Μικρο τετράγωνο (ή στρόγγυλο) κεφάλι (χωρις 7ο τσάκρα), κοντοί με μεγάλες χούφτες ο κλασικός σωματότυπος Αλβανού.

Συμφωνα με την παγκοσμια Φυσιογνωμικη ,την αντιστοιχη Κινεζικη αλλα και τα Φυσιογνωμικα του Αριστοτέλους προκειται για άτομα με έντονα τα 2 πρωτα τσακρα, ητοι γηινοι, χθόνιοι, πεζοι, υλιστές και ζωώδους φύσιος. Ενδιαφέρονται μονον για τα βιωτικα, την καθημερινή ζωή και την διασκέδαση χαμηλού επιπέδου.

Η θειτσα στην εικονα θυμιζει κατι γραικύλες βλαχάρες της μεταπολίτευσης μας που ολη μερα ειναι στην κουζίνα καi βλεπουν Μενεγακη παράλληλα ενω η μοναδικη τους ενασχόληση είναι τα παιδιά και τα συμπεθερικα. Να θυμησω οτι οι Αλβανοι μετεφέρθησαν απο τους Ρωμαιους απο τον Καυκασο κοντα στον ΑΛΒΑΝΟ ΠΟΤΑΜΟ στην Γεωργια εως τα Βαλκάνια τον 6ο περιπου αιωνα μ.Χ ως δουλοι, και κτηνοτρόφοι. Εξου και ο παρομοιος σωματοτυπος με τους Γεωργιανους αλλα και η γνωστη ροπή των δυο αρσενικων φύλων των δυο αυτων λαών (οι κοπελες τους αν και γηινες οπως ειπα δεν ρεπουν στο εγκλημα) στο έγκλημα και την κλοπή. Οι έχοντες το γονίδιο “Ε” στην Ελλάδα είναι περίπου 3μισι εκατομμύρια με αλλα 100-120 εκατομμυρια παγκοσμίως. Αυτοι ειναι οι Έλληνες.

αναγνωστης

loading...

4 thoughts on “Μικρο τετράγωνο (ή στρόγγυλο) κεφάλι (χωρις 7ο τσάκρα), κοντοί με μεγάλες χούφτες ο κλασικός σωματότυπος Αλβανού.

  1. ΘΑΘΕΛΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ;

  2. Mεγαλες χουφτες οι αλβανοι ειναι για να κλεβουν πιο καλα! γερα γερα να κλεβουμε καλα

  3. ΤΑ ΝΠΑΛΑΝΤΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

    ………………………………..
    ………………………………..

    Ανώνυμος24 Νοεμβρίου 2017 – 10:03 μ.μ.
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΨΩΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ !

    http://www.ksipnistere.com/2017/02/blog-post_500.html?m=1

  4. ΙΣΛΑΜΟΨΩΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ

Comments are closed.