7000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

«ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ» ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

7 ΒΙΝΤΕΟ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΜΑΤ!]

7.000 ένοπλα μέλη των κρατικών δυνάμεων ασφαλείας, δεκάδες Αμερικανοί πράκτορες του FBI και της CIA για να προστατεύσουν τον…
Τσίπρα, τον Καμμένο και τα άλλα μέλη του δωσίλογου υπουργικού συμβουλίου, τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ, τον Αμερικανό πρεσβευτή που εγκατέστησε τον ναζισμό στην Ουκρανία, Τ. Πάιατ, κοντολογίς όλη την συμμορία που για πήγε να εγκαινιάσει την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο απόηχο της «συμφωνίας των Πρεσπών», όπου αναγνωρίστηκε στους Σκοπιανούς, Σλάβους, Αλβανούς, κλπ., ότι είναι «Μακεδόνες» υπήκοοι, και το σλαβικό ιδίωμα που ομιλούν είναι η «μακεδονική» γλώσσα και κατοικούν σε ένα κράτος που (κατά τους  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) λέγεται «Βόρεια Μακεδονία», η κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει την Ιστορία, τους Μακεδόνες, σύσσωμο τον Ελληνικό λαό.

Ολη την εβδομάδα που πέρασε, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης κατάφερναν να ξεφεύγουν από τα συνεχή μπλόκα των δυνάμεων ασφαλείας και να γεμίσουν με χιλιάδες αφίσες την πόλη με την φωτό του Α.Τσίπρα και την φράση «Ανεπιθύμητος».

Ενα μεγάλο συλλαλητήριο πατριωτικών οργανώσεων, στις 19.00 ήταν η κεντρική εκδήλωση αντίστασης των Θεσσαλονικέων και των Μακεδόνων των γύρω περιοχών στην εκχώρηση της ιστορίας τους…

Οι δυνάμεις ασφαλείας είχαν «τεμαχίσει» την Θεσσαλονίκη σε διάφορα τμήματα, προκειμένου να μην πλησιάσουν οι πολίτες σε απόσταση μικρότερη των 1000 μέτρων από το Βελλίδειο όπου μίλησε ο Τσίπρας, αλλά και στο συγκρότημα της ΔΕΘ.

Η πρόφαση ήταν υποτίθεται η «προληπική δράση» και καλά για «να μην εμπλακούν οι διαδηλωτές μεταξύ τους» (βέβαια, δεκάδες κουκουλοφόροι ήταν εκεί για να παίξουν τον γνωστό διαλυτικό της συγκέντρωσης ρόλο).

Ελικόπτερα και αμερικανικά UAV από την 110 ΠΜ της Λάρισας περιπολούσαν πάνω από την Θεσσαλονίκη.

Η πόλη είχε αποκλειστεί σε πολλά τμήματά της και τίποτα δεν θύμιζε τον εορταστικό χαρακτήρα της ΔΕΘ άλλων εποχών.

«Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι φυλάσσονταν φυσικά από τους πράκτορές τους «διά παν ενδεχόμενο».

Ωστόσο τα επεισόδια δεν αποφεύχθηκαν αφού πολίτες που διαδήλωσαν κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας  επιτέθηκαν στις δυνάμεις ασφαλείας και συγκρούστηκαν μαζί τους στην  στην περίμετρο της ΔΕΘ, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “7000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΤΗΣ CIA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

  1. ΟΧΙ,ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑΧΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΤΟ 44ΧΡΟΝΟ

Comments are closed.