Α.Τσίπρας: «Οι συντάξεις δεν πρέπει να μειωθούν – Αφορά συνταξιούχους άνω των 70 ετών και θα πεθάνουν σύντομα» ΒΙΝΤΕΟ

Mε «εμπεριστατωμένη» επιχειρηματολογία θα επιχειρήσει ο Α.Τσίπρας να πείσει τους δανειστές να μην περικόψουν τις συντάξεις.
Το σκεπτικό είναι απλό και το «ξεδίπλωσε» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ.

Η κατάργηση της προσωπικής διαφοράς αφορά συνταξιούχους που σήμερα είναι άνω των 70 ετών «άρα η οποία περικοπή δαπανών θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου».

Είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στην ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 για το τι θα γίνει με τις συντάξεις:

«Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος»

loading...

8 thoughts on “Α.Τσίπρας: «Οι συντάξεις δεν πρέπει να μειωθούν – Αφορά συνταξιούχους άνω των 70 ετών και θα πεθάνουν σύντομα» ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΔΑΦΝΙ ΑΚΟΥΕΙ……..ΣΥΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ………Τ Σ Ι Π Ρ Α…………ΛΙΑΝ ……..ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΜΟΝΟ………..

  2. χα χα χα χα χααααααα ωραιος!!

  3. Το Ε.ΠΑ.Μ καλεί κάθε πολίτη ανεξαρτήτως πολιτικής καταβολής να στηρίξει το σκοπό και να τον κάνει προσωπική του υπόθεση, με μόνο άμεσο στόχο την επιστροφή της δημοκρατίας και ελευθερίας στην Ελλάδα, το οποίο σε ορισμένο και σημαντικό βαθμό δύναται να πραγματοποιηθεί από την παρούσα προσπάθεια.

    Σημαίνουμε λοιπόν τις καμπάνες και σας καλούμε προς στήριξη και αγώνα, μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε.

    Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) υπέβαλε στις 5/2/2018 Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά:

    Α) Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων.

    Β) Την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

    Γ) Την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

    Ψηφίστε & στηρίξτε στο σύνδεσμο παρακάτω:

    https://goo.gl/ngEXTd

    Πληροφορίες για τη μήνυση: https://www.epamhellas.gr/mhnysh-epi-esxath/

  4. H MONH MΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΟΛΑ Ο ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΖΑΚΗ!! ΤΣΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ…..ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΠΕΛΟΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ…..

  5. Το καλυτερο σχολιο που εχω διαβασει στο ξ/ρε

    ——————————————–

    Ανώνυμος11 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:43 π.μ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ κ.τ.λ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ…. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΗΝΟΤΕΡΟ….

  6. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ * ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ *ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ .

  7. we ate the camel… now we have the que…
    όχι άλλο νταλαρα… όχι άλλο καρβουνο…
    όχι άλλα τσιπροπανα…

Comments are closed.