Το στράτευμα διαλύθηκε οριστικά περί το 2012 (αν δεν κάνω λάθος)

Το στράτευμα διαλύθηκε οριστικά περί το 2012 (αν δεν κάνω λάθος) , όταν αποφασίστηκε να μπαίνουν αλλογενείς (όχι αλλοδαποί) ως αξιωματικοί (αλλά και στρατιώτες). Πολυπολιτισμικός στρατός δεν δύναται να πολεμήσει .
Πολυεθνικός ναι, εξάλλου στο Βυζάντιο υπήρχαν Αρμένηδες, Σέρβοι, Βάραγγοι κλπ. Αλλά ήταν όλοι Ευρωπαίοι Χριστιανοί, δηλαδή ανήκαν στον ίδιο πολιτισμό , αν και σε άλλες εθνότητες . Το πείραμα του ελλαδικού στρατού θα οδηγήσει σε οριστική διάλυση , όπως ακριβώς έγινε και στον Λίβανο, την Συρία και όπου άλλου η κοινωνία έγινε πολυπολιτισμική. Ο πόλεμος είναι υπόθεση που ξυπνάει και βασίζεται σε βαθιά loyalties , το έθνος, την φάρα, την θρησκεία . [Ακόμα και ο US Army , με συντριπτική υπεροπλία και τεράστιους μισθούς ακόμα και σε οπλίτες, παρά το ότι είναι κατά βάση μόνο-πολιτισμικός (προτεσταντικός) , γνώρισε φυλετικές συγκρούσεις , ανταρσίες σε πλοία ανοιχτά του Βιετνάμ, fragging (δολοφονία αξιωματικών από φιλιους οπλίτες), όταν τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν] , δηλαδή να πέφτουν πολλοί νεκροί. Λιβανος λοιπόν και στρατός – θεατής . Καλή διασκέδαση .

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Το στράτευμα διαλύθηκε οριστικά περί το 2012 (αν δεν κάνω λάθος)

  1. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ! ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ = ΤΟ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ .1ον ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ , 2ον .ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ,Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ,Ή ΕΙΣΤΑΙ ΚΟΠΑΝΑΤΖΗΔΕΣ Ι5 ΛΟΓΩ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΙΑΣ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ Ή ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΛΟΧΑΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ .ΣΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΔΙΑΚΗΡΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΟΜΑΡΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ? ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ Ή ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.

Comments are closed.