Ηθελα να ήξερα εάν το θύμα ήταν ο θήτης η κυρία αυτή θα έλεγε τα ίδια ότι σκοτώθηκε ένας ήρωας ?

Μυρσίνη Ζορμπά: Ο Παύλος Φύσσας ήταν επικίνδυνος για τη Χρυσή Αυγή…
Άλλη μια ηλίθια αριστερή με δεξιές τσέπες και DNA δούλας , εργαζομένη προς όφελος χθεσινών εχθρών τους , τους αποκαλούμενους ιμπεριαλιστές ,γνωστή αριστερή προπαγάνδα που δημιουργεί
ήρωες από το πουθενά , ήρωας ο Γρηγοροπουλος που σκοτώθηκε από ΑΔΈΣΠΟΤΗ , ο αστυνομικός καταδικάστηκε βάση του ποινικού κώδικα αλλά αυτό είναι λίγο για αυτούς ,ήρωας και ο Φύσσας γιατί πλακώθηκε στο ξύλο με κάποιον και ατύχησε να είναι αυτός το θύμα , ήθελα να ήξερα εάν το θύμα ήταν ο θήτης η κυρία αυτή θα έλεγε τα ίδια ότι σκοτώθηκε ένας ήρωας ?Σκότωσαν δυο παλικάρια έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ούτε μια κουβέντα από την αριστερά , χάρηκαν τα Σταλινικά θραύσματα , δεν βρήκαν να πουν μια κουβέντα έστω και τυπικά από ευγένεια , βρίζουν ασύστολα ότι δεν τους αρέσει , δεν ακούμε το ίδιο για τα μέλει της 17 Νοέμβρη που τους έχουν στα όπα όπα , δεν βλέπουμε να συμβαίνει το ίδιο για αριστερούς φασίστες ΔΙΚΑ ΣΑΣ παιδιά , γιατί δεν τελειώνετε με την δίκη της δολοφονία του Φύσσα αφού τον δράση τον έχετε συλλάβει άμεσα ? Σκίζεστε για τους ΛΑΘΕΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΑΣ , και δεν λέτε κουβέντα για τα δικά τους αίσχη στην χώρα μου και ανά την Ευρώπη , τους παρουσιάζετε ως θύματα ενώ δεν είναι , θέλετε αλλά Σταλινικά με την βία να δημιουργήσετε αγάπη και σεβασμό , θέλετε με προπαγάνδα να δημιουργήσετε τετελεσμένα υπέρ της ΣΆΠΙΑΣ ιδεολογίας σας , και τώρα έχουμε τεχνητά δημιουργημένο ήρωα ,ηλίθια .

αναγνωστης

loading...

13 thoughts on “Ηθελα να ήξερα εάν το θύμα ήταν ο θήτης η κυρία αυτή θα έλεγε τα ίδια ότι σκοτώθηκε ένας ήρωας ?

  1. Τρεις ανθρώπους τους έκαψαν ζωντανούς σε κάποια τράπεζα.
    Είδατε δάκρυα,
    είδατε εκδηλώσεις,
    είδατε απαθανατίσεις σε αγάλματα,
    είδατε επετείους;
    Προφανώς αυτοί που κάηκαν ζωντανοί δεν ήταν αριστεροί.
    Ο έχων νουν νοείτω.

  2. Μια ακόμη προβοκάτσια για να μη μιλά ο κόσμος.
    Για τα θύματα στη τράπεζα τίποτε, καμία αναφορά για τα θύματα. Δε θα ήταν αριστεροί φένεται …

  3. Κομμουνιστής σημαίνει: Ανθέλληνας, αντίχριστος, άθεος, άπατρις, αντιάνθρωπος, αναρχοκομουνιστοληστοσυμμορίτης = 0000000000+0000000000………….

  4. Οι πολίτες δεν τα καταλαβαίνουν αυτά;

  5. Ο Φυσσας γιατι ηταν ηρωας,που πολεμησε,τι εκανε για την πατριδα τιποτα.Κριμα το παληκαρι που χαθηκε,αλλα κριμα για δυο αλλα παληκαρια που καποιοι τα σκοτωσανε εν ψυχρω εξω απο τα γραφεια της χρυσης αυγης και ουτε καν ασχοληθηκαν σαν να μην ηταν ανθρωποι.Αντε πια.Συμφωνω με τους πιο πανω σχολιαστες.

  6. να ηταν μονο οι ανθρωποι της τραπεζας
    απο τις πλημμυρες,, αυτοι που αυτοκτονησαν απο τα χρεη,,
    αυτοι που καηκαν στο ΜΑΤΙ τα εντεκα παιδακια τι εφταιγαν ;; ο φυσσας δεν λεω παλληκαρι ηταν αλλα
    να τα λεμε ολα … η κανελλη του κ κ ε ελεγε απο την αθηνα ως το κερατσινι φασιστας δεν θα μεινει… σε ποιους απευθυνοταν η βουλευτης ;; εκεινα τα δυο παιδια της χρυσης αυγης που τα σκοτωσαν μετα το φυσσα ;; τι εγινε ποιοι τα δολοφονησαν εμαθε κανεις ;;

  7. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Ο ΦΥΣΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟς ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΥΣΣΑς Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑς ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΑΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ>ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕς ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟΥς ΣΚΑΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕς ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.

  8. HΛΙΘΙΟΙ!!! Ο ΦΥΣΣΑΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΑ Α.ΧΙΤΛΕΡ – Merkel – ΤΗΝ ΗΣΧΙΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!"MERKEL"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?.

  9. Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΑ ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Ο ΦΥΣΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΆΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΝΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΠΕΡΣΕΣ ΕΣΦΑΞΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕ (ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΤΕΣΦΑΞΕΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΕΙΠΕ ΕΙΠΕ, ΠΑΡ ΟΤΙ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ

  10. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΥ ΡΕ ΑΘΕΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ,ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕ

  11. Το τερματίσατε ποια! Μάθε μωρή γουρουνομούρα τι σημαίνει η λέξη ΗΡΩΑΣ! Η λέξη αυτή δεν έχει καμία σχέση με την λέξη ΘΥΜΑ! Άλλο το ένα άλλο το άλλο! Φτάνει πια, τι είναι ο κόσμος; Ποιον δουλεύεται; Ηρωας, στην κυριολεξία της λέξης θα γίνει αυτός που θα σας χώσει όλους, όλους σας μέσα. Εννοώ και τους 300. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ!!

  12. Τρεις ανθρώπους και ένα αγέννητο μωρό στη κοιλιά της μητέρας του…

  13. Ο Παύλος Φύσσας δεν ζεί
    Τσακίστε τους Χαζί

Comments are closed.