Ανδρέας Παχατουρίδης: "Δεν έχω να φοβηθώ απολύτως τίποτα"

Εν αρχή… προεκλογικών εξαγγελιών και ανακοινώσεων, οι γνωστοί-άγνωστοι «κύκλοι» αποφάσισαν να στοχοποιήσουν εμένα.

Επειδή οι αιρετοί οφείλουμε «τα εν οίκ
ω... εν Δήμω», θα παραθέσω μόνο ορισμένα από τα στοιχεία που παρέλειψαν να «αναπαράγουν»:

1.         Ο ορκωτός ελεγκτής που όρισε η ίδια η Βουλή και διενήργησε τον έλεγχο, αποφαίνεται ρητά:

«Θα πρέπει όμως να τονίσουμε, ότι στο χρονικό αυτό διάστημα (2007-2015), δεν επήλθε αύξηση της περιουσίας του κ. Παχατουρίδη, η οποία να μη δύναται να αιτιολογηθεί συνολικά, από τα δηλούμενα εισοδήματά του και το προϊόν του ληφθέντος από τη Eurobank Εργασίας δανείου».

2.         Ο Αντεπίτροπος Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που επελήφθη του θέματος, αποφαίνεται ότι: «δεν προκύπτουν τα απαιτούμενα στοιχεία, για να ασκηθεί αίτηση καταλογισμού από τον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας».

3.         Ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών, που έκανε απαλλακτική πρόταση προς το Συμβούλιο, διαπιστώνει ότι: «Εκ των αντιγράφων των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος από το έτος 2002, πριν αναλάβει Δήμαρχος, μέχρι και το έτος 2017, υπερκαλύπτει το σύνολο των ανευρεθέντων ποσών, καθώς και των εταιρικών μεριδίων».

4.         Η ίδια η Τράπεζα αναφέρει: «η εκταμίευση του δανείου ήταν σύμφωνη με τους κανόνες ορθής τραπεζικής πρακτικής, που διέπουν την χορήγηση των δανείων».

Όλα, μα όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα εισοδήματα, τα δικά μου και της συζύγου μου, ήσαν κανονικότατα δηλωμένα στις ετήσιες φορολογικές μας δηλώσεις και στις δηλώσεις περιουσιακής μας κατάστασης (Ε-9) και όλα δικαιολογούνται πλήρως, από τα δηλωμένα και φορολογημένα ετήσια εισοδήματά μας.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην τελική και ουσιαστική κρίση της δικαιοσύνης και

Ας λάβουν επιτέλους κάποιοι το μήνυμα:

Δεν έχω να φοβηθώ απολύτως τίποτα. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ?ΕςΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΘΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ !!! ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΚΑΤΕ ? ΩΡΑΙΑ ΑΤΑΚΑ .ΑΥΤΗ Η ΟΡΘΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΑΚΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ .ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑ.....ΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑΤΟΣ ΜΤΑΤΑΧΡΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]