Σεπτέμβριος 2013 – Σεπτέμβριος 2018! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται τις ημέρες αυτές από την ημέρα που με εντολή του ίδιου του τότε πρωθυπουργού Σαμαρά και απόλυτα σύμφωνη γνώμη φυσικά και του πολιτικού κατεστημένου της αριστεράς άρχισε η μεγάλη δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ήλθαν ξημερώματα στα σπίτια μας φορώντας κουκούλες και κρατώντας αυτόματα στα χέρια και μας συνέλαβαν, καίτοι ήμασταν εκλεγμένοι βουλευτές χωρίς να άρουν την βουλευτική μας ασυλία. Πίστεψαν τότε ότι τέλειωσαν με μας… Σήμερα πέντε χρόνια μετά γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπόρεσαν να μας λυγίσουν. Και το κείμενο που ακολουθεί είναι το πρώτο που έγραψα από ένα κελί των φυλακών Κορυδαλλού προς τους Συναγωνιστές μου, από το οποίο και τα εξής:

“Έμελλε μετά από 33 χρόνια να διαβώ και πάλι το κατώφλι των φυλακών και πίσω από τα κάγκελα να χαράζω γραμμές και να γράφω λόγια σε ένα κομμάτι χαρτί. Τότε ήμουν ένας νέος αγωνιστής και σήμερα ο επικεφαλής μιας ομάδος 18 βουλευτών του

κοινοβουλίου. Μικρή η διαφορά… Όταν το καθεστώς νιώσει ότι κινδυνεύει από ΙΔΕΕΣ, τότε όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Όπως λεπτομέρεια είναι για την εξουσία, που τελικά είναι μία και μοναδική, ότι η δίωξή μας είναι ξεκάθαρα μία δίωξη ΠΟΛΙΤΙΚΗ και αν υπήρχαν ακόμη αμφιβολίες περί τούτου και μόνο το γεγονός ότι προφυλακίστηκε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ένα μέλος του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος, τα λέει όλα. Θέλουν να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτός είναι ο σκοπός τους. Υπό κατηγορίαν ευρίσκονται συνολικά 6 βουλευτές μας και αυτό μέχρι στιγμής…

Μας κατηγορούν ως… εγκληματική οργάνωση χωρίς στοιχεία, χωρίς τίποτε. Στην πραγματικότητα το μεγάλο μας ΕΓΚΛΗΜΑ είναι ότι σε μία διεφθαρμένη χώρα είχαμε το θάρρος να φωνάξουμε και να το φωνάξουμε μέσα στη ίδια τη βουλή, που αποτέλεσε για δεκαετίες την χωματερή σκανδάλων, να φωνάξουμε ότι πρέπει να μπουν οι κλέφτες φυλακή και όσο για την δικαιοσύνη επί τόσα χρόνια τι έκανα για τα τόσα σκάνδαλα; ΤΙΠΟΤΕ! Και εάν δεν μπορούσε να κάνει θα μπορούσε να μη σιωπά και ΣΙΩΠΟΥΣΕ και η σιωπή είναι συνενοχή!

Το μεγάλο μας έγκλημα είναι ότι μιλήσαμε για ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΜΗ στην εποχή του εθνομηδενισμού της παγκοσμιοποίησης, στην εποχή της σαπίλας και της διαφθοράς και το ακόμη μεγαλύτερο έγκλημά μας είναι ότι μας αγκάλιασε και μας αγκαλιάζει ακόμη δυστυχώς γι’ αυτούς, ένα σεβαστό τμήμα του Λαού, εκατοντάδες χιλιάδες ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, που ευρίσκονται μαζί μας στην ουσία την Ιδεατή της Αληθείας, στα κελιά της Τιμής.

Μας φοβούνται γιατί φοβούνται τις Ιδέες, γιατί οι Ιδέες είναι πιο δυνατές ακόμη και από μεραρχίες τεθωρακισμένες, γιατί γνωρίζουν ότι η ΠΙΣΤΗ είναι πιο δυνατή και από την φωτιά. Ας το πάρουν απόφαση, δεν θα τελειώσουν με την Χρυσή Αυγή.

Η Χρυσή Αυγή έχει πλέον ριζώσει σε πόλεις και σε χωριά, σε δρόμους και σε πλατείες, σε εφηβικές καρδιές και σε ασπρομάλληδες έφηβους. Η στόχευση αυτής της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ διώξεως προφανής.

Γράφει στην Καθημερινή της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2013, ο Γ.Π. Τερζής: «Ανακούφιση στο κυβερνητικό επιτελείο, αλλά και στο ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε στην Ουάσιγκτον η είδηση της προφυλάκισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής”…

Τότε ο Σαμαράς πίστευε ότι μας “τέλειωσε” και ότι θα φτάσουμε στο 2%. Όμως δεν μας λύγισαν οι φυλακές οι άδικες και οι διώξεις, που συνεχίζονται, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι σήμερα 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας σε πείσμα των τυράννων που ξεπουλούν την Πατρίδα μας στους ξένους.

loading...

8 thoughts on “Σεπτέμβριος 2013 – Σεπτέμβριος 2018! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΤΟΥ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ) ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ

  2. ΚΑΙ ΠΟΥΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ? ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΛΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΠΕΣΕΙΣ ΠΕΡΔΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΡΧΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ?

  3. ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ 8 ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΟΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΤΑ 300 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…..

    Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ….ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ 15 ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ 15 ΞΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ….

    ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΞΕΚΙΝΑ ΟΤΑΝ ΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΟΥΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ…..ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΙΣΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ….

    ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΣΩΡΡΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ" ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ….

    ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥΞΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ Ο "ΣΩΡΡΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝ" ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΠΑΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ "ΑΠΑΤΕΩΝ" ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ….

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ….

    http://www.artemis-sorras.gr/wp-content/uploads/2012-10-01-enosi-evergeton-04-1024×728.jpg

  4. ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ

    ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΓΚΡΑΝΤ…

    ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Ο ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

    ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΑΤΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΖΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΜΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΝΔΟΞΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

    ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΩΡΡΕΣ.

  5. Μερικοι πινουν υδωρ θαλασσινο και εχουν πρωκτο σαν δικορκο αυγο..
    Αλλουs παλι τουs εχεσε το περιστερι και με τον Κ@λο τουs τριβουν πιπερι..

  6. ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ…

    ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΛΕΠΡΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΑΝ ΤΗΣ ΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΦΤΥΑΡΙ ΣΚΑΤΑ,ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ,ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΓΙΝΕ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ….

  7. ΑΝ ΚΑΘΗΣΟΥΜΕ Ν' ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΣ.
    ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ

    Το "εγχοιρίδιον" του τέλειου τρισεκατομμυριούχου χωρίς τρισεκατομμύρια….

    Ας δούμε λοιπόν τι δείχνει η επιστήμη, για τις συγκεκριμένες άλλες, διεθνιστικές τρισεκατομμυριοσύνες:
    === Πρέπει να αναλαμβάνεις την πώληση αυτοκινήτων τρίτων και να υπεξαιρείς το τίμημα.
    === Πρέπει να διακινείς κλεμμένα και ακυρωμένα δηνάρια, προερχόμενα από τριτοκοσμική και εμπόλεμη πλούσια χώρα, όπως για παράδειγμα ήταν η περίπτωση του Κουβεϊτ μετά την εισβολή του ΙΡΑΚ, σε βαλίτσες, με τη βοήθεια αποφασισμένων για όλα φουσκωτών τραμπούκων.
    === Πρέπει να αποκτάς τσάμπα πλαστά αντίγραφα αρχαίων αγαλματιδίων και να τα πουλάς σε άσχετους και μουρλούς επιδειξίες πλούτου,
    === Πρέπει να έχεις ευχέρεια λόγου, για να εξαπατάς επιτηδείως, αλλά και για να απειλείς με επιτυχία. Εν ανάγκη, πρέπει να κουβαλάς κανένα ούζι ή κανένα καλάσνικοφ, για να δίνεις σε όλους να καταλαβαίνουν ότι δεν αστειεύεσαι.
    === Πρέπει να έχεις καλές σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες, ώστε να προστατεύεις τα νώτα σου από ύποπτα χτυπήματα συνεργατών. Αν οι μυστικές υπηρεσίες σε εφοδιάσουν με μερικές πλαστές ταυτότητες, είναι το ότι καλύτερο.
    === Πρέπει να έχεις αξιοπρεπές ποινικό μητρώο, εμπλουτισμένο με καταδίκες για απάτες και υπεξαιρέσεις και άλλα περίεργα.
    === Πρέπει να έχεις την άνεση ανώτατου κομματάρχη πολλών αποχρώσεων, ώστε να είσαι χρήσιμος στον εαυτό σου, σε κάθε περίπτωση διεφθαρμένων συγκυβερνήσεων, με ανάπτυξη δημόσιων σχέσεων, με κάθε διεφθαρμένο βουλευτή.
    === Πρέπει να μην απογοητεύεσαι στη πάσαν πρώτη αποτυχία, ακόμα και αν απέτυχες προσωρινά, να κοροϊδέψεις, αυτήν ταύτην την ….Ιερά Σύνοδο.
    === Πρέπει κάθε αντιπαλό σου να τον απειλείς κατ΄ ιδίαν, αλλά και οικογενειακώς, για να μην έχει το αίσθημα της μοναξιάς.
    === Πρέπει να φουσκώνεις τα στήθια σου με όση ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ αρπάζεις από ΄δώ κι΄ από ΄κεί, κάθε φορά που φορτώνεσαι με μηνυτήριες αναφορές, αλλά κυρίως με ποινικές διώξεις.
    === Πρέπει να έχεις σύντροφο ανάλογου με εσένα επιπέδου, σε κάθε περίπτωση που αποφασίσεις να παντρευτείς, ώστε να σε ξεκουράζει στα δύσκολα καθήκοντα που έχεις αναλάβει.
    === Πρέπει οι κορυφαίοι συνεργάτες σου, να προστρέχουν προς υπεράσπιση του ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ σου προφίλ και της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ σου. Εν ανάγκη κατασκευάζεις και το δικό σου ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ώστε να μη τολμούν να σε αγγίξουν για τα ιδεολογικά σου πιστεύω.
    === Πρέπει με υπερηφάνεια να δηλώνεις και να ομολογείς ενώπιον των δικαστών, όταν είσαι κατηγορούμενος, ότι πριν αρχίσεις να παίζεις με απάτες τον τρισεκατομμυριούχο, χωρίς τρισεκατομμύρια, δεν είχες μία, ούτε για σάντουϊς από τα βρώμικα και λερωμένα των λαϊκών αγορών και τις μηνυτήριες αναφορές να τις κάνεις βεντάλιες και να δροσίζεσαι, όταν η αίθουσα δεν κλιματίζεται.

    http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/27055

Comments are closed.