με ξέρουν σαν Mad Dog και σαν Ζαγλο, κωλοτρυπίδα, χα..χα..άντε ψάξε να βρεις
    κάτι άλλο πισωγλέντη, αυτό δεν σε κάθισε, αν ψάξεις πριν 3-4 χρόνια κάπου θα με
    βρεις σα Mad Dog, αλλά όλοι με χαιρετάνε σαν Ζαγλο, μπλιαχ!
    Σε θυμαμε από παλιά, έχει φοβερή οσμή σκατου και σπέρματος!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 2:22 μ.μ.
    Εδώ αυτό που ανακάλυψε μαλάκα σκαλίζοντας την κωλοτρυπίδα της μάνας σου.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html

    ============================================
    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:03 π.μ.
    Πάλι ο γερος, πάλι οι προφητείες για καταστροφές (όλες οι προφητείες
    είναι για λοιμους και καταστροφές) πάλι φοβέρες και δισυδαιμόνια!

    Χέζω την αντιανθρώπινη θρησκευτική σας στραβομάρα
    ρε κατώτερα όντα, που τολμάτε να λέγεστε Έλληνες!

    Ντροπή σας ρε εβραιογαμημενοι, φώλιασε ο φόβος στις ψυχούλες σας
    και ο διάβολος μεταμφιεσμένος σε "γέροντας" "παπάς" και
    το μουνί της μάνας τους, σας πάει γαμιώντας, ζώα!

    Άκου είπε ο γέροντας, στα αρχίδια μας τι είπε.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:57 μ.μ.
    Με εκπλήσσει το μέγεθος της ευπρεπείας σου.

    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 3:05 μ.μ.
    Ταπεινά ζητώ συγνώμη, άνθρωπος είμαι και έχω τις κόκκινες γραμμές μου,
    αυτό το είπε ο γέροντας με φέρνει εμετό!

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/4-7-4.html

    ===========================================

    Mad Dog25 Σεπτεμβρίου 2018 – 1:19 μ.μ.
    Αυτός είναι ο χριστιανισμός, η κατάντια του ανθρώπου μέσα στον έκφυλο ιουδαϊσμό,
    χυδαιολογεί ο ελεεινός πρόστυχος ορθόδοξος πούστης που όλο τον μπούτσο έχει στο
    στόμα, αλλά κανείς από τους ευλαβείς χριστιανούς σχολιαστές δεν έχει να πει τίποτα!
    Αν εγώ όμως πω, γαμώ τον χριστό σας, θα μου την πέσουν πάλι οι καλικάντζαροι.
    Σκατά στήν αίρεση του μίσους, τον ιουδαιοχριστιανισμό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_4294.html?showComment=1537870903794#c6931219311653406621

    ================================================

    Απάντηση

  8. ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, Η ΝΑ ΣΥΝΝΕΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΕΔΩ,

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΏΣΤΕΣ ΜΑΣ
    ΤΟ ksipnistere.com ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!!!!

    ΕΑΝ ΞΑΝΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    Η ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, Η ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html

  9. @ 30 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:18 μ.μ

    Αγαπητή Δάφνη, δεν είμαι εντολοδόχος κανενός, μήτε βρίζω τον θεό,
    μερικές φορές όταν αγανακτώ με της χυδαίες ύβρεις των χριστιανών
    κατά της πατρώας θρησκεις, τότε και μόνο τα γυρίζω.

    Εμείς οι Έλληνες, δεν έχουμε σατανάδες, αυτά είναι
    εβραϊκά εφευρήματα για να φοβίζουν τα ποιμνοια.

    Δεν είμαι αξιολύπητο ανθρωπάκι, είμαι ένας ευτυχισμένος πολίτης
    που κατόπιν σκληρής δουλειάς, Ελληνικό δαιμόνιο και άλλων
    χαρισμάτων, πέτυχε σε όλους τους κοινωνικούς τομείς.

    Δεν ξέρω πιους ενοεις "ομοίους μου" και δεν μπορώ να απαντήσω,
    εγώ πάντως σε ευχομαι καλή συνέχεια και καλό ξύπνημα
    από τον λήθαργο που σε έχουν υπνωτήσει.

  10. @ 30 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:51 μ.μ

    Αγαπητέ ανώνυμε, συμφωνώ μαζί σου ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια τάξη
    και να διαγράφοντε ύβρεις, αυτό όμως που λόγω θρησκευτικής τσιμπλας
    δυσκολευεσαι να δεις, είναι ότι οι μόνοι που βρίζουν είναι τα χριστιανά!

    Μπες στον κόπο σε αυτή την ανάρτηση καθώς σε οποιαδήποτε να το
    διπίστωσεις ότι είσαι γκαβός, δλδ, έχεις μάτια αλλά δεν βλέπεις!

  11. @ 30 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:51 μ.μ

    "..ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ
    ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, Η ΝΑ ΣΥΝΝΕΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΕΔΩ,.."

    Χα..χα..χα.. ψάχνω ψάχνω αλλά δεν βρίσκω ούτε ένα σχόλιο του Σώρα, απεναντίας
    κάθε μέρα όλη μέρα, σε όλες της αναρτήσεις, ύβρεις και χλευασμοί σε κάποιον
    που είναι φυλακισμένος και δεν απαντά, ούτε γράφει τίποτα!

    Υπάρχουν από ότι ξέρω δύο κύριοι που ανήκουν στην ομάδα του, αλλά αυτό δεν
    απαγορευετε, έχουν κάθε δικαίωμα να πιστευουν ότι θέλουν όπως και εσείς
    οι προσκυνημένοι γενίτσαροι έχετε κάθε δικαίωμα να προσκυνατε
    τον εκδικητικό θεό του μίσους γιαχβέ.

    Και πούσαι, εγώ δεν θέλω να φύγετε, αλλά να γίνετε άνθρωποι, αν έχετε
    επιχειρήματα να συμετέχετε σε συζητήσεις, αν όχι να ακούτε, αλλά μην βρίζετε!

  12. Ανώνυμος30 Σεπτεμβρίου 2018 – 5:11 μ.μ.
    ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΔΕΔΑΛΩΔΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΔΑΣΚΕ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΑ

    ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΑΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
    ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο Η Ε ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ Η ΠΟΡΔΟΒΡΟΝΤΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΗ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ
    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΟ

    ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΦΑΓΑΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_6467.html#comment-form

  13. Οι εβραίοι, με το σπαθί των Ρωμαιων νίκησαν τους Έλληνες και αφού έσφαξαν πάνω
    από 10 εκτ Έλληνες, γρεμισαν Ναούς πυρπόλησαν βιβλιοθήκες, απερίγραπτα
    εγκλήματα, απαγόρευσαν ακόμη και το όνομα "Έλληνας", σήμερα οι
    υποταγμένοι χριστιανοί, καγχάζουνκαι χλευάζουν για
    την καταστροφή των προγόνων μας!

    Τρελοκομιο "Η Ωραία Ελλάς"

    Όλοι οι χριστιανικοί ναοί, είναι χτισμένοι επάνω σε αρχαίους ναούς,
    η αγία σοφία είναι χτισμένη επάνω σε Ναό του Απόλλωνα, τα μάρμαρα
    δε τα μετέφεραν από τον Ναό "Αρτεμίσιο" στην Έφεσο που γρεμισαν.

    Το Αρτεμίσιο ήταν το μεγαλύτερο από τα 7 θαυματα της αρχαιότητας,
    οι μαρμαρινες κολώνες του είχαν 20 μέτρα ύψος.
    Σήμερα υπάρχει ένα εκκλησάκι της παναγίας!
    Κλάψε Ελλάδα!!!!!!!

  14. εγκο τελι πατερακι ναρτο μαρτιρα για το ψορα ντικαστιριο μου ντοσι εβρο ιμε φτοχο μεταναστι αυγανο
    κε πιναη μενο στο λιμανι πατρα ξαιρο κε το κατσυκα ορεο γκινεκα κε το παι το γκραμα σε ολο πακισταν
    ζιτο το ψορα μονο με ψορα παι το ελαντα καλα
    μαζυ με ψορα ολο το αβγανο στο πατρα

  15. ΜΑΓΚΕΣ ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΟΦΥΡΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΚΛΑΣΕ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΑΡ
    @@@ ΧΙ
    Ω! ΔΙΑ

  16. Εμπρος Ελληνες Χριστιανοι, παρτε σμιλες, καλεμια, σφυρια και σμιλευστε αγαλματα και κολονες να αποκαταστησετε τα αγαλματα και τους Αρχαιους Ναους που κατεστρεψαν οι προγονοι σας, γιατι η Ζαγκλαρω η Σουηδεζα θελει να κανει τις θυσιες της στην Αφροδιτη, που της χαρισε ομορφια, λεφτα και καλλη και μουνι σαν το μαγκαλι.

    Το ειπαμε μια δυο πεντε δεκα φορες. Κακως τα κατεστρεψαν αυτα τα λιγα που κατεστρεψαν, ασχετα αν οι παγανιστες χρεωνουν ολες τις καταστροφες στους Χριστιανους.

    Εμεις δηλαδη τι θελεις να κανουμε σημερα ; Να γινουμε παλι 12θεϊστες ή ν' αρχισουμε τον εμφυλιο για τα βυζια της Αφροδιτης;
    Οσο και να κοπανας τον κωλο σου κατω οι Ελληνες την εχουν κανει την επιλογη τους και δεν προκειται να τους διχασεις.
    Πιστευουν στο Χριστο.

    Σωνει και καλα δηλαδη επειδη γουσταρετε καμια 500ρια Ψωρριαρηδες θα επιστρεψουμε στο 12Θεο επειδη πιστευαν και οι Αρχαιοι Ελληνες.
    Αν τον επαιρναν δηλαδη οι Αρχαιοι Ελληνες επρεπε να τον παιρνουμε και εμεις σημερα προς ενδειξη σεβασμου στους Αρχαιους προγονους μας…ή μηπως ειχαν το αλαθητο.
    Για σενα βεβαια που τον παιρνεις δεν τρεχει τιποτα. Κρεας μπαινει κρεας βγαινει..

    Και στ' @@ μας αν δεν σου αρεσει η θρησκεια μας.
    Και γουστο μας και καπελο μας να Φτιαχνουμε Εκκλησιες.
    Και παρε και τον πουλο και τραβα στον πατερα σου τον Δια να σου τραβηξει κανα καβλιτζεκι και μην μας ζαλιζεις συνεχεια τα παπαρια.

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

  17. Θα είχε κάποιο νόημα ο εμετός σου αν δεν εβριζες,
    αλλά σαν γνήσιος χριστιανός, δεν μπορείς αν δεν βρίσεις.

    Δεν είμαι 12θεϊστής και με κανένα τρόπο ούτε θέλω ούτε μπορεί κάποιος να
    γυρησει το ρολόι πίσω, αλλά, το να λέμε αυτά που μας κρύβουν αιώνες, να
    λέμε για τα εγκλήματα των ιουδαιοχριστιανών κατά των Ελλήνων, αυτό θα
    έπρεπε να γίνεται αν όχι από την πολιτία, από κάθε σώφρονα Έλληνα.

    Δικαίωμα σου να είσαι καραγιόζης, δικαίωμα μου να στο λέω, άντε τώρα τράβα στην παιχνιδιάρα την μάριο να σε πάρει ένα τσιμπουκαϊ να χαλαρώσεις, μπαγλαμά.

    Στα αρχίδια μου αν είσαι χριστιανός ή ισλαμιστής ή ιουδαίος,
    ένα και το αυτό, όλα αυτά τα σιχάματα μόνο μίσος ξερνούν

  18. ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "Μάριο" ΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.

    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΡΕ ΓΙΔΙ;
    ΕΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΔΙΩΓΜΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΧΝΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΣΟΥ;
    ΕΣΥ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

  19. ΔΕΝ ΒΡΊΣΩ ΡΕ ΑΛΉΤΗ, ΕΣΎ ΒΡΊΖΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΛΈΩ ΚΑΙ ΕΠΙΔΉ ΣΕ ΤΣΟΎΖΕΙ
    Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ ΤΟ ΡΊΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΉΤΙΑ, ΨΌΦΙΕ.

    ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΏ ΝΑ ΠΑΣ

  20. Ποια αληθεια ρε ζωο;
    Τα ιερα και τα οσια του 95% των Ελληνων βριζεις αισχρα ξεκωλιαρη.
    Και νομιζεις οτι θα σε αφησουμε στο απυροβλητο και οτι δεν πρεπει να σου ανταποδωσουμε τις βρισιες σιχαμα επειδη ειμαστε Χριστιανοι.

    Στην Μάριο την αδερφη σου θα παω .
    Αυτη γουσταρω. Αυτη κανει καλα τσιμπουκια. Ή μηπως θα μου κανεις και κουμαντο και ποια θα πηδαω.

    Αυτον γιατι τον εκαψαν ζωντανο οι παγανιστες. Ελληνας δεν ηταν;

    Ο Άγιος Ιερομάρτυρας Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης, είναι ο πολιούχος άγιος των Αθηνών. Η μνήμη του εορτάζεται στις 3 Οκτωβρίου. Είναι προστάτης των Δικαστικών και του Δικαστικού Σώματος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το ένατο έτος μετά από την γέννηση του Χριστού. Διετέλεσε μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου του Αρείου Πάγου.

    Υπήρξε ένας από τους πρώτους Αθηναίους που πίστεψαν στον Χριστό. Σε νεαρή ηλικία βρέθηκε στην Ηλιούπολη της Αιγύπτου (κοντά στο σημερινό Κάιρο) ακριβώς την εποχή της Σταυρώσεως του Κυρίου. Την Μεγάλη εκείνη Παρασκευή την ώρα της σταυρώσεως του Χριστού αν και μεσημέρι, σκοτίστηκε ο ήλιος "Ἀπὸ δὲ ἕκτης ὥρας σκότος ἐγένετο ἐπὶ πᾶσαν τὴν γὴν ἕως ὥρας ἐνάτης"(Ματ. 27,45). Ο Διονύσιος συγκλονίστηκε από το παράδοξο αυτό φαινόμενο και αναφώνησε: «Ή Θεός πάσχει ή το πάν απόλλυται» («Ή ο Θεός υποφέρει ή χάνεται το παν»). Σημείωσε δε με επιμέλεια την ημέρα και ώρα του υπερφυσικού αυτού γεγονότος του σκοτισμού του Ηλίου.

    Όταν επέστρεψε στην Αθήνα άκουσε το κήρυγμα του Αποστόλου Παύλου στον Άρειο Πάγο να μιλά για εκείνο το υπερφυσικό σκοτάδι κατά την Σταύρωση του Κυρίου διαλύοντας κάθε αμφιβολία για την εγκυρότητα της νέας του πίστης. Βαπτίσθηκε, με την οικογένειά του κατά το έτος 52 μ.Χ. Η αποδοχή του Διονυσίου στον Χριστό αναφέρεται στις Πράξεις των Αποστόλων στο κεφάλαιο 17 και στίχο 34 «τινὲς δὲ ἄνδρες κολληθέντες αὐτῷ ἐπίστευσαν, ἐν οἷς καὶ Διονύσιος ὁ Ἀρεοπαγίτης καὶ γυνὴ ὀνόματι Δάμαρις καὶ ἕτεροι σὺν αὐτοῖς».

    Όταν έμαθε ότι στα Ιεροσόλυμα ζει η Μητέρα του Χριστού, ταξίδεψε μέχρι εκεί όπου και την συνάντησε. Από αυτή την συνάντηση είπε: «το παρουσιαστικό της, τα χαρακτηριστικά της, η όλη εμφάνιση της μαρτυρούν, ότι είναι πράγματι Μητέρα Θεού». Στα Ιεροσόλυμα ξαναβρέθηκε, όταν εκοιμήθη η Θεοτόκος και εξεδήμησε προς τον Υιόν και τον Θεόν της. Τότε ηρπάγη και αυτός όπως οι Απόστολοι και άλλοι Ιεράρχαι, εν νεφέλαις και αιθερίως μετέβη και παρέστη εις την κηδείαν της Παναγίας.

    Διετέλεσε Επίσκοπος της πόλεως των Αθηνών και έλαβε μαρτυρικό τέλος δια της πυράς

  21. ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΙ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΟΝ ΓΚΛΙΝ ΓΚΛΟΝ ΚΑΙ
    ΣΤΟΥ ΨΩ ΛΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΔΕΞΙ
    ΑΡΧΗ ΔΙΑΣ

  22. αν νομιζεις ψευτικε ζαγκλαρα απο τη ψευτο σουηδια οτι θα γραφεις χωρις να παιρνεις απαντησεις εισαι πολυ γελασμενος θα τραβηξεις της ψυχης σου το ταραχο ηδη γινεται γνωστο το τι συμβαινει εδω μεσα
    και δεν θα βρεις τοπο να γραφεις μαλακοπιτουρα κωλογερε της συμμοριας και αυτο θα γινει οποτε γουσταρουμε εμεις οι πολλοι το 97% των ορθοδοξων χριστιανων μπου ομολογουμε πιστη εις ενα θεο πατερα παντοκρατορα ουρανου και γης

  23. Ε.ΣΥ ΕΥΚΛΑΝΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΥΒΡΙΣΤΩΝ

  24. Ζαγ(κλαρινα) Μπουμπουλινα για μια σφαιρα στο σκατενιο σου κρανιο εισαι πορνης γεννημα η μαλλον εκπεταγμα…μια πρααατσ εκανε η κωλοτρυπιδα και σε εξεσφενδονισε πουσταρα πληρωμενε χαφιε….θα σε βρουμε και τοτε θα δεις καριολη τι ωραια θα περασεις πρακτορα των νεοταξιτων λακεδων

  25. Με προκαλείτε γέλωτα ρε καλικάντζαρούδια, δεν μπορώ να το
    πιστέψω πως ενηληκοι άνδρες (?) μπορούν να εκφράζοντε έτσι!

    Πατέρα παντοκράτορα λέει ο καθυστερημένος και είμαι βέβαιος 200%
    ότι ποτέ του δεν έχει διαβάσει δύο αράδες από το "βιβλίο" της απάτης.

    90 +χιλ θρησκείες υπάρχουν στην γη ρε κατώτερε, άρα δηλαδή 90 χιλ παντοκράτορες,
    αλλά και 200 χιλ να είναι, τα τουμπερλέκια μου εγώ τα βαράω όπως γουστάρω και
    τους γράφω όλους τους θεούς και ειδικά τον γιαχβέ αυτόν το εκδικητικό σατανά
    που ψήνει τους ανθρώπους που αμάρτησαν (δλδ όλους) στα κάρβουνα, αιώνια!
    Φτου σας ρε ζωντόβολα, ντροπή της Ελλάδας!

  26. Πάρε την μάνα σου την αλήτρο την κωλοξεχισμένη και έλα,
    πρωκτογενημενο αλητάκι, γαμώ το σπίτι σου
    με απειλείς ρε καραπουτάνας έκτρωμα?

  27. Εκδοσειs Πατερακηs-Ευταξιαs ΛΟΥΣΑ Π@ΥΤΣΑ και ΧΟΡΟ!!!
    Μια εκδρομη στο βουνο…

    Ευκλανιο μου τεκνο απο τον καιρο που σε εβαλε στον…
    Π@ΥΤΣΟ του ο διαs αρχισεs βρε Π@ΥΣΤΗ σαχλοζαγκλομαγκλο
    κρεαs ωμο στην Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σου να βαζειs Π@ΥΣΤΑΡΙΟ…
    σαχλοζαγκλομαγκλο μου νομιζεs οτι παραθετειs στοιχεια
    για αυτο τακτικα και αυτοι στην Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σου βαζουνε
    τα @ΡΧΙΔΙ@ τουs τα τρια…Τι Π@ΥΣΤΗ εβγαλα εγω απο την
    Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ η δολια η καυμενη η Π@ΥΤΑΝΑ η μανα σου βρε η
    Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΗ παντα δεν σου ελεγε να εισαι προσεκτικοs ρε
    Π@ΥΣΤΗ τα ΘΕΙΑ να μην βριζειs γιατι μεσα την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ
    σου Π@ΥΤΣΕΣ Ψ@ΛΕΣ και @ΡΧΙΔΙ@ θα την γεμιζειs Π@ΥΤΣΟΦΑΓΩΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ!!!….
    ΩΩΩΩΩΩ δια τι μου εκανεs το σαχλοζαγκλομαγκλο μια εκδρομη τον Π@ΥΣΤΗ
    εστειλα εκει ψηλα επανω και εσυ το εβαλεs βρε δια στον Π@ΥΤΣΟΝ σου
    επανω;;;;ωιμε ωιμε ωιμε ωιμε Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΟ δια μου το εστειλεs και τωρα
    την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ του Π@ΥΣΤΗ πωs θα την γιανω;;;παντα δια του Π@ΥΣΤΗ
    ελεγα θαλασσινο νερο μην πινειs γιατι απο την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σου θα χυνειs…

  28. ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΣ, Η ΧΥΔΑΙΌΤΗΤΑ.

  29. ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΑΦΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΟΤΙ ΦΑΤΕ ΟΤΙ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
    ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ.
    ΕΧΕΤΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.

    ΦΤΟΥΟΥΟΥ !!! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΘΕΪΑ ΣΟΥ
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΖΩΪΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ !!!!

    Η Σουηδία με νέες «προοδευτικές» νεοταξίτικες απόψεις: Νομική έκτρωση για πατέρες, νομιμοποίηση αιμομιξία και νεκροφιλίας!

    Σε μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη πρόταση προχώρησε η νεολαία του Φιλελεύθερου κόμματος της Σουηδίας, η οποία υποστήριξε πως σε περίπτωση εγκυμοσύνης δεν είναι μόνο δικαίωμα μιας γυναίκας να αποφασίσει αν θέλει να κρατήσει το μωρό, αλλά και του πατέρα. Γι αυτόν τον λόγο, η πρόταση τους δίνει το δικαίωμα στους άντρες που δεν θέλουν να γίνουν πατέρες, να πραγματοποιήσουν νομική «έκτρωση» μέχρι την 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης.

    Η «νομική έκτρωση», αν επιλεχθεί, θα είναι μη αναστρέψιμη και οι πατέρες θα πρέπει να απαρνηθούν κάθε πατρικό δικαίωμα από το αγέννητο παιδί τους, συμπεριλαμβανομένου του να μην το γνωρίσουν ποτέ.

    Όπως, χαρακτηριστικά σχολίασε ο επικεφαλής της φιλελεύθερης σουηδικής νεολαίας, Μάρκους Νίλσεν: «Οι άντρες θα έπρεπε να έχουν ίσα δικαιώματα στο να αποκλείσουν την πατρότητα και να αποφασίσουν αν θέλουν να γίνουν γονείς». Ο ίδιος τόνισε πως η αρχική πρόταση προήλθε από μια γυναίκα-μέλος του κόμματος και κατόπιν υποστηρίχθηκε από το υπόλοιπο κόμμα.

    Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους, υπάρχουν πολλοί άντρες που δεν τολμούν να πουν πως δεν θέλουν να αποκτήσουν παιδιά, όταν η σύντροφός τους μένει έγκυος. Ο Νίλσεν, μάλιστα, δήλωσε πως: «Υπάρχουν αναρίθμητα παραδείγματα αντρών που δεν μπορούν καν να πουν αν θέλουν να γίνουν πατέρες. Είναι σημαντικό να είναι ειλικρινείς οι άντρες σχετικά με τις προθέσεις τους. Θεωρούμε πως η πρότασή μας είναι μια καθαρή νομική απόφαση».

    Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μόνη αμφιλεγόμενη πρόταση της νεολαίας του Φιλελεύθερου κόμματος, καθώς τον Φεβρουάριο πρότειναν τη νομιμοποίηση της αιμομιξίας, αν οι εμπλεκόμενοι είναι άνω των 15 ετών. Εκτός αυτού, υποστήριξαν τη νομιμοποίηση και της νεκροφιλίας, με τον όρο του να έχει δοθεί άδεια από τον νεκρό, όσο εκείνος βρισκόταν στη ζωή.

  30. το καυμενο ευκλανιο σαχλοζαγκλομαγκλο του τολεγε η Γ@ΜΗΜΕΝΗ Π@ΥΤΑΝΑ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟ Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΗ μανουλα του να μην πινει θαλασσινο νερο ο Π@ΥΣΤΗΣ…
    Οπωs λενε οι πτηνοτροφοι πραμα που βγαινει απο την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ χαιρι δεν εχει χαχαχεχεχεχοχοχο..
    Π@ΥΤΣΑ παλι Π@ΥΤΣΑ παλι και η Γ@ΜΗΜΕΝΗ Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΗ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ του σαχλοζαγκλομαγκλο σε μαυρο χαλι…το Γ@ΜΗΣΕ και ο διαs…αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ

  31. ΕΣΥ ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ;
    ΚΡΕΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΡΕΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΧΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΝΗΤΗ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΖΑΓΚΛΑΡΩ Η ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

    2018 Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=NjTFPbcrf3Q&feature=youtu.be

  32. Παλι βριζεις ανωμαλε τη μανα σου ντροπη σου ξεφτιλισμενη αποβολη …η μανουλα σου εχει συγχωρεθη τοσα χρονια καισυ 52χρονων ανθρωπος τη βριζεις τι να σου πω ντρεπομαι για λογαριασμο σου ερμαφροδιτε επιχειρηματια της
    'σουηδιας' ντροπη και αισχος ηθελα ναξερα η γυναικα σου τα ξερει αυτα που κανεις
    η τη σπαςστο ξυλο οπως το συνηθιζεις

  33. ειναι να τρελενεται κανεις με αυτο το χυδαιο αποβρασμα που βριζει τη μητερα του συνεχως
    ειλικρινα πρεπει να επεμβει εισαγγελεας για
    προσβολη νεκρου το κτηνος αυτο που φερει το
    ψευδωνυμο ζαγκλαρας mad dog και καθημερινα
    δειχνει το χειροτερο εαυτο του το μισος τη
    κακια την ανωμαλια που κρυβει μεσα του για
    τη μητερα του που εχει φυγει απο τη ζωη
    ακατανοητο πως τοση βρωμια χωραει στη ψυχη
    ενος απανθρωπου που αυτα που γραφει ουτε
    ναρκομανης δεν τα λεει οταν του λειπει
    η δοση του.

  34. Όσο με βρίζετε τόσο πισμώνω, και θα είμαι εδώ να σας γαμώ και να χέζω
    την εβραϊκή σας αίρεση, ώσπου να βγάλει η κωλοτρυπίδα σας γιαούρτι.

  35. apo th soy
    απο τη σουηδια???
    αααααααααααααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  36. εχει η κρητη ωρε ευταξια σουηδια;
    σουηδια μπορει να μην εχει αλλα τρεις μαλακες
    τους εχει απογονους της τουρκοκρατιας

    elen manesi

  37. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΙΣΜΩΝΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΕΚΟΣ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΟΓΕΡΕ ΨΕΥΤΟΖΑΓΚΛΑΡΑ

  38. Την πούτσα θα την φάτε, όσο κι'αν κλωτσάτε!

  39. εχεις Ε.ΣΥ ανδρικο μοριο;εσυ μια παρα φυση τρυπα για να κατουρας εχεις
    και αυτη βουλωμενη απο τα πακιστανα

    ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  40. Είμαι πεπεισμένος ότι η βουνίσια πούτσα μου είναι ο θεός!
    Γιατί οι κοπελιές στην θέα του αναφωνούν: Oh my god!

  41. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΤΩΡΑ ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  42. Καλημέρα Καλό μήνα

    Μήπως πέρασε απο καμιά αναρτηση ο Ευταξιας?

    Νας λειπε

  43. Καλημέρα και καλό μήνα και σε σένα,
    Νομίζω σιχάθηκε τα ιουδαιοχριστιανικά ζόμπι που μόνο να βρίζουν και να
    προβοκάρουν ξέρουν, ελπίζω να τους γράψει στα αρχίδια του όπως κάνω
    και εγώ, και να ξαναγράψει τα πατριωτικά και ευγενικά του σχόλια.

  44. τι λες με συγκινησες κριμα βρε παιδι μου στερηθηκαμε το πατριωτη Ευταξια που εχετε ιδιους ορχεις κοιτα κατι πραγματα ποσο δεμενοι ειναι μεταξυ τους που αντι για τους ιδιους ομιλουν οι ορχεις τους

Comments are closed.