Πέλλα: 69χρονη έπεσε νεκρή για να σώσει την εγγονή της από τις σφαίρες

Μια νεκρή και τρεις τραυματίες – ο ένας σοβαρά- είναι το αποτέλεσμα αιματηρού επεισοδίου που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης (04/09) στην Κρύα Βρύση Πέλλας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ένας 38χρονος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, φέρεται να πυροβόλησε -πιθανόν με καραμπίνα- 69χρονη, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ με το ίδιο όπλο τραυμάτισε την 22χρονη εγγονή της ηλικιωμένης και τον 74χρονο σύζυγό της.

Ο φερόμενος ως δράστης βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τραυματισμένος, άγνωστο ακόμη πως. Σύμφωνα με πηγές από τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Όλα αυτά συνέβησαν γύρω στις 9.40 το βράδυ και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι τοπικές Αρχές.

Η 22χρονη και ο 74χρονος διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και η υγεία τους δεν φαίνεται να εμπνέει κίνδυνο. Την ίδια ώρα, ο 38χρονος μεταφέρεται σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στόχος ήταν η 22χρονη

Σύμφωνα με το logospellas.gr, ο 38χρονος πήγε στην οικία της οικογένειας οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα σημάδεψε προς 22χρονη εγγονή του θύματος με την οποία φέρεται να είχε σχέση.

Πυροβολώντας, μπήκε η γιαγιά της μπροστά της με αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνη τα σκάγια και να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο παππούς της κοπέλας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι όπως και ίδια.

loading...

1 thought on “Πέλλα: 69χρονη έπεσε νεκρή για να σώσει την εγγονή της από τις σφαίρες

Comments are closed.