Καταγγελία ΝΔ: Το κόστος της εκπομπής Καψώχα στην ΕΡΤ αγγίζει τα 2.100 ευρώ την ημέρα! (φώτο)

Οι αντιδράσεις για την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ συνεχίζονται, αγγίζοντας πια και το κόστος της συγκεκριμένης παραγωγής.
Σε μία νέα αποκάλυψη προχώρησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. Ανάρτησε έγγραφο από τη «Διαύγεια» στο οποίο αναφέρεται το κόστος της εκπομπής των Ακριβοπούλου – Καψώχα.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο, το κόστος της εκπομπής της ΕΡΤ ανέρχεται στα 2.100 ευρώ ημερησίως!

«Πληρώνουμε απο την τσέπη μας 2.100 ευρώ ημερησίως για το χυδαίο τηλε-καφενείο Συριζαϊκής προπαγάνδας της «Δεύτερης Ματιάς», των Ακριβοπούλου και Καψώχα στην ΕΡΤ. Προφανώς είναι ακριβά τα λιβανιστήρια…», έγραψε στο twitter o Νίκος Ρωμανός.

Δείτε το έγγραφο:

loading...

1 thought on “Καταγγελία ΝΔ: Το κόστος της εκπομπής Καψώχα στην ΕΡΤ αγγίζει τα 2.100 ευρώ την ημέρα! (φώτο)

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΑ ΚΝΩΔΑΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΠΟΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΨΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΛΥΤΟ-ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΡΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛ0 Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΝ ΛΕΡΟ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?

Comments are closed.