Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο Μπαρτ Ρέινολντς

Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Φλόριντα με καρδιολογικά προβλήματα – Είχε υποβληθεί σε πενταπλό bypass το 2010  – Προτάθηκε για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για τις «Ξέφρενες Νύχτες» – Ήταν στο καστ  της νέας ταινίας του Ταραντίνο για τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Μπαρτ Ρέινολντς, ο χαρισματικός σταρ των ταινιών, όπως «Όταν ξέσπασε η βία», «πρωτάθλημα για βαρυποινίτες» και «Smokey and the Bandit».

Ο Ρέινολντς, που είχε προταθεί για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου μετά το ρόλο του ως Τζακ Χόρνερ, στην ταινία του Τόμας Άντερσον «Boogie Nights», πέθανε την Πέμπτη νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Φλόριντα.

Τα τελευταία χρόνια ο Ρέινολντς αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα.  Μάλιστα, το 2010 είχε υποβληθεί σε πενταπλό καρδιακό bypass, ωστόσο εργαζόταν μέχρι και σήμερα, καθώς συμμετείχε στο καστ της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, «Once Upon A Time in Hollywood» με θέμα τη δολοφονία της Σάρον Τέιτ από τον Τσαρλς Μάνσον και τη συμμορία του.

Αν και λέγεται ότι είχε απορρίψει ρόλους του Τζέιμς Μποντ και του Χαν Σόλο, τελικά δεν του στέρησε μία κινηματογραφική καριέρα που τον χαρακτήρισε ως μοναδικό ταλέντο.

loading...