Άγρια κόντρα Κεγκέρογλου-Πετρόπουλου: Είσαι ψεύτης και προβοκάτορας (βίντεο)

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μεταξύ του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και του δημοσιογράφου της Αυγής Ανδρέα Πετρόπουλου, όταν η συζήτηση πήγε στη στάση του ΚΙΝΑΛ στο θέμα του Σκοπιανού.

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Πετρόπουλος έκανε λόγο για διχογνωμία στις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής με αφορμή τη στήριξη ή όχι της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Κεγκέρογλου διαφώνησε και όταν επέμεινε ο δημοσιογράφος της Αυγής, τότε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «εξερράγη»! «Είσαι ψεύτης προβοκάτορας και όργανο του Μαξίμου και όχι του ισογείου και πάνω, αλλά του υπογείου», είπε χαρακτηριστικά στον Ανδρέα Πετρόπουλο, ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Το επίμαχο στιγμιότυπο μετά το 07.25 του παρακάτω βίντεο:

loading...

2 thoughts on “Άγρια κόντρα Κεγκέρογλου-Πετρόπουλου: Είσαι ψεύτης και προβοκάτορας (βίντεο)

  1. ΙΔΙΟΙ ΟΛΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ?ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ,ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ.ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ?

  2. παντως ειδατε ρε παιδια πωσ ξεχωριζει ενας ο οποιοσ πασχει εχει προσβληθει απ0 την ψυχικη λεπρα του κουμμουνισμου και τον βλεπεις φαινεται τρεχει η λεπρα απομ πανω του βραζει μεσα στο κεφαλι του η ασθενεια και δεν μπορει να κρατηθει ουτε ντροπη αισθανεται να καθησει και να πει ρε? τι μαλακιες κανω? τι λεω στον κοσμο για αυτο το σαπιο το πεθαμενο συστημα που λυσσαξε εκατονταδες εκατομμυρια κοσμο στο ξυλο στην πεινα και την στερηση και που σημερα ηδη ο τελευταος ψυχοπαθης διοτι μονο ψυχοπαθης πρεπει να ειναι καποιος να εξακολουθει να λεει οτι ειναι κουμμουνιστης και εκει που ειχαμε τον τελευταιο παλαβο κουμμουνο-δικακτορα τον αρρωστο κιμ γιονγκ ουν ακομα και αυτος με χιλια ζητησε να εχει συναντηση με τον αμερικανο καταλαβε οτι ηλθε ο καιρος να φαει επιτελους ψωμι ο κοσμος εκει στην β. κορεα και η μονη ανοιχτη χεουσα χαβουζα του βρωμερου κουμμουνισμου εξακολουθει να υπαρχει εδω στην Ελλαδα η νοσος τησ ψυχικης λεπρας του κουμμουνισμου εξακολουθει να υφισταται αν και ο κοσμος αλλαζει βλεπουν οι ανθρωποι οτι πλεον δεν κλανει ο παπαγαλος αλλα εκει αυτοι να για παραδειγμα 100 χρονια συμπληρωνει το κομμα τησ εθνικης προδωσιασ αυτη η συμμορια που συνεχιζει να ομιλει για τους δολοφονουσ και τους προδωτες κουμμουνκστες που μεχρι και σημερα ειναι αν μπορουσαν να αλλαζαν ακομα και τα συνορα και να παρεδιδαν εδω και εκει εδαφη στους προαιωνιους εχθρους μας τουρκους αλβανουσ γυφτο-σκοπιανους παντου και το γελοιο του πραγματος συνεχιζει ο Ελληνας να πληρωνει αυτα τα καθαρματα αυτους τουσ προδωτες απο τα χρηματα του για να συνεχισουν να προσπαθουν για να κανουν κακο στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ που ακουνε τετοιες λεξεισ και παθαινουν σιφυλη 3ου βαθμου.
    Να το αραδειγμα βαρεια προσβεβλημενου απο την ψυχικη λεορα του κουμμουνισμου και με ακρατο μισος για καθε τι ελληνικο ενθυμουμενος και το ξεκωλιασμα που τους καταφερε ο Αθανατος Εθνικος Στρατος στον Γραμμο και στο Βιτσι που σε παλλετεσ τους σηκωνανε με Βιντσι εκει συνεχιζει με βρωμικο θρασσος να υπερασπιζεται ποιος ενας πεθαμενος στην ουσια απο την βρωμερη μιαρη αρρωστεια που λεγεταο κουμμουνισμος. φτουυυ χλααατσ (ροχαλα) σε ολους τους. Ξεκωλιασμα και ξεπεταγμα απο την Ελλαδα εδω και τωρα. Δεν μπορεσε η επιστημη η ιατρικη να θεταπευσει την ψυχικη λεπρα του κουμμουνισμου αλλα υπαρχει και ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ!!….ΔΡΑΣΤΙΚΟΣ……ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.