ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ !!! Με πόνο καρδιάς προχωρήσαμε σε συμβιβασμό με την Ελλάδα λέει ο…ΖΑΕΦ

Είναι Μακεδόνας ο Αλβανός;; ΟΧΙ!!! Είναι Μακεδόνας ο Σλάβος;; ΟΧΙ!!! Είναι Μακεδόνας ο Τουρκόγυφτος;; ΟΧΙ!!! Είναι Μακεδόνας ο Τούρκος;; ΟΧΙ!!! Ε τότε βρε Σλαβοτουρκαλβανόγυφτε Ζάεφ πως έχεις το θράσος να λες ότι είστε Μακεδόνες;;;
ΟΙ Μακεδόνες μιλούσαν και συνεχίζουν να ομιλούν Ελληνικά, όχι Σλαβικά , Αλβανικά ή Τούρκικα…..αυτοί θέλουν να φτάσουν Θεσσαλονίκη, πάρτε το χαμπάρι. Και θα φτάσουν με τις πλάτες Γερμανίας, Αμερικής και όργανο τον Τσίπρα! Μπήκε το νερό στο αυλάκι. Θα δούμε σε 10 χρόνια πράγματα που κανείς δε φανταζόταν στην Μακεδονία. Μας κυβερνούν τρισάθλιοι λουμπεν χωρίς καμία αίσθηση πατρίδας, έθνους και ιστορίας. Μας κυβερνούν σκουπίδια!
Αυτό που είναι για γέλια αν όχι για κλάματα είναι ότι οι ακροδεξιοί των Σκοπίων καθώς και όλη η διασπορά τους, η οποία ως γνωστόν είναι ακραία, διαφωνεί κάθετα με τη συμφωνία και την αλλαγή της ονομασίας τους… Χρησιμοποιούν μάλιστα τα ίδια επιχειρήματα περί προδοτών πολιτικών τους, πέρι μεγάλης ήττας, και ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες είναι οι μόνοι κερδισμένοι από τη συμφωνία… Πως γίνεται ρε ούγκανοι να έχετε τα ίδια επιχειρήματα με αυτούς? Πώς γίνεται στο μυαλό των ακροδεξιών και από τις 2 μεριές να είναι η συμφωνία προδοτική?

αναγνωστης

loading...

1 thought on “ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ !!! Με πόνο καρδιάς προχωρήσαμε σε συμβιβασμό με την Ελλάδα λέει ο…ΖΑΕΦ

  1. Μάθανε ότι πηδιόμαστε και πλάκωσαν και οι ΓΥΦΤΟΙ

Comments are closed.