Αυτές είναι οι αμαρτίες που μας απομακρύνουν από το Θεό!

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι πατέρες της εκκλησίας διακρίνουν τα αμαρτήματα σε 2 κατηγορίες:
Τα θανάσιμα που είναι αμαρτήματα, τα οποία αποχωρίζουν τον άνθρωπο από το Θεό και διώχνουν τη χάρη του Αγίου Πνεύματος.

Θεωρούνται δε τα εξής επτά : υπερηφάνεια, πλεονεξία, πορνεία, φθόνος, γαστριμαργία, μνησικακία και η πνευματική αδιαφορία (ακηδία)

και τα συγγνωστά. Ο Νικόδημος ο Αγιορείτης αναφέρει σχετικά με τα συγγνωστά αμαρτήματα ότι αδυνατίζουν τις δυνάμεις της ψυχής, καταστρέφουν την ευλάβεια, εμποδίζουν την χάρι που προέρχεται από τον Θεό, ανοίγουν θύρα στους πειρασμούς, και αν δεν θανατώνουν την ψυχή, όμως την κάνουν να ασθενή και ιδιαιτέρως όταν κανείς παραμένη σ αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα με την κλίσι που έχει και με την θέλησί του.
Γιατί άλλο είναι το να πής μία ή δυό φορές ένα ελαφρύ ψέμα και άλλο το να λέγης ψέμα για κάθε υπόθεσι και να έχη κάποια κλίσι και χαρά σε τέτοιο ελάττωμα.

Το μικρό και το μεγάλο έχει να κάνει με τον βαθμό της αμαρτίας (της παράβασης των εντολών του Θεού και την διάκριση της σε θανάσιμη και συγγνωστή) και όχι με την κλίμακα μικρή-μεσαία-μεγάλη αμαρτία.
Δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη αμαρτία. Η αμαρτία είναι πάντα αμαρτία. Είναι δυνατόν π.χ. κάποιος να κλέψει 1 ευρώ και κάποιος άλλος να κλέψει 1.000 και ο Θεός να τους ξεχωρίσει σε μικρό και σε μεγάλο κλέφτη;

Όχι βέβαια…
Ευτυχώς για μας όλες οι αμαρτίες συγχωρούνται με την εξομολόγηση και την μετάνοια.
Το άσχημο είναι ότι τα φαινομενικά ασήμαντα πράγματα για μας (ποιός θα ασχοληθεί με 1 ευρώ λιγότερο ή περισσότερο;;) είναι και τα πιο επικίνδυνα ακριβώς γιατί δεν σπουδαιολογούνται…έτσι μένουν μέσα μας μικρά αγκαθάκια-παράσιτα για τα οποία πρέπει με αυτοεξέταση και αυτοέλεγχο να καταπολεμούμε…

πολύ σοφά το αναφέρει ο 50ος ψαλμός :»ότι την αμαρτία μου εγώ γινώσκω και η αμαρτία μου ενώπιον μου εστί δια παντός»

Ο Γέροντας Παΐσιος στην πνευματική του διαθήκη αναφέρει:
«Του λόγου μου ο Μοναχός Παΐσιος, όπως εξέτασα τον εαυτό μου, είδα ότι όλες τις εντολές του Κυρίου τις παρέβην. Όλες τις αμαρτίες τις έχω κάνει. Δεν έχει σημασία εάν ορισμένες έχουν γίνει σε μικρότερο βαθμό διότι δεν έχω καθόλου ελαφρυντικά, επειδή με έχει ευεργετήσει πολύ ο Κύριος…» (!!!)
(αντί να σχολιάσουμε το παραπάνω, με κίνδυνο να ζημιωθούμε κιόλας, ας αρκεστούμε να το διαβάσουμε ξανά και ξανά, μήπως διδαχθούμε και συμμορφωθούμε).

loading...

36 thoughts on “Αυτές είναι οι αμαρτίες που μας απομακρύνουν από το Θεό!

  1. ολοι εσεις που μιλατε για τον θεο , τι αποδειξις εχετε οτι υπαρχει, τι οντοτητα ειναι τι δυναμεις εχει και αν ειναι καλος η κακος. η απλα μια ενοια για να κρεμεσται απο καπου.

  2. Εσύ συνέχισε να είσαι Άθεος ή να μην πιστεύεις. Σε πήρε ο πόνος για μας τους Ορθοδόξους;
    Σου έκανε κανένα κακό ο Χριστός ή η διδασκαλία του;

  3. Καλημέρα στους Έλληνες με Ελληνική συνείδηση, πλήρη απαξίωση
    στους προσκυνημένους ιουδαιοχριστιανούς ταλιμπάν.

    Ερώτηση:
    -"Γιατί όλα τα χριστιανά δεν έχουν όνομα ή ψευδώνυμο?"
    Απάντηση:
    -"Γιατί ντρέποντε για αυτά που γράφουν"
    Ερώτηση:
    -"Μα αν ντρέποντε για αυτά που γράφουν, τότε γιατί τα γράφουν?"
    Απάντηση:
    -"Δεν υπάρχει λογική απάντηση, είναι διεφθρμένοι γιατί όλη
    η εβραϊκή τους πίστη είναι μια διαφθορά του ανθρώπου!

  4. ΟΧΙ ΜΩΡΕ!!απλος αυτος και ο πατηρ ΤΟΥ μας καταραστηκε καμια εκατοσταρια φορες και οι μετεπητα οπαδοι του για να περασει ο λογος ΤΟΥ εκαναν κατι γεννοκτονιες εξαφανησαν λαους απαγορεψαν τεχνες και επιστημες καψανε ανθρωπους, ειχαμε 1000 χρονια μεσαιωνα,καταληστεψαν τον κοσμο οι εκκλησιες ΤΟΥ,ανεβαζουν και κατεβαζουν κυβερνησεις και ακομα και σημερα ισχυριζονται πως εχουν την απολητη ΑΛΗΘΕΙΑ και οποιος πιστευει το αντιθετο το λιγοτερο κολαση αξιζει…Οποτε το καλυτερο θα ηταν να κρατησετε αυτα που πιστευετε μεσα σας και να αφησετε αυτον τον πλανητη στην ησυχια του!!…συμβουλη καλο ειναι να διαβαζουμε αυτα που πιστευουμε και να μην αναγκαζουμε και τους αλλους να τα πιστευουν πχ.σχολεια

  5. να τι αλλο μας απομακρυνει απο τον θεο…

    Δευτ. 4,1 Και τώρα, λαέ του Ισραήλ, άκουσε τον Νομον και τας κρίσστου Θεού, όσα εγώ σας διδάσκω σήμερον να τηρήτε, δια να ζήτε και πολλαπλασιασθήτε και, εισελθόντες εις την γην της Επαγγελίας, να κληρονομήσετε αυτήν, την οποίαν Κυριος ο Θεός των πατέρων σας δίδει προς σας.
    Δευτ. 4,9 Ισραηλιτικέ λαέ ! Πρόσεχε στον εαυτόν σου, φύλαξε πολύ την ψυχήν σου, μήπως τυχόν και λησμονήσης όλους αυτούς τους λόγους και τα γεγονότα, που είδον οι οφθαλμοί σου ! Να μη φύγουν ποτέ από την καρδίαν σου όλας τας ημέρας της ζωής σου. Θα κρατής αυτά με πολλήν επιμέλειαν και θα τα διδάξης εις τα παιδιά σου και εις τα παιδιά των παιδιών σου.
    Δευτ. 4,24 Διότι Κυριος ο Θεός σου είναι φωτιά, που καταφλέγει και εξαφανίζει, είναι Θεός ζηλότυπος
    Δευτ. 4,38 δια να εξολοθρεύση από εμπρός σου έθνη μεγάλα και ισχυρότερά σου, να σε εισαγάγη και να δώση την χώραν αυτών εις σε ως κληρονομίαν σου, όπως βλέπετε να πραγματοποιήται αυτό σήμερον.
    Δευτ. 6,3 Ακουσε, λαέ του Ισραήλ, και πρόσεξε να τηρής όλα αυτά, δια να ζης ευτυχισμένος, δια να αυξηθής και πληθυνθής πολύ, όπως είπε και υπεσχέθη Κυριος ο Θεός των πατέρων σου, να δωσ εις σε την γην της Επαγγελίας, την ρέουσαν γάλα και μέλι. Αυτοί είναι οι νόμοι και αι εντολαί, τας οποίας διέταξεν ο Κυριος στους Ισραηλίτας, όταν εξήλθον ελεύθεροι από την Αίγυπτον και ήσαν εις την έρημον Σινά·

  6. αυτο που εγραψες ειναι μια επώνυμη ηλιθιότητα αγαπητε!

  7. Θεός μου αγαπητέ είναι ο Ήλιος, ο ζωοδότης
    και όχι τα σιωνιστικά ζόμπι που εσύ ο παραπλανημένος προσκυνάς!

    Και άντε απάντησε με εσύ, γιατί δεν έχεις ένα ψευδώνημο?

  8. και αυτα ισως μας απομακρυνουν….

    Δευτ. 6,4 Ακουε, λαέ του Ισραήλ, Κυριος ο Θεός ημών ένας και μοναδικός Κυριος είναι.

    Δευτ. 6,14 Μη πορευθήτε πίσω από άλλους θεούς, μη λατρεύσετε θεούς από εκείνους που έχουν τα ολόγυρά σας ειδωλολατρικά έθνη

    Δευτ. 7,2 και θα παραδώση αυτούς Κυριος ο Θεός σου εις τα χέρια σου, θα κτυπήσης αυτούς, θα τους εξαφανίσης τελείως, δεν θα συνάψης καμμίαν συνθήκην μαζή των και δεν θα τους λυπηθήτε καθόλου
    Δευτ. 7,5 Αλλά και αυτά ακόμη θα πράξης εναντίον των ειδωλολατρών αλλοεθνών· Θα κρημνίσετε τους βωμούς των, θα συντρίψετε τας ειδωλολατρικάς των στήλας, θα κατακάψετε τα ιερά δάση των και θα κάψετε εις την φωτιά τα ξυλόγλυπτα αγάλματά των.
    Δευτ. 7,6 Διότι συ εν αντιθέσει προς εκείνους είσαι λαός άγιος, αφιερωμένος στον Κυριον και Θεόν σου. Κυριος ο Θεός σου σε εξέλεξεν ανάμεσα από όλα τα άλλα έθνη της γης να είσαι ιδική του εκλεκτή περιουσία.
    Δευτ. 7,16 Συ θα απολαύσης τα λάφυρα των εθνών, τα οποία ο Κυριος σου δίδει. Πρόσεξε όμως· δεν θα λυπηθή το μάτι σου αυτούς και δεν θα λατρεύσης τους θεούς των, διότι άλλως, θα αποβή αυτό πρόσκομμα και συμφορά εις σέ.
    Δευτ. 7,19 Ενθυμήσου τας μεγάλας τιμωρίας, που είδον οι οφθαλμοί σου, τα καταπληκτικά και μεγάλα εκείνα σημεία και τέρατα, την παντοδύναμον δεξιάν του Κυρίου και την ακατανίκητον δύναμίν του, όταν Κυριος ο Θεός σου, ελεύθερον σε έβγαλε από την Αίγυπτον. Τα ίδια και τώρα θα κάμη εναντίον όλων των ειδωλολατρικών και εχθρικών προς σε εθνών, ενώπιον των οποίων συ σήμερον φοβείσαι.
    Δευτ. 7,22 Κυριος ο Θεός σου θα καταστρέψη και θα εξαφανίση ολίγον κατ' ολίγον τα έθνη αυτά από εμπρός σου. Δεν θα ημπορέσης, και δεν πρέπει, να εξαφανίσης αυτούς ταχέως, δια να μη μείνη έρημος και ακατοίκητος η χώρα από ανθρώπους και πληθυνθούν τα άγρια θηρία εναντίον σου.
    Δευτ. 7,24 Ο Θεός θα παραδώση εις τα χέρια σας τους βασιλείς των εθνών αυτών, θα τους εξοντώσετε, ώστε να χαθούν και τα ονόματα αυτών από τον τόπον, όπου εβασίλευον. Κανείς δεν θα ημπορέση να αντισταθή απέναντί σας, μέχρις ότου τους εξολοθρεύσετε όλους.

    Δευτ. 7,25 Τα αγάλματα των θεών των θα τα παραδώσετε στο πυρ, δια να καούν. Δεν θα επιθυμήσης και δεν θα πάρης δια τον εαυτόν σου το χρυσίον και το αργύριον από αυτά. Μη θελήσης να αμαρτήσης λαμβάνων το χρυσίον αυτό, διότι είναι πολύ μισητόν ενώπιον Κυρίου του Θεού σου.
    Δευτ. 8,20 Οπως Κυριος ο Θεός καταστρέφει σήμερον από εμπρός σας τα αλλά έθνη δια τας αμαρτίας των, έτσι και σεις θα καταστραφήτε, διότι δεν ηκούσατε τα λόγια Κυρίου του Θεού σας.

    Δευτ. 8,20 Οπως Κυριος ο Θεός καταστρέφει σήμερον από εμπρός σας τα αλλά έθνη δια τας αμαρτίας των, έτσι και σεις θα καταστραφήτε, διότι δεν ηκούσατε τα λόγια Κυρίου του Θεού σας.

    ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο "ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ"??????

  9. Καλημέρα συνελληνα,
    Αναρωτιέμαι όταν κάποιος τολμά και διαβάσει αυτές τις γραμμές,
    τις οποίες ΔΕΝ μπορεί να αμφισβητήσει, δύναται να παραμηνει
    στο σκότος του ιουδαιοχριστιανισμού?

  10. ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ IQ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΑΔΙΚΙΟΥ..!

  11. μεγαλη συγκεντρωση χθες βραδυ, ηταν η μνημοσυνη που απομαγνητοφωνουσε τη
    συνομιλια, ο ευταξιας,ο σκυλος, ο γιωργος .Π,
    ο ταχινοσουπας,ο σταγακης,ο πατερακης με φοριο,
    ο αλφειοκοπανος,ο πισσα και πουπουλα,ο τρισμεγιστος,
    η κατσικοκερατη,ο χαζο μεγιστιας,ο λογιος της
    Ν Α Σ Α μορφεας, αντιπροσωπεια του ξυπνηστε ρε,ο ταραρομ,ο καρναβαλος της πατρας σε φωτογραφια γιατι απουσιαζε σε ταξιδι στις Η Π Α για συνομιλιες πωλησης του υπεροπλου "πορδοβροντης" και του διαστημοπλοιου "αλλος με τη βαρκα μου" και πως θα διαθεσει τα οκτακοσια απο τους τοκους τρισεκατομμυρια για να ελευθερωθει ο Ολυμπος απο κατι μοναστηρια ,και να ξανακατοικησουν οι δωδεκα θεοι που μεχρι τωρα φιλοξενουνται, απο το μεγιστανα του πλουτου στα παλατια του στο σειριο της σουηδιας
    ακολουθησε γλεντι κρητικο και πατρινο χορεψε πεντοζαλι ο σταγακης με τη κατσικα,τιμησε με τη παρουσια της το γλεντι η αορατη γκουρλευς.,εβγαλαν λογο οι πολιτικοι απο την αμερικη,Bugs Bunny,
    Daffy Duck, ο αντιπροσωπος του Ο Η Ε Τουίτι,εκφωνησε λογο προς τιμη του του παγκοσμιου διοικητη της αστυνομιας Σωρρα, και στο τελος ηπιαν τσικουδια απο τη στοκχολμη που τους κερασε ο σκυλος.τστφτετελι για τον ευταξια χορεψε η ελεν με ονοματεπωνυμο και εκτυλιχθηκαν συγκινητικες στιγμες μεχρι της πρωτες πρωινες ωρες.
    τσιγκολελετα

  12. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΥΤΟΥΣΗ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ Α.Ε

  13. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

    Η ΣΟΥΒΛΙΤΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ
    ΚΑΙ Ο ΚΛΟΥΒΙΟΣ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD.9666.

    ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
    ΓΙΑΝΝΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ
    "ΠΟΡΔΟΒΡΟΝΤΗΣ"

  14. ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ MAD DOG TΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΟΡΙΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΕ ΑΠΙΣΤΕ!!

    Δευτ. 17,6 Κατόπιν μαρτυρίας δύο η τριών μαρτύρων θα καταδικάζεται εις θάνατον και θα εκτελήται ο ένοχος. Κανείς δεν θα καταδικάζεται εις θάνατον βάσει της μαρτυρικής καταθέσεως ενός μόνον
    Δευτ. 17,7 Κατά δε την εκτέλεσιν του δια λιθοβολισμού θανάτου πρώτη η χειρ των μαρτύρων θα ρίψη τον λίθον κατά του καταδίκου, και κατόπιν θα ρίψουν λίθους τα χέρια του λαού. Ετσι δε θα αφαιρέσετε από ανάμεσά σας τον παραβάτην της θείας εντολής.
    Δευτ. 17,12 Ο Ισραηλίτης δε εκείνος, ο οποίος εν τω εγωϊσμώ του δεν θα ήθελε να υπακούση εις την απόφασιν του αρχιερέως του προσφέροντος τας υπηρεσίας του πλησίον του Κυρίου και εις δόξαν του Κυρίου, η δεν ήθελε να υπακούση στον εντεταλμένον κριτήν, ο οποίος δικάζει κατά την περίοδον εκείνην, ο ανυπάκουος αυτός ο άνθρωπος θα τιμωρηθή δια θανάτου και έτσι θα αποβάλης τον πονηρόν εκ μέσου του ισραηλιτικού λαού.
    Δευτ. 18,3 Τα δικαιώματα των ιερέων εκ μέρους του λαού από τας θυσίας των μόσχων και των προβάτων, που θα προσφέρουν οι Ισραηλίται, είναι τα εξής· Θα δώσετε στον ιερέα από τας θυσίας αυτάς την δεξιάν ωμοπλάτην μαζή με το πόδι, τας δύο σιαγόνας και τον στάμαχον του θυσιαζομένου ζώου.
    Δευτ. 18,16 Συμφωνα με όλα όσα εζητήσατε από τον Κυριον και Θεόν σας στο όρος Χωρήβ, κατά την ημέραν της γενικής σας συγκεντρώσεως, όταν είπατε να μη ομιλή κατ' ευθείαν πρας σας ο Θεός αλλ' ο Μωϋσής “διότι δεν θα ημπορέσωμεν ημείς να ακούσωμεν την φωνήν Κυρίου του Θεού ούτε θα δυνηθώμεν να αντικρύσωμεν το μέγα εκείνο πυρ και να διαφύγωμεν τον θάνατον”,
    Δευτ. 19,1 Οταν Κυριος ο Θεός σου εξαφανίση τους λαούς, των οποίων την χώραν θα δώση εις σας, και θα κληρονομήσετε αυτούς και θα εγκατασταθήτε εις τας πόλεις των και εις τας οικίας των,
    Δευτ. 19,21 Το μάτι σου δεν θα λυπηθή τον ψευδομάρτυρα και γενικώτερον τον ένοχον. Θα τον τιμωρήσης κατά τον νόμον της ανταποδόσεως· ζωήν αντί ζωής, οφθαλμόν αντί οφθαλμού, οδόντα αντί οδόντος, χέρι αντί χεριού, πόδι αντί ποδιού
    Δευτ. 20,14 Τας γυναίκας όμως και τα παιδιά και τα κτήνη και όλα όσα υπάρχουν εις την πόλιν και όλην την περιουσίαν αυτής θα την πάρετε δια τον εαυτόν σας ως λείαν πολέμου, θα φάγετε και θα απολαύσετε τα τρόφιμα και τα λάφυρα των εχθρών σας, τα οποία ο Κυριος σας δίδει.
    Δευτ. 20,16 Ιδού όμως πως θα συμπεριφερθήτε προς τας πόλεις των λαών τούτων, των οποίων τας χώρας έδωσε Κυριος ο Θεός σας εις σας ως κληρονομίαν· δεν θα αφήσετε εις την ζωήν και δεν θα συλλάβετε ζωντανόν ως αιχμάλωτον κανένα, που αναπνέει,
    Δευτ. 21,18 Εάν ένας Ισραηλίτης έχη υιόν απειθή, φιλόνεικον και υβριστήν, ανυπάκουον εις τα λόγια του πατρός και της μητρός του και ο οποίος, παρά τας παιδαγωγικάς τιμωρίας εκ μέρους των γονέων του, δεν σέβεται και δεν υπακούει εις αυτούς,
    Δευτ. 21,21 Οι άνδρες της πόλεως θα καταδικάσουν τον απειθή υιόν να εκτελεσθή δια λιθοβολισμού. Κατ' αυτόν τον τρόπον θα βγάλετε τον απειθή υιόν από ανάμεσά σας, οι δε άλλοι υιοί, όταν ακούσουν, θα καταληφθούν από φόβον και θα προσέχουν την συμπεριφοράν των.

  15. ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ 95% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΚΙΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ.

    ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΣΠΑΡΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ Ο ΔΕ ΖΩΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ
    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
    "ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΔΙΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΡΤΟΥΤΙ

  16. Ο ΜΟΝΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ

  17. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΣΕ?…ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ!
    ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ?
    Α ΡΕ ΧΙΤΛΕΡ ΓΑΤΑΚΙ…

    Δευτ. 22,20 Εάν όμως η κατηγορία του συζύγου είναι αληθής και όντως δεν ευρεθή παρθένος η νεάνις,
    Δευτ. 22,21 θα οδηγήσουν την γυναίκα αυτήν εις την θύραν της οικίας του πατρός της και θα την θανατώσουν δια λιθοβολισμού, διότι διέπραξεν αυτήν την αφροσύνην μεταξύ των Ισραηλιτών, και εξετράπη εις πορνείαν, όταν ευρίσκετο στον οίκον του πατρός της. Ετσι θα βγάλετε από ανάμεσά σας τον πονηρόν αυτόν άνθρωπον.
    Δευτ. 22,22 Εάν ευρεθή ανήρ κοιμώμενος με γυναίκα υπανδρευμένην, θα φονεύσετε και τους δύο, τον άνδρα που εκοιμήθη με την γυναίκα και την γυναίκα. Ετσι θα βγάλετε από ανάμεσά σας τον πονηρόν άνθρωπον.
    Δευτ. 22,24 θα οδηγήσετε και τους δύο εις την πύλην της πόλεως, όπου το δικαστήριον της γερουσίας, και θα καταδικάσετε αυτούς στον δια λιθοβολισμού θάνατον. Την μεν κόρην διότι, καίτοι ευρισκομένη εις την πόλιν, δεν εφώναξε, τον δε άνδρα διότι διέφθειρε την μνηστήν του πλησίον. Ετσι θα βγάλετε εκ μέσου του ισραηλιτικού λαού τον πονηρόν.
    Δευτ. 23,4 Εις την ενώπιον του Κυρίου συνάθροισιν δεν επιτρέπεται να προσέλθη Αμμανίτης και Μωαβίτης και έως δεκάτης ακόμη γενεάς. Εις τον αιώνα τον άπαντα δεν θα εισέλθη κανείς από αυτούς εις συγκέντρωσιν Κυρίου.
    Δευτ. 23,13 Εξω από το στρατόπεδον θα υπάρχη ωρισμένος τόπος δια τας ανάγκας σας και εκεί θα εξέρχεσθε
    Δευτ. 23,14 Θα έχεις εις την ζώνην σου ένα πάσσαλον, και όταν πρόκειται να καθήσης εκεί έξω προς σωματικήν σου ανάγκην, θα ανοίξης δια του πασσάλου λάκκον και στραφείς προς τα εκεί κατόπιν θα σκεπάσης την ακαθαρσίαν σου με χώματα χρησιμοποιών προς τούτο τον πάσσαλον
    Δευτ. 23,15 Τούτο δέ, διότι Κυριος ο Θεός σου ευρίσκεται και τρόπον τινά περιπατεί στο στρατόπεδόν σου, δια να σε απελευθερώση από τον εχθρόν σου και να παραδώση αυτόν εις την εξουσίαν σου. Το στρατόπεδον είναι άγιον και δεν πρέπει να εμφανίζεται εις αυτό κανένα άσχημον πράγμα και απομακρυνθή έτσι ο Θεός από σέ.
    Δευτ. 23,21 Εις τον ξένον όμως, στον αλλοεθνή, θα δανείσης χρήματα επί τόκω όχι όμως στον αδελφόν σου, δια να σε ευλογήση ο Κυριος εις όλα τα έργα σου, εις την χώραν, προς την οποίαν εισέρχεσαι δια να την κληρονομήσης
    Δευτ. 24,7 Εάν υπάρξη άνθρωπος Ισραηλίτης και αρπάξη δολίως η βιαίως τον αδελφόν του και αφού τον κατατυραννήση, τον πωλήση ως δούλον, αυτός ο κλέπτης πρέπει να τιμωρηθή δια θανάτου. Ετσι θα βγάλης τον πονηρόν ανάμεσα από τους Ισραηλίτας.
    Δευτ. 25,11 Εάν συμπλακούν δύο άνθρωποι, Ισραηλίτης με Ισραηλίτην, και η σύζυγος του ενός δια να απαλλάξη τον σύζυγόν της από τα χέρια εκείνου που τον δέρει, πλησιάση και απλώση το χέρι της και συλλάβη τα απόκρυφα μέλη του δέροντος,
    Δευτ. 25,12 θα κόψετε το χέρι της γυναικός αυτής· δεν θα την λυπηθη το μάτι σας.
    Δευτ. 26,19 και να είσαι ανώτερος από όλα τα έθνη, όπως άλλωστε και σε έκαμεν ονομαστόν και καύχημα και δοξασμένον, δια να είσαι λαός αφιερωμένος εις Κυριον τον Θεόν σου, όπως σου έχει υποσχεθή.
    Δευτ. 27,16 Επικατάρατος εκείνος, που δεν τιμά αλλά καταφρονεί τον πατέρα του η την μητέρα του. Και όλοι οι Ισραηλίται θα είπουν· Γένοιτο
    Δευτ. 28,1 Οταν θα διαβήτε τον Ιορδάνην και εισέλθετε εις την χώραν, την οποίαν ο Κυριος σας και ο Θεός σας δίδει, εάν με προσοχήν ακούσετε την φωνήν Κυρίου του Θεού σας, ώστε να τηρήτε και να εφαρμόζετε τας εντολάς αυτάς, τας οποίας εγώ σήμερον σας δίδω, Κυριος ο Θεός σας θα σας αναδείξη ανωτέρους από όλα τα έθνη της γης.
    Δευτ. 28,15 Εάν δεν ακούσης και δεν υπακούσης εις την φωνήν Κυρίου του Θεού σου, ώστε να φυλάττης και να εφαρμόζης όλας τας εντολάς αυτού, τας οποίας εγώ σήμερον σου δίδω, θα έλθουν και θα ξεσπάσουν εναντίον σου όλαι αυταί αι κατάραι.
    Δευτ. 28,18 Κατηραμένα τα παιδιά σου και τα προϊόντα των αγρών σου, αι αγέλαι των βοδιών σου και τα ποίμνια των προβάτων σου.

  18. Η απόλυτη φρίκη και αυτά υποτίθεται τα λέει η θρησκεία της αγάπης!

    Μα αν είναι αυτό αγάπη, τότε πως είναι το μισος?
    Αν είναι αυτός ο αγαθός θεός, τότε πως είναι ο σατανάς?

  19. ΟΤΑΝ ΛΕΣ (ΣΧΟΛΕΙΑ) ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΙΩΤΑ( Ι )

    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ (ΕΛΛΗΝΕΣ) ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΩΝΟΥΣ

  20. ΜΗΝ ΒΑΡΑΣ ΡΕ ΜAD DOG ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ (ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΓΡΑΨΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΤΗΛΤΟ ΣΤΟ 667)
    Δευτ. 28,20 Θα στείλη εναντίον σου ο Κυριος την φτώχειαν, την μεγάλην πείναν, την φθοράν εις όλα επί των οποίων θα βάλης το χέρι σου, μέχρις ότου σε εξολοθρεύση, μέχρις ότου σε καταστρέψη συντόμως δι' όλας τας πονηρίας σου, επειδή με εγκατέλιπες, θα είπη ο Θεός.
    Δευτ. 28,21 Ο Κυριος θα κολλήση επάνω σου αρρώστιες που φέρουν τον θάνατον, μέχρις ότου σε εξολοθρεύση μέσα εις την χώραν, προς την οποίαν πορεύεσαι τώρα να την κληρονομήσης.
    Δευτ. 28,22 Θα σε κτυπήση ο Κυριος με εξαντλητικήν αδυναμίαν, με πυρετόν και ρίγος και φαγούραν και ελονοσίαν και κιτρίνισμα. Ολαι αυταί αι ασθένειαι θα σε καταδιώξουν, μέχρις ότου σε εξολοθρεύσουν.
    Δευτ. 28,23 Ο ουρανός επάνω από το κεφάλι σου θα είναι κατάξηρος, όπως ο χαλκός, και η γη κάτω από τα πόδια σου ξηρά και στεγνή σαν σίδηρος
    Δευτ. 28,25 Ο Κυριος θα σε επισκεφθή με οργήν αποστέλλων προς τιμωρίαν σου τους εχθρούς σου. Θα νικηθής από αυτούς· και ενώ από ένα δρόμον συμπαγής και οργανωμένος θα επιτεθής εναντίον αυτών, από επτά δρόμους θα φύγης πανικόβλητος καταδιωκόμενος από αυτούς. Και διασπαρήτε ως σιχμάλωτοι εις όλας τας
    Δευτ. 28,27 Ο Κυριος θα σε κτυπήση με τας πληγάς της Αιγύπτου στο δέρμα σου, με αγρίαν ψώραν και με φαγούραν, ώστε να μη ημπορής να εύρης θεραπείαν.
    Δευτ. 28,28 Θα σε κτυπήση ο Κυριος με παράλυσιν, με τύφλωσιν και φρενοοβλάδειαν.
    Δευτ. 28,30 Συζυγον θα λάβης και άλλος άνδρας θα την έχη· οικίαν θα οικοδομήσης και δεν θα κατοικήσης εις αυτήν. Αμπέλι θα φυτεύσης και δεν θα το τρυγήσης
    Δευτ. 28,32 Οι υιοί σου και αι θυγατέρες σου θα παραδοθούν εις αλλοεθνείς και οι οφθαλμοί σου θα βλέπουν αυτούς απαγομένους μέχρις ότου ατονίσουν και καταληφθούν από σπασμούς. Το χέρι σου θα είναι ανίκανον να βοηθήση αυτούς.
    Δευτ. 28,35 Θα σε κτυπήση ο Κυριος με σκληράς πληγάς εις τα γόνατα, εις τας κνήμας, από το πέλμα των ποδιών σου έως στο κεφάλι σου, τόσον βαρειά, ώστε να μη ημπορής να θεραπευθής.
    Δευτ. 28,36 Θα απαγάγη ο Κυριος σε και τους άρχοντάς σου, τους οποίους θα έχης εκλέξει δια τον εαυτόν σου, εις άλλον λαόν τον οποίον ούτε συ ούτε οι πατέρες σου εγνωρίζατε. Και εκεί θα λατρεύσης άλλους θεούς, ξύλα και λιθάρια.
    Δευτ. 28,41 Θα αποκτήσης υιούς και θυγατέρας, αλλά δεν θα τους έχης κοντά σου, διότι θα απαχθούν αιχμάλωτοι.
    Δευτ. 28,43 Ο ξένος, που θα είναι κοντά σου, θα ευδοκιμήση και θα ανέλθη πολύ υψηλότερα από σε, συ δε θα πέσης πολύ χαμηλά.
    Δευτ. 28,45 Θα επιπέσουν εναντίον σου όλαι αυταί αι κατάραι, θα σε καταδιώξουν και θα σε καταλάβουν, έως ότου σε εξολοθρεύσουν, έως ότου σε καταστρέψουν, διότι δεν υπήκουσες εις την φωνήν Κυρίου του Θεού σου να φυλάξης τας εντολάς του και τα προστάγματά του, όσα σε διέταξε.
    Δευτ. 28,46 Αυταί δε αι τιμωρίαι θα είναι σημάδια και καταπληκτικά γεγονότα, όχι μόνον δια σέ, αλλά και δια τους απογόνους σου πάντοτε,
    Δευτ. 28,47 ένεκα του γεγονότος ότι συ δεν ελάτρευσες Κυριον τον Θεόν σου με χαράν και με ευγνώμονα καρδίαν δι' όλα τα αναρίθμητα αγαθά που σου έδωκε.
    Δευτ. 28,51 Αυτός θα καταφάγη αυτά, που θα γεννούν τα ζώα σου, θα καταφάγη τα προϊόντα της γης σου, και δεν θα αφήση δια σε σιτάρι, οίνον, έλαιον, τα κοπάδια των βοών σου και τα ποίμνια των προβάτων σου, μέχρις ότου σε καταστρέψη,

    Δευτ. 28,52 και σε εξοντώση από τας πόλεις σου, μέχρις ότου κρημνισθούν τα υψηλά και τα οχυρά τείχη, επί των οποίων συ είχες πεποίθησιν, εις όλην την έκτασιν της χώρας σου. Θα σε βασανίση και θα σε ταλαιπωρήση εις όλας τας πόλεις, τας οποίας σου έδωσεν ο Θεός.
    Δευτ. 28,53 Και συ, παραζαλισμένος από την συμφοράν και την πείναν, θα φάγης τον καρπόν των σπλάγχνων σου, τα κρέατα των παιδιών σου και των θυγατέρων σου, όσα σου έδωκεν ο Θεός, εξ αιτίας της απογνώσεως και της θλίψεως, εις την οποίαν σε κατήντησεν ο εχθρός σου.

  21. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ; Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε Σ Υ

    ““““““““““““““““““
    zagklaras mad dog
    =======================
    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:28 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html
    ========================================

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 1:54 μ.μ.
    Μα δεν αλαξα όνομα για να κρυφθώ μωρή καραπουτάνας έκτρωμα, ούτε άλλαξα website,
    όλοι με ξέρουν σαν Mad Dog και σαν Ζαγλο, κωλοτρυπίδα, χα..χα..άντε ψάξε να βρεις
    κάτι άλλο πισωγλέντη, αυτό δεν σε κάθισε, αν ψάξεις πριν 3-4 χρόνια κάπου θα με
    βρεις σα Mad Dog, αλλά όλοι με χαιρετάνε σαν Ζαγλο, μπλιαχ!
    Σε θυμαμε από παλιά, έχει φοβερή οσμή σκατου και σπέρματος!

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 2:22 μ.μ.
    Εδώ αυτό που ανακάλυψε μαλάκα σκαλίζοντας την κωλοτρυπίδα της μάνας σου.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html

    ============================================
    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:03 π.μ.
    Πάλι ο γερος, πάλι οι προφητείες για καταστροφές (όλες οι προφητείες
    είναι για λοιμους και καταστροφές) πάλι φοβέρες και δισυδαιμόνια!

    Χέζω την αντιανθρώπινη θρησκευτική σας στραβομάρα
    ρε κατώτερα όντα, που τολμάτε να λέγεστε Έλληνες!

    Ντροπή σας ρε εβραιογαμημενοι, φώλιασε ο φόβος στις ψυχούλες σας
    και ο διάβολος μεταμφιεσμένος σε "γέροντας" "παπάς" και
    το μουνί της μάνας τους, σας πάει γαμιώντας, ζώα!

    Άκου είπε ο γέροντας, στα αρχίδια μας τι είπε.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος7 Σεπτεμβρίου 2018 – 2:57 μ.μ.
    Με εκπλήσσει το μέγεθος της ευπρεπείας σου.

    Mad Dog7 Σεπτεμβρίου 2018 – 3:05 μ.μ.
    Ταπεινά ζητώ συγνώμη, άνθρωπος είμαι και έχω τις κόκκινες γραμμές μου,
    αυτό το είπε ο γέροντας με φέρνει εμετό!

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/4-7-4.html

    ===========================================

    Mad Dog25 Σεπτεμβρίου 2018 – 1:19 μ.μ.
    Αυτός είναι ο χριστιανισμός, η κατάντια του ανθρώπου μέσα στον έκφυλο ιουδαϊσμό,
    χυδαιολογεί ο ελεεινός πρόστυχος ορθόδοξος πούστης που όλο τον μπούτσο έχει στο
    στόμα, αλλά κανείς από τους ευλαβείς χριστιανούς σχολιαστές δεν έχει να πει τίποτα!
    Αν εγώ όμως πω, γαμώ τον χριστό σας, θα μου την πέσουν πάλι οι καλικάντζαροι.
    Σκατά στήν αίρεση του μίσους, τον ιουδαιοχριστιανισμό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/09/blog-post_4294.html?showComment=1537870903794#c6931219311653406621

    ================================================

  22. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
    Ο ψευτο zagklaraw mad dog

    Mad Dog27 Αυγούστου 2018 – 1:43 μ.μ.
    Στα έξι χρόνια που σχολιάζω, έχω αλαξει τρία ονόματα, Ζαγλάρας,
    Ζάγκλος και Mad Dog, αλλά όλοι με χαρετούν σαν "Ζάγκλο!
    εσύ μουνσόκιλο με κανεις κριτική και δεν έχεις καν ένα όνομα!

    Όσο για τα αλλά ονόματα που ίσως κρύβομε, ρε κατώτερο ντουβάρι ποτέ
    δεν κρύφτηκα, και φωτο ανερβάσα και έχω πει μέσες άκρες όλα για μένα,
    πια είσαι εσύ μωρή κατίνα,

    για πες!

    Όσο για αυτό που λες για το google, δεν το επέλεξα,
    μόνο του ειρθε και δεν μπορούσα να το σβήσω, γελείε.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html#comment-form

  23. στα σχολεια ρε βλακακο που πας και σου κανουν σαλατα το κεφαλι σου το κουφιο..

  24. ΚΑΤΣΕ ΡΕ MAD DOG ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΧΕΣΟΥΝ!!! ΠΩς ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΓΕΣ?..ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΛΩΛΑΤΡΕΣ…ΜΙΛΑΜΕ Η ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ!!ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΓΙΝΕ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!!…
    ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΣ…

  25. Αγαπητέ ανώνυμε στο – 10:57 π.μ

    Με την φύση ή ιδότητα του Έλληνα, έχοντας
    έναν καθαρό γαλάζιο ουρανό μέσα μου απαντώ.

    Αυτός ο εκδικητικός πανούργος εβραίος θεός,
    θα με κλάσει τους μεγάλους Ελληνικούς μου όρχεις!

  26. Τα ραδίκια πράγματι έχουν πολλά στοιχεία που μας δίνουν υγεία,
    αλλα σχετικά με το IQ τους, χμμμ, είναι σαν το δικό σου, πενθούσα μαρία!

  27. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ

    Δευτ. 28,55 θα σκληρυνθή τόσον, ώστε να μη δώση εις κανένα εξ αυτών από τα κρέατα των τέκνων του, τα οποία αυτός θα τρώγη, διότι δεν θα του έχη απομείνει τίποτε άλλο προς χορτασμόν της πείνας του. Τοσον μεγάλη θα είναι η στενοχωρία σου και η θλίψις σου, με την οποίαν θα σε καταθλίβουν οι εχθροί σου εις όλας τας πόλεις σου.
    Δευτ. 28,58 Εάν δεν υπακούσης, ώστε να τηρήσης όλας τας εντολάς του Νομου τούτου, αυτάς που έχουν καταγραφή στο βιβλίον τούτο, και δεν ευλαβηθής το πανέντιμον και θαυμαστόν τούτο Ονομα, δηλαδή Κυριον τον Θεόν σου,
    Δευτ. 28,59 τότε θα στείλη ο Κυριος αυτάς τας πληγάς εναντίον σου και εναντίον των απογόνων σου, πληγάς μεγάλας και τρομεράς, νόσους οδυνηράς και μακροχρονίους
    Δευτ. 28,60 και θα στρέψη εναντίον σου όλην την φρικτήν οδύνην της Αιγύπτου, την οποίαν και συ εφοβείσο και έτρεμες, όταν ευρίσκεσο εκεί· όλα αυτά θα πέσουν και θα κολλήσουν επάνω σου.

    Δευτ. 28,61 Και κάθε άλλην εσθένειαν και κάθε άλλην θλίψιν, η οποία αναφέρεται και δεν αναφέρεται στο βιβλίον τούτο του Νομου, θα εξαποστείλη επάνω σου ο Κυριος, έως ότου σε εξολοθρεύση.
    Δευτ. 28,63 Και όπως προηγουμένως ο Κυριος ηυχαριστήθη δια σας και σας ηυλόγησε και σας επλήθυνε, έτσι τώρα θα ευχαριστηθή εις βάρος σας ο Κυριος με το να σας εξολοθρεύση. Θα εξολοθρευθήτε ταχύτατα από την χώραν, εις την οποίαν τώρα εισέρχεσθε να κληρονομήσετε.
    Δευτ. 28,68 Ο Κυριος θα σε ξαναφέρη οπίσω εις την Αίγυπτον αιχμάλωτον δια πλοίων, θα σε υποχρεώση να βαδίσης οδόν, δια την οποίαν σας είχα πει, ότι δεν θα την ίδης πλέον. Εκεί θα πωληθήτε εις όφελος των εχθρών σας ως δούλοι και ως δούλαι. Θα εκτίθεσθε προς πώλησιν και δεν θα υπάρχη αγοραστής” !
    Δευτ. 29,12 Εάν όμως φανήτε υπάκοοι και ευπειθείς προς αυτόν, θα σας αναδείξη λαόν του και αυτός θα είναι ο Θεός σας, όπως έχει υποσχεθή στους προπάτοράς σας, τον Αβραάμ, τον 'Ισαακ και τον Ιακώβ.
    Δευτ. 29,18 Ας έχετε πάντοτε υπ' όψιν σας ότι, εάν κανείς ακούση τας κατάρας αυτής της διαθήκης και αλαζονευθή λέγων καθ' εαυτόν “εγώ θα ζήσω σύμφωνα με τας αμαρτωλάς επιθυμίας της καρδίας μου και όλα θα μου πάνε καλά”, θα επέμβη και θα τον τιμωρήση ο Θεός, δια να μη επιδράση ο αμαρτωλός αυτός επιβλαβώς επί τον δίκαιον και τον παρασύρη στον δρόμον της αμαρτίας
    Δευτ. 29,24 Και θα απαντήσουν· Αυτά έγιναν διότι οι Ισραηλίται κατεπάτησαν την διαθήκην Κυρίου του Θεού των πατέρων των, την οποίαν συνήψε με τους προπάτοράς των, όταν εβγαλε αυτούς ελευθέρους από την χώραν της Αιγύπτου
    Δευτ. 30,7 Εάν σεις μετανοήσετε και συμμορφωθήτε προς το θείον θέλημα, τότε ο Κυριος θα εξαποστείλη αυτάς τας κατάρας εναντίον των εχθρών σας, εναντίον εκείνων που σας μισούν και σας έχουν καταδιώξει.
    Δευτ. 30,16 Εάν υπακούσετε εις τας εντολάς Κυρίου του Θεού σας, τας οποίας εγώ σήμερον σας δίδω, να αγαπάτε δηλαδή Κυριον τον Θεόν σας, να πορεύεσθε εις όλας τας οδούς αυτού, να τηρήτε τους νόμους του και τας διατάξστου, τότε θα ζήσετε και θα γίνετε πολυάριθμοι θα σας ευλογήση Κυριος ο Θεός σας εις όλην την χώραν, εις την οποίαν εισέρχεσθε, δια να την καταλάβετε
    Δευτ. 30,17 Εάν όμως αλλάξη η καρδία σας και δεν υπακούσετε τον Κυριον σας, πλανώμενοι δε προσκυνήσετε και λατρεύσετε θεούς άλλους,

    Δευτ. 30,18 αναγγέλλω σήμερον προς σας ότι ολακληρωτικώς θα καταστραφήτε και δεν θα ζήσετε επί πολύ εις την χώραν, προς την οποίαν διαβαίνοντες τον Ιορδάνην ποταμόν πηγαίνετε να την κληρονομήσετε.

  28. @ – 11:13 π.μ

    Φιλε μου, οι άνθρωποι ΔΕΝ διαβάζουν για να μάθουν,
    αλλα για να πεισθούν για αυτά που ήδη πιστεύουν!

  29. εχθεs σε μιαν φιλικην συναξιν ειs την οικιαν επιτυχυμενου επιχειρηματιαν ειs σουηδιαν εναs εκ των συνδαιτειμονων εβγαλε τον Π@ΥΤΣΟΝ του και προεβη ειs μιαν ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ Ψ@ΛΕΚΤΑΣΙΑΝ επι τηs Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΣ τηs συζυγου του οικοδεσποτου επανω ειs την σοφιταν κατω απο το σβηστον φαναριον και τηs εκανεν τον Κ@ΛΟΝ σαν φεγγαριον…και εκεινη ολο Κ@ΥΛΑ φωναζε αχ μακ αχ ντογκ που εισαι για να δειs ετουτο τον πελατη που η Π@ΥΤΣΑ του ρε Π@ΥΣΤΗ κουραδοεπιχειρηματια μου εφτασε στην πλατη και χλατσα χλουτσα χλατσα χλουτσα με τρελανε ρε Γ@ΜΗΜΕΝΕ Π@ΥΣΤΗ ΚΕΡΑΤΑ στην Π@ΥΤΣΑΑΑΑΑ!!!..

  30. ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΛΒΛΙΟ(ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΦΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠ'ΕΞΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΛΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ)
    Δευτ. 30,20 Μα αγαπάτε Κυριον τον Θεόν σας, να υπακούετε εις την φωνήν του, να μένετε με σταθερότητα κοντά του. Διότι αυτό είναι η ζωη σας, η μακροβιότης σας, η παραμονή σας και η μόνιμος εγκατάστασίς σας εις την χώραν, την οποίαν ο Κυριος ωρκίσθη στους προπάτοράς σας, τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ, ότι θα δώση εις αυτούς.
    Δευτ. 31,3 Επαναλαμβάνω προς σας και πάλιν· Κυριος ο Θεός σας, ο οποίος προπορεύεται ενώπιόν σας, αυτός θα εξολοθρεύση από εμπρός σας αυτά τα έθνη, και σεις θα τα κληρονομήσετε. Ο δε Ιησούς του Ναυή θα είναι πλέον ο αρχηγός σας, όπως είπε προς εμέ ο Κυριος.
    Δευτ. 31,4 Εναντίον των λαών εκείνων, που κατέχουν την γην της Επαγγελίας, θα κάμη ο Κυριος ο,τι έκαμε στους δύο βασιλείς των Αμορραίων, τον Σηών και τον Ωγ, οι οποίοι ήσαν ανατολικώς του Ιορδάνου, ο,τι έκαμε και εις την χώραν των, διότι, όπως γνωρίζετε, εξωλόθρευσεν αυτούς και τους λαούς των.
    Δευτ. 31,12 Αφού συγκεντρώσετε τον λαόν, τους άνδρας, τας γυναίκας, τα παιδιά και τους ξένους που υπάρχουν εις τας πόλεις σας, θα αναγνώσετε τον νόμον, δια να τον ακούσουν όλοι και να μάθουν έτσι να ευλαβούνται και να φοβούνται Κυριον τον Θεόν σας και να τηρούν όλας τας εντολάς του νόμου τούτου.
    Δευτ. 31,17 Τοτε δε θα οργισθώ οργήν μεγάλην εναντίον των κατά την ημέραν εκείνην, θα τους εγκαταλείψω, θα αποστρέψω από αυτούς το πρόσωπόν μου και αβοήθητοι πλέον αυτοί από εμέ, θα καταφαγωθούν και θα καταστραφούν από τους εχθρούς των. Θα τους εύρουν πολλά κακά και πολλαί θλίψεις, και τότε θα είπουν· Μας ευρήκαν αυταί αι συμφοραί, διότι δεν υπάρχει πλέον μαζή μας Κυριος ο Θεός μας.
    Δευτ. 31,18 Εγώ δε θα αποστρέψω με αγανάκτησιν το πρόσωπόν μου από αυτούς κατά την ημέραν εκείνην δι' όλας τας παρανομίας, τας οποίας διέπραξαν με το να στραφούν και ακολουθήσουν ξένους θεούς.(ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ???)
    Δευτ. 31,20 Διότι εγώ μεν θα εισαγάγω αυτούς εις την εύφορον και πλουσίαν γην, την οποίαν ωρκίσθην στους προπάτοράς των ότι θα τους δώσω, την γην που ρέει γάλα και μέλι. Εκεί θα φάγουν και θα εμπλησθούν μέχρι κορεσμού. Επειτα όμως θα στραφούν και θα ακολουθήσουν ξένους θεούς και θα λατρεύσουν αυτούς και θα διαλύσουν την διαθήκην μου και θα γίνουν αιτία να εξοργισθώ εναντίον των.
    Δευτ. 32,19 Και ο Θεός είδε την αγάπην και την λατρείαν σου προς τα είδωλα, εζηλοτύπησε και ωργίσθη με θυμόν μεγάλον εναντίον τέτοιων υιών και θυγατέρων,

  31. Δευτ. 32,21 Αυτοί έγιναν αιτία να ζηλοτυπήσω, διότι ελάτρευσαν ανύπαρκτον Θεόν, με εξηρέθισαν να οργισθώ, διότι ελάτρευσαν τα είδωλα. Θα τους κάμω και εγώ να ζηλοτυπήσουν παραδίδων αυτούς δούλους εις ειδωλολατρικά έθνη, θα τους κάμω να δυσφορήσουν και αγανακτήσουν, όταν τους παραδώσω εις βάρβαρον ειδωλολατρικόν έθνος.
    Δευτ. 32,24 Θα λυώνουν από την πείναν, θα γίνουν τροφή εις τα όρνεα, θα συσπάται οδυνηρώς και αθεραπεύτως η ράχις των. Θηρία που θα τρίζουν τα δόντια των θα στείλω εναντίον των· δηλητηριώδη ερπετά εξερεθισμένα θα σύρωνται εις την γην των, δια να τους πλήξουν
    Δευτ. 32,25 Εξω από τας οικίας των η εχθρική μάχαιρα θα αφήση τους γονείς χωρίς τέκνα, μέσα εις τα σπίτια θα κυριαρχή ο φόβος. Τρομοκρατημένοι θα είναι ο νεανίσκος και η παρθένος, το βρέφος που θηλάζει και ο γέρων της προχωρημένης ηλικίας.
    Δευτ. 32,30 Είναι άφρονες, διότι δεν εννοούν, πως είναι δυνατόν ένας εχθρός να καταδιώξη χιλίους άνδρας του Ισραήλ, και δύο εχθροί να τρέψουν εις φυγήν δεκάδας χιλιάδων Ισραηλίτας, εάν δεν εγκατέλιπεν αυτούς ο Κυριος και δεν τους παρέδιδεν στους εχθρούς των;
    Δευτ. 32,31 Διάτι ο Θεός μας δεν είναι ανίσχυρος, σαν τους θεούς των ειδωλολατρών· οι εχθροί μας είναι ανόητοι και δεν ημπορούν να ίδουν και να εννοήσουν αυτά(ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ!)
    Δευτ. 32,35 Αναμφιβόλως θα τιμωρήσω αυτούς εις ημέραν, που θα εκδηλωθή η οργή μου, όταν θα σκοντάψουν τα πόδια των. Πλησιάζει η ημέρα της καταστροφής των, όλα είναι έτοιμα δια την τιμωρίαν των.
    Δευτ. 32,36 Ο δίκαιος Θεός θα κρίνη και θα τιμωρήση τον λαόν του και θα πάρη ικανοποίησιν εν τη δικαιοσύνη του από τους αποοτατήσαντας δούλους του· διότι θα τους ίδη παραλελυμένους λιπόψυχους και εξηντλημένους από την εξορίαν, εγκαταλελειμμένουν και απροστατεύτους
    Δευτ. 32,39 Ιδέτε καλά, ιδέτε ότι εγώ είμαι ο αληθινός Θεός και δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός από εμέ. Εγώ θανατώνω και εγώ ζωοποιώ· εγώ θα πλήξω και εγώ θα θεραπεύσω. Δεν υπάρχει κανείς οποίος θα ημπορέση να βγάλη άνθρωπον από τα χέρια μου.
    Δευτ. 32,41 Ορκίζομαι ότι θα κάμω κοπτεράν την μάχαιράν μου ωσάν την αστραπήν, ότι το χέρι μου θα αποστείλη την δικαίαν τιμωρίαν κατά πάσης κακίας· θα τιμωρήσω τους εχθρούς και θα ανταποδώσω ο,τι πρέπει εις εκείνους, που με μισούν.
    Δευτ. 33,5 Αυτός ο Θεός θα είναι άρχων του ηγαπημένου του ισραηλιτικού λαού τώρα, αλλά και όταν αι φυλαί του Ισραήλ και οι άρχοντές των συναχθούν εις την γην της Επαγγελίας
    Δευτ. 33,11 Ευλόγησε λοιπόν, Κυριε, και ενίσχυσε την δύναμιν της φυλής αυτής και πρόσδεξαι τας θυσίας των χειρών των. Συντριψε την σπονδυλικήν στήλην των εχθρών της, οι οποίοι ήθελον επαναστατήσει εναντίον αυτής. Οσοι δε μισούν αυτήν την φυλήν ας μη σηκωθούν ποτέ από το χώμα”.
    Δευτ. 33,29 Μακάριος είσαι συ, λαέ του Ισραήλ. Ποιός άλλος λαός είναι όμοιος με σέ, ο οποίος ευρίσκεις και ασφαλίζεις την σωτηρίαν σου υπό του Κυρίου; Ο Θεός, ο βοηθός σου, θα σε υπερασπίζεται και τότε η μαχαιρά σου θα είναι καύχημα νίκης δια σέ. Οι εχθροί σου θα πλανηθούν και θα ομιλήσουν ψεέδη δια σέ, αλλά συ θα πατήσης επάνω στον τράχηλόν των
    ΤΕΛΟΣ
    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ???

  32. Οι Εβραίοι εκαλλιέργησαν τη γη της πίστης. Οι Έλληνες εκαλλιέργησαν τη γη της γνώσης.
    Οι εβραίοι ήσαν δήμιοι, οι έλληνες ήταν οι δικαστές.
    Οι εβραίοι ήσαν αδίσταχτοι, οι έλληνες ήσαν ευγενικοί.
    Για αυτό και νίκησαν οι εβραίοι τους έλληνες.

    Εχρησιμοποίησαν σαν όπλο τους βέβαια το χριστιανισμό,
    ένα νόθο και μυσαρό παρασάρκωμα του σώματος τους, από
    τους ίδιους απόβλητο, και αφάνισαν την ωραία Ελλάδα.

    Ότι δεν εκατάφερε η ανδρεία, το κατάφερε ο δόλος!!!

    Λιαντίνης.

  33. εκεινη η ψυχη το Γιωργοs Π(ο κ@λογλυφτηs του καταδικασμενου οφσορ απατεωνα κλεφτη βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ)του καρατζακουραδου που χαθηκε;;;
    Ο Γιωργοs Καρατζαφερηs και τα τσιρακια του…<< olympia.gr

    εκεινη η ψυχη το πατερακη (η πεορουφηχτρα του μποντυμπιλντερ βαψωμαλλια αρχιαπατεωνα λαμογιου καταδικασμενου αφραγκομπατηρομεγιστανα)που χαθηκε;;;

    λενε οτι η αργυρουλα δεν αντεξε τον Π@ΥΤΣΟΝ και μετακομισε στην βουλγαριαν…

    λενε οτι το πατερακη δεν αντεξε η Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ του και πηγε μεταναστηs στην σουηδιαν…

    λενε παλι οτι εθεαθησαν στην Καζαμπλανκα με το(τζεησον αντιγονη εχει δικο του γιατρο αυτο)για ραψιμον των Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΩΝ τουs και αλλαγη φυλλου κανονταs χρηση του νεου νομου

  34. οπως λεει ο ιδιος ο ψωρρας ειναι γιος διος δηλαδη ο απολλωνας στο μαυρο και μπασμενο
    δες τωρα χυδαιολογε ψευτο mad dog zagklara ψευτο σουηδη τι προκυπει

    ο απολλωνας κατα τα μυθευματα εσουρνε σε ενα καρο τον ηλιο που πιστευεις εσυ αυτο αποτελει υβρι κατα του θεου ψωρρα που ειναι ο απολλωνας αραγε εσυ εισαι ο Ρα σε γυναικα που δουλευεις σε δημοσια υπηρεσια καθε πρωι γραφοντας στο ξ/ρε αρλουμπες και οχι μονο γραφεις χυδαιολογεις και απαντας μονη σου σε αυτα που γραφεις

  35. ΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ IQ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

  36. Από τα τσάτρα πάτρα γραφήματα σου καταλαβαίνω ότι:
    Ψευδογαμώ το ψευδομούνι της ψευδομάνας σου και
    ευεληπτώ να ψευδογαμήσω και σένα ψευδομούνι.

Comments are closed.