Ίδρυση ανεξάρτητου και ακομμάτιστου Δημοτικού Συνδυασμού για να διεκδικήσει την Δημαρχία Δήμου Κηφισιέων στις δημοτικές εκλογές τον Μάϊο 2019

Ο κύβος ερρίφθη! Μια ανιδιοτελής, δυναμική και δημιουργική ομάδα νέων επίλεκτων επιστημόνων που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης τεχνολογίας και επιστήμης, σε συνδυασμό με τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία των μεγαλυτέρων, των οποίων η φρέσκια θέληση για δράση είναι αξιοζήλευτη, συγκροτούν τον Δημοτικό Συνδυασμό του Δήμου Κηφισιάς «Νέα Λαμπρή Εποχή», αποφασισμένοι να εργαστούν με ήθος, εντιμότητα, διαφάνεια και αξιοκρατία, για να το κάνουν πράξη και να δημιουργήσουν πράγματι τη Νέα Λαμπρή Εποχή του Δήμου μας, για να είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Ανανεωμένοι και φρέσκοι από τις όποιες καλοκαιρινές διακοπές, επιστρέφει η Δημοτική Ομάδα, αποφασισμένη για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του εκλογικού προγράμματος και την ευρύτερη ενημέρωση των Κηφισιέων, ΝεοΕρυθραιωτών και Εκαλιωτών, για να ζητήσουμε την στήριξη του Συνδυασμού μας, με την μεγάλη ελπίδα που προσφέρουμε, για την πλήρη και ικανοποιητική επίλυση κάθε προβλήματος και όχι μόνο. Να τους διαβεβαιώσουμε ότι «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα» να το πετύχουμε, διότι «Αξίζουμε καλύτερα» και πράγματι «Μπορούμε καλύτερα».

Επικεφαλής του Συνδυασμού μας, είναι ο πολλά υποσχόμενος και ευρύτερα γνωστός για τη ιστορία και το ήθος του Νίκος Αναγνωστάτος, ο οποίος είναι πολυμαθής, έμπειρος, αποδεδειγμένα έντιμος, ικανός, αποτελεσματικός και με τον «νεανικό» σφρίγος και θέληση που τον διακρίνει, είναι εγγύηση για την επιτυχία και την ανάδειξη της ομορφιάς, του κλέους και του μεγαλείου της Κηφισιάς.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε τα ονόματα που συγκροτούν τον συνδυασμό μας, μαζί με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, όπου περιγράφονται οι γενικές μας αρχές, σκέψεις και ενέργειες, για τις οποίες ζητάμε την στήριξη όλων των συνδημοτών μας, για να μας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουμε πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλα όσα υποσχόμαστε και ακόμη περισσότερα. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπλήξουμε ως Δημοτική Αρχή, με αυτά που θα πράξουμε για το Δήμο και τους δημότες μας. Θα είστε όλοι υπερήφανοι και ικανοποιημένοι με την εμπιστοσύνη που μας δείξατε!

Από το Γραφείο τύπου

Αγαπητοί φίλοι και γνωστοί δημοσιογράφοι και παράγοντες των ΜΜΕ,

Όσοι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι και παράγοντες ΜΜΕ, αναγνωρίζουν, εκτιμούν και στηρίζουν ανιδιοτελείς ανθρώπους που αγωνίζονται για το καλό της πόλης τους, ας αναφέρουν κάτι, αν όχι ολόκληρη, από την επισυναπτόμενη ανακοίνωση, στο φύλλο που γράφουν και μπορούν ή/και στο μέσον που εργάζονται.

Οι περισσότεροι με γνωρίζετε προσωπικά και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, όπως και να έχει. Αν με στηρίξετε στην μεγάλη μου αυτή προσπάθεια που τόσο έχει ανάγκη η Κηφισιά και οι Κηφισιείς, θα σας είμαι υπόχρεος όπως και η Κηφισιείς θα σας το χρωστούν, επιφυλασσόμενοι για ένα μεγάλο γλέντι μετά την επιτυχία.

Με εκτίμηση και αγάπη

Νίκος Αναγνωστάτος

loading...