Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ!

Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ




Δημοσιοποιεί ο Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 δεν είχα πρόθεση να…

τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω

Όταν στην ζυγαριά βάζετε ένα γραμμάριο και βλέπετε ότι γέρνει, φαντασθείτε τι θα γίνει όταν βάλετε μέσα όλο το φορτίο.
 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ…
Γραμμένα τα έχετε, διαβάστε τα, πριν από 2-2,5 χρόνια σας είπα ότι η Ελλάδα θα είναι σαν σε αμφιθέατρο και θα βλέπουν οι Έλληνες, ένα μεγάλο δράμα.
 Τώρα έχει αρχίσει το πρώτο επεισόδιο της τραγωδίας, αλλά μην χαρείτε, Ο Κύριος ποτέ δεν μιλά για τραγωδίες και ούτε τις θέλει, αλλά όταν Ο Κύριος δίνει ευχάριστες παραστάσεις, εσείς γιατί τις γυρίζετε σε τραγωδίες; 
Είσαστε υπεύθυνοι της αμαρτίας που κουβαλάτε, είσαστε υπεύθυνοι για το ψέμα της αμαρτίας σας, ( ότι δηλαδή δεν κάνετε αμαρτίες ) 
Είσαστε υπεύθυνοι για τις δοκιμασίες που περνάτε.
Είσαστε υπεύθυνοι για την κατάντια της ψυχής σας, επειδή ξεκόψατε από τον Χριστό.
Ο Χριστός σας καθιστά υπεύθυνους για τις στενοχώριες που του δίνετε…όταν θα μαζέψετε όλες αυτές τις υπευθυνότητες, κοιτάξτε τον εαυτόν σας προς τα μέσα, κοιτάξτε την ψυχή σας πόσο φταίει εκείνη γι’ αυτά που κάνατε εσείς και μετά μετανοιωμένοι ελάτε και Ο Χριστός σας περιμένει.
Πως μπορεί να περνά από τον νουν σας ότι Ο Κύριος είναι τιμωρός; Αντί αυτού γιατί δεν σκέπτεσθαι πόσο πικραίνετε Τον Κύριο με αυτά που κάνετε, όμως εύσπλαχνος είναι Ο Θεός και Πατέρας μας.
Γι’ αυτό με ευσπλαχνία σας βλέπει πάντοτε, και στο παρά πέντε , όλα θα τα αλλάξει, από εσάς περιμένει μόνον μια λέξιν μετανοίας. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!






loading...

1 thought on “Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΕ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ!

  1. Γρήγορα έναν κουβά για να ξεράσω με τον δαιμονισμένο σκατόγερο, μπλιαχ!

Comments are closed.