ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ 83Ης Δ.Ε.Θ.

Γράφει ο ΣΠΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Την 12η νυκτερινή ώρα, την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα, κρυφίως έφτασε ο λαοφιλής και λαοπρόβλητος πρωθυπουργός μας στην Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις  της 83ης ΔΕΘ με συνοδεία 11 αυτοκινήτων ασφαλείας!!!! Ο Τσίπρας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού τον
φύλαγαν 7.000 περίπου Αστυνομικοί, 67 διμοιρίες ελαφρών και σκληρών ΜΑΤ (πρώην Μπάτσοι, Γουρούνια Δολοφόνοι), πράκτορες της CIA και FBI (πρώην Αμερικάνοι δολοφόνοι των λαών), ελικόπτερα, Drones, ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές ΟΥκάδες, και ένα πλοίο του 6ου Αμερικανικού Στόλου αγκυροβολημένο στο λιμάνι (που είχαμε να δούμε από την εποχή της Χούντας). Κύριε Τσίπρα μια ερώτηση: Γιατί ο δεξιός Σαλβίνι γυρνάει στις λαϊκές αγορές μόνος του και εσύ κοτζάμ αριστερός (που λέει ο λόγος) λαμβάνεις τέτοια δρακόντεια μέτρα ασφαλείας;;; 
 Κάπως όψιμα ο πρωθυπουργός (Θεός να τον κάνει),  με  ένα ακροδεξιό παραλήρημα αποθέωσε τις ΗΠΑ και θυμήθηκε ότι με τις ΗΠΑ μας «συνδέει μια ισχυρή στρατηγική σχέση αλλά και αγώνες για κοινές αξίες σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας. Από τον αγώνα για την ανεξαρτησία ενάντια στην αποικιοκρατία και την διακήρυξη της ανεξαρτησίας. Μέχρι τους αγώνες για την κατάργηση της δουλείας με τη σφραγίδα του Προέδρου Λίνκολν. Και από τους κοινούς αγώνες ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό. Μέχρι τις μεγάλες μάχες για την κατοχύρωση και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενάντια στις φυλετικές διακρίσεις».  Μάλιστα ο Τσίπρας ζήτησε περισσότερες σχέσεις με τις ΗΠΑ.  Το Associated Press, εντυπωσιάστηκε από τους ύμνους Τσίπρα στις ΗΠΑ, απορώντας πώς «ένας Αριστερός, που έχει περάσει πολύ περισσότερες ώρες σε πορείες διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ παρά σε συναντήσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους, μπορεί να αποθεώνει έτσι την Αμερική»!
Η πληροφορία ότι ζήτησε ο Τσίπρας από τις ΗΠΑ να προσθέσει ένα ακόμα αστέρι στην σημαία της, το οποίο θα αντιπροσωπεύει την Ελλάδα ελέγχεται ως μη αληθής. Ο κάθε εχέφρων  πολίτης αναρωτιέται τι διαφέρει η πολιτική του Τσίπρα ο οποίος κυβερνά με την ακροδεξιά του Καμμένου από την πολιτική του Σαμαρά, και περιμένει με αγωνία κάποια δήλωση από του αριστερόστροφους αστέρες της πολιτικής, Παπαδημούλη, Αλαβάνο, Γλέζο, Λυκούδη, Κουναλάκη, Κουβέλη, που το 1999 έκαιγαν την Αθήνα και διαδήλωναν σηκώνοντας αριστερή γροθιά για την επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ. Μπιλ Κλίντον;;; Αναμένουμε. 
Σφοδρή επίθεση από το Twitter εξαπέλυσε κατά του Τσίπρα ο νυν ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και πρώην συνεργάτης του, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος,  χαρακτηρίζοντάς τον σκωπτικά ως επίδοξο μιμητή του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου: «Ο original Ανδρέας Παπανδρέου επισκεπτόταν τη Θεσσαλονίκη στο φως της ημέρας και με μαζική υποδοχή από οπαδούς του. Ο σημερινός επίδοξος μιμητής του έρχεται νύχτα με μαζική υποδοχή από… αστυνομικούς. Η απόπειρα επανάληψης της Ιστορίας καταλήγει σε φάρσα».
Ο πρόεδρος της «ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ», Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε την εξής δήλωση: «Η Θεσσαλονίκη σήμερα ζει μια τραγωδία, είναι μια πόλη αστυνομοκρατούμενη και κυρίως είναι μια πόλη κατεχόμενη. Κατεχόμενη από τις δυνάμεις ασφαλείας των ΗΠΑ, τη CIA και το FBΙ». Και πρόσθεσε για το βρωμόχαρτο των Πρεσπών: «Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι μια απαράδεκτη συμφωνία, κατασκευασμένη στα άδυτα της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου. Δυστυχώς, έχουμε έναν πρωθυπουργό υπάλληλο των Ηνωμένων Πολιτειών και υπάλληλο στις οικονομικές επιδιώξεις της Γερμανίας στη χώρα μας. Εμείς λέμε ούτε ΗΠΑ, ούτε Γερμανία, εθνική ανεξαρτησία, μεγάλη ριζοσπαστική, δημοκρατική ανατροπή στη χώρα».

Τον χορό των διαμαρτυριών άνοιξαν οι ένστολοι. Με αναμμένους πυρσούς και πανό φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης  πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης και κατέληξαν στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης. Οι πρόεδροι των ενστόλων ζήτησαν να συναντηθούν με την κ. Νοτοπούλου η οποία όμως απουσίαζε εκείνη την στιγμή από το Υπουργείο. Αν ήταν Ρουβίκωνες και όχι ένστολοι θα έμπαιναν ελεύθερα στο Υπουργείο θα έσπαζαν κάποια τζαμαρία και θα έφευγαν ανενόχλητοι.   
Παρά την πολεμική από την πλευρά της κυβέρνησης, παρά την τρομοκρατία που ασκήθηκε από τις παραμονές ενάρξεως της ΔΕΘ, παρά την προβοκάτσια από κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης (γνωστός αριστερός  κίτρινος Τύπος προανήγγειλε πρωτοσέλιδα για βίαια επεισόδια που θα ξεσπούσαν στην Θεσσαλονίκη), παρά το κλίμα φόβου που εντέχνως καλλιέργησαν στον κόσμο, χιλιάδες κόσμος ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο συμμετείχε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Άνδρες γυναίκες και παιδιά νέοι και γέροι πολίτες με ελληνικές σημαίες και πανό και άλλοι που φορούν παραδοσιακές ενδυμασίες συγκεντρώθηκαν περιμετρικά του μνημείου, σε Λεωφόρο Νίκης, πλατεία Λευκού Πύργου και άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Με συνθήματα, όπως «όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας», «Ελλάς Ελλάς Μακεδονία» και «Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία» διαδήλωσαν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά του κουρελόχαρτου των Πρεσπών.

Δυστυχώς χωρίς λόγω και αιτία, η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Χωρίς ίχνος ντροπής αστυνομικές δυνάμεις έριχναν αδιακρίτως επί ώρες εναντίον των χιλιάδων ειρηνικών διαδηλωτών, ώστε η συμπρωτεύουσα να πνιγεί στα χημικά. Είναι εδραία η πεποίθηση ότι η κυβέρνηση είχε εκ των προτέρων αποφασίσει να διαλύσει τους χιλιάδες διαδηλωτές χρησιμοποιώντας μεθόδους παρακράτους. Περισσότερες από 60 κλήσεις δέχθηκε το ΕΚΑΒ για παροχή πρώτων βοηθειών και 8 άτομα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων οι αστυνομικοί απωθούσαν τον κόσμο προς την θάλασσα και ορισμένοι έπεσαν μέσα στο λιμάνι και άλλοι προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο σε διπλανές καφετέριες και άλλα μαγαζιά.     
Δελτίο Τύπου εξέδωσαν οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»  για τα βίαια, βάρβαρα, και δολοφονικά μέτρα καταστολής εις βάρος τους καταγγέλλοντας τα εξής: «Καταγγέλλουμε δημόσια τις δυνάμεις του σάπιου κατεστημένου της κόκκινης χούντας του ΣΥΡΙΖΑ, ότι έριχναν Χημικά στην πλατεία του Λευκού Πύργου, στο ψαχνό και μάλιστα σε γυναικόπαιδα! Ανήκουστα, απαράδεκτα, και αισχρά πράγματα! Το σάπιο καθεστώς και η κόκκινη χούντα του ΣΥΡΙΖΑ τρίζει συθέμελα και λειτουργεί με σπασμωδικές κινήσεις. Ο Ελληνικός λαός ξύπνησε και στο τέλος η εθνική αντίσταση θα νικήσει!! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 
Γνωστός αρθρογράφος που υπογράφει ως «αναγνώστης», στο σαιντ «ksipnistere.com», περιγράφει τα γεγονότα ως εξής: «Οι δήθεν αγωνιστές κατά της Χούντας, οι δήθεν αγωνιστές του Πολυτεχνείου, αυτοί που κάναν καριέρα ως δήθεν προοδευτικοί και δημοκράτες, αυτοί που καίνε το Πολυτεχνείο κάθε 17 Νοέμβρη, αγκαλιά με τους Αμερικανούς που τους εχθρεύονταν και τους δολοφονούσαν, χτυπάνε παρέα τον Ελληνικό Λαό.
Μόνο τα τανκ έλειπαν απ’ τους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Αίσχος. Έριχναν χημικά και σε σημεία πολύ απομακρυσμένα από τα επεισόδια, δίπλα στη θάλασσα, σε ειρηνικούς πολίτες με βρέφη, πεντάχρονα και δεκάχρονα παιδιά. Έριχναν, χωρίς λόγο, μόνο και μόνο για εκδίκηση, από την ταράτσα του Δημαρχείου χημικά στη θάλασσα προς το απλό πλήθος για να τα φέρει ο αέρας πάνω τους. Δειλοί και ανάξιοι Ανθέλληνες που χτυπούν παιδάκια, μικρά Ελληνόπουλα και δεν άφηναν καν περιθώριο να φύγουν από την παραλία με τους γονείς τους. Παιδάκια που έκλαιγαν και έτρεμαν. Αδικαιολόγητη βία. “Συνωστισμός” στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Η αληθινή Δημοκρατία όμως θα έπρεπε να χτυπά τους παράνομους και δεν πρέπει να φοβάται ειρηνικούς γονείς και μικρά παιδάκια. Ζούμε σε σκοτεινούς καιρούς. Όσοι μπορείτε, κρατείστε το Φως του Ελληνισμού αναμμένο».

Αυτόπτης μάρτυρας των βίαιων εκδηλώσεων κατά των ειρηνικά διαδηλούντων ατόμων περιγραφεί τα γεγονότα ως εξής στο διαδίκτυο: «Πολλά ζήσαμε πραγματικά χτες σε έναν από τους στερνούς σπασμούς του επιθανάτιου ρόγχου του πιο ανελέητου και φασιστικού καθεστώτος πέρασε ποτέ από αυτόν τον τόπο. Κυνηγητά, τσαμπουκάδες, άνευ λόγου προσαγωγές, ξύλο, αίμα και κάθε άλλη μορφή αδίστακτης βίας από μία χυδαία κατάμαυρη Χούντα μ’ αριστερή προβιά, της οποίας οι επικεφαλής έδιναν γελοίο χολυγουντιανό σόου (διαγκωνιζόμενοι για το ποιος θα γλείψει καλύτερα τον γκαουλάιτερ του υπερατλαντικού αφεντικού τους), ενώ την ίδια ώρα οι κατοχικές τους δυνάμεις καταστολής έδιναν λίγα μέτρα πιο πέρα τη δική τους παράσταση, επιτιθέμενες απρόκλητα σε άμαχους και ειρηνικούς πολίτες. Και ανάμεσα στα εκατοντάδες περιστατικά που καταγράφηκαν από τα χτυπήματα ή τις εν ψυχρώ δολοφονικές ρίψεις χημικών μέσα στα πλήθη από τα ένστολα αυτά ανθρώπινα σκουπίδια, τρομακτικά εύγλωττο και ανείπωτα θλιβερό ασφαλώς το επεισόδιο με τα καθάρματα που άνοιξαν τρύπα στην εικόνα της Παναγίας και μετά πανηγύριζαν καγχάζοντας. Σιδερόφραχτοι αποκτηνωμένοι αληταράδες, απολύτως αντάξιοι της βρωμερής φασιστοφάρας που μας κυβερνά (και τους διοικεί), και των οποίων τα γελοία άλλοθι του τύπου «εκτελούμε διαταγές» έχουν πλέον οριστικά τελειώσει. Τελεία και παύλα, όσοι εκτελούν εντολές και δη τέτοιες εντολές, θα πάνε μ’ εκείνους που τις δίνουν. Αυτός ο λαός βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο και με το καθεστώς των ανώμαλων αντίχριστων μισελλήνων και με απαξάπαντα τα τραμπούκικα τσουτσέκια του, που την είδαν εξουσία κι είπαν να εξεμέσουν πάνω σε παιδάκια και γέροντες όλον τον βόθρο της ψυχής τους. Ο λαός θα είναι εκείνος που θα τους εξεμέσει. Ή τουλάχιστον η κρίσιμη μάζα που δείχνει – με επώδυνο μεν αλλά ξεκάθαρο τρόπο – να βγαίνει από πολυετή λήθαργο. Αυτοί θα παρασύρουν και τους άλλους που ακόμη κοιμούνται πάνω στους καναπέδες τους. Σ’ ένα ποτάμι που άρχισε να κυλά και πλέον δεν έχει επιστροφή»

loading...

1 thought on “ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ 83Ης Δ.Ε.Θ.

  1. we ate the camel… now we have the que…
    όχι άλλο νταλαρα… όχι άλλο καρβουνο…
    όχι άλλα τσιπροπανα…

    ΠΑΟΚ παντού!!!

Comments are closed.