Θεοδωράκη Πλέον είσαι ανύπαρκτος στο 1%, άρα ότι δηλώνεις είναι χωρίς σημασία. Είχες την τύχη του Μπόμπολα, ας προσεχες!

Μόνο προεκλογικά σέ χρειάζεται ό Τσίπρας ! Εκτός καί άν κανονισες νά μπείς στά ψηφοδέλτια τού ΣΥΡΙΖΑ ! Τό ΠΟΤΑΜΙ μετά τά ξεφτιλίκια σου μέ τό ΚΙΝΑΛ καί τή στάση σου στό Μακεδονικό είναι εκτός Βουλής μέ ποσοστά τύπου Ελλήνων Κυνηγών, χωρίς νά θέλω νά τούς μειώσω !!!
Κόψε λοιπόν τό «σανό» δέν έχεις κοινό , μόνο τούς στενούς συγγενείς καί φίλους ….
Ρε μη σε χαρακτηρισουμε… συνεννοηθηκες ή όχι να δωσεις ψήφο εμπιστοσύνης για να ψηφίσεις το Σκοπιανό και μετά να πέσει η κυβέρνηση;;;; Άντε ρε προδοταροι όλοι που βρίσκετε και δικαιολογίες τι λέει ή δεν λέει ο άλλος.. για σχολίασε μας λίγο το vmro που κλείνει το μάτι στη συμφωνια να σε δούμε και εκει.και το 2,3 δες το καλά να χαρείς γιατί ούτε τη ψήφο σου δε θα βρίσκεις στο τελος καημένε

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Θεοδωράκη Πλέον είσαι ανύπαρκτος στο 1%, άρα ότι δηλώνεις είναι χωρίς σημασία. Είχες την τύχη του Μπόμπολα, ας προσεχες!

  1. Το Ε.ΠΑ.Μ καλεί κάθε πολίτη ανεξαρτήτως πολιτικής καταβολής να στηρίξει το σκοπό και να τον κάνει προσωπική του υπόθεση, με μόνο άμεσο στόχο την επιστροφή της δημοκρατίας και ελευθερίας στην Ελλάδα, το οποίο σε ορισμένο και σημαντικό βαθμό δύναται να πραγματοποιηθεί από την παρούσα προσπάθεια.

    Σημαίνουμε λοιπόν τις καμπάνες και σας καλούμε προς στήριξη και αγώνα, μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε.

    Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) υπέβαλε στις 5/2/2018 Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά:

    Α) Tην εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων.

    Β) Την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

    Γ) Την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

    Ψηφίστε & στηρίξτε στο σύνδεσμο παρακάτω:

    https://goo.gl/ngEXTd

    Πληροφορίες για τη μήνυση: https://www.epamhellas.gr/mhnysh-epi-esxath/

    Βλέπετε, με τη μήνυση ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι. Ξεχωρίζει αυτός που είναι στα λόγια και μόνο στα λόγια αντιμνημονιακός, ή θέλει να εμφανίζεται δήθεν δημοκράτης, πατριώτης, από αυτόν που δεν είναι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη. Να γιατί κανένας, μα κανένας – με εξαίρεση το Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας – σε επίπεδο οργανώσεων δεν αποδέχθηκε να συμμετάσχει και να στηρίξει τη μήνυση.

Comments are closed.