Θα πρέπει κάποτε ο Έλληνας να καταλάβει πως η πλειοψηφίες του 51-52 % του παρελθόντος δεν θα επανέλθουν πότε, το μπόνους του μεσαίωνα είναι σωστός παραλογισμός.

Βέβαιος ότι από την επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα υπάρξει προεδρική πλειοψηφία και η χώρα δεν θα οδηγηθεί σε νέες κάλπες με απλή αναλογική, υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.
//Ο Κύριος Μητσοτάκης ξεφωνίζει ασύστολες ασυναρτησίες και παπαρδέλες.// Κάποτε τα ελληνικά κόμματα που υπερβαίνουν τα 133 πρέπει να ξεπεράσει το χθες και τον μεσαίωνα και να μην έχουν την άποψη πως ο Ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο . Όλα η τα περισσότερα κράτη συγκυβερνούν με συνασπισμούς σήμερα. Μια διακυβέρνηση με Εθνική ενότητα είναι αυτό που χρειάζεται το Ελληνικό Έθνος . Είναι αδιανόητο και καταστρεπτικό το μπόνους που ισχύει σήμερα στην Ελλάδα . Τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΑΝΕΛ δεν τον ψήφισαν το 80% των Ελλήνων και όμως αυτά τα δυο αντίθετε κόμματα κυβερνούν την Ελλάδα εδώ και τέσσερα χρόνια ,έχουν έλθει σε συμφωνία να πουλήσουν την Μακεδονία μας με την ανοχή και συνενοχή του ΑΝΕΛ.( μόνο και μόνο για την καρέκλα .) Δεν υπάρχει απολύτως κανένα σοβαρό αίτιο να έχει η Ελλάδα το μεσαιωνικό σύστημα του μπόνους των 50 εδρών . Αυτά που διαλαλεί ο Κ. Μητσοτάκης περί ακυβερνησίας είναι του χθες και του μεσαίωνα. Είναι αναγκαίο να εγκαταλείψουν οι Έλληνες το σκεπτικό του μεσαίωνα και αυτές τις παπαρδέλες όσο το δυνατόν γρηγορότερα τόσο το καλύτερο θα είναι για το Ελληνικό Έθνος. Κάτι ακομα θα πρέπει κάποτε ο Έλληνας να καταλάβει πως η πλειοψηφίες του 51-52 % του παρελθόντος δεν θα επανέλθουν πότε, το μπόνους του μεσαίωνα είναι σωστός παραλογισμός.

αναγνωστης

loading...