Μπακογιάννη για Ρουβίκωνα: Η κατάσταση έχει ξεφύγει – Είναι περίεργη η ανοχή της κυβέρνησης

Για ανοχή απέναντι στον Ρουβίκωνα κατηγόρησε την κυβέρνηση η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη σημερινή επίθεση στην πρεσβεία του Ιράν, σημειώνοντας πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και το μήνυμα αυτό εκπέμπεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η κυβέρνηση δείχνει κάτι παραπάνω από ανοχή απέναντι στον ‘Ρουβίκωνα’. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η εικόνα αυτή θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι οι αντεξουσιαστές έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν», ανέφερε η κα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ

«Δεν υπάρχει καμία δημοκρατία στην οποία αυτό να θεωρείται αυτονόητο ή πολιτικός ακτιβισμός» πρόσθεσε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δεσμεύσεις του προέδρου της ΝΔ για το Δημόσιο. «Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν θα γίνουν απολύσεις. Και είπε επίσης πως οι προσλήψεις θα γίνονται με τον κανόνα μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις».

loading...

2 thoughts on “Μπακογιάννη για Ρουβίκωνα: Η κατάσταση έχει ξεφύγει – Είναι περίεργη η ανοχή της κυβέρνησης

  1. ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ: ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΧΑΛΗ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Ντοράκουλα η κοράκλα του Δράκουλα : «Η κυβέρνηση δείχνει κάτι παραπάνω από ανοχή απέναντι στην Νέα Μιζοκρατία . Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η εικόνα αυτή θα ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο και το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι οι μιζοαρπάκτες έχουν δικαίωμα να κάνουν ό,τι θέλουν»

    Η φαιδρότητα αυτής της μιζοτακικής καρικατούρας δεν έχει όρια.

    Η Ντορά-κουλα είναι ένα άλογο πολιτικό Δρακουλό-κατασκεύασμα που για τον προσωπικό της πλουτισμό, καταχρέωσε όλες τις δημοσιές υπηρεσίες που ανέλαβε με υπόδειξη πάντα των ξένων κέντρων εξουσίας και πλουτοκρατίας.

    Άπληστη σαν πολιτικός, ξενόδουλη σαν υπουργός, ανίκανη σαν δήμαρχος, αδιάβαστη σε φιλοσοφία, άλογη σε σκέψη, αργή σε αντίδραση, αλαζονική στην συμπεριφορά, αρπαχτική στην διάθεση, αχρείαστη στην κοινωνία…

    Η επιτομή του παλαιοκομματισμού στην πιο αποκρουστική της μορφή …

    Η προσωποποίηση της ίντριγκας, της κακίας και του σκότους .

    Ποιός ασχολείται, πια, με το γερασμένο απολειφάδι του φαταούλα δράκουλα .

Comments are closed.