Μητέρα μεγαλόψυχη στον πόνο και στην δόξα

-Γραφει ο Αγγελος Φ. Γιαννοπουλος













Μητέρα μεγαλόψυχη στον πόνο και στη δόξα 


Δυο ηταν και ειναι οι μεγαλες μητερες του εθνους. 

Η μια ειναι η Παναγια η μητερα του σωτηρα Χριστου και ολων των ανθρωπων και η αλλη ειναι η Ελλαδα. 

Οι δυο αυτες μεγαλες μητερες δοξαστηκαν αλλα και μαρτυρησαν περισσοτερο απο ολες τις αλλες.

Η μητερα μας η Παναγια υπεφερε απιστευτα βλεπωντας τον Σωτηρα Χριστο επανω στον Σταυρο. 

Επισης η Θεομητωρ ως μητερα των Ελληνων εδω και αιωνες υποφερει για τα δεινα του Ελληνικου εθνους τα οποια μας προκαλουν οι αλλοι λαοι, γιατι ειμαστε το παγκοσμιο κεντρο τη Ορθοδοξιας.
 

Ποιος μπορει να παραβλεψει τους αγωνες που δινει η Παναγια επι τοσους αιωνες για την σωτηρια του Ελληνισμου και της Ορθοδοξιας ;



Πως να ξεχασει καποιος το ποσο μεγαλοψυχη ειναι η Παναγια που ακομη και αυτους που την βλασφημουν τους συγχωρει.





Στις ψυχες των σκλαβωμενων Ελληνων αυτην την εποχη η Ελλαδα μας ειναι σταυρωμενη ομοια με τον Χριστο. 
 
 


Η Ελλαδα ειναι μια χαροκαμενη μανα-Παναγια, που επανω στον σταυρο τρεχει το αιμα της πανω στα κοκαλα και στα μνηματα των παιδιων της που θυσιαστηκαν για την Ελευθερια. 
 
 
 


Οι Ελληνες Χριστιανοι πατριωτες στο προσωπο της Μαριας της Μαγδαληνης βλεπουν την Ελλαδα η οποια κατω απο 

τον σταυρο θρηνει στα ποδια του Χριστου και παρακαλα τοιν σωτηρα να την γλυτωσει απο τους Ισμαηλιτες-Αγαρηνους, καθως και απο τους υπολοιπους εχθρους.  

 
 


Η μονη σκεψη των πραγματικων Ελληνων πρεπει να ειναι η Ορθοδοξια και ο αγωνας για την ελευθερια της Ελλαδας. 
 

  
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ.
 

Καθε φορα που επιχειρουν οι εωσφοριστες του Φοινικικου δωδεκαθεου στο περασμα των αιωνων να μας κανουν κακο, καταληγουν χωρις καμια προθεση απο την πλευρα τους να ευεργετουν το Ελληνικο εθνος.  


 
Αυτο συμβαινει διοτι ειναι ικανοι μονον για κακο και για αδικιες και καταστροφες. 
 
Μονον που το κακο οπως και η καθε ασχημη πραξη γινεται παρα πολυ ευκολα καθως ακομη και ατομα με μειωμενες ικανοτητες τα οποια δεν εχουν ηθικη-παιδεια μπορουν να κανουν οτιδηποτε καταστροφικο. 
 



Με αυτους τους τροπους νιωθουν ολοι οι ανανδροι και οι ανικανοι οτι ειναι καποιοι.
 

Ολα τα ανδραποδα απο καταβολης κοσμου, οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να
καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες. 
 
Στον αντιποδα για να κανεις καλο θελει κοπο, παρα πολυ μεγαλο ενω ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ηθικη, παιδεια, ανδρισμο και αξιοπρεπεια.
 




Απο τα παναρχαια χρονια ολοι οι ανανδροι και οι αχρηστοι εωσφοριστες το μονον το οποιο κανουν ειναι σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους,  σκλαβωμα γυναικων κλπ.
 
Επισης κανουν πλεκτανες και αδικιες πασης φυσεως εις βαρος αλλων αθωων. 
 
Απο την αλλη πλευρα οι Ελληνες απο καταβολης κοσμου δημιουργουν σε ολους τους τομεις οπως ειναι οι επιστημες, οι τεχνες, ο αθλητισμος, και γενικοτερα επι παντος επιστητου για το καλο της ανθρωποτητας.
 
 
Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι αποδεδειγμενα αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.
 
ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.
 


Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται. 
 




Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 
 





Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  
 


Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 
 



Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 
 



Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 
 



Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
και στ’ αγεριού το πόδι.
 

 


 Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 

 
 
 
Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
 
 
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
 
 




Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
 
 
 



Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. 



Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
 
 



Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
 




Ομως οι αληθινοι Ελληνες, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
 
 



Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοιπολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 
 
 
Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
 
 
 
 
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε.




Δικαιωματικα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες στα σπιτια τους, και να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιμενουν οι ραγιαδες σημερα.
 
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
 
 


Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.




Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
 
 




Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
 


Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
 


Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. 



Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
 


ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ.


ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΒΑΣΗ OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
 

 
Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.
 



Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν Βατατζή. 
 
 


Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 
 
 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
 
Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον θεο είναι ένα από τα μεγαλα δειγματα αμαθειας- παρακμης των ραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.


Σκεφτειτε τι θα γινοταν εαν οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας σε καθε εισβολη των αμετρητων εxθρων μας αντι να πόλεμουν να 

εκαναν μονον συλλαλητηρια  ;

 


Θα ειχε αφανιστει η Ελλαδα πολλους αιωνες πριν. 
 
 
Φανταστειτε την ωρα που εισεβαλαν οι Περσες, οι Αγαρηνοι, οι Γοτθοι, οι Βουλγαροι, οι Ρωσοι, οι Αβαροι κλπ να επαιρναν οι προγονοι σημαιες και πανο να εκαναν συλλαλητηρια και να ελεγαν δεν πολεμαμε για την Ελλαδα.


ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΕΝΑΙΑ 
ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ 

ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 

ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΓΙΑ 

ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ. 

 



Παντοτε οι προγονοι μας σε καθε προταση των εχθρων να παραδωθουν και να μην πολεμησουν απαντουσαν αρνητικα. 
 
 
Γνωριζαν ολοι οι αυθεντικοι Ελληνες  τον ιερο και διαχρονικο τροπο επιβιώσεως του εθνους και ότι εάν γινουν προδοτες θα σπασει η ιερη ιστορικη συνεχεια, η οποια κρατουσε το εθνος ζωντανο στο περασμα πολλων αιωνων.
 





Ηξεραν παρα πολύ καλα οι Ελληνες οτι  ότι εάν γινοταν προδοτες τοτε θα κατεστρεφαν δια παντος τον Ελληνισμο. 
 
 



Αυτό διοτι ανα πασα στιγμη οι επομενες γενιες των Ελλήνων στρατιωτικων και του λαου  θα τους  ειχαν ως παράδειγμα με συνεπειες τραγικες καθως  θα γινοταν με την σειρα τους προδοτες και η Ελλαδα θα σκλαβωνοταν και θα αφανιζοταν.
 
Από την στιγμη που θα καταστραφει η ιερη ιστορικη συνεχεια των ηθικων και των γεναιων Ελλήνων θα ακολοθουσαν αρκετες  γενιες προδοτων και δειλων στρατιωτικων. 
 
 

Αυτό ομως δεν το επετρεψαν να γινει οι Ελληνες ηρωες  αυτοκρατορες, στρατηγοι,  αξιωματικοι, και στρατιωτες για να μην διαλυθει οριστικα το Ελληνικο εθνος. (1)


Οι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι μεγαλοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 
 
Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν. 

 
 
Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.
 

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.
 


Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.
 
 



Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.
 



Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.
 
Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.
 

 


Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
 



Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος. 


Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης.



Η πριγκιπισσα Αννα μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.
 
 
Τους προγονους μονον με έναν τροπο τους τιμαμε με της πραξεις μας , με τον ηθικο τροπο ζωης με τα χρηστα ηθη.
 



Τα χρηστα ηθη ,θα μας δωσουν για μια ακομη φορα το δικαωμα στην επιβίωση ,και εν συνεχεια στην ελευθερια. 


Συνεχιστε να ζειτε μεσα στην μοδα και την σεξουαλικη διαφοθορα, και ο αφανισμος δεν θα είναι μονον σιγουρος (κατά γενικη ομολογια), αλλα θα είναι και πολύ μαρτυρικος.
 
Αυτοκτονιες, ορφανα παιδια εξαιτιας των αυτοκτονιων , αστεγοι, ανεργοι, φτωχοι , αδικημένοι. 
 
Επισης μεταξυ αλλων εισβολεις , βιασμοι, δολοφονιες, κλοπες κλπ.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .
 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.
 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;
 
Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; 

Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ; 

  

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας, είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.
 
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται
ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  
 
Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 
 
Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 
 
Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 

        


        ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ




ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


 
Η μητερα Ελλαδα. Τι ειναι ομως η Ελλαδα ;

 
 
H Eλλαδα ειναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος με προεξεχων τον υπατο των Φιλοσοφων τον Αριστοκλη.

 
Η Ελλαδα ειναι η Ορθοδοξια, οι Ηρωες Βασιλεις, στρατηγοι, αξιωματικοι, στρατιωτες, οι Αγιοι και οι Αγιες. 
 
Ο Διονυσιος Σολωμος δεν χρειαζεται συστασεις. 
 
Ο Σολωμος μεσα απο τα ποιημα του μας μιλησε για την ελευθερια, για την πιστη, για την ομορφια της δημιουργιας, για την θυσια στην πατριδα.


Η μητερα Ελλαδα η οποια παρα τις δυσμενεις συνθηκες , τον πνευματικο ξεπεσμο και την σκλαβια απο τους Τουρκους στεκεται αγερωχη και περιμενει τα ενδοξα παιδια της να την απελευθερωσουν.
 
 
Γνωριζει η μητερα Ελλαδα οτι σε καθε εποχη γεννα τους μεγαλους ηρωες. 
 
Για αυτο και περιμενει αταραχη και με μεγαλη υπομονη τα παιδια της να την ελευθερωσουν. 
 
 
Δυστυχως την ιερη ιστορικη παραδοση τοσων πολλων χιλιαδων ετων επετυχαν οι νεοταξιτες να την διακοψουν στην συγχρονη εποχη.
 
Τα ποιηματα του Σολωμου ειναι οτι καλυτερο για να μαθουν ειδικα τα μικρα παιδια τις μεγαλες
Ελληνικες αξιες, για τους Ηρωες του 1821 και για την εξοδο του Μεσολογγιου. 

 
 
Μητέρα, μεγαλόψυχη στον πόνο και στη δόξα
κι αν στο κρυφό μυστήριο ζουν πάντα τα παιδιά σου με λογισμό και μ’ όνειρο, τι χάρη έχουν τα μάτια, τα μάτια τούτα να σε ιδούν μες το πανέρμο δάσος, που ξάφνου σου τριγύρισε τ’ αθάνατα ποδάρια.

Κοίτα, με φύλλα της Λαμπρής, με φύλλα των Βαϊώνε!

Το θεϊκό σου πάτημα δεν άκουσα, δεν είδα, 
ατάραχη σαν ουρανός μ’ όλα τα κάλλη πώχει, 
που μέρη τόσα φαίνονται και μέρη `ναι κρυμμένα.
Αλλά, Θεά, δεν ημπορώ ν’ ακούσω τη φωνή σου
κι ευθύς εγώ του Ελληνικού κόσμου να τη χαρίσω; Δόξα `χ’ η μαύρη πέτρα του και το ξερό χορτάρι  

 


Ο Απρίλης με τον Έρωτα χορεύουν και γελούνε,Κι όσ’ άνθια βγαίνουν και καρποί τόσ’ άρματα σε κλειούνε.
Λευκό βουνάκι πρόβατα κινούμενο βελάζει,Και μες στη θάλασσα βαθιά ξαναπετιέται πάλι,Κι ολόλευκο εσύσμιξε με τ’ ουρανού τα κάλλη.
Και μες στης λίμνης τα νερά, όπ’ έφθασε μ’ ασπούδα,
Έπαιξε με τον ίσκιο της γαλάζια πεταλούδα,Που ευώδιασε τον ύπνο της μέσα στον άγριο κρίνο·
Το σκουληκάκι βρίσκεται σ’ ώρα γλυκιά κι εκείνο.
Μάγεμα η φύσις κι όνειρο στην ομορφιά και χάρη,
Η μαύρη πέτρα ολόχρυση και το ξερό χορτάρι·

Με χίλιες βρύσες χύνεται, με χίλιες γλώσσες κραίνει· Όποιος πεθάνει σήμερα χίλιες φορές πεθαίνει.
Τρέμ’ η ψυχή και ξαστοχά γλυκά τον εαυτό της.

loading...

132 thoughts on “Μητέρα μεγαλόψυχη στον πόνο και στην δόξα

  1. Eνα ακομη ανεπαναληπτο αριστουργημα το οποιο θα επρεπε να διδασκεται σε ολες τις βαθμιδες εκπαιδευσεως.

  2. ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ…

    ΣΗΜΕΡΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΔΟΛΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ..

    ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ??

    ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ (ΤΣΙΡΚΟ) ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΟ "Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ…?

    ΜΟΛΙΣ ΦΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟΣ,ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ,ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ….

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ,ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΑΜΕ,ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΤΗΝ "ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ"….

    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ,ΦΟΡΟΙ,ΜΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΚΥΝΗΓΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΛΠ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    ΟΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ,"ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ,ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΕΠΟΧΗ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  3. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ….
    ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙ…??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

    ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  4. Post A Comment BLOGGER Comment using Blogger FACEBOOK Comment using Facebook DISQUS Comment using Disqus
    6 σχόλια :

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 9:34 μ.μ.
    τα βιβλια της αγιας γραφης τα εγραψε ο αρτεμης σωρρας σε παιδικη ηλικια ηταν ο παππους του ο ευταξιας θεοπνευστος και τον διδαξε

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 9:48 μ.μ.
    ΑΦΙΕΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ" ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ, …ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…

    "Χ Ο Ρ Ο Υ Σ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΠΕΡΙ ΤΟ 3.000 π.χ. ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ, ΤΗΝ "ΙΣΙΔΑ" ΣΕ …ΣΠΗΛΙΑ, "ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΧΕ …"12 ΜΑΘΗΤΕΣ", ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ…"ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ" ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…

    "ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.700 π.χ.,ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ "ΝΤΟΥΓΚΧΑΒΑ" ΣΕ…ΣΠΗΛΙΑ, ΣΤΑ 30 ΤΟΥ…ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ, ΕΙΧΕ "12 ΜΑΘΗΤΕΣ", ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ …ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…

    "ΜΙΘΡΑΣ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.300 π.χ., ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΣΩ… "ΚΡΙΝΟΥ" ΤΗΝ "ΑΝΑΧΙΤΑ", …ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ, ΕΙΧΕ…"12 ΜΑΘΗΤΕΣ", ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ…"ΣΩΤΗΡΑ",…"ΜΕΣΣΙΑ" ΚΑΙ "ΥΙΟ" ΤΟΥ…ΘΕΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ", ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ…"ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ" ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…

    "ΚΡΙΣΝΑ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.400 π.χ., ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ "ΝΤΕΒΑΚΙ" ΣΕ …ΣΠΗΛΙΑ, 3…"ΜΑΓΟΙ" ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΔΩΡΑ, ΣΜΥΡΝΑ, ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ "ΚΑΜΣΑ" ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ" ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ …"ΠΕΘΑΝΕΙ" ΕΚΑΝΕ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ" ΜΕ ΤΟΥΣ…"12" ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΜΕΡΑ … "ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ"…

    "ΤΑΜΜΟΥΖ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.400 π.χ., ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ "ΜΥΛΙΤΑ", ΠΕΘΑΝΕ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΑ…30 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…"ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ"…

    ΝΑ…"ΜΠΩ" ΤΩΡΑ ΣΤΑ…"ΔΥΣΚΟΛΑ", Η' ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΣΕ…"ΔΥΣΚΟΛΗ"…ΘΕΣΗ ?

    "ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ, ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ, ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ …ΑΙΩΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ…………"

    ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ …"ΒΡΙΣΙΑΣ" Η' ΜΗ "ΣΕΒΑΣΜΟΥ", ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ…"Γ Ν Ω Σ Η Σ" ΚΑΙ ΟΧΙ… "ΠΙΣΤΗΣ"…ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ …"ΠΙΣΤΗ", ΦΤΑΣΑΜΕ "ΠΑΛΙ" ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ… "ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΜΟΡΩΝ"….

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:10 μ.μ.
    Ελα ντε..!..Εδώ αρχίζει το μεγάλο μπέρδεμα..!..Σήμερα βγάζεις μια φωτοτυπία και βγαίνει χάλια το αντίγραφο..!..Ομως,πριν αρκετούς αιώνες το σύγγραμμα κάποιου το έπαιρνε άλλος και συμπλήρωνε τις δικές του απόψεις σε άλλο υλικό..!..Αν αλλοιωνόταν κατά τον ίδιο τρόπο μερικές φορές ακόμα ,καταλαβαίνετε ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα..!..Απλά πράγματα.

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:13 μ.μ.
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑ
    ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD.9666.
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε….. https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ”

    ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΩΧΡΕΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:19 μ.μ.
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ…
    "ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ, …ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ….ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ…ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ … ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ…

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:37 μ.μ.
    Η Αγία γραφή αποτελείτε απο το σύνολο 27 ιερών και θεοπνεύστων βιβλίων που με νέες μαρτυρίες γράφησαν κατά τη διαδρομή με καϊκι εκείνους τους καιρούς απο Πάτρα πρός Ηράκλειο Κρήτης. Αν μάθω καμία άλλη πληροφορία απο ανασκαφές που γίνονται στο Ισραήλ θα ενημερώσω τους Χριστιανούς.

  5. Post A Comment BLOGGER Comment using Blogger FACEBOOK Comment using Facebook DISQUS Comment using Disqus
    6 σχόλια :

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 9:34 μ.μ.
    τα βιβλια της αγιας γραφης τα εγραψε ο αρτεμης σωρρας σε παιδικη ηλικια ηταν ο παππους του ο ευταξιας θεοπνευστος και τον διδαξε

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 9:48 μ.μ.
    ΑΦΙΕΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ…"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ" ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ, …ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…

    "Χ Ο Ρ Ο Υ Σ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΠΕΡΙ ΤΟ 3.000 π.χ. ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ, ΤΗΝ "ΙΣΙΔΑ" ΣΕ …ΣΠΗΛΙΑ, "ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΧΕ …"12 ΜΑΘΗΤΕΣ", ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ…"ΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ" ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…

    "ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.700 π.χ.,ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ "ΝΤΟΥΓΚΧΑΒΑ" ΣΕ…ΣΠΗΛΙΑ, ΣΤΑ 30 ΤΟΥ…ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ, ΕΙΧΕ "12 ΜΑΘΗΤΕΣ", ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ …ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…

    "ΜΙΘΡΑΣ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.300 π.χ., ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΣΩ… "ΚΡΙΝΟΥ" ΤΗΝ "ΑΝΑΧΙΤΑ", …ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ, ΕΙΧΕ…"12 ΜΑΘΗΤΕΣ", ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ…"ΣΩΤΗΡΑ",…"ΜΕΣΣΙΑ" ΚΑΙ "ΥΙΟ" ΤΟΥ…ΘΕΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ", ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ…"ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ" ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…

    "ΚΡΙΣΝΑ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.400 π.χ., ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ "ΝΤΕΒΑΚΙ" ΣΕ …ΣΠΗΛΙΑ, 3…"ΜΑΓΟΙ" ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΔΩΡΑ, ΣΜΥΡΝΑ, ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ "ΚΑΜΣΑ" ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ "ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ" ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ …"ΠΕΘΑΝΕΙ" ΕΚΑΝΕ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ" ΜΕ ΤΟΥΣ…"12" ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΜΕΡΑ … "ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ"…

    "ΤΑΜΜΟΥΖ"
    "ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ" ΣΤΙΣ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ 1.400 π.χ., ΑΠΟ…"ΠΑΡΘΕΝΑ" ΜΗΤΕΡΑ "ΜΥΛΙΤΑ", ΠΕΘΑΝΕ ΒΙΑΙΩΣ ΣΤΑ…30 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 3η ΗΜΕΡΑ…"ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ"…

    ΝΑ…"ΜΠΩ" ΤΩΡΑ ΣΤΑ…"ΔΥΣΚΟΛΑ", Η' ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΣΕ…"ΔΥΣΚΟΛΗ"…ΘΕΣΗ ?

    "ΑΝΤΕ ΘΥΜΑ, ΑΝΤΕ ΨΩΝΙΟ, ΑΝΤΕ ΣΥΜΒΟΛΟ …ΑΙΩΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ…………"

    ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ …"ΒΡΙΣΙΑΣ" Η' ΜΗ "ΣΕΒΑΣΜΟΥ", ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ…"Γ Ν Ω Σ Η Σ" ΚΑΙ ΟΧΙ… "ΠΙΣΤΗΣ"…ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ …"ΠΙΣΤΗ", ΦΤΑΣΑΜΕ "ΠΑΛΙ" ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ… "ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΜΟΡΩΝ"….

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:10 μ.μ.
    Ελα ντε..!..Εδώ αρχίζει το μεγάλο μπέρδεμα..!..Σήμερα βγάζεις μια φωτοτυπία και βγαίνει χάλια το αντίγραφο..!..Ομως,πριν αρκετούς αιώνες το σύγγραμμα κάποιου το έπαιρνε άλλος και συμπλήρωνε τις δικές του απόψεις σε άλλο υλικό..!..Αν αλλοιωνόταν κατά τον ίδιο τρόπο μερικές φορές ακόμα ,καταλαβαίνετε ποιο θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα..!..Απλά πράγματα.

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:13 μ.μ.
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑ
    ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD.9666.
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε….. https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

    ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ”

    ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣ ΩΧΡΕΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:19 μ.μ.
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ…
    "ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" ΣΚΟΥΛΙΚΑΝΤΕΡΑ, …ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ….ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ…ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ … ΟΙ ΑΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ…

    Απάντηση

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:37 μ.μ.
    Η Αγία γραφή αποτελείτε απο το σύνολο 27 ιερών και θεοπνεύστων βιβλίων που με νέες μαρτυρίες γράφησαν κατά τη διαδρομή με καϊκι εκείνους τους καιρούς απο Πάτρα πρός Ηράκλειο Κρήτης. Αν μάθω καμία άλλη πληροφορία απο ανασκαφές που γίνονται στο Ισραήλ θα ενημερώσω τους Χριστιανούς.

  6. ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΟΥ….

    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ….

    ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΦΤΥΑΡΓΙΑ ΣΚΑΤΑ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΓΙΝΕ…

    ΜΑ ΔΕΙΤΕ,ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ….

  7. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΟΡΙΓΟΥΣ ΤΟ ΚΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ…

    200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛ.ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?👺

  8. της μανας σου ο κωλος σιχαμενο ερπετο μουλε πατροκλανακη

  9. ετρεξε ο κωλογερος ο μανιαμουνιας ο κλεφτο πατεροκωλαρακις να ανοιγοκλεισει τη σουφρα του ουστ κωλοχτηκιαρη ερωτευμενε μπατιρη

  10. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ
    3 ΤΡΙΣ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ
    45 ΤΡΙΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

    48 ΤΡΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΣΑΔΟΥΡΑ

    ΧΩΡΙΣΤΑ ΟΙ 2500 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ ΚΛΠ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ 33 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

  11. ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ ΣΤΑΓΑΚΑΙΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΦΒ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΪΚ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ

    Markos Stagakis
    1 ώρα ·

    200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛ.ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?

  12. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΔΙΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΩ..

    ΑΚΟΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΒΟΣΝΥ ΛΕΤΕ,Ο ΡΗΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ,ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ??

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΟΚΟΜΕΝΟΣ ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ..

  13. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ Ο ΡΗΝΟΣ
    ΤΟΝ ΕΧΩΣΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ
    ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ
    ΕΣΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ Σ' ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ

  14. ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΔΥΟ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΔΗΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.

    ΧΑΧΑΧΑ

    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΡΗΝΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΕΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΑΛΙ Τ' ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

  15. ΓΥΦΤΕ ΓΥΦΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;
    ΠΑΡΕ ΔΩΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΗΝΟ

    Ρήνος Λευτέρης
    2 Σεπτεμβρίου στις 11:25 π.μ. ·

    Αυτό να το διαβάσουν με προσοχή οι οπαδοί του γνωστού κοντού-θετού-γιου-του-Απόλλωνα (μια λέξη) για να αρχίσουν να καταλαβαίνουν σε ποιά εγκληματική οργάνωση του εξωτερικού φιλοδοξεί ο ηγέτης τους να τους εντάξει, πάντα σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις. Μιλάμε για Καμπότζη, εμπόριο όπλων, νεκρούς, απατεώνες, offshore, δημιουργία μικροεθνών μέσα σε εδάφη κρατών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δεν συμμαζεύεται. Αν δεν γνωρίζετε αγγλικά βρείτε κάποιον που να μπορεί να σας το μεταφράσει. Εξαιρετική δημοσιογραφική έρευνα από τον Jack Davies

  16. ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ, 12 ΘΕΟΙ , ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ
    ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗΣ, ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ, ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ,
    ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΟΥΗΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

  17. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ? ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΠΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΤΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΑ ΠΟΥΡΣΤΟΥΛΙΑ ΡΕΙ ΠΑΜ' ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΠΩΣ ΔΙΑΛ' ΤΟ ΛΙΕΝΙ ΕΚΕΙ ΔΙΝ'Σ ΕΝΑ 150αρι ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕ'Σ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΙΝ' ΚΑΤ' ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ,Ε ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΕΗ ΑΓΟΡΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΦΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΣ ΜΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΣ . ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ'Σ ΠΙΝ'Σ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ'Σ ΚΑΝΕΙ'ς ΚΙ'ΕΝΑΝ ΟΡΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΟ'Σ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ'Τ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΠΑΜΙ ΣΙ ΛΕΩΩ!!! …ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡ'Τ Έ ΚΑΙ ΓΚΛΑΤΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΥΜ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΠΩΩ ΩΩ ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΙ ΕΙΧΕ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ? ΕΜ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΡΑΚΤΕΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΕΜΠΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΟΥΝΤΩΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ (ΟΡΓΩΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΣΟΥ) ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΝΤΡΕΥΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣ'Τ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΦΕΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜ ΤΑ ΛΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΕΜ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΑΚΗ. ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΦΥΛΚΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ 8 ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΣΩΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ. ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΛΕΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΙΟΣ? ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ε ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΜΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!…ΑΠΟ ΤΙ ΠΗΓΕ ΡΩΤΑΝΕ ΜΕΤΑ? Ε ΠΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ LEGIONELA!!!! ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ….ΔΟΞΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ…..

  18. Καλημέρα,
    Ρε ti έγινε εδώ? Πεδίο μάχης!

    Έριξε πάλι το αεριο του μίσους ο μασώνος γιαννόπουλος και δίχασε τον λαό.
    Ποιηματάκια για την παναγία, την οποία μέχρι το 300 μx κανείς δεν είχε ακούσει τίποτα!

    Πότε και που γεννήθηκε, πότε πέθανε και που θάφτηκε, τίποτα!
    Μετά έμαθαν οι εβραίοι ότι στον δυτικό κόσμο σε αντίθεση με το ισραήλ όπου
    η γυναίκα αξηζει όσο δύο κατσίκες, στον δυτικό κόσμο και ειδικά στην
    Ελλάδα έχει την ίδια θέση στην κοινωνία όπως ο άνδρας!

    Χα..χα.. τι να λέμε τώρα, λόγια από δω λόγια από κει, αυτό που είναι φοβερά
    παράλογο αλλά και προφανές για όσους βλέπουν μπροστά και όχι τα άστρα, είναι
    ότι ο κ. γιαννόπουλος, αυτός ο ανθέλληνας μασόνος, είναι σε ειδική αποστολή
    να σπύρει την διχόνια μέσα στους Έλληνες, ε δεν χρειάζεται και πολύ, έτιμοι
    είμαστε να σφαχθούμε.

  19. Τα παπαγαλάκια της Παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να σβήσουν το Έθνος και την Ορθοδοξία.
    Διαδίδουν με πάθος ότι το Βυζάντιο δεν αποτελεί συνέχεια του ελληνικού Έθνους, αλλά ότι αυτό έσβησε, όταν επικράτησε το Ορθόδοξο Βυζάντιο στα πέρατα του κόσμου.
    Κούνια που τους κούναγε.

  20. Kαλημερα Αδελφε Ζαγκλαρα. πως αισθανεσαι μετα την εξωμολογηση απο τον πνευματικο σου τον Πατερα Αγαθαγγελο? σε ειδα χθεσ σκυφτος σκυφτος κατω απο υο πετραχηλι του. Περνουσα εξω απο την εκκλησια συνεχισε αδελφε μου συνεχισε ειδες πωσ ηρεμησς η ψυχη σου?
    Θα τον νικησεις τον σατανα τον τρισκαταρατο που ριζωσε μεσα σου. Τον αγουγα καθως εκλανε χθες οταν ελεγες το πατρ ημων αυτος ξετιναζε πορδεσ απο το στομα σου εβλεπε οτι νικιοταν με την προσευχη και δωστου πορδοκλασιδι ηταν το μονο που μπορουσε να κανει δεν ειχε την δυναμη να αντισταθει στου εξωμολογητη σου την δυναμη. Μονο τα τσιπουρα μου ειπε να ελλατωσεις λιγο πολυ πινεις και σηκωμο δεν εχεις το πρωι. Σημερα τι ωρα εχεισ ραντεβου με τον Θεο και λεγω ετσι γιατι καθε φορα που μπαινεις κατω απο το πετραχηλι του πατερα Αγαθαγγελου ειναι σαν να μιλας με τον ΘΕΟ τον Πατερα ολων μας.
    Υπαγε τεκνον Ζαγκλαρα ελευθερωσε την ψυχη σου κανε στην αναγκη το στομα σου κλανοεξατμιση του σατανα αν ειναι να εξαπολυσει τους πορδους του τους βρωμερους απο την ψυχη σου ας γινει αυτο απο το στομα σου και μυριζουν απαισια βρωμισε ολος ο περιβολος της εκκλησιας…για να λυσεις αυτο τομ προβλημα φαε δυοσμο για να ζεις σε αλλο κοσμο….Ααααμηηην

  21. ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΚΩΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΦΗΝΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ

  22. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ΓΥΦΤΟΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΡΤΜΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ, Η ΖΑΓΛΑΡΑΣ, Η ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ, Η ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ, Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, Η ΜΑΝΕΣΗ.

    Ανώνυμος26 Αυγούστου 2018 – 11:43 μ.μ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
    ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ
    Η ΕΚΦΡΑΣΗ
    Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ
    Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
    Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ
    Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
    Η ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ………………………………..

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ
    ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    Ανώνυμος9 Ιουνίου 2018 – 11:36 μ.μ.
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

    ΕΥΓΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.

    Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη.

    Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας.

    Απάντηση

  23. ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ να σπυρει την διχονια

    ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ
    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ

  24. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΝΕΥ ΓΑΡΙΔΑΚΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΓΥΦΤΑΡΑΚΗ-ΖΑΓΚΛΑΡΑ-ΓΥΦΤΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ.

  25. ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ Η Ε.ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛ SPACE TIMELORD.9666.ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ
    ΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥΗΔΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ

    ΟΙ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο,Η,Ε

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ

  26. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΌ! ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ! ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΡΝΕΙ, ΚΑΘ' ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ (ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ) ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΑΚΟ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΚΟΥΣ "ΘΕΟΥΣ" ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΑΓΥΡΙΣΤΣΟ! Α, ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΩΒΙΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΣΑΚΙΣΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!!!!!!

  27. Μετά όλον αυτόν τον οχετό υβρεων, γενάται το ερώτημα, μα πως είναι δυνατόν
    αυτοί που κράζουν αγάπη να βρίζουν έτσι χυδαία σε όλα τους
    τα σχόλια κατά πάντων που τολμούν να κάνουν κριτική?

    Η απάντηση είναι απλή, εξωτερικευουν αυτό που έχουν μέσα τους,
    μίσος για το Έλληνα, φόβο για τον θεοδιάβολο γιαχβέ, και κολυμπώντας
    μέσα σε έναν βόθρο από ψέματα, δυσιδαιμόνια και ασιατικό σκοταδισμό,
    πετάνε σκατουλάκια σε όποιον τολμήσει να τους πει το προφανές :
    "Ρε, μέσα σε βόθρο ζείτε ρε"

    Όσο για τον γιαννόπουλο, καταλαβαίνω ότι σας λέει αυτό που θέλετε να
    ακούσετε και το θαυμάζετε, αλλά ρε ανόητα γίδια δεν σας λέει την αλήθεια!
    Σπέρνει την διχόνοια μεταξύ μας, ποιος νοιάζεται ρε
    καθυστερημένα ζώα για χριστους και παναγίες?

    Ένα εβραϊκό παραμύθι είναι όλα, αλλά ότι και να είναι, κοιτάχτε την κατάντια σας πρώτα,
    το σπίτι σας, την πατρίδα σας και κάντε τον σταυρό σας αν το έχετε ανάγκη, αλλά αυτό το
    καθημερινό μυρολόι από ερημητες άπλυτους, από κηφήνες κωλόγερους και από τον μασόνο
    γιαννόπουλο, σας έχει κάνει το κεφάλι αλαλούμ ρε καλικάντζαρούδια, ξυπνήστε επιτέλους!!!!

  28. ΗΡΘΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΑΣ
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ…ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ
    ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ. Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΟΙ ΒΩΜΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΑΣ

    ΔΙΑΣ

    Kyriakos Karagiannis
    16 ώρες ·

    ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑΣΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Η ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ
    ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ
    ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΣΣΙΛΕΑ
    ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΔΗ
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ.
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    ΚΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
    ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ
    ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΑΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
    ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΞΕΚΙΝ
    ΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΗ
    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ
    ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣ
    ΣΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ.
    Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΛΙΓΗ ΣΤΙΣ
    23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ
    ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ
    ΑΤΟΛΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΤΟΥ.
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ. ΠΕΡΙΣΣΟ
    ΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΟΛΥ
    ΜΠΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
    ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ
    ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙ
    ΠΟΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ
    ΚΛΙΜΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΙ
    ΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣ.

    Φοιβος Νικον ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ…ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ…ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ…ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ…

    Roussos Ioannis ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΟ ΡΟΛΟ ΦΟΙΒΕ,,,

  29. ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΑΚΑΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ, ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΕ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.
    ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΕΞΤΙΜΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

    ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΣΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΥΨΗΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΡΙΔΑΚΙ ; ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ.

  30. Ε.ΣΥ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟ ΒΟΖΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙ ΕΝΟΩ

  31. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "ΕΥΤΑΞΙΑ" ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ
    ————————————–

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:15 μ.μ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΕ 7.07μ.μ.,

    ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ".

    ΚΑΝΕΙΣ…"ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ" ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ?

    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ…"ΞΕΝΟ" ΚΩΛΟ ?

    ΣΕ…"ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ" ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ?

    ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ "ΕΘΙΞΑ" ΤΗΝ…ΓΑΜΩΦΥΛΗ ΣΟΥ ?

    ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ…ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ Σ' ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ…"ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟ" ?

    ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΜΠΟΓΕΡΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ?

    …ΔΕΝ ΣΟΥ "ΦΤΑΙΕΙ" ΚΑΝΕΝΑΣ "ΕΥΤΑΞΙΑΣ" ΜΠΑΣΤΕΡΔΕ ΡΑΒΙΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΜΟΣΟΙ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η…"ΓΑΜΩΦΑΡΑ" ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ "ΠΥΟΝ" ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ …"ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ".

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:17 μ.μ.
    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ! ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΝΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ!

    Ανώνυμος10 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:41 μ.μ.
    ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ;

    Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2018 – 12:56 π.μ.
    ΜΟΝΟ Η Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΜΕΛΗ

  32. Salom Αβρααμ…..ωωω Salom Σεβαστε Ραββινε οποια η χαρα μας να σε εχουμε μετα απο αρκετο καιρο παλι κοντα μας…..Σε ευχαριστω Αδελφε Αβρααμ και μενα μεγαλη ειναι πραγματι αλλα σημαντικα πραγματα στην μητερα πατριδα με κρατησαν μακρυα απο εδω εδω αλλα εξισου σημανυτικο ειναι να μου πεις εκτος απο την χαρα σου πως πανε τα ποικονομικα μας εδω αυγατιζουν αυγατιζουν?…..Ωωω ναι σεβαστε Ραββινε αν ειναι δυνατον με επικεφαλης τον Αβαδωων σε αυτα να πανε αςχημα? αυγατιζουν μια χαρα μονο τσαπελες πολλες ξοδευμε ενας μικρος στρατος εγιναν οι υπαλληλοι μας εδω υπαρχει και οικονομικη κριση εδω στην Αγαπημενη μας Ελλαδα και οι νεοι υπαλληλοι μας τρωνε σαν να ειχαν να φαν απο την καυοχη…..Χαα χα χα χαααα ημαρτον με εκανες και ευθυμησα ναι το ξερω γιαυτο κανιονισα και οι ποσοτητες των τσαπελων αυξηθησαν αλλα βλεπεις ο πρωην υπαλληλος μας μαζι με το εγκλειστο εχουν αυκξημενες αναγκες βλεπεισ παιζει ο ταλαιπωροσ σε πολλα τερρεν πολλα ονοματα ε αυτα χρειαζονται τσαπελες…..ναι ναι σωστα Αδελφε YOSHEF ετσι ειναι θα ηθελα να ρωτησω επειδη αναφερθηκατε στον πρακτορα μας που ειναι ηδη στην φυλακη (με την χαρη σου Δαυιδ εκει να τελειωσει) τον αναφερατε σαν ''εγκλειστο'' εαν ηταν μοναχος ας υποθεσωμεν μιας και εχει γινει μια μπαλα απο μαλια γενεια μες την λιγδα και την βρωμα σε ποια μονη θα μπορουσε να μονασει για παραδειγμα?….Εεε σαφως στην Μονη Εγκλεισμενου! οπως υοαρεχει Μονη Εσφιγμενου ετσι κι'αυτος στην Εγκλεισμενου……Αχχχχχχχ α χα χα χααααα ωωω Γιαχβε ημαρτησα 40 μερεσ πριν τα γεννθλία τπο Mosse με κανατε σεβαστε Ραββινε και ευθυμησα συγνωμη….Δεν πειραζει Αδελφε Αβρααμ να ζητας συγνωμη το θεμα ειηαι να δωσει ο Δαυιδ να ΣΥΧΩΡΕΘΕΙ ο εγκλειστος γιατι οπως παει θα μας φαει ολη την φετεινη σοδεια απο τις τσαπελες που βγαζουμε εκει στην HAIFA…..ναι ναι σωστα Σεβστε Ραββινε οταν θεωρησετε οτι ειναι αναγκαιο οτιδηποτε μια εντολη δωστε και Μαξιλαροθηκες εχουμε πολλες ενα βροντερο ZAAAA GLAAAR θα ακουστει και μετα απολυτη ησυχια….Ναι ναι Αβρααμ καλως θα μιλησω με τα κεντρικα στην δευτερη μας πατριδα με τα ψηλα σπιτιa και μολις λαβω εντολες θa σου πω αναλογα….ευχαριστω Σεβαστε Αδελφε Yoshef με μεγαλη μας χαρα θα του κοψουμε τα τα ''Lilia''…Avenusalom melehem Hava nagila hava….Salom…..

  33. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ κ.τ.λ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ…. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΗΝΟΤΕΡΟ….

  34. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!!!
    ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ;<< ΡΑΠΙΣΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΟΨΙΝ ΑΓΙΑΣΟΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ!!!
    Ο Λαμπρακηs τηs END και πρωην(;)Συνεργατηs του Αρτεμη Σωρρα θελει να φτιαξει ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    sxolianews.blogspot.gr/p/blog-post_22.html
    Ο Λαμπρακηs φτιαχνει νεα θρησκεια;
    filonoi.gr/2014/10/22/f-o-lamprakis-ftiaxnei-nea-threiskeia/
    ΕΛ.Ρηνοs στον Λ.Λοιζο για Σωρρα,Τραπεζα Ανατοληs,πανθρησκεια,Lusis Trust και επικαιροτητα!
    Η πεθερα του Σωρρα μιλαει για το φτωχο Αρτεμη!
    Αδελφη του Αρτεμη Σωρρα:<< Δεν εχω καμμια σχεση μαζι του!
    Ολημεριs και ολονυκτιs τα πψωρογιδα αλυχτουν
    ψαχνονταs στα ιντερνετια για να χορτασουν τον
    πρωκτο τουs με π@υτσα και ψ@λη οι τερψιπρωκτοι
    για τον καταδικασμενο ελεεινο αρχιαπατεωνα
    αδιακοπα την κ@λοτρυπιδα τουs στα @ρχιδι@ μαs
    συνεχωs χτυπουν τον μπ@υτζον δεν χορταινουν
    βριζουν την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αλλα για ανταμοιβη
    η εγκληματικη ετουτη γ@μημενη π@υστροσυμμορια
    παιρνουν οι π@υστηδεs παντοτε και παντου τα
    @ρχιδι@ μαs τα τρια!!!
    Προσβαλλουν με ΔΟΛΟ την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ τον ΚΥΡΙΟ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ και την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ!!

    ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ Γ @ Μ Η Σ Τ Ε ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΑΙΔΟΙΟ Μ @ Υ Ν Ο ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ!!!!!

  35. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑ
    ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ

    ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΖΕΙΣ;

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΟΠΟΥ ΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.

  36. Μη βρίζεις ρε πρωκτογεννημένο μπασταρδο γαμώ το βρωμομούνι που σε ξέρασε
    πουτάνας έκτρωμα, ξεφτίλα άνδρα γαμώ την ασιατική τύφλα, μουνί!
    Παλιομουνάραααααα

  37. ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ
    ΜΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ; ΟΤΙ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ;

  38. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑ
    ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ
    Αυτή είναι η ευγένεια σου ρε καραπουτάνας μπάσταρδε?
    Γαμώ την εβραϊκή σου πίστη προσκυνημένε γενιτσαρε.

  39. πρωκτο τουs με π@υτσα και ψ@λη οι τερψιπρωκτοι
    αδιακοπα την κ@λοτρυπιδα τουs στα @ρχιδι@ μαs
    συνεχωs χτυπουν τον μπ@υτζον δεν χορταινουν
    η εγκληματικη ετουτη γ@μημενη π@υστροσυμμορια
    παιρνουν οι π@υστηδεs παντοτε και παντου τα
    @ρχιδι@ μαs τα τρια!!!
    ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ Π@ΥΣΤΗΔΕΣ
    Γ @ Μ Η Σ Τ Ε ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΑΙΔΟΙΟ Μ @ Υ Ν Ο ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ!!!!!

    Είμαι βέβαιος ότι είσαι χρισατιανός, μόνο αυτή η λέπρα μιλά έτσι.
    Προσωπικά αρκούμαι να γαμώ την μαρίκα και το μπασταρδο της,
    φυσικά μόνο από τον κώλο!

  40. ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΡΩΚΤΟΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ
    ΣΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΨΩΛΕΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ;
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ…. ΚΡΕΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΡΕΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.

  41. Χα..χα..χα.. ε έχει και την πλάκα του όλη αυτή η κοκορομαχία!

    Οι χρισατιανοί μη έχοντας επιχειρήματα μπροστά στον χείμαρο από επιχειρήματα των
    άθρησκων και άθεων και προπάντων τον Εθνικών Ελλήνων, το ρίχνουν στις χυδαιότητες,
    αλλά για κάποιο λόγω, όλες οι χυδαιότητες αναφέροντε σε ομοφυλικές σχέσεις μεταξύ
    ανδρών, επίσεις όποιος δεν είναι χριστιανός, αυτομάτως είναι, πούστης! Χα..χα..χα..

  42. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΡΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

    Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:33 π.μ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ!!!
    ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ;<< ΡΑΠΙΣΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΟΨΙΝ ΑΓΙΑΣΟΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ!!!
    Ο Λαμπρακηs τηs END και πρωην(;)Συνεργατηs του Αρτεμη Σωρρα θελει να φτιαξει ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    sxolianews.blogspot.gr/p/blog-post_22.html
    Ο Λαμπρακηs φτιαχνει νεα θρησκεια;
    filonoi.gr/2014/10/22/f-o-lamprakis-ftiaxnei-nea-threiskeia/
    ΕΛ.Ρηνοs στον Λ.Λοιζο για Σωρρα,Τραπεζα Ανατοληs,πανθρησκεια,Lusis Trust και επικαιροτητα!
    Η πεθερα του Σωρρα μιλαει για το φτωχο Αρτεμη!
    Αδελφη του Αρτεμη Σωρρα:<< Δεν εχω καμμια σχεση μαζι του!
    Ολημεριs και ολονυκτιs τα πψωρογιδα αλυχτουν.

    ΠΑΓΚΟΜΙΟΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΦΛΟΓΑ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΣΘΕΝΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ Κ. ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ.

    ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΑΠΑΙΓΝΙΑ ΕΔΩ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ 12ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΩΣ "ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ", ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ 12ΘΕΟΥΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.

    ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.

    ΟΠΩΣ ΜΑ ΔΙΔΑΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : ΚΡΕΙΤΤΩΝ ΓΑΡ ΕΠΑΙΝΕΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΩΡΙΖΟΥΣΗΣ ΘΕΟΥ ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΝΑΖΙΑΝΖΗΝΟΣ Η ΘΕΟΛΟΓΟΣ.

    Ο Χριστος επιτρεπει και ευλογει την νομιμη αμυνα και την εφαρμογη του αρθρου 120 παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.

  43. Αν σκουπησεις της τσίμπλες σου, θα δει ότι μόνο οι χριστιανοί
    βρίζουν και προβοκάρουν ασταμάτητα.
    Αν τώρα έχεις το σθένος, τόλμη, θάρος και αξιοπρέπεια σαν Έλληνας (που δεν είσαι
    γιατί χριστιανός και Έλληνες ΔΕΝ…) να ψάξεις να μάθεις τις ύβρεις που ψέλνοντε
    κάθε μέρα από την εκκλησεία κατά του Ελληνισμό, θα φρίξεις, αλλά δεν είσαι Έλληνας!

    Ο ρουφιάνος γιαννόπουλος ανέβασε άρθρο όπου δικαιογεί την θανάτωση 20 χιλ
    Ελλήνων από το τέρας τον θεοδόσιο μέσα σε στάδιο της Θεσσλονίκης, δικαιολογεί
    της καταστροφή Ναών και πυρπολήσεις βιβλιοθηκών, δικαιολογεί την θανάτωση
    εκατομύριων Ελλήνων που δεν ήθελαν να αλλάξουν πίστη, αυτά εν ολήγεις, τσιμπλιάρη.

    Πως μπορεί να είναι κορυφαίος Έλληνας ο γιανόπουλος ρε χαζούλη
    όταν παντού και πάντα βρίζει τον Ελληνισμό και υμνεί την σιών?
    Χριστιανός καλός είναι, εβραιοπροσκυνημένος είναι, Έλληνας ΔΕΝ είναι!

  44. ΑΧΧ ΣΕ ΛΑΤΡΕΤΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ zaglara mad dog
    ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ
    ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΑΚΗΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ

    morfeas

  45. Όλοι οι χριστιανοί θέλουν να κάνουν σεξ με άνδρες!

    Όταν λέμε λεσβιακός έρωτας, δεν ξεχωρίζουμε ποια είναι από πάνω και ποια από κάτω!
    Όταν λέμε ομοφυλικές σχέσεις ανδρών δεν υπάρχει ποιος είναι ο από πάνω και ποιος
    από κάτω, και οι δύο είναι ομοφυλόφιλοι, δηλαδή έχουν σεξ με το ίδιο φύλο!

  46. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΤΡΟΠΑ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ; ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ Ή ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ;
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ 12ΘΕΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ.
    Ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

  47. ΑΛΗΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ Ο ΖΑΓΚΑΕΡΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΙ ΣΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟ :

    http://www.ksipnistere.com/2017/01/blog-post_936.html

    Με την ανοδο του Θεοδοσιου του α, στον θρονο ξεκινα η ενδυναμωση των γερμανων, οι οποιοι προσλαμβάνονται
    κατά χιλιαδες στον Ελληνικο (ρωμαικο ) στρατο.

    Αυτην ηταν η "λυση" που εδωσε ο Θεοδόσιος ο α, ώστε να σταματησουν επιτελους οι γερμανοι μετα από δυο αιωνες, να γενοκτονουν τον Ελληνικο λαο. Η "λυση " που εδωσε ο Θεοδόσιος ηταν απαραδεκτη και καταστροφικη.

    Μετα τον θανατο του Θεοδοσιου όλα τα επομενα χρονια την πραγματικη εξουσια στο ρωμαικο κρατος ασκουν οι γοτθοι στρατηγοι οι οποιοι ανεβοκατεβαζουν αυτοκρατορες ως μαριονετες αναλογα με τα συμφεροντα τους.

    Όταν ο Αγιος Κωνσταντινος, πήρε την ιατορικη αποφαση να κανει διοικητες της ρωμαικης αυτοκρατοριας τους Ελληνες, οι οποιοι ηταν προηγουμένως σκλαβοι, του Ρωμαικου κρατους, τοτε για πρωτη φορα εμανιζονται στο προσκηνιο οι Γερμανοι.

    Οι Γερμανοι ειχαν την εντολη, να παρουν πισω με κάθε μεσο, την Ρωμαικη αυτοκρατορια από τους Ελληνες. Με την μεταφορα της πρωτευουσας του Ρωμαικου κρατους απο την αρχαια Ρωμη στην Κωνσταντινουπολη ξεκινα μια ακομη θανασιμη περιπετεια για το Ελληνικο εθνος. Οι Γερμανοι εγκατασταθηκαν στον Δουναβη, και την σημερινη Βουγλαρια μονιμα. Με ορμητηριο αυτές τις δυο περιοχες αρχιζουν να προκαλουν τρομερες καταστροφες ,με συνεχομενες φοβερες επιδρομες μεχρι την Πελοποννησο. Κυριολεκτικα ερμαιο ηταν οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες, στους Γερμανους, Ουννους, Γοτθους, Βησιγοτθους, Οστρογοτθους, Βανδαλους κλπ. Στις 9 Αυγουστου του 378 μ.Χ., η κριση εφτασε στο απογειο της όταν οι Γερμανοι σκοτωσαν τα δυο τριτα του Ελληνορωμαικου στρατου, μαζι με τους στρατηγους Τραιανο, Σεβαστιανο, με αποκορύφωμα την δολοφονια του αλλοδαπου αυτοκρατορα Φλαβιου Ιουλιου Ουαλη. Μετα από όλα αυτά ο πατριώτης αλλοδαπος αρχιστράτηγος magister militum per orientem o Ioυλιος, διεταξε να σφαχτουν ολοι οι Γερμανοι στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) στρατου. Οι ορδες των βαρβαρων Γερμανων ηταν αδυνατον να αντιμετωπισθουν με τα οπλα, εξαιτιας της πολιτικης των αλλοδαπών αυτοκρατορων της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. Ηταν η εποχη που αυτοκρατορας των Ελλήνων ηταν ο αλλοδαπος Θεοδόσιος ο Α. Ο Θεοδόσιος εκρινε ότι η μοναδικη λυση για να σταματησουν οι Γερμανοι τις καταστροφες ηταν να προσληφθουν μαζικα, ως μισθοφόροι στον Ρωμαικο στρατο. Πραγματικα τους προσελαβε. Οι Γερμανοι ηταν οι πιο ακριβοπληρωμένοι μισθοφόροι αξιωματικοι και στρατιώτες. Ειχαν πληρη φοροαπαλλαγή, ενώ ειχαν το δικαιωμα να κανουν γαμους με Ελληνιδες. Όμως εκεινοι αντι να προστατευουν τα Ελληνικα (ρωμαικα) σύνορα τα παραβιαζαν οι ιδιοι συνεχίζοντας κανονικα τις επιδρομες μεχρι την Πελοποννησο. Οι Γερμανοι στρατηγοι έγιναν η απολυτη εξουσια στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια, και αποφάσιζαν για το ποιος θα γινει αυτοκρατορας. Τοτε οι γενναιοι Ελληνες αξιωματικοι του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου, πηραν την κατασταση στα χερια τους. Στις 12 Ιουλιου του 400 μ.Χ., οι Ηρωες Ελληνες αξιωματικοι και στρατιώτες, έσφαξαν μερικες χιλιαδες Γερμανων ανωτατων αξιωματικών και στρατιωτών στην Κωνσταντινουπολη. Με τον τροπο αυτό ματαιωσαν την τελευταια στιγμη την ανοδο μιας γερμανικης δυναστείας στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο της Κωνσταντινουπόλεως.

    Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ
    ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟ

    Ο Θεοδόσιος ειχε επιτρεψει, να κανουν οι Ιουδαίοι συναγωγη διπλα στην Αγια Σοφια. Οι Ελληνες Χριστιανοι, αντέδρασαν για αυτην την προσβολή στον Χριστο, με αποτελεσμα να καψουν την εβραικη συναγωγη. Τοτε πηρε την αποφαση ο Θεοδόσιος ο α, να ξαναγινει η εβραικη συναγωγη, με χρηματα των Ελλήνων χριστιανων.

    Ο Μεγας Θεοδόσιος ηταν ο αυτοκρατορας ο οποιος καθιερωσε τον Ζωοδοτη Χριστιανισμο ως επισημη θρησκεια της Ελληνικης- Ρωμαικης αυτοκρατοριας. Επισης το 390, ένα διάταγμα του αυτοκράτορα Θεοδοσίου Α΄ προέβλεπε τη θανατικη ποινη για τον πειθαναγκασμο η το εμποριο ανδρων για πορνεια.

  48. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

    Με Νεαρα, την οποια εξεδωσε στις 27 Φεβρουαρίου του 380 μ.Χ., ο Μεγας Θεοδοσιος καθορισε επι πνευματικου επιπεδου την εννοια της Ορθοδοξιας, διεκηρυξε οτι μονον οι δεχομενοι τις αποφασεις της α Οικουμενικής Συνόδου, δικαιουνταν να ονομαζονται Ορθοδοξοι Χριστιανοι και οτι στους αιρετικους δεν επιτρεποταν να χρησιμοποιουν το όνομα της Εκκλησιας. Τέλος με την δημοσιευση μιας ακομη νεαρας, διεταζε την επιστροφη ολων των εκκλησιων στους ορθοδοξους Χριστιανους.

    Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΔΕΜΟΜΕΝΑ

    Στην Κωνσταντινουπολη βρισκοταν τοτε και ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος,ο οποίος ειχε προσκληθεί απο τους Χριστιανους προς καταπολεμηση των αιρετικων Γερμανων -Αρειανών.

    Ο Θεοδόσιος απομακρυνε απο τον πατριαρχικο θρονο τον Αρειανο Δημοφιλο και παρεχώρησε την θέση του στον Άγιο Γρηγόριο τον Θεολογο.

    Η σπουδαια αυτή ευεργεσία του Αγίου Θεοδοσίου προς την Ορθοοξιαία είχε ακόμη καλυτερη συνέχεια. Κατά το έτος 381 μ.Χ., με την ευσεβή φροντίδα του και ενέργεια, συγκροτηθηκε η β Οικουμενικη συνοδος που επικυρωσε την δογματικήιερη αποφαση της α’ οικουμενικης συνόδου σχετικα με τον Ιησού Χριστο, συμπληρωσε το Συμβολο της πιστεως προσθετοντας και τον περί Αγιου Πνειματος ορο, εναντιων της αιρετικης διδασκαλιας του Μακεδονίου.

    Επισης ρυθμυσε τα της νομίμου κατοχης των αρχιερατικών θρόνων, η οποία είχε διαταραχθει επί της παντοδυναμιας των Αρειανων. Δύο ακόμη Σύνοδοι συνεκλήθησαν στην Κωνσταντινούπολη το 382 και το 383 μ.Χ. Σκοπός τους ηταν αντιστοιχα, η υπογραμμιση της αυτονομιας της εκκλησιας της Ανατολης και η θεαματικη καταδίκη καθε μορφης αιρετικων δογματων.

    Ακομη ο Θεοδοσιος εξέδωσε αλλεπαλληλα διαταγματα κατα των αιρετικων (Μανιχαιων, Αρειανων, πνευματομαχων και άλλων αιρετικων), με τα οποία καθοριστηκαν και οι ποινες των Χριστομαχων. Οι αποφασεις των συνοδων εφαρμοστηκαν αυστηρα. Επανεφερε τον νομο περι αργιας τις Κυριακες,ενω
    απαγορευσε τα θεαματα του αμφιθεατρου και του ιπποδρομου τις Κυριακες.

    Ο Μεγας Θεοδοσιος ελαβε μετρα κατα της εμποριας των λειψανων των αγίων και των μαρτύρων.

    Στα σφάλματα του αυτοκράτορα Θεοδοσιου πρέπει να προστεθεί και η αδικη σφαγη δεκα χιλιαδων Ελληνων από τους Γερμανους στον Ιπποδομο της Θεσσαλονικης. Αιτια για όλα αυτά η αδικη συλληψη από τους Γερμανους ενός Ελληνα ηνιοχου. Οι Ελληνες ζητησαν την απελευθερωση του και οι Γερμανοι αρνηθηκαν. Τοτε οι Ελληνες που δεν αντεχαν τον γερμανικο ζυγο και τις φοβερες επιδρομες τους ολους εκεινους τους αιωνες, σκοτωσαν τον στρατηγο των Γερμανων Βοθεριχο, μαζι με αλλους Γερμανους στρατιώτες.

    Την διαταγή αυτή αμέσως την "αλλαξε" ο Θεοδόσιος, αλλά η ανάκλησή της έφτασε στη Θεσσαλονίκη οταν πια είχαν σφαγεί οι δεκα χιλιαδες Ελληνες.

    Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ
    ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΙΟ

    Ο Θεοδόσιος ειχε επιτρεψει, να κανουν οι Ιουδαίοι συναγωγη διπλα στην Αγια Σοφια. Οι Ελληνες Χριστιανοι, αντέδρασαν για αυτην την προσβολή στον Χριστο, με αποτελεσμα να καψουν την εβραικη συναγωγη. Τοτε πηρε την αποφαση ο Θεοδόσιος ο α, να ξαναγινει η εβραικη συναγωγη, με χρηματα των Ελλήνων χριστιανων.

    Ο Μεγας Θεοδόσιος ηταν ο αυτοκρατορας ο οποιος καθιερωσε τον Ζωοδοτη Χριστιανισμο ως επισημη θρησκεια της Ελληνικης- Ρωμαικης αυτοκρατοριας. Επισης το 390, ένα διάταγμα του αυτοκράτορα Θεοδοσίου Α΄ προέβλεπε τη θανατικη ποινη για τον πειθαναγκασμο η το εμποριο ανδρων για πορνεια.
    Με Νεαρα, την οποια εξεδωσε στις 27 Φεβρουαρίου του 380 μ.Χ., ο Μεγας Θεοδοσιος καθορισε επι πνευματικου επιπεδου την εννοια της Ορθοδοξιας, διεκηρυξε οτι μονον οι δεχομενοι τις αποφασεις της α Οικουμενικής Συνόδου, δικαιουνταν να ονομαζονται Ορθοδοξοι Χριστιανοι και οτι στους αιρετικους δεν επιτρεποταν να χρησιμοποιουν το όνομα της Εκκλησιας. Τέλος με την δημοσιευση μιας ακομη νεαρας, διεταζε την επιστροφη ολων των εκκλησιων στους ορθοδοξους Χριστιανους.

  49. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

    Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΔΕΜΟΜΕΝΑ

    Στην Κωνσταντινουπολη βρισκοταν τοτε και ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος,ο οποίος ειχε προσκληθεί απο τους Χριστιανους προς καταπολεμηση των αιρετικων Γερμανων -Αρειανών.

    Ο Θεοδόσιος απομακρυνε απο τον πατριαρχικο θρονο τον Αρειανο Δημοφιλο και παρεχώρησε την θέση του στον Άγιο Γρηγόριο τον Θεολογο.

    Η σπουδαια αυτή ευεργεσία του Αγίου Θεοδοσίου προς την Ορθοοξιαία είχε ακόμη καλυτερη συνέχεια. Κατά το έτος 381 μ.Χ., με την ευσεβή φροντίδα του και ενέργεια, συγκροτηθηκε η β Οικουμενικη συνοδος που επικυρωσε την δογματικήιερη αποφαση της α’ οικουμενικης συνόδου σχετικα με τον Ιησού Χριστο, συμπληρωσε το Συμβολο της πιστεως προσθετοντας και τον περί Αγιου Πνειματος ορο, εναντιων της αιρετικης διδασκαλιας του Μακεδονίου.

    Επισης ρυθμυσε τα της νομίμου κατοχης των αρχιερατικών θρόνων, η οποία είχε διαταραχθει επί της παντοδυναμιας των Αρειανων. Δύο ακόμη Σύνοδοι συνεκλήθησαν στην Κωνσταντινούπολη το 382 και το 383 μ.Χ. Σκοπός τους ηταν αντιστοιχα, η υπογραμμιση της αυτονομιας της εκκλησιας της Ανατολης και η θεαματικη καταδίκη καθε μορφης αιρετικων δογματων.

    Ακομη ο Θεοδοσιος εξέδωσε αλλεπαλληλα διαταγματα κατα των αιρετικων (Μανιχαιων, Αρειανων, πνευματομαχων και άλλων αιρετικων), με τα οποία καθοριστηκαν και οι ποινες των Χριστομαχων. Οι αποφασεις των συνοδων εφαρμοστηκαν αυστηρα. Επανεφερε τον νομο περι αργιας τις Κυριακες,ενω
    απαγορευσε τα θεαματα του αμφιθεατρου και του ιπποδρομου τις Κυριακες.

    Ο Μεγας Θεοδοσιος ελαβε μετρα κατα της εμποριας των λειψανων των αγίων και των μαρτύρων.

    Στα σφάλματα του αυτοκράτορα Θεοδοσιου πρέπει να προστεθεί και η αδικη σφαγη δεκα χιλιαδων Ελληνων από τους Γερμανους στον Ιπποδομο της Θεσσαλονικης. Αιτια για όλα αυτά η αδικη συλληψη από τους Γερμανους ενός Ελληνα ηνιοχου. Οι Ελληνες ζητησαν την απελευθερωση του και οι Γερμανοι αρνηθηκαν. Τοτε οι Ελληνες που δεν αντεχαν τον γερμανικο ζυγο και τις φοβερες επιδρομες τους ολους εκεινους τους αιωνες, σκοτωσαν τον στρατηγο των Γερμανων Βοθεριχο, μαζι με αλλους Γερμανους στρατιώτες.

    Την διαταγή αυτή αμέσως την "αλλαξε" ο Θεοδόσιος, αλλά η ανάκλησή της έφτασε στη Θεσσαλονίκη οταν πια είχαν σφαγεί οι δεκα χιλιαδες Ελληνες.

  50. κανεις δεν μπορει
    να ξεφυγει απο το
    πεπρωμενο του

    Πλατων 427 π.Χ. – 347 π.Χ.

  51. ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΧΥΔΑΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  52. ΣΥΝΕΧΕΙΑ :

    Μετά από αυτό το αισχρο έγκλημα, όταν ο Θεοδόσιος θέλησε να εισέλθει στον καθεδρικό ναό του Μιλάνου, ο Άγιος Αμβρόσιος στάθηκε στη θύρα και απαγόρευσε την είσοδο στον αυτοκράτορα. Όλοι περίμεναν το ξέσπασμα του θυμού του Θεοδοσίου. Όμως εκείνος υπάκουσε ταπεινά, ζήτησε με δάκρια στα μάτια συγγνώμη και ταπεινωμένος γύρισε στα ανάκτορα. Εκτέλεσε τον κανόνα της μετάνοιας που του έβαλε ο Επίσκοπος και όταν το επιτίμιο συμπληρώθηκε ύστερα από οκτώ μήνες, προσήλθε στην Εκκλησία, σαν ένας κοινός άνθρωπος, με έναν απλό χιτώνα, χωρίς κανένα διακριτικό του αξιώματός του, άκουσε τη συγχωρητική ευχή και κοινώνησε κατά την εορτή των Χριστουγέννων λέγοντας τον λόγο του Δαυίδ: «Εκολλήθη τω εδάφει η ψυχή μου, ζήσόν με κατά τον λόγον σου». Καρπός της μετάνοιάς του, που παραδειγμάτισε τον λαό του, ήταν ένας νόμος που έλεγε πως κανείς καταδικασμένος σε θάνατο δεν θα εκτελείτο, αν δεν περνούσαν τριάντα ημέρες από την λήψη της καταδικαστικής αποφάσεως.

    Μεταξυ αλλων ο Μεγας Θεοδοσιος καταργησε με νεαρα ολες τις ειδωλολατρικες θυσιες, την λατρεία των δαιμονων, και κάθε δημόσια-απόκρυφη τελετή των δωδεκαθειστών, και κατήργησε, το 394 μ.Χ., δια νεαρας, τους ολυμπιακους αγωνες, που χρησίμευαν στην διατηρηση της μαυρης μαγειας και της λατρειας των δαιμονων.

    Oλα αυτά διοτι οι "νεοπλατωνικοί" εκεινης της εποχης δεν ήταν φιλόσοφοι αλλα ιερείς μιας εωσφορικής και ανυπάρκτου θρησκείας (Άρνολντ Τόυμπη Σπουδή της Ιστορίας, μετ. Ν. Παπαρρόδου, Αθήναι 1962,σελ.457). Το χειροτερο όμως ηταν ότι οι φιλοσοφικες οι σχολές των Αθηνών είχαν μεταβληθεί σε κέντρα άσκησης της μαυρης μαγείας, γεγονός που οδήγησε τελικά στο κλείσιμό της το 529μ.χ. από τον Ιουστινιανό. Πολύ σωστες οι ενεργειες, των Ιουστινιανού, σχετικα με τους μαυρους μαγους του εωσφορικου δωδεκαθεου. Στους χρόνους που κατέρρεε η ειδωλολατρία, η μαγεία και η δεισιδαιμονία είχαν λάβει αφάνταστες διαστάσεις. Όπως μας πληροφορούν συγγραφείς της εποχής, όπως ο Λουκιανός, η μαγεία είχε καταλάβει πρωτεύουσα θέση στις λαϊκές μάζες. «Μάγοι υπό ποικίλα ονόματα, ως φαρμακομάντεις, ιατρομάντεις, βωμολόχοι, αγύρται κλπ, έχοντας ως βοηθούς γραίας βωμολόχους, περιμακτρίας, τελεστρατίας, τυμπανιστρίας κ.α. περιήρχοντο τας πόλεις, υποσχόμενοι ζωή, υγεία, πλούτο, ευτεκνία, κάλλος και οποιοδηποτε αγαθό» (Θ.Η.Ε.,τομ.8,449)! Ο καθηγητής Ν. Λούβαρις τόνισε πως στους ύστερους χρόνους της αρχαιότητος «μάγοι πολυάριθμοι και ποικιλώνυμοι, αγύρται, απολακταί, βωμολόχοι, ιατρομάντεις, καθαρτές, φαρμακομάντεις, κλπ, συνοδευόμενοι υπό γυναικών μαγισσών ή βοηθών και αφορμώμενοι εκ Θεσσαλίας κυρίως, ήτις εθεωρείτο η κατ’ εξοχήν κοιτίς των, περιέτρεχον τας πόλεις και εξητάτουν τους απλοϊκούς.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΣΕ ΗΘΙΚΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΟΜΩΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ-ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΒΑΜΕ.

    Η ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΩΡΡΑ-ΖΑΓΚΛΑΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ-ΕΥΤΑΞΙΑ-ΜΕΓΙΣΤΙΑ.

    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΛΓΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΕΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.

  53. @ Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2018 – 1:03 μ.μ.

    Ω!!! πρώτη φορά ακούω χριστιανό (πιστευω ότι είσαι) χωρίς να βρίζει! Συγχαρητήρια!
    Ευλογα τα ερωτήματα σου, ο χώρος δεν μας επιτρέπει για μεγάλες αναλύσεις,
    εν περιλήψει.

    Κατά αρχήν, για να μη παρεξηηγηθώ, δηλώνω ότι είμαι άθεος.
    Οι Θεοί του Olympou ήταν Έλληνες, όλο το μεγαλείο που όλος
    ο κόσμος θαυμάζει στην αρχαία Ελλάδα, ήταν με συνέργεια των Θεών.

    Η θρησκεία στην Ελλάδα δεν είχε καμία εξουσεία, ούτε καν
    ιερείς δεν είχε, και βασικά όλες οι θεότητες είναι η ίδια η φύση!
    Πήγαινα εχθές στον οδοντογιατρό μου και έβρεχε, σκέφθηκα την Θεά Νεφέλη,
    μια από της μικρές θεές, αλλά χωρίς τα νέφη, ΔΕΝ θα υτπήρχε ζωή στην γη!

    Οι Έλληνες ΔΕΝ ήταν ειδωλολάτρες παρά ιδεολατρες, τα αγάλματα που θαυμαζαν,
    η τελειότητα της τέχνης, έχει σχέση με το α-γάλω αγαλιάζομαι βλέποντας το τέλειο!

    Ο χριστιανισμός με τον εξαγορασμένο Ρωμαϊκό στρατό, κατεσφαξε τον λαό μας επί
    χίλια έτη και τον ανάγκασε να προσκυνήσει, το ίδιο συνέβη με όλα τα κράτη όπου
    ο εβραϊσμός μπήκε σαν καρκίνωμα στα παλάτια και αφού εξαγόραζε βασιλείς, τους
    ανάγκαζε να φέρουν τον χριστιανισμό σαν επίσημη θρησκεία τους, πράγμα που οι
    εξουσιαστές για να διατηρήσουν το βασίλιο τους και το κεφάλι τους, υποτάσονταν.

    Λες χωρίς ντροπή "Ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ"
    ναι στα πάντα είχαν δίκιο, αλλά δεν θα ανοίξουμε αυτό το κεφάλαιο, αλλά
    για να αντιστρέψω την γελεία ερώτηση σου, να σε ρωτήσω, έχει πουθενά
    δίκιο για το τι έχει πει ο χριστιανισμός?

    Για ψάξε και πες μου, αναμένω!

  54. το να Γ@ΜΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@ΛΟ την αδερφη σου την Π@ΥΤΑΝΑ απο την κ@λοτρυπιδα την-τσιμπ@υκλου ΚΑΙ ΤΟΝ βρωμοΠ@ΥΣΤΗ γιο ΣΟΥ τον ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕ σου ΑΡΕΣΕΙ εεεε;;;;Π@ΥΤΑΝΑΣ γιε!

    Π@ΥΣΤΡΑ σουηδεζα ΜΑΣΟΝΟΚ@ΛΌΤΡΥΠΙΔΑ Ψ@ΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ Π@ΥΣΤΗ!!!!

    Εγκληματικη ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠ@ΥΣΤΗ ΠΨΩΡΡΑ ΟΥΣΤ Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΨΩΡΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ Β Ρ Ω Μ Ο Π @ Υ Σ Τ Η Δ Ε Σ!

    Π @ Υ Τ Α Ν Α Σ γιε Π@ΥΣΤΗ σουηδε!

    πωs κανει η κ@λοτρυπιδα σου psoloMad poytsoDog poutsoMad psoloDog roufMad psoloDog;;;

    Υ.Σ εχειs τα @ρχιδακι@ μωρη λουγρα π@υτανα σουδεζα Ψ@ΛΟΜΑΓΚΤΟΣΚΥΛΟ να βρισειs τον μωαμεθ;να σου κανουνε την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΣΑΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑ Π@ΥΣΤΗ!

  55. Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΑΘΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

    Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ

    Αριστοτέλης (384 – 322 π.Χ.) Η Γη βρίσκεται στο κέντρο ακίνητη
    Αριστοτέλης (384 – 322 π.Χ.) Η Γη βρίσκεται στο κέντρο ακίνητη Ασκεί τέτοιες βαρυτικές δυνάμεις που κρατά το σύμπαν σε συνοχή Ειχε υπολογίσει το μέγεθος της γης στο διπλασιο από το κανονικό της Λόγω του κύρους του η άποψη του έγινε αιτία να μην διαδοθεί ούτε η άποψη του Φιλολάου, ούτε του Αρίσταρχου του Σάμιου (ηλιοκεντρικό σύστημα).

  56. Όλος ο χριστιανισμός σε ένα σχόλιο.
    Όλη λέπρα της γης στο συφιλικό στόμα ενός χριστιανού.
    Αυτοί είστε, όσο και να βρίζετε ότι και να κάνετε, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε.
    Σε 20 χρόνια μόνο κάτι γριές θα πιστευουν, ακριβώς όπως και στις ανεπτυγμένες χώρες.

  57. εσεις εδω μεσα που το παιζεται
    παλιουρες δεν εχετε καταλαβει
    οτι εκεινο το καθικι ο ψευτικος
    προφιλ πατερακης βριζει σαν
    ζαγκλαρας mad dog αυτος και η
    μανεση δεν εβριζαν μαζι με το
    μορφεα τι αλλαξε τωρα
    μ αρεσει που κανετε και τους
    εξυπνους .. Τασουλα

  58. ΖΑΓΚΛΑΡΑ? ΜΕ ΠΟΣΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ?

  59. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!

  60. Γύρω στο 46%, γιατί με ρωτάς?
    Ο πρώτος φόρος είναι περίπου στο 23% και όταν θελήσεις να βγάλεις τα κέρδη
    της εταιρείας ή να κάνει διανομή στους μετόχους, είναι περίπου άλλο τόσο.

  61. ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΟΥΗΔΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

  62. η επιχειρηση του Κ@ΛΟΥ σου Mad Dog 46% Π@ΥΣΤΗ;
    Π@ΥΣΤΡΑΚΙ ΣΤΗΝ φορολογια τοριξεs ρε παλιοΠ@ΥΣΤΕ;
    καμμια διατριβη ΕΣΥ που τα ξερειs ουλα για το μωαμεθ δεν θα μαs πειs;;;;;;;;;;να σου κανουνε την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σου σαν ΣΙΝΤΙ να δουμε και το επιχειρηματικο σου πνευμα θα κανειs εταιρεια δισκογραφικη;παλιοπ@υστε που ξερειs μονο να ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ και τον ΚΥΡΙΟ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!!!!

    Γ@ΜΗΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ μπροστομαχε του Κ@ΛΟΥ Π@ΥΤΑΝΑΣ γενημα!

    Υ.Σ δεν πιστεουμε να εβγαλε δοντακι η κ@λοτρυπιδα σου;ειναι νωριs ακομα εεεε;;;Π@ΥΣΤΗ ΒΡΩΜΟ ΜΑΣΟΝΟΚ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ!ΑΦΡΑΓΚΟΠ@ΥΣΤΡΟΠΨΩΡ

  63. Φιλε μου γιατι δυσανασχετεις;
    Κοπριες σπερνεις σκατα θεριζεις

    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 4:07 μ.μ.

    Έχει δει κανείς κανέναν Ολυμπιο θεό?
    Όχι βέβαια, τα αγάλματα τους βλέπουμε και αυτό που βγαίνει από της αφηγήσεις
    και την μυθολογία, ήταν ιδέες που πλάσθηκαν από τους Έλληνες για να κάνουν
    μια καλύτερη φυλή και το κατόρθωσαν όσο και να κράζουν τα εβραιοχριστιανικά
    ζόμπι, όλος ο κόσμος προσκυνά την κλασική Ελλάδα.

    Αλλά οι άγιοι και θεοί των χριστιανών υπήρξαν έτρωγαν έχεζαν, γαμιόντουσαν
    κλπ και αυτό ρωτώ, σαν απλώς άνθρωπος που είμαι απλές ερωτήσεις κάνω.

    "με τη σκούπιζε η μαριάμ την κωλοτρυπίδα της όταν έχεζε?"

  64. Ανώνυμος19 Αυγούστου 2018 – 5:55 μ.μ.

    Υπάρχει απάντηση, να ασχοληθεί ένας καλός ψυχίατρος με τη θεραπεία σου.
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 6:02 μ.μ.

    Καμία αντίρρηση, αλλά δεν απάντησες στην απλή μου ερώτηση, γιατί?

    "με τη σκούπιζε η μαριάμ την μελαχρινή της κωλοτρυπίδα όταν έχεζε?"
    Μήπως δεν έχεζε, και δια μαγείας έκανε το σκατό της παξιμάδι?
    Good to know!

  65. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΕΓΡΑΨΕ Η ΠΟΥ @@@ ΤΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΛΕΝ ΜΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΕΣΗ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΠΩΣ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ

    ΟΥ ΜΠΚΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΝΑ….

    elen manesi15 Ιουνίου 2016 – 9:17 π.μ.
    ΗΡΘΑ ΩΡΕ ΔΕ ΜΕ ΕΙΔΑΤΕ???? ΧΑΙΔΕΨΤΕ ΤΗΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ ..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    11 ΕΝΤΟΛΗ …
    ΟΥ ΜΠΛΕΞΗΣ ΜΕ ΕΛΕΝΑ ..
    https://www.youtube.com/watch?v=wfeqUCjtsII

  66. ΜΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΤΕ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΝΕΙΛΟΣ.

    Mad Dog10 Σεπτεμβρίου 2018 – 8:46 π.μ.

    Πριν λίγο καιρό, είδα στο όνειρο μου ότι το πέος μου ήταν μέχρι το γόνατο!
    στεναχωρέθηκα παρά πολύ, πως θα μπορώ να κάνω έρωτα τώρα, σκεφτόμουν!
    Ξύπνησα, χάιδεψα το φιλαράκι μου και υσήχασα, όνειρο ήταν!
    Ούτε στά μισά του γονάτου σχεδόν δεν φτάνει!

  67. Έτσι Εξαπατούν Τον Κόσμο Κοινοί Απατεώνες Ολοι Μηδενός Εξαιρουμένου Κοπρίτες Δολιοπλόκοι Ψεύτες
    Αθεοι Υβριστές Κλέφτες Ναρκέμποροι Φονιάδες
    Ε ΣΥ Μπορείς Να Σωθείς Αν Δεν Εισαι Με Το Γυφταριό Της ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΣΩΡΡΑΓΙΑΣ

  68. ΜΑΝΕΣΗ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΜΟΡΦΕΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

  69. Της μαρίκας η κωλάρα τρέλανε κάθε ψωλάρα, o jusuf δεν την γαμούσε
    αλλά αυτή δώστου πάρτου τις πουτσες τις έκανε άνω κάτω.

    Πέντε μπασταρδάκια πέταξε αλλά παρθένα πέθανε, όχι βέβαια
    από μουνοραφή, αλλά καθώς το θελαν οι ραβινοχριστιανοί.

    Αυτά και αλλά χαριτωμένα ακούμε κάθε μέρα, τα αρχίδια μας
    απλώνουν αλλά οι εβραιοπρωκτοί λυσιάζουν.

    Άσε τους πούστηδες να σκούζουν, έτσι είναι μαθημένοι
    καθότι από οβριούς είναι κωλοξεσχισμένοι!

  70. elen manesi15 Ιουνίου 2016 – 10:16 π.μ.
    ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΣΟΥΝ ..
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…
    ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ //
    ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ!!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=fFaljbyX1WY

    elen manesi15 Ιουνίου 2016 – 10:16 π.μ.
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    Giannis Paterakis15 Ιουνίου 2016 – 10:24 π.μ.
    ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΝΗ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ,ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ,ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ,ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ..!!!!

  71. παλι για τη μανα σου λες μορφεα ?
    γιατι τη πεθερα σου τη ξεκανες

  72. @3,09
    το εχω παρατηρησει οποτε καποιος πλησιαζει βριζει

  73. Σκούπισε της τσίμπλες σου αλλά όχι με την ίδια σερβετά που σκούπισες
    την κωλοτρυπίδα σου και κοίτα το 11 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:32 μ.μ
    Μήπως βρίζει?

  74. Πολύ όμορφο, μελωδικό, γεμάτο έρωτα!!!!!!

  75. 16 Μαΐου 2018 – 12:50 π.μ.
    Ο Μορφεας είναι το χειρότερο είδος ανθρωπου… κανει δηθεν τον ξερόλα… και πεταει κατι θεματα τυπου Λιακόπουλου για το τυράκι στην φακα…αλλά είναι ένας άρρωστος άνθρωπος, μισογυνης , βρωμοστομα που κυνηγουσε εδω μεσα τον χιλιοπρόσωπο μαζι με την βρωμιάρα συμπατριωτισσα του την γλυκιά ονειροπαγιδα η Εύη Χαιτίδου με το όνομα Εύη (κοινώς Ευανθία Σαντοριναιου )και με το πρόσχημα του χιλιοπρόσωπου πλησιασαν όλο τον κόσμο εδω μεσα δηθεν οτι τον ψαχνουν αλλά ο σκοπος τους ήταν να μαθουν ολα τα μυστικά τους και μετα να τα χρησιμοποιήσουν ειτε βγαζοντας τα στη φορα ειτε εκβιαζοντας τους είτε κουτσομπολευοντας τους… Ολοι ειδαν την ποιότητα του Μορφεα..

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    Επεσα και εγω θυμα και των δύο… Η Εύη είναι η πιο σατανική γυναικα που συναντησα εδω μεσα… και ολοι ξερουν τι περασα με τις εμμονές της και λόγω της ζηλειας της και της εμπαθειας της προς το προσωπο μου με βοηθό τον Μιχαλη Καραισκακη… *που είμαι σιγουρη οτι ήταν η ιδια ..

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    δεν υπάρχει χιλιοπρόσωπος… αυτη και ο Μορφεας είναι οι χιλιοπροσωποι… και ας ελεγε ο Μορφεας ..

    Εγω στην αρχη τον πιστεψα…ταχα με βοηθουσε που μου εκανε επιθεση η γλυκιά ονειροπαγιδα… στην ουσία όμως εκαναν οτι μαλωναν και συνεργαζονταν ουτε χιλιοπρόσωπος , υπήρξε ουτε υπάρχει.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ..

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΞΥΠΜΗΣΤΕ ΡΕ… ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ… ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ…

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ… ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ…
    Ο ΤΕΡΡΥ ΖΑFFER ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ… ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΥΗ,…

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

    ΠΆΝΤΩΣ ΤΟ DESPOINA H ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΡΤΕΜΗ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΡΤΕΜΙΟΥ Η ΤΕΡΡΥ ΖΑΦΦΕΡ 2 ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΊΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΓΛΥΚΙΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ…(ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ) ..

    ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!

  76. ΕLENI DOUFEKA
    Δημόσια
    5 Μαΐ 2018

     ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΡΦΕΑ ΣΚΑΥ
    ΠΡΟΣ morfeas sky//θα με διαβαζεις σιγουρα… ολοι ετσι και αλλιως με διαβαζετε κρυφα και ας σας εχω μπλοκαρει… και εγω σας διαβαζω αποσυνδεομενη βλέπω οσα βγαζετε στο δημοσιο..Ακου λοιπόν φαντασμενο ανθρωπάκι…που δεν εχεις αφησει κανενα ανενοχλητο εδω μεσα εδω και χρόνια.. ψαχνοντας τον Χιλιοπρόσωπο .(ολοι το γνωριζουν) που μαλλον εισαι εσυ..! Είσαι ενα γελοιο υποκείμενο… και μαλλον καρφιτσωσες το κειμενο αναφερόμενος σε μενα με κατηγοριες μπας και τσιμπίσεις τιποτα λαικ και γινεις και εσυ διάσημος μιας και σε ψηφιζει εσυ και ο εαυτος σου… Οσο για τα λαικ που ελαβες … και τα άτομα που σχολίασαν ο κόσμος εχει μυαλό να κρινει… Για την Έφη αδιαφορώ..μπορει να μην ξερει με ποιον εχει να κανει… Εχουν ομως ενδιαφερον τα σχόλια της Rosero .. πάντα ύπουλη , καταχθόνια…δημιουργός εδω μεσα της ίντριγκας και της σκευωρίας. Ατομο που δεν διστασε να πατησει επι πτωματων και να βλαψει τους ανταγωνιστες της προκειμένου να είναι πρωτη στο Google και με υπουλα μεσα να προσθεσει 20.000 ακολουθους εν μια νυκτί… για να ξεπερασει την Xριστινα Κούρκουλου που τότε ήτνα 30.000 πιο πάνω απο αυτή..Τωρα η Χριστινα εχει 85.000 και η Ροσερο 96.000 .Στηρίζω την Χριστίνα γιατι ήταν άδικο αυτο που της εκανε… Μισω το μισοκακόμοιρο ύφος της Ροσερο και τον υπόγειο τροπο δρασης της… Καμαρώνει για το κατορθωμα της ……αλλά υπάρχει και Θεός.. Η φιλη μου η Χριστίνα… θα παρει παλι την πρωτιά… Και αυτη την πολεμουν για να μην παιρνει πολλά λαικ και να την βγαζουν οι οι φιλοι απο τους κυκλους τους… Καποτε η Ροσερο ήταν εχθρος με το Μορφεα… ο Μορφεας ελεγε την φιλη της την Ξενια (Kse kou2) Χιλιοπροσωπο και τις αποκαλουσε λεσβείες…Τωρα εγινε κώλος και βρακι μαζι του…Η kse τι να λεει άραγε; Την βλεπει την δραση της φιλης της ; Το αλλο που με εντυπωσιασε είναι το λαικ.. της Αρετης Τάχου… ενός φιδιού διπρόσωπου που μου το έπαιξε κολλητή…Επελεξε τα άτομα της κλικας και την φιλια Καλουπη – Ροσερο.. δυο ατομων ιντριγκαδόρων , υπουλων , ενω γνωριζε την εχθροτητα και τον πόλεμο τους προς εμενα αλλά και την Χριστίνα Κούρκουλου…Εδω στο λαικ προς το Μορφεα αποδεικνυεται περιτρανα η διπροσωπία της..μιας και δικαιολογειται προς εμενα λόγω εμπαθειαςμιας και απο την στιγμή που ανακαλυψα την διπροσωπία της την εβγαλα αμέσως απο τη ζωή μου και την εκανα περα μιας και δεν αντεχω να εχω φιλους φιδια… Αλλά ο Μορφεας αναφερει και την κολλητή της την Καλουπη… με την οποια ανηκουν στην ιδια κλίκα… και την στηρίζει…και ειναι εκει στο προφιλ της και μαλιστα της γραφει με λόγια μελισταλακτα… Καταλαβατε πόσο, ματαιόδοξοι , διπροσωποι , υποκριτες , παρτακηδες ειναι μερικοί άνθρωποι; Συνεχως αποκαλύπτονται τα ατομα της κλικας… ποσο παλιοχαρακτηρες είναι… Λιγους αδαμαντινους χαρακτηρες συναντας την σήμερον ημερα… πως να εμπιστευτεις τους ανθρώπους !!!Πώς !!!

  77. Ωρε πατριώτη, εγώ νέος είμαι στο σάιτ, δεν ξέρω για τα ονόματα που λες,
    αλλά έτσι για να κάνουμε συζητησούλα, τι σε έκαναν δηλαδή?

    Ξέρεις γιατί σε ρωτάω? Από την φύση μου είμαι ομιλητικός και
    τρανσπαραντ, ότι έχει η ψυχή μου το λέω και δεν νοιάζομαι!

    Αλλά όπως βλέπω στο blog, σχεδόν όλοι γράφουν σαν ανώνυμοι
    και εσύ το ίδιο, κανείς δεν ξέρει τον άλλον.
    Και με το "ανώνυμος" ενοω ότι δεν έχουν ένα ψευδώνυμο
    για να αναφερθείς σε κάποιον.

  78. morfeas sky = zagklaras mad dog
    Δημόσια


    7 ω
    Οταν κάνεις πόλεμο δεν φοβάσαι ούτε τον θεό ούτε τον ψευτόκοσμο του ούτε το σώμα που ενδύθηκες διότι ο μεν θεός είμαι εγώ ο μεν κόσμος είναι το απολύτως τίποτα χωρίς εμένα, το δε σώμα το εξουσιάζω εγώ, και στην τελική να πα να γαμηθεί το σώμα διότι αυτό πεθαίνει ενώ εγώ είμαι άτρωτος και αθάνατος και είμαι ικανός να εξαφανίσω για πάντα το μάτριξ και αυτόν τον ψευτοθεό που το παίζει μάγκας μπροστά μου ο γελοίος που νομίζει ότι επειδή διαχώρισε τα σώματα σε αρσενικό και θηλυκό δεν θα αναγνωρίσω τον εαυτό μου τον αληθινό θεό.

  79. Εναs βοσκοs με μια μεγαλη Ψ@ΛΑΡΑ του Mad Dog την μανα που δεν ητανε παρθενα ολημεριs την Γ@ΜΟΥΣΑΝΕ εκει κοντα στα τραινα..τηs εσκισε την δολια τηs Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ και η καυμενη η μανουλα του η Π@ΥΣΤΡΑ η ΤΣΙΜΠ@ΥΚΛΟΥ η Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΗ εκανε μ@υνοραφη αφοτου πεταξε απο το κ@λογ@μημενο τηs ΜΑΣΟΝΟβρωμοαιδοιοΜ@ΥΝΟ τηs ενα Π@ΥΣΤΗ ενομισε οτι οταν την Γ@ΜΟΥΣΕ απο τον Κ@λο ο τσοπανοs το μουλικο τηs θαβγαινε αρσενικο αλλα βγηκε το Ψ@ΛΟΧΥΜΑ ενα Π@ΥΣΤΡΑΚΙ και μισο ο Π@ΥΣΤΗΣ!
    και η μανουλα του η καυμενη η Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΗ κλαιει και θρηνει που αδικα τηs εσκισε τον Κ@ΛΟ ο βοσκοs κριμα να μου βγει Π@ΥΣΤΗΣ μοιρολογει εναs Π@ΥΣΤΗΣ και μισοs διεθεσα την κ@λοτρυπιδα μου το σαποιο μου ψ@λοχυμενο αιδοιο που το γ@μουσαν δυο δυο..τον εστειλα στην ξενητεια ανδραs για να γινει μα απ'οτι εμαθα κι εκει Π@ΥΤΣΑ Ψ@ΛΕΣ και @ΡΧΙΔΙ@ δεν αφηνει παει στιs λιμνεs που ψαρευουνε ο κοσμοs τα ψαρακια τον Κ@ΛΟ του για δολωμα βαζει στα ψαρακια και μολιs το δολωμα τσιμπα και ο ψαραs το βγαζει αμεσωs στον Π@ΥΤΣΟ του ΟΡΜΑ και ευθυs αμεσωs τον ρουφα και στον Κ@ΛΟ του τον βαζει…ο Π@ΥΣΤΗΣ και η Π@ΥΤΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ολα τα παιρνουν σβαρνα αηρ αηρ αηρ αηρ

  80. Ρε λες?
    Από ότι γνωρίζω είμαι o πατεράκης και ο Ευταξίας!
    Και δε με λες, που είσαι αραχτούλης όταν δεν ασχολείσαι με τους ανθρώπους?
    σε καμία καφετέρια, ή σε καμία ξέρα στον Ήλιο για χαλάρωση?

  81. Σηγουρα μιλάς για το πουτανάκι την μαρίκα
    που την είχε γαμήσει η μισή παλαιστίνη, έτσι δεν είναι?

  82. χαχαχαα..μαρή "Ευταξία" μωρό μου.. χαχαχαα…
    κι εγώ μ΄ενα ζουζουνάκι μικρό "πάλευα" (που λέει ο λόγος χαχα..το κοιτάζω να δω που θα σταματήσει..εντύπωση μου κανε που ΄ναι κατάλευκο!) που πετάει εδώ κι εκεί τώρα χαχαχα
    γνωριζόμαστε καλά… κ.τ.λ κ.τ.λ

  83. για τη μανα σου λεω αλλα δεν ηξερα οτι πη@@@τανε και στη παλαιστηνη ευγε προοδος internasional το μνι της εσενα τελικα με εβραιο σε εκανε εμαθες ποτε? αλλα απο που να μαθεις τοσοι που τη @α###σανε

  84. αυτα κανουν οι μαναδες και τα παιδια τους αποκτουν ψυχολογικα προβληματα
    η περιπτωση του ζαγκλαρα ειναι το παραδειγμα προς αποφυγη
    θα επρεπε ο πατερας του ή καποιος συγγενησ του να ζητησει βοηθεια απο κοιμωνικη λειτουργο και το παιδι απο μικρο να ειχε καποια υποστηριξη τωρα ειναι αργα μεγαλωσε και δεν ξερει αν ειναι αντρας ή γυναικα και ψαχνει τη μαρικα στη παλαιστινη γιατι του εχει γινει βιωμα
    σε λιγο καιρο αλλος ενας μπαλαντινας ζαγκλαρας θα σκοτωσει καμια αθωα υπαρξη ή θα κανει αποπειρα αυτοκτονιας σαν το ψευτοπατερακη ή θα καταντησει σαν τη μανεση να αναζητα τον αγοραιο ερωτα με τα πακιστανα ή θα καταντησει σασ=ν τον μορφεα χαχαχαχαχαχαχαχα

  85. Όλες οι μανάδες γαμιούντε, εκτός από την μαρίκα και την δική σου
    που γαστρώθηκαν μυρίζοντας τον κρίνο και παρέμειναν παρθένες
    ξερνώντας από τον κώλο τα μπασταρδα τους.

  86. οταν βριζεις μωρη κωλοξεσκισμενη γυφτοπουτανα Ζαγκλαρω δεν κανεις λαθη
    και σε ξερω ποια εισαι

  87. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΌΝΟ ΕΣΎ. ..Κ ΚΟΊΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ , ΓΙΑΤΊ ΟΣΟ ΜΙΛΑΣ ΤΌΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ

  88. Για να σε δω εκτός από το να βρίζεις μάνες, λες και εσύ δεν
    έχεις μάνα που έκαμνε τσιμπούκια, να σε δω αν ξέρεις γαλικα.

    Στπτσάραμ αν μι ξέρς, αν μι ξέρς, ξέρς όuτι οu ζαγκλαρς
    έχει ενα μανουάλ για μπούτσοu

  89. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο γυφτισες μελη της Ε.ΣΥ που συνελήφθησαν την Κυριακή στο Ιστορικό Μουσείο και οι οποίες κατηγορούνται ότι βανδάλιζαν εικόνες στα μουσεία με… θαυματουργό λάδι.

    Οι δύο γυναίκες χρησιμοποίησαν έναν απίστευτο ισχυρισμό για να εξηγήσουν τις πράξεις τους και την πρόκληση φθορών σε μουσεία το τελευταίο διάστημα.

    «Ρίχναμε λάδι και μύρο γιατί η Αγία Γραφή λέει πως είναι θαυματουργό», ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι δύο Ρομά γυφτισες βουλγαρικής υπηκοότητας η Αρτεμουλα-Ευταξουλα και η Μεγιστουλα-ζαγκλαρα, συνελήφθησαν στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο, στην Παλαιά Βουλή, με το… θαυματουργό λάδι στο χέρι. Η αστυνομία τις αναζητούσε για την πρόκληση φθορών σε εκθέματα στο Μουσείο Μπενάκη και στο Βυζαντινό Μουσείο.

    Ο φύλακας του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου αναγνώρισε τη μία από τις δύο, το πρωί της Κυριακής, από τις φωτογραφίες που είχε μοιράσει η αστυνομία στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους και ειδοποίησε τις Αρχές.

    Την ώρα που έφτασαν οι αστυνομικοί, εκείνες άγγιζαν ένα από τα εκθέματα και κρατούσαν μπουκάλι με λάδι, αλλά δεν πρόλαβαν να το χρησιμοποιήσουν.

  90. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΌΝΟ ΕΣΎ. ..Κ ΚΟΊΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΉΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ , ΓΙΑΤΊ ΟΣΟ ΜΙΛΑΣ ΤΌΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΑΊΝΟΥΝ

  91. Τιμή μου να είμαι ο πρώτος στο να ξεσκεπάζω την αθλεια απάτη του
    εβραιοχριστιανισμού και να χύνω και να χέζω στο στόμα χυδαιολόγων χριστιανών.

    Και τι ενοεις πάντα ρε γύφτο?
    5 εβδομάδες είμαι εδώ και ίσως μείνω ακόμα μια γιατί σας σιχάθηκε
    ο οργανισμός μου, μα τόσος σκοταδισμός, τόσο μίσος για την Ελλάδα,
    τόση δουλικότητα στους εβραίους σιωνιστές, ουστ ρε μίασμα ουστ!

  92. τις ειδα στη τηλεοραση φτυστες ο αρχηγος τους
    δεν φαινοντουσταν απο τη ψωρρα

  93. Ελα με του βολβο Μουρη Ζαγκλαρω
    κι απ' τ΄αφτια θα στουν φερμαρω

  94. ΣΟΥ ΕΊΠΑ ΠΡΌΣΕΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΣΟΥ .. ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΊΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΊΑΣ .. ΣΕ ΞΈΡΟΥΝΕ ΑΝ ΘΕΣ ΑΚΟΥΣΈ ΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΈΜΑ

  95. Τιμή μου να είμαι ο πρώτος στο να ξεσκεπάζω την αθλεια απάτη του
    εβραιοχριστιανισμού και να χύνω και να χέζω στο στόμα χυδαιολόγων χριστιανών.

    Και τι ενοεις πάντα ρε γύφτο?
    5 εβδομάδες είμαι εδώ και ίσως μείνω ακόμα μια γιατί σας σιχάθηκε
    ο οργανισμός μου, μα τόσος σκοταδισμός, τόσο μίσος για την Ελλάδα,
    τόση δουλικότητα στους εβραίους σιωνιστές, ουστ ρε μίασμα ουστ!

  96. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    αστους να λενε εδω Ε..ΣΥ νεχρι τελευταιας πτωσεως χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ζαγκλαροκωλα χαχαχαχααχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  97. Πάντα γράφω ευγενικά και με επιχειρήματα, το ότι κάνω κριτική και αναδημοσιευω
    γραπτά ιερωμένων και λοιπών σατανάδων, δεν απαγορευεται, αλλά στα δικά μου
    τεκμηριωμένα λόγια, μη έχοντας τίποτα να αντιπαρατεθούν τα χριστιανικά
    ζόμπι, κάθε μέρα, γράφω δεν γράφω, εμένα βρίζουν, καμιά φορά απαντώ
    στις ύβρεις με ύβρεις, αλλά εμένα κατηγορούν ότι εγώ βρίζω!
    Ναι θα βρίζω και θα σας χέζω πατόκορφα, ανθελληνικά ζόμπι να γίνετε άνθρωποι!

  98. δωσε ζουδι ουστ ουστ εδω να μεινεις ζαγκλαρα με τη μεγαλη τη κωλαρα ααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  99. ελα ελα δωσε οπα οπα εδω να μεινεις με ποιο καραγκιοζη θα γελαμε χαχαααααααααααααααχαχαχαχαααααααχαχαχααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  100. δεν τον ξερουμε καλε που να τομ ξερουμε τι ειμαστε οι πυθιες να περνουμε πρεζα
    αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
    δωσε ζαγκλαρα χαμηλοκωλη δωσε

  101. ζαγκλαρα γεια σου η ψωλη μου στα μερια σου

  102. Αγαπητέ πρέπει να σε υπενθυμήσω ότι υποκριτικά ψευδεσαι περί ευθυμίας,
    το μίσος και ύβρεις προς το πρόσωπο μου δίχνει έναν πανικό, τρόμο
    και ελυψη ελέγχου σε επικυνδινο βαθμό για την υγεία σας.

    Προσωπικά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είναι στιγμές που νευριάζω, αλλά
    συνήθως διασκεδάζω μαζί σας, είστε ένα τσουρμο απλυτων εβραοιόδουλων που
    αγαπούν να μισούν τον Ελληνισμό γιατί είναι η μόνη αλήθεια κατά του
    ψευδους του ιουδαιοχριστιανισμού!

    Φιλάκια!

  103. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΑΠΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.

    ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΙΩΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΚΑΤΑΡΑΤΟΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΨΩΡΡΑ-ΖΑΓΚΛΑΡΑ-ΕΥΤΚΟΥΛΑ-ΜΕΓΙΣΟΤΥΛΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ.

  104. Ποιος εχει μισος για την Ελλαδα ρε καθαρμα;
    Εμεις ή εσυ που μισεις τους Ελληνες και την θρησκεια τους.
    Ο Κολοκοτρωνης ο Διακος ο Νικηταρας ηταν δουλοι των Εβραιων;
    Ποιος σε ενοχλησε στην αθεϊα σου ρε καθικι;
    Ποιος αφανισε τους Αρχαιους Ελληνες; Ο Χριστος που δεν ειχε εμφανισθει ή το 12θεο;
    Αντεσε στο γεροδιαολο καθικια Τουρκοσποροι που προσπαθειτε να διχασετε τους Ελληνες και ν' αφανισετε την Ελλαδα.

  105. Για φαντάσου να είχε γεννηθή κιόλας!

    Και κάτι άλλο, εμένα τον αντίχριστο όλα μου τα χάρισαν απλόχερα οι Θεοί, όλοι
    οι άθεοι βορειοευρωπαίοι ζουν μια ευχάριστη ζωή στον πλούτο, η Ελλάδα
    η ψωροκώστενα, καθώς και οι μουλοι θρήσκοι ταλιμπάν ψωμολοιμούν!
    Δεν σε φενεται παράξενο το ότι όσο ποιο άθεος, τόσο ευτυχισμένος?
    Μήπως είναι η φαντασία μου ότι ζω σαν πρίγκιπας, και εσύ η
    θεούσα είσαι ένας τσέτουλας κακομοίρης?

  106. Απαιτείς διάλογο μαζί μου την στιγμή που με βρίζεις?
    θα πρέπει να είσαι και πολύ γκαγκά!

    Στα αυτά σου ερωτήματα έχουν δοθεί απαντήσεις, αλλά αυτό δεν σε ενδιαφέρει
    εσένα, σε ενδιαφέρει να βρίζεις χυδαία τους άπιστους για να κερίσεις
    την ευνοια του εκδικητικού απάνθρωπου ασιάτη γιαχβέ.
    Κολύμπα στον βόθρο σου, αλλά μη κάνεις κύματα!

  107. βρε σκατομαλακα αν ηθελα να κερδισω την ευνοια του "ασιατη γιαχβε" θα σου γυριζα και το αλλο μαγουλο και δεν θα σε περνουσα γενεες δεκατεσσερες
    εγω κατακρινω ρε αθλιε το οτι δεν σεβεσαι την Σημαια της Ελλαδας και την θρησκεια των Ελληνων
    σωστο ή λαθος οι Ελληνες πιστευουν στον Χριστο, οι Μουσουλμανοι στον Αλλαχ, οι Κινεζοι στον Βουδα και ουτε καθ' εξης
    κι εσυ ρε καθικι βριζεις τον Θεο των Ελληνων και οχι των Μουσουλμανων γιατι οι μουσουλμανοι θα σε γαμησουν και θα σε κρεμασουν απο τ΄@@ και με το δικιο τους
    σαλτα και γαμησου Τουρκοσπορε

  108. ΜΩΡΗ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΣΟΥΗΔΕΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΠΕΡΝΕ ΖΑΓΚΛΑΡΩ ΜΑΖΕΨΕ ΜΩΡΗ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΣΕΣ ΣΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΜΠΕΚΡΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΨΩ @@ΛΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΟΥΣΤΤΤΤΤ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤ ΟΥΣΤΤΤΤΤ

    ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ

  109. μακαρι να συνεχισεις να ζεις ευτυχισμενος οδηγωντας το VOLVO σου αλλα κανεις δεν γνωριζει τι μπορει να του συμβει τα επομενα δευτερολεπτα
    (κατι λαδακια τα ψιλοχανεις, νομιζεις οτι επειδη εχεις και VOLVO γαμεις και δερνεις)

    μηδενα προ του τελους μακαριζε
    απο το χερι μεχρι το στομα ειναι πολυς καιρος ακομα
    οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος

  110. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΖΟΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΕΣΗ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.Π

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Mad Dog

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…

    ΜΠΙ ΜΠΙ

  111. Είμαι σε πολύ καλή διάθεση και δεν έχω σκοπό να παρασυρθώ σε ύβρεις και κοκορομαχίες,
    βρίζεις, καθώς και σαν του λόγου σου δηλαδή καλλοί χριστιανοί μη χέσω, αλλά κατά τα
    άλλα εγώ βρίζω, άντε στο διάβολο που έχεις για θεό σου ρε προσδκυνημένε σαλιάρη.

  112. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΖΟΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΕΣΗ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΓΑΚΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.Π

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Mad Dog

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…

    ΜΠΙ ΜΠΙ

  113. Gracias κοσκότα, αλλά μη τα λες όλα ρε φίλε!

  114. ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΤΟ ΒΟΛΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΡΑΣ?

  115. σαν δεν ντρεπεσται ρε φευγει το Mad Dog σαs βαρεθηκε τον κανατε τον Κ@ΛΟ του σε μαυρο χαλι κοτζαμ επιχειρηματια Π@ΥΤΣΕΣ @ΡΧΙΔΙ@ ΚΑΙ Ψ@ΛΕΣ παιρνει μαζι του στη σουηδια στα μαυρα ξενα σε μια εβδομαδα φευγει λεει ο Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ Π@ΥΣΤΗΣ ΤΡΥΠΙΟΣ ΚΟΥΦΙΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕΣ Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΟΣ…

    και εμενα η Π@ΥΤΑΝΑ η ΜΑΝΑ του η Κ@ΛΟΓ@ΜΗΜΕΝΗ με παρακαλεσε να την παω στο αεροδρομιο τον Π@ΥΣΤΗ γιοκα τηs να δει Η Κ@ΛΟΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ που θα πεταει…και με τρεμαμενη φωνη απο την Κ@ΥΛΑ την πολλη μου λεει θελω να δω το αεροπλανο στον Π@ΥΤΣΟ ΣΟΥ ΕΠΑΝΩ και μολιs φυγει ο Π@ΥΣΤΗΣ το Mad Dog ΤΣΙΜΠ@ΥΚΙ θα σου κανω…τηλεφωνησα στην αδερφη του επανω να ειναι ετοιμη το μπανιο τηs να κανει ξερει ΤΣΙΜΠ@ΥΚΙΑ και Γ@ΜΗΣΙΑ καλα με την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ τηs να κανει……..για τον μπαμπα τηs μην ανησυχειs ειναι ο μουλοs πολυασχολοs αυτοs τον Γ@ΜΑΕΙ ο κηπουροs αηρ αηρ αηρ αηρ αηρ

    που εισαστε βρε συναιληναισ μωρη ευταξια;ρε ξεκωλο αγγελικουλα;βρε σταβρουλακη;πονηρουλη Π@υστη πατερακη το καταΓ@ΜΗΣΑΝΕ βρε το φιλαρακι σου το ξεσκισανε το psoloMad κουραδοDog δεν του αφησανε @Γ@ΜΗΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ!αηρ αηρ αηρ αηρ
    Υ.Σ Ειθε η κ@λοτρυπιδα σου εκει στην σοηδια(λεμε τωρα)να μην εβρει ησυχια Π@ΥΣΤΗ!!και απο την συκια χαλκιδικηs σου στελνουνε τα @ΡΧΙΔΙ@ τουs τα τρια!και απο ολουs εμαs συγνωμη σου ζητουμε αλλα να ξερειs οτι οποια τρυπια καποτα οποιοs Π@ΥΣΤΗΣ βριζει ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΣΤΟΝ Π@ΥΤΣΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ΤΟΝ Γ@ΜΑΜΕ!!!
    ΥΠΑΓΕ ΓΑΜΗΘΕΙΝΑΙ
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΕΡΩΤΑ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΣΕΡΒΙΕΤΑ
    Θα ξερειs ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΩΜΟΠ@ΥΣΤΕ Mad Dog ΕΤΣΙ;

  116. ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ ΑΛΑΝΙΑΡΗ ! ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ !

  117. Μέλι στάζει το στόμα σου, είμαι βέβαιος ότι χριστιανός είσαι!
    Δεν θα σε ακολουθήσω στην χυδαιότητα, αλώστε σε αυτό
    τον τομέα οι χριστιανούς είναι ακτύπητοι!

    Ένα μόνο θα σε πω, ρώτα την μάνα σου,
    "μωρή ξεκωλιάρα τα καταπίνεις τα χυσια του πατέρα μου?"
    είμαι βεβαίως ότι θα σε πει όχι, αλλά είμαι επίσεις
    βέβαιος ότι την αρέσουν να τα καταπίνει!

  118. ΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΟΣΙΟ :

    MEΓΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ : ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕΡΟΣ Α KΑΙ Β

    http://www.ksipnistere.com/2018/01/me.html

    http://www.ksipnistere.com/2018/01/me_16.html

    17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

    http://www.ksipnistere.com/2018/01/17_17.html

  119. Το κλείνω τώρα γιατί θα ξεράσω, ανθελληνικά μουνιά,
    ο μεγαλύτερος δολοφόνος του Ελληνισμού βαφτίστηκε από τον μασόνο
    ανθέλληνα γιανόπουλο "απόγειο του ελληνισμού" άκου ξεφτίλα υπανθρώπου!

  120. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Η ΕΛΕΝΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΨΙΩΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ ΩΡΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ

  121. ΑΝΤΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕ

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  122. ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΓΕΛΟΙΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ , ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΑΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ;

    FTOU SOU ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΤΑ ΨΩΡΡΑ

  123. οταν Γ@ΜΟΥΝ την Π@ΥΤΑΝΑ μανα σου Mad Dog εσυ να μην κοιταζειs τιs Π@ΥΤΣΕΣ τιs Ψ@ΛΕΣ κοιταξε ρε Π@ΥΣΤΗ απο την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ να βγαζειs ρωτα την Γ@ΜΙΟΛΑ ΜΑΝΑ ΣΟΥ οταν απο τον Κ@ΛΟ την Γ@ΜΟΥΣΑΝ τα ΤΣΙΜΠ@ΥΚΙΑ τηs αρεσανε ολον στο στομα τηs τον εβαζε και τα Ψ@ΛΟΧΥΜΑΤΑ παντα τα ρουφουσε και με τρυφεροτητα παντα στο στομα σε φιλουσε!
    τωρα με φαξ το στειλανε Mad Dog πριν απο λιγη ωρα την π@υτανα κορη σου και τον γιο σου τον μπινε Γ@μουσανε απανω σε μια αιωρα βγηκε και η π@υτανα η γυναικα σου και βροντοφωναζει αει να χαθειτε παλιοπαιδα απο δω τα φωναζει αμεσωs τιs π@υτσεs τιs δυο αρπαζει μια με το στομα τηs ρουφα και μια στην κ@λοτρυπιδα τηs την βαζει…
    Τωρα Mad Dog που ΚΑΤΑΓ@ΜΗΘΗΚΕΣ σε τουτη εδω τη χωρα ηρθε του αποχωρισμου η ωρα σε ολα τα μασονοψωρογιδα να τουs πειs EΣΥ την εμπειρια που αποκτησεs βριζονταs τα ΘΕΙΑ την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!!!!
    πεs τουs εφυγα απο τη μιζερη φτωχη ψωροκωσταινα και στα πλουτη στην χλιδη θα παω..αλλα μου εκαμανε ρε παιδια τον Κ@ΛΟ ΜΟΥ σαγανακι Γ@ΜΩ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ…την Π@ΥΤΑΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΝ ΕΥΤΑΞΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ ΤΟΝ ΤΡΥΠΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ….δεν ζουνε μεσα στη χλιδη ειναι φτωχα αλλα την κ@λοτρυπιδα μου την καμανε κουβα απο Π@ΥΤΣΑ ΝΑΑΑΑΑΑ…

    εκει που παs και εχει κρυο το δωρο μαs ειναι φτωχο που ολοι μαζι σου κανουμε τα @ Ρ Χ Ι Δ Ι @ τα τρια παντα μεσα στον κ@λο σου να ταχειs προσεξε να μην Γ@ΜΗΘΕΙΣ το δωρο θα το χασειs Π@ΥΣΤΡΑ σουδεζα…
    Υ.Σ ωρα καλη στην πρυμνη σου κι αερα στα πανια σου μητε Π@ΥΤΣΑ μητε Ψ@ΛΗ να μην αξιωθειs να βαλειs στα κωλια σου Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΓΡΙΑ στοκχολμη

  124. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

Comments are closed.