Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην 83η ΔΕΘ – Άρχισε το προεκλογικό κλίμα !

Γράφει ο Νίκος Κούτρικας*

Πρόβα εν αναμονή πρωθυπουργού έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην 83η ΔΕΘ. Παρουσία των δύο προηγούμενων πρωθυπουργών της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και Κωνσταντίνου Καραμανλή ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης ανέπτυξε με το σύνθημα “Μπορούμε” στο πολυπληθές για τα χρονικά ακροατήριό του το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει όταν θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Και καταχειροκροτήθηκε…

Κέρδισε τις εντυπώσεις σε σχέση με την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Τα μέτρα για την μείωση του ΕΝΦΙΑ, την άρση των capital control. την μείωση της φορολογίας και γενικότερα της ανακούφισης όλων των πολιτών έκαναν την πολιτική ζυγαριά να γείρει σημαντικά υπέρ του κυρίου Μητσοτάκη αφού στην ομιλία του κυρίου Τσίπρα έγινε μόνο λόγος για τις μνημονιακές υποχρεώσεις των πολιτών πάρα για την πραγματική πυροδότηση της ανάπτυξης και της πραγματικής οικονομίας…

Η ΝΔ από την πλευρά της έδειξε την μεγαλύτερη συσπείρωση όλων των εποχών αφού ενισχύθηκε και με τις δηλώσεις τόσο του κυρίου Αντώνη Σαμαρά αλλά και του κυρίου Κωσταντίνου Καραμανλή.

Χαρακτηριστική της ομιλίας είναι η δήλωση του κυρίου Μητσοτάκη ότι η ΝΔ θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις από μηδενική βάση και θα καταργήσει μόλις γίνει κυβέρνηση τον νόμο Κατρούγκαλου δίνοντας έτσι την προσδοκία στους πολίτες ότι μεταξύ άλλων δεν θα υποστούν άλλο μειώσεις στις συντάξεις τους.

Έτσι ουσιαστικά η εκλογολογία άρχισε…

Ημερομηνίες πάνε και έρχονται για μετά την 5η Νοεμβρίου όπου θα γίνουν και οι ανακοινώσεις στο eurogroup για την Ελλάδα όπου με το αυξημένο πλεόνασμα το κλίμα θα ευνοεί την κυβέρνηση για πρόωρες εκλογές μέσα στο 2018 αφού θα γλυτώσει από το τι μέλλει γενέσθαι με το κόψιμο των συντάξεων και το Σκοπιανό και την ψήφισή του στην Βουλή.

Πολιτικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι ο πρωθυπουργός θα πάει σε εκλογές το 2018 αφού εάν πάει τον Μάϊο του 2019 θα επιβαρύνει το κλίμα στον Σύριζα!

Ήδη η προεκλογική μάχη άρχισε!

Ο Κυριάκος ΚΕΡΔΙΣΕ!!

*Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ 83η ΔΕΘ: https://youtu.be/BZq1RcrGkbo

loading...

9 thoughts on “Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην 83η ΔΕΘ – Άρχισε το προεκλογικό κλίμα !

  1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΕΘ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ 2010 ΟΙ 14 ΜΙΣΘΟΙ, 5000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΥΤΑ ΩΣΤΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ, ΘΑ ΔΙΝΕΙ 300 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 18 ΕΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΟΜΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ οτι θα τα κανει σε 100 μερες οταν βγει αλλιως θα κατασχουμε τις περιουσιες των υπερ δημοσιου αν δεν τα κανει…. ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ……

  2. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΜΑΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΚΕΡΔΙΣΕ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΠΩΣ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ?ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ,ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,Η ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ,ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΦΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΣΤΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΑΙΤ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΥΘΕΤΗΣΕΤΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.ΚΑΛΑ Η ΒΟΥΥΛΤΕΨΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΩΝ 10000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.ΕΣΕΙΣ?

  3. μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα και η μαλακια παει συννεφο

  4. Κάτσε με τον Τσίπρα εσύ !!
    Πας μπροστά σε όλα.
    Καλά τα λεει ο κύριος Κούτρικας μπροστά στον Τσίπρα ο Κυριάκος Κέρδισε τις εντυπώσεις!!!
    Αναμφίβολα

    Τάκης Τακτσής
    Εκπαιδευτικός

  5. ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;
    ΞΑΝΑΔΕΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ. ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ; Αν θεσ κατι αλλο πεστο μας και μας που ήμαστε με Κυριακο!
    ΑΝΤΕ ΠΙΑ!
    ΕΛΕΟΣ

  6. ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ

  7. Ο δημοσιογράφος είναι και σωστός και μορφωμένος. Εκτός και αν προτιμάμε να διαβάζουμε αυτούς που σήμερα λένε ότι έπεσε στο 3.5% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!
    Ο Κριάκος πήρε τις εντυπώσεις στην ΔΕΘ.
    Ο Τσίπρας τις έχασε!
    Ας πάμε σε εκλογές να τελειώνουμε….
    Καλά τα λέει ο άνθρωπος

  8. κούτρικα, πες την αλήθεια… έχεις πιεί από την κόκα του noor1, δεν εξηγείται αλλιώς. σήμερα αποκαλύφθηκε τι εστί μητσοτάκης, άθλιος, αρριβίστας, ψεύτης, μισάνθρωπος. ποτέ ξανά δεξιά.

Comments are closed.