Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός. Τα 3/4 της Αγίας Γραφής είναι εβραϊκά κείμενα.

Στους “ελληνο”ρθόδοξους ναούς καθημερινά μνημονεύουν, δοξολογούν, εορτάζουν, προσκυνούν Εβραίους πατριάρχες, βασιλείς, “προφήτες”.
Δεν ακούγεται ούτε ένα Ελληνικό όνομα!
Μόνον Εβραίοι!

«Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)
«Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)
«Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)
«Ο ηγαπημένος Ισραήλ» (στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄) και «τω ηγαπημένω Ισραήλ» (τροπάριο στον Όρθρο).

«Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)

«Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)

«Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου· ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένοι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.)

«Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ· και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)

«Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει· εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)

«Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)

«Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)

«Κύριος παρέστη· Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)

«Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)

«Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)

«Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)

«Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)

«Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.)
μίσος των Εβρίμηωνπολιτι “
«Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)

Επίσης διαβάζονται το απόσπασμα του Ζαχαρία:
«εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19).

Σ’ όλα αυτά βλέπουμε την δουλικότητα του ιερατείου προς τους Εβραίους και την Σιών
(σιωνισμός) και το μίσος των Εβραίων “προφητών” κατά των Ελλήνων και ιδιαίτερα κατά των Κρητικών, που με τον τεράστιο Μινωικό πολιτισμό τους, εμπόδισαν τότε τα εθνικιστικά σχέδια των Εβραίων.

Καμία σχέση με τον Ελληνισμό.
Ο Χριστιανισμός είναι παραφυάδα του ιουδαϊσμού.

αναγνωστης
loading...

28 thoughts on “Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός. Τα 3/4 της Αγίας Γραφής είναι εβραϊκά κείμενα.

  1. Έτσι ακριβώς και πολύ χειρότερα, τραγικό, είναι σαν να οι τούρκοι στα
    τζάμια τους υμνούν τον Κολοκοτρώνη και βρίζουν το ισλάμ!

    Αυτό που βγάζει μάτι στο σάιτ, αλλά και σε αλλά σάιτ, είναι ότι μερικοί όπως σε αυτό
    το άρθρο, αναρτούν ή σχολιάζουν με επιχειρήματα και ευγενικά κάτι και ερχοντε τα
    καλικατζαρούδια με χυδαιολογίες να διαλύσουν την αρνητική προς αυτούς ατμόσφαιρα!

    Ποτέ δεν άκουσα ένα επιχείρημα παρά άναρθρες κραυγές και παιδικά τραυλισματα, συνήθως
    ξεδιπλώνουν και ένα σεντόνι συναξάρι και επιστολές καλόγερων, δηλαδή αγράμματων κηφήνων!
    Γελείο, αλλά είναι η αλήθεια!

  2. τρικυμια εν κρανιω…
    ο Κολοκοτρωνης ηταν Χριστιανος

    και πες μας αν η ανθρωποτητα θα ηταν πολυ καλυτερη αν ολοι οι ανθρωποι ακολουθουσαν την διδασκαλια του Χριστου;

    Ποιος ενωσε περισσοτερο τους Ελληνες; το 12θεο ή ο Χριστος;

    Γιατι βριζεις τους Χριστιανους;
    Τι εχεις να φοβηθεις απο εναν αληθινο Χριστιανο;

    Σε τι σε ενοχλησε και σε τι σε ζημιωσε ο καλογερος που προσευχεται στο μοναστηρι;
    Ποιος εισαι εσυ που τον κρινεις αγραμματο και κηφηνα;
    Εχεις μιλησει με πολλους καλογερους, τους εχεις δει να τεμπελιαζουν περισσοτερο απο σενα και σου δημιουργηθηκε αυτη η εντυπωση;

  3. https://youtu.be/I9WorQ_z_v0

    Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες

    Ο Ιουδαιοχριστιανισμος κατέστρεψε την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά…
    Μιλάμε για τη θρησκεία, την οποία μισούσε οτιδήποτε πνευματικό και ανθρώπινο.
    Μόνο αμόρφωτοι και απαίδευτοι άνθρωποι, όπως οι νομάδες γιδοβοσκοί Ισραηλίτες της προϊστορικής εποχής χρειάζονταν έναν μπαμπούλα πατριαρχικό θεό και ένα πέτρινο εγχειρίδιο 10 εντολών προκειμένου να ακολουθήσουν έναν ηθικό κώδικα ώστε να μην κλέβουν, σκοτώνουν και πηδάνε τη γυναίκα του γείτονα…
    Ήρθαν λοιπόν οι τσοπαναραίοι, κι αφού γκρέμισαν όλο τον αρχαίο πολιτισμό – τη δική μας αρχαία κληρονομιά – μας επέβαλαν, χωρίς να μας ρωτήσουν, την «τέλεια» θρησκεία τους.
    Αυτοδιορίστηκαν «ποιμένες» και μας χάρισαν τον – όχι και τόσο κολακευτικό – προσδιορισμό του «ποιμνίου». Εξαιτίας δηλαδή της αγάπης τους για μας, αποφάσισαν εμείς να βόσκουμε κι αυτοί να μας βόσκουν. Κι ούτε λόγος να γίνεται για την απλή αλήθεια που λέει ότι ποτέ κανένα ποίμνιο, ποτέ κανένα κοπάδι, δεν εκτρέφεται προς όφελος δικό του, αλλά πάντοτε προς όφελος του τσοπάνη!…

    17 αιώνες τώρα οι ρασοφόροι,πνευματικοί πράκτορες του Ισραήλ,προσπαθούν να μας αφελληνίσουν

    http://hercolano5.blogspot.com/2010/03/blog-post_878.html

    «Ανέγνων, Έγνων, Κατέγνων».
    «Εμελέτησα, Εγνώρισα, Απέρριψα».

    https://youtu.be/egXTksn8ABs

    ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΑΝΑΤΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

  4. Tουλαχιστον ζαγκλαρα σου φερνουνε κανενα σαντουιτς καμια πορτοκαλαδα να εχεις εκει να δροσιζεσαι? ρε συ πες μας αληθεια τωρα ειλικρεινα τον παιρνεις καθολου βαζεις πουτσα στον κωλο σου ετσι για να γλυκαινεσαι? Αληθεια πες μας. τσαπελες σου δινουν θαλασσινο νερο ο πουστης ο πατερακησ με τα αλλα 2-3 καθαρματα παιρνεται ετσι για να γλυκαινεσται? χωσε πουτσο στην κωλοτρυπιδα σου ζαγκλαρα οσο ειναι νεος γιατι αμα πιαεις τα χρονια του πουστογερου τσαποελοφαγου δεν θα σε γαμανε ουτε οι σκυλοι…

  5. για τους Ελληναράδες … χριστιανούς και όχι μόνο ….
    B
    Πνιγμοί, ακρωτηριασμοί, συντριβή, αφανισμός και λεηλασίες απερίγραπτης έκτασης και αγριότητας, καταπλάκωσαν την πάλαι ποτέ χώρα της χαράς, του θεάτρου, των τεχνών της ολυμπιάδος και της ποίησης. Η φωτισμένη έρευνα και τα βαθιά διανοήματα των Ελλήνων, λίγο πριν αναμορφώσουν αμετάκλητα τα κοινωνικά δεδομένα ολόκληρου του μεσογειακού και ευρασιατικού κόσμου, κατασυντρίφτηκαν με απίστευτη αγριότητα. Τα περίτεχνα διανοήματα των Ελλήνων φάνταζαν τώρα στα μάτια των "ευλογημένων" απ' το σπέρμα του Αβραάμ, ως δύσοσμη κόπρος, άξια μόνο για το ευλογημένο πυρ του εξαγνισμού, μαζί με τα ιερά φυλακτήριά τους.
    Η παράξενη: «εν πνεύματι αγίω και πυρί» σωτηρία, σε όλο της το αρχαιο-χαλδαϊκό μεγαλείο. Για όσους δεν πολυκαταλαβαίνουν, η χαλδαιο-χριστιανο-γιαχβική συνταγή, ήταν απλή και ξεκάθαρη: «παν δένδρον μη κάμνον καρπόν καλόν, εκόπτεται και εις πυρ βάλλεται». Mατθ.3.10-12. Για όσους δε εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν, γίνεται απολύτως ξεκάθαρη: «Τους δε εχθρούς μου, τους μη θέλοντας να βασιλεύσω επ' αυτούς, φέρεται εδώ ενώπιόν μου και κατασφάξατε αυτούς» Λουκάς 19.27.
    Όπως και να τις διαβάσουμε, δηλώσεις όπως: «μάχαιρα ήρθα να βάλω επί της γης και ουχί ειρήνη». Mατθ.10.34. «Όστις δεν είναι μετ' εμού είναι κατ' εμού». Λουκ.11.23. Καθώς και «όστις δεν μισεί (!!!) πατέρα, μητέρα, γυναίκα, τέκνα, αδελφούς και αδελφάς… δεν δύναται να είναι μαθητής μου» Λουκ.14.26. που άφησε πίσω του ο διασημότερος των απογόνων του Αβραάμ Ιησούς, έκαναν τα τύμπανα του θρησκευτικού διχασμού και της μισαλλοδοξίας να ηχούν ασταμάτητα… καλυμμένα πίσω από ένα παχύ και πολύχρωμο παραπέτασμα "αγάπης"!
    Τα υπόλοιπα αγαθολογήματα, για "προβατάκια" και "καλούς ποίμαινες", αποδείχθηκαν μεγαλοστομίες βιτρίνας για λαϊκή κατανάλωση! Δηλαδή, αγάπες και λουλούδια, είχε μόνο το εξωτερικό περιτύλιγμα, του τυπικού θρησκευτικού δελεασμού! Δηλαδή ξίφος, αφανισμός και εξευτελισμός καλυμμένος με λουλούδια!
    Στην ουσία ο θρησκευτικός φανατισμός, ο λαϊκισμός και η παλιά τέχνη της συστηματικής σπίλωσης, κατάφεραν τελικώς το αδιανόητο. Κατέστρεψαν την υπόληψη και την αξιοπρέπεια ενός λαμπρού ευεργέτη πολιτισμού.

    Βέβαια, για τους απλοϊκούς οπαδούς του χριστιανισμού, ο αγώνας είχε μόνο μεταθανάτιες ανταμοιβές! Ομως για τους υψηλόβαθμους στην ιεραρχία και τους μυημένους και επιμελείς μελετητές των γραφών, στην βαθύτερη κατανόηση των λόγων του Ιησού υπήρχε και η ξεκάθαρη συνταγή… μισθοφορικών αποδοχών! Πέστε μου εσείς αν βγάζετε άλλο συμπέρασμα: «ο δε Ιησούς απάντησε: Σας βεβαιώνω, όποιος άφησε, αδελφούς, αδελφές, μητέρα ή πατέρα ή τεκνά, σπίτια ή χωράφια για μένα και το ευαγγέλιο, εκατό φορές περισσότερα θα πάρει στα χρόνια που ζούμε τώρα (κείμενο: εν τω καιρώ τούτω) και στο μελλοντικό κόσμο (κείμενο: εν τω αιώνι τω ερχομένω) ζωή αιώνια»! Μάρκος 10.29-30.
    Απόστολος Λυμπερίδης

  6. Λογια κουφια και κενα..

    Την τυφλα σου ποτε θα την αναγνωρισεις;

    Πες μας τι εμελετησες, τι γνωρισες, τι απερριψες, τι εβαλες για μπουσουλα και πορευεσαι στην ζωη σου και ζεις ευτυχισμενα.
    Και οι οπαδοι του αγραμματου απατεωνα για γνωση μιλανε και δεν γνωριζουν ποιο ειναι το δεξι τους ποδαρι.
    Μηπως εισαι και συ ακολουθος του Ψωρρα του σκατογυφτου να παψω να ασχολουμαι με ηλιθιο.

    Η Αρχαια Ελλαδα κατερρευσε πολυ πριν την εμφανιση του Χριστου. Τα αιτια γνωτα. Η αλληλοφαγωμαρα, αυτη που κατεκρινε ο Χριστος και διδασκε το 12θεο.

  7. ο «ελληνοχριστιανισμός» ήταν μια χίμαιρα, γέννημα της φαντασίας, ακριβώς εκείνων των κύκλων που ήθελαν να καταπνίξουν την αδέσμευτη ελληνική ψυχή με τις δογματικές θεοκρατικές προσταγές της ζοφερής θρησκείας. Εκείνης της ξενόφερτης θρησκείας που σαν άλλοθι δικαιολογούσε την καταστροφική τους λύσσα εδώ και εκατοντάδες χρόνια.
    Για αιώνες ολόκληρους χλεύαζαν τον ελληνισμό, τον αναθεμάτιζαν και με μανία τον καταδίωκαν και τώρα με τόση υποκρισία έρχονται να πείσουν ότι ελληνισμός και χριστιανισμός ταυτίζεται και ότι δήθεν καρπός της νεοσύστατης ελευθερίας είναι και η δική τους συμβολή!
    Λες και θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τις διώξεις των Ελλήνων, τις καταστροφές των μνημείων και των ιερών, την απαγόρευση της φιλοσοφίας και την συνέχιση της ελληνικής ιδέας σαν πανανθρώπινο σύνθημα ενάντια στον σκοταδισμό που με τον Μεσαίωνα επέβαλε ο χριστιανισμός.
    Ήθελαν πάση θυσία, όχι μόνο να πάρουν μια θέση στο νέο ελληνικό γίγνεσθαι, αλλά καπελώνοντας την Μεγάλη Ιδέα να το παίξουν συνεχιστές, υποκρινόμενοι ότι αυτοί μας έσωσαν!

  8. Αυτα που μας λες Ασταυρωτε, ειναι εργα των ανθρωπων και οχι του Χριστου και εν μερει δικαιολογουνται διοτι υπεστησαν τα πανδεινα απο τους ειδωλολατρες, που θεωρουσαν τους εαυτους των Θεους ( Ρωμαιοι αυτοκρατορες) και τους αδυναμους ανθωπους τους ειχαν για δουλους και τους εριχναν για τροφη στα αγρια θηρια για να κανουν την πλακα τους.
    Θα ηθελες σημερα να εισαι δουλος και να σε μαστιγωνουν;
    Την δουλεια την κατηργησε ο Χριστος.

  9. Την απάντηση το που μας έφταιξαν οι μοναχοί την έχει δώσει ο Έλληνας Απλαδάς ο Αλεξανδρινός ,τον τέταρτο αιώνα μετά τη νέα χρονολόγηση ( πιστευω να ξέρεις πια ήταν η πρώτη χε χε χε )

    Ει μοναχοί, τί τοσοίδε; τοσοίδε δέ, πώς πάλι μούνοι;
    ώ πληθύς μοναχών ψευσαμένη μονάδα.»
     
    Η. μετάφραση:
     
    «Εάν είναι μοναχοί, τότε πώς είναι τόσοι; Αν είναι δε τόσοι, τότε πάλι πώς είναι μόνοι;
    Ώ πλήθος των μοναχών είστε ψευδής μονάδα.»

  10. Οι Θεοί στην Ελληνική παράδοση, είναι ατομικότητες, οντότητες, αόρατες και
    υλοενεργειακές …και ως τέτοιοι δρουν στα εγκόσμια. Γι’ αυτό, στην Μυθολογία,
    όταν λέμε ότι ο Ζευς ερωτεύθηκε μια θεά και έκανε ένα παιδί (θεό) μαζί της, δεν
    εννοούμε φυσικά έρωτα σωμάτων, ούτε το παιδί (θεός) είναι υλικό, δεν έχει σώμα
    (έτσι συμβολοποιείται η γέννηση νέων κόσμων, νέων συμπαντικών δεδομένων, νέων
    οντοτήτων, νέων θεών).
    Όταν λέμε τιτανομαχία, δεν εννοούμε σωματικό πόλεμο, αλλά αναδιανομή συμπαντικών ενεργειών και δυνάμεων των Θεών.
    Πού βρήκες εσύ τό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ γιά νά καταλάβεις,αλλά από αυτά τά εβραικά πού διαβάζεις πρόβατο θά είσαι,ραγιάς καί φοβισμένο ανθρωπάκιπού βελάζει τόν ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ.

  11. Ασταυρωτε στην ζωη σου να μαθεις να διδασκεσαι απο τους αριστους και οχι απο τους μιμητες.
    Εχω γνωρισει μοναχους που θα ηθελα να τους μοιασω εστω και στο νυχακι.

  12. Κάποιος θα πρεπι να είναι πολύ πορωμένος ή τυφλός για να μη μπορεί να δει την
    χυδαιότητα και τις ύβρεις των χριστιανοταλιμπάν σε Έλληνες που τολμούν να
    κάνουν κριτική και ναι οι καλόγεροι είναι κηφήνες, δεν παράγουν
    τίποτα και μόνο παίρνουν από το κράτος.

  13. Οι Αρχαιοι εΛΛηνες θεοποιησαν την φυση και οχι τον δημιουργο της φυσης.
    Τα προβατα και τα γιδια δεν σου κρυβω οτι οταν μικρος και τα βοσκησα και τα αρμεξα και ηταν και περισσοτερο χρησιμα απο σενα.

  14. τρικυμια εν κρανιω κυνος…
    οι μοναχοι ειναι αμισθοι

  15. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ 7:55,ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ,ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ.

  16. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ
    ………………………………….

    Καμία σχέση με τον Ελληνισμό.
    Ο Χριστιανισμός είναι παραφυάδα του ιουδαϊσμού.

    αναγνωστης

    ………………………………………….

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Ο "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ" Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

    ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

  17. ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΟΤΕ Θ' ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΑ ΜΑΝΙΚΙ;
    ΠΟΣΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ; ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΣ;
    ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ; ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΕΛΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ; ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΑΞΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΗΣΕΙΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΑΞΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ.
    ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ. ΜΑΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ 33 Ο ΜΙΝΑΡΑΣ

    Markos Stagakis

    1 Σεπτεμβρίου στις 5:28 μ.μ. ·

    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΙΣ 7/9 ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

    ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ����

  18. Αυτοι που προτασουν την ΕΛΛΑΔΑ περαν καθε αλλης προτεραιοτητας(θρησκειας,κομματος,προνομιων και οφεληματων καθε ειδους)πραγμα βεβαια αρκετα εως πολυ δυσκολο, θα πρεπει να ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΟΜΟΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΗΛΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ "ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ" ΤΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΩΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.Πανω σαυτη την βαση νομιζω οτι πρεπει να συνεννοουμαστε οσοι συμπασχουμε για την πατριδα και εχουμε οπως ειναι φυσικο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.Αν ειμαστε καλοπροαιρετοι νομιζω οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ.Με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ομως οτι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΣ ειναι για μας το υψιστο προταγμα.Εαν καποιος για παραδειγμα δηλωνει Ελληνας Κομμουνιστης η εθνικιστης- Νεοναζιστης η και φανατικος Ορθοδοξος Χριστιανος η ακομα και Δωδεκαθειστης και οι ιδιοτητες αυτες προτασσονται της ανυποκριτης αυθορμητης ψυχοτροπης και ανεπιφυλακτης αγαπης προς την Ελλαδα ειλικρινα σας λεω οτι ο τοπος αυτος δεν θαχει μελλον.Μονο η εθνικη πατριωτικη υπερβαση και η προσωπικη μεγαλοψυχια μπορει να μας ξεκολησει απο την προδιαγεγραμμενη καταστροφη!!!!Η ανεξιθρησκεια του κρατους θα πρεπει να ειναι επιβεβλημενη και να προστατευεται απο ολους θρησκευομενους και μη.Ολα δε τα θρησκευτικα δογματα,πλην αυτων που αντικεινται στην δημοσια ταξη(σατανιστες πχ) θα πρεπει να ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΜΗ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ-ΜΗ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ απο τους πολιτες.Οι οπαδοι καθε θρησκευματος ας καθοριζουν τα του οικου τους κατ ιδιαν και να μη επιβαρυνουν τους αλλους.Υπο το πρισμα των παραπανω η ελευθερη διαδοση των ιδεων βεβαιως μπορει να συνεχιστει και να ενταθει.Δεν ειναι κακη η ανταλλαγη αποψεων ακομα και η κριτικη θεολογικων δογματων οταν υπαρχει χωρος για ολους.

  19. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 10.33.ΖΗΛΙΑΡΗ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙΤΣΗ

  20. επρεπε να το καταλαβω οτι βρωμαγε ο κωλοσ του αναγνωστη βοζοσ ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  21. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ?

    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:27 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html#comment-form

  22. Πρέπει να είναι καλό το μεροκάματο για τους ΕΛΛΗΝΕΣ (… της πλάκας ).

  23. ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΓΙΑ ΠΙΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΙΛΑΣ ,450 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΙ 400 ΕΩΣ 500 ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝΤΕΞΕ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ .ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΟΘΗ ΗΛΙΘΙΕ ΟΙ ΟΜΟΠΙΣΤΟΙ ΣΟΥ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ?ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΖΕ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΟΥ ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟ 1821 .ΔΙΑΟΛΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΣΙΦΑΝΗ.Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΘΗΚΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΔΙΑ ΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ .ΠΟΛΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ .

  24. Μη βρίζεις ρε πουτανάκι γαμώ το στόμα σου συφιλιάρη

  25. 9.26 ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΔΛΔΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΧ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗ ΜΑΝΑ Ο ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ,ΚΑΛΑ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ,ΦΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΜΥΡΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΑΗΔΙΕΣ.

  26. Το θεωρείς δικαίωμα σου να χυδαιολογείς κατά της πατρώας θρησκείας, αλλά άμα σε πω

    Stergios Zaglaras19 Αυγούστου 2018 – 7:27 μ.μ.
    Αλλά μετά διαμαρτύρεσθε όταν σας λέω:
    Με την βοήθεια θα καραπουτάνας παναγίας θα σας γαμήσουμε τον καραπούστη χριστό.

    http://www.ksipnistere.com/2018/08/blog-post_298.html#comment-form

  27. ΔΙΑΟΛΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΟΥ
    ΓΙ Α ΠΟΙΑ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟ ΣΑΤΑΝΑΚΙ ,Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ,ΤΑΧΑΜΟΥ, ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ?ΜΕ ΘΝΗΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΜΑΜΗΣΕΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ,ΣΑΤΑΝΟΥΛΗ ΕΚΤΙΘΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΟΥ ΔΙΑΟΛΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ

  28. Δεν ξέρω τι ήταν ο Δίας και οι άλλοι Θεοί, προφανώς ιδέες για να φτιάξουν
    μια καλύτερη ράτσα και το κατόρθωσαν, αλλά, ξέρω ότι η μαρίκα είχε έναν
    πελώριο κώλο και την είχε πάρει παρτουζα η μισή Παλαιστίνη!
    Θεϊκά τσιμπούκια σε λέω! Kωλοτρυπίδα, μαραμένο γαρύφαλο

Comments are closed.