Σοβαρά επεισόδια: Τσιγγάνοι απειλούν να κάψουν το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στο αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων, με εκτεταμένα επεισόδια καθώς τσιγγάνοι απειλούν να κάψουν τις εγκαταστάσεις μετά  από ατύχημα με 4χρονο τσιγγάνο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται, αυτή την ώρα, στο αμαξοστάσιο Άνω Λιοσίων, όπου απειλούνται επεισόδια καθώς λεωφορείο χτύπησε ένα 4χρονο,με αποτέλεσμα δεκάδες τσιγγάνοι να απειλούν τόσο τον οδηγό όσο και τους υπαλλήλους με αντίποινα,φωνάζοντας και απειλώντας ότι θα κάψουν το αμαξοστάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λεωφορείο κινούνταν στο δρόμο του αμαξοστασίου, όταν το παιδάκι πετάχτηκε μπροστά στο όχημα και ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αμέσως τσιγγάνοι που μένουν στην περιοχή άρχισαν να φωνάζουν και να κινούνται απειλητικά κατά του οδηγού αλλά και υπαλλήλων του αμαξοστασίου ενώ στην περιοχή έσπευσαν περιπολικά, δυνάμεις της ΟΠΚΕ και μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ.

Το 4χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δεκάδες τσιγγάνοι, πάντως, βρίσκονται έξω από το αμαξοστάσιο και απειλούν ότι αν πάθει κάτι το παιδάκι, «δε θα μείνει όρθιο τίποτε μέσα σε αυτό».

Υπάρχουν ακόμη πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης της περιοχής ότι υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς αυτές να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.

loading...

8 thoughts on “Σοβαρά επεισόδια: Τσιγγάνοι απειλούν να κάψουν το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων

  1. Άρε Χίτλερ καλά έκανες και έστελνες τους σκατογυφτους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μόνο για εκεί είναι

  2. Ας ιδρύσουμε μερικές χιλιάδες αμαξοστάσια

  3. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΓΕΝΕΙ ΣΚΑΤΕΝΙΑ ΔΟΞΑ ΘΑΧΕΙ…

  4. Οι εταιρείες αντί να παίρνουν πείραματοζωα και να τα βασανίζουν ας πάρουν τους σκατογυφτους έχουν περισσότερο αντοχές και αν ψοφήσουν δεν μας πειραζει

  5. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο Η Ε ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ : https://alfeiospotamos.gr/?p=34495

  6. Ο Σώρρας, ο «καρκινοπαθής» και το Ελλάνιο Ύδωρ

    http://www.factchecker.gr/index.php/2017/12/11/sorras-scam/

    Ο Αρτέμης Σώρρας, δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τα καμώματά του. Το τελευταίο του «μαργαριτάρι», έχει να κάνει με το λεγόμενο «Ελλάνιο Ύδωρ» που θεράπευσε καρκινοπαθή, πρώην συνεργάτη του.

    Ο Αρτέμης, αφού διέγραψε τον συνεργάτη του Δημήτρη Καζαμία, ισχυρίζεται πως τον διέσωσε από καρκίνο των λεμφαδένων και μέσα σε ένα μήνα τον θεράπευσε!

    Ο Καζαμίας βέβαια (αν και δεν χρειαζόταν), τον διαψεύδει.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ

    ΑΡΤΕΜΗ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ

    ΣΕ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝΑ

    ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ

    ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΥΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΕΙΧΑ

  7. Παντρεύεται η κόρη του γύφτου ΨΩΡΡΑ , και εκείνος βρίσκει μια κομπανία της περιοχής το γυφταξια το γυφταρακη το ζαγκλαρα δυο γυφτισσες την ελεν και την αγγελω το γυφτομουνεα μορφη το γυφτμεγιστια και το γυφτοσκυλο mad dog και τους λέει :

    – Τέλω να τραγκουντήσετε στο γκάμο της κόρης μου. Αλλά τέλω να τραγκουντήσετε και ένα τραγκούντι όταν βγουν τα σιντόνια με τα αίματα το άλλο πρωί.
    Την ημέρα του γάμου η γύφτικη κομπανία από το πρωί τραγουδούσαν τη νύφη μέχρι όλο το βράδυ που γίνονταν το γλέντι.
    Την επόμενη μέρα το πρωί περίμεναν να βγουν τα ματωμένα σεντόνια και να τραγουδήσουν το τραγούδι με τα “αίματα”.
    Βγαίνει ο γαμπρός και απλώνει τα ματωμένα σεντόνια στο μπαλκόνι και η κομπανία αρχίζει να τραγουδάει :
    – Έματα πως είσαι μάγκας, είσαι και μερακλής!

  8. ΩΡΑΙΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ

    ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΣΥ ; GIATI ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Comments are closed.