Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος θα αναμετρηθούν ξανά για την περιφέρεια Θεσσαλίας!

Μονότονα μάλλον φαινεται να ξεκινά η προεκλογική περίοδος στην Θεσσαλία καθώς δυο πρόσωπα από το παρελθόν ετοιμάζονται να επαναλάβουν το σενάριο του 2014 στις εκλογές για την περιφέρεια Θεσσαλίας.Συγκεκριμένα ο γνωστός ευρωπαϊστής στέλεχος του ΚΙΝΑΛ κ. Ν. Τσιλιμίγκας σύμφωνα με το larissanet.gr ξεκαθάρισε στους συνεργάτες του πως θα επιμείνει και θα διεκδικήσει εκ νέου την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με

το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Λάρισας.

Ο γνωστός καρδιοχειρουργός Νίκος Τσιλιμίγκας ήταν και πάλι υποψήφιος το 2014.

Στην φωτογραφία ο κ Τσιλιμίγκας με τον Βουλευτή Λάρισας κ. Παπαδόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ. Το στιγμιότυπο από τη 13η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα

Την ίδια στιγμή -ο εταίρος ευρωπαϊστής Κ. Αγοραστός από την Νεα Δημοκρατία παραμένει πιστός στο μοντέλο της χρεοκοπίας.

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές ο νυν περιφερειάρχης ως πρόεδρος της ΕΝΠΕ ετοιμάζει 1000 προεκλογικές προσλήψεις στις περιφέρειες της χώρας με την βοήθεια του ΥΠΕΣ της κυβέρνησης!

«Για μας είναι μια θετική έκβαση στην όλη υπόθεση» δηλώνει στα «Dikaiologitika news» ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός επισημαίνοντας ότι η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περιφέρειες μέσα στον Οκτώβριο θα έχουν στείλει τις λίστες με τα αιτήματα του προσωπικού που χρειάζονται προκειμένου, στη συνέχεια να προωθηθεί στο υπουργείο Εσωτερικών.

Το υπουργείο, όπως αναφέρουν ότι ίδιες πληροφορίες, σκοπεύει να στείλει την λίστα με τις προσλήψεις στο ΑΣΕΠ άμεσα προκειμένου να εκδοθεί η προκήρυξη για τον διαγωνισμό μέσα στο πρώτο τρίμηνο ώστε να μην συμπέσει με την προεκλογική περίοδο του Μαΐου και δημιουργηθούν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εγκυρότητα του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι 45 μέρες πριν τις εκλογές απαγορεύονται να γίνονται ή να δρομολογούνται προσλήψεις εκτός αν είναι σε εξέλιξη η όλη διαδικασία τους.

https://papaioannou-j.gr/archives/233597
loading...