Φανταστείτε δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες Πολακηδες να μας κυβερνούν!

Οχι δεν ειναι μυθοπλασια, παραλιγο να ειχε γινει πραγματικοτητα 70 χρονια πριν, στον εμφυλιο οταν στο παραλιγο σωθηκαμε απο τους φασιστοκομμουνιστες! Αυτα για να βλεπουν και να μαθαινουν οι νεωτεροι που συμβιβαζονται με την ιδεα οτι
οι απανταχου Πολακηδες οπως σημερα το παιζουν κατ’αποκλειστικοτητα δημοκρατες, ετσι εκαναν και οι προγονοι τους κομμουνιστοσυμμοριτες. Η δημοκρατια δυστυχως μεσα απο την μεταπολιτευτικη διαφθορα που εφεραν οι δηθεν δημοκρατες, ανεθρεψε Πολακηδες, Καρανικες και ολου του κοσμου τα σουργελα που βγαινουν και υβριζουν ασυστολα προς καθε κατευθυνση και σε οποιον διαφωνει μαζι τους, απλα και μονο γιατι απο τα γενοφασκια τους εχουν μαθει να τραμπουκιζουν. Βεβαια και η τυφλη και κωφη δικαιοσυνη εχει μεγαλη ευθυνη σε αυτη την εκτροπη γιατι δεν λαμβανει αυτεπαγγελτα μετρα καθοτι ολη αυτη η βωμολοχια, απειλες, υβρεις δεν προερχεται απο καποιο απλο πολιτη αλλα απο μελος της κυβερνησης που ξεκαθαρα στοχευει στον εθνικο διχασμο με τις ευλογιες βεβαιως του αρχηγου Τσιπρα και του επιτελειου του. Οταν ερθει η ωρα να φυγουν απο την εξουσια αυτη η τακτικη του διχασμου θα ενταθει, θα θελησουν να αφησουν καμμενη γη πισω τους, γιαυτο να ειμαστε ολοι προετοιμασμενοι και να μην υποτιμουμε τον γραφικο αναθεματιστη υβριστη Πολακη και ολους τους αλλους ομοιους του.

αναγνωστης

loading...

7 thoughts on “Φανταστείτε δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες Πολακηδες να μας κυβερνούν!

  1. Σήμερα διάβασα το άρθρο ενός θλιβερού μακάκα με εμφυλιοπολεμικό λεξιλόγιο που το μυαλό του έχει μείνει πίσω στη δεκαετία του 40-50.

  2. ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ,ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ,ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ,ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ,ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ….

  3. ΜΠΑΑΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΕΙΠΕ ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ!!

  4. ΕΝΩ ΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΔΩΝΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ , ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ

  5. Καλα ρε παπαγαλακο ολοκληρη σπειρα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορεσαν δηλαδη να διαθεσουν ενα ποσον ενταξει ειναι καινουργιο προοιν κοστιζει λιγο παραπανω απο τα πλαστικα ειναι οικολογικο αυτο και σας δινουν το σαντουιτς μαζι με εναν φραπε νετο σκετο χωρις καλαμακι? πως θα τι ευχαριστηθειτε ετσι? αιντε φρουυ φρουυ θα ρουφατε με το στομα και αυτο ητανε? Ντροπη να κανετε διαμαρτυρια εσεις τα παπαγαλακια και να απαιτησετε οικλογικα καλαμακια για τον φραπε σας. οριστε μας φραπες χωρις καλαμι ειναι συριζανελ χωρις φιλη και ζουραρι!!!

  6. ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ,ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΟ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ "ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ"….

    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…

    ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$….

    ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ…??

Comments are closed.