Η ιέρεια της βιντεοκασέτας: Ο εφηβικός έρωτας κάθε 35άρη χάθηκε στη ζάλη των ουσιών (Pics)

Ήταν το 2006 όταν ένα ακόμα αστέρι της «χρυσής εποχής» της βιντεοταινίας χάθηκε για πάντα, αποτελώντας ένα plus στη λίστα με τους καλλιτέχνες που έφυγαν από τη ζωή πολύ πριν προλάβουν να κλείσουν τα 40 τους χρόνια…

Η επαγγελματική απόρριψη, η κατάθλιψη και τα ναρκωτικά, αποτέλεσαν τους κύριους λόγους για τους οποίους πολλοί αστέρες των περασμένων δεκαετιών οδηγήθηκαν στον θάνατο. Είτε λόγω καταχρήσεων και παρενεργειών, ή και δίνοντας οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους, το αστέρι τους έπαψε να λάμπει ξαφνικά, αφήνοντας πίσω αξιομνημόνευτο καλλιτεχνικό υλικό.

Από την κατηγορία αυτή δεν ξέφυγε ούτε η Λιζέτα Μαλινδρέτου, το εντυπωσιακό, χυμώδες κορίτσι που ξεχώρισε την εποχή της βιντεοκασέτας, έχοντας παράλληλα μπει στη λίστα με τις αγαπημένες του Στάθη Ψάλτη.

Και η Λίζα αποτέλεσε κομμάτι της πολυτάραχης ζωής του, γεγονός που της χάρισε ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

Ήταν, βλέπετε, γνωστή στο κοινό, ουδέποτε όμως συγκαταλέχθηκε μεταξύ των grande ονομάτων της βιομηχανίας του θεάματος.

Μόλις η βιντεοκασέτα έχασε την αίγλη της, το νεαρό κορίτσι βρέθηκε να ξεκινά ξανά από το μηδέν. Για τους τότε καλλιτεχνικούς παραγωγούς οι ηθοποιοί της συγκεκριμένης γκάμας περνούσαν σε δεύτερη μοίρα αφού –όπως έλεγαν- η μόδα εκείνη είχε παρέλθει.

Δεκάδες εξ’ αυτών έμειναν άνεργοι, με ελάχιστους να κάνουν τη… στροφή στην ποιότητα προκειμένου να επιβιώσουν. Η Λιζέτα, το σέξι κορίτσι που άφησε το στίγμα του σε όποιο πλατώ κι αν πέρασε, εγκατέλειψε τον χώρο ύστερα από μήνες, χρόνια ανεργίας και επέστρεψε στη γενέτειρά της την Κρήτη. Ξεκίνησε εκεί μια νέα ζωή που όμως έμοιαζε καταδικασμένη να φτάσει πρόωρα στο τέλος της. Τα οικονομικά προβλήματα; Τεράστια.

Η υγεία της είχε επηρεαστεί πολύ, το ίδιο και η ψυχολογία της. Ο μεγαλύτερος, όμως, εφιάλτης ήταν άλλος. Και έφερε τη σφραγίδα των ναρκωτικών.

Η απόρριψη και η ανεργία την έριξαν στην παγίδα της πλασματικής ευτυχίας την οποία ένας τρίτος θα χαρακτήριζε ως άνιση μάχη με τα ναρκωτικά. Ο θάνατος της χτύπησε την πόρτα στα 38 της χρόνια, με την ίδια να «φεύγει» από υπερβολική δόση ηρωίνης.

Μέχρι τη στιγμή εκείνη, είχε καταφέρει να μετρήσει εκτός από απογοητεύσεις και πολλές επιτυχίες, με τις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» (2 & 3), «Ακαταμάχητος πιλότος (Και πετάει… και πηδάει)» και «Αγάπησα ένα Πόντιο» να συγκαταλέγονται στις παραγωγές που έκαναν το ανδρικό κοινό να… σαστίσει μαζί της. Η ίδια έκανε και ένα μικρό πέρασμα από την τηλεόραση, σε guest ρόλους στις σειρές «Τμήμα Ηθών», «Χατζημανουήλ» και «Ορκιστείτε παρακαλώ».

Όπως λέγεται μέχρι σήμερα, η μοναδική συνάδελφός της που στάθηκε στο πλευρό της στα δύσκολα ήταν η Καίτη Φίνου. Και να σκεφτεί κανείς πως και οι δυο τους είχαν υπάρξει σύντροφοι του Στάθη Ψάλτη…

loading...

10 thoughts on “Η ιέρεια της βιντεοκασέτας: Ο εφηβικός έρωτας κάθε 35άρη χάθηκε στη ζάλη των ουσιών (Pics)

  1. Αυτα ειναι τα αποτελεσματα οταν τα παιδια δεν εχουν γερες βασεις παιδειας απο τα σπιτια τους
    μπλεκουν σε ευφημερες απολαυσεις της δοξας και μετα ερχεται η πραγματικοτητα που δεν μπορουν να αντιμετωπισουν γι αυτο επρεπε στα σχολια να υπαρχουν δασκαλοι σαν τον κυριο Γιαννοπουλο να διδασκονται την αληθεια για να μπορουν να στεκονται στα ποδια τους στις δυσκολιες.

  2. Ανώνυμος12 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:16 π.μ.
    ΝΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ΓΥΦΤΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΡΤΜΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ, Η ΖΑΓΛΑΡΑΣ, Η ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ, Η ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ, Η ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ, Η ΜΑΝΕΣΗ.

    Ανώνυμος26 Αυγούστου 2018 – 11:43 μ.μ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
    ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ
    Η ΕΚΦΡΑΣΗ
    Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ
    Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
    Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ
    Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
    Η ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ………………………………..

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ
    ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ

    ΧΡΗΣΤΟΣ

    Ανώνυμος9 Ιουνίου 2018 – 11:36 μ.μ.
    ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

    ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

    ΕΥΓΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

    Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.

    Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη.

    Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας.

    Απάντηση

    ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΛΟΓΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

  3. ποιος ειναι ο γιαννοπουλος ρε παλληκαρια??????

  4. ΟΧΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΟΠΙΟΥΧΑ ΧΑΠΙΑ ΣΤΙΣ Η Π Α
    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟ
    Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΜΠΤΩΧΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ?????????????????

  5. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΗΘΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ AYTΟΣ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ) ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΨΩΡΡΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΝΟ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΕΣΤΕ

  6. Τωρα υπαρχει περιπτωση να βγει ενας οποιοσδηποτε απο εδω μεσα και να μας πει οτι εχει διαβασει εστω και ενα απο αυτα τα κατεβατα του συμπαθους Σεβαστου και καλου χριστιανου κατα αλλα Κου Γιαννοπουλου? Ολοκληρο ετσι? Υπαρχει Ενας?

  7. Τωρα υπαρχει περιπτωση να βγει ενας οποιοσδηποτε απο εδω μεσα και να μας πει οτι εχει διαβασει εστω και ενα απο αυτα τα κατεβατα του συμπαθους Σεβαστου δασκαλου της στοας και καλου χριστιανου κατα αλλα Κου Γιαννοπουλου? Ολοκληρο ετσι? Υπαρχει Ενας?

  8. ΕΙΣΑΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 12ΘΕΟΣ, ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΨΩΡΡΑΣ.

    ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΓΥΦΤΟΙ.

Comments are closed.