Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 15 Σεπτέμβρη στο Σύνταγμα! Δεν θα περάσει ο φασισμός, ανοιχτή αγκαλιά για τους πρόσφυγες!

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Με την έμπνευση της αντιφασιστικής έκρηξης στη Γερμανία, πλημμυρίζουμε το Σύνταγμα στις 15 Σεπτέμβρη!

Σάββατο 15 Σεπτέμβρη
Συλλαλητήριο-Συναυλία στο Σύνταγμα 7μμ
Συγκέντρωση και πορεία στη Βουλή, Oμόνοια 5μμ

Συμμετέχουν
Ναταλία Ρασούλη, Απόστολος Ρίζος, Αγγελική Τουμπανάκη, Illegal Operation, Jerome Kaluta, Penny Dreadful, Quilombo, Usurum, Voyager και Υακίνθη Λάγιου, Κυνηγοί Ονείρων, Broken da Rima, Rosa Shakur-Berlin GER

Στηρίζουν-χαιρετίζουν
Ρέα Γαλανάκη, συγγραφέας, Φοίβος Δεληβοριάς, μουσικός, Μάρω Δούκα, συγγραφέας, Κώστας Μανταίος, πρόεδρος του ΣΦΕΑ-Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξοριθέντων Αντίστασης 1967-1974, Εύα Μπέη, ζωγράφος, Αλκίνοος Ιωαννίδης, τραγουδιστής, Μίλτος Πασχαλίδης, τραγουδιστής, Στέλλα Πρωτονοταρίου, εκπαιδευτικός,δημοτικός σύμβουλος Αθήνας,  Γιάννης Σακαρίδης, σκηνοθέτης,  Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος πολιτική αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Ζώτος, δικηγόρος, πολιτική αγωγή τη δίκη της Χρυσής Αυγής και του Σαχζάτ Λουκμάν, Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος, πολιτική αγωγή τη δίκη της Χρυσής Αυγής,  Κώστας Σκαρμέας, δικηγόρος, πολιτική αγωγή τη δίκη της Χρυσής Αυγής,Eυγενία Κουνιάκη, δικηγόρος, πολιτική αγωγή τη δίκη της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Λυμπεράτος, ιστορικός-πανεπιστημιακός, Προκόπης Παπαστράτης, ιστορικός, ομότιμος καθηγητής Πάντειο, Νίκος Στραβελάκης, οικονομολόγος-πανεπιστημιακός, Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος η “Ενότητα”, Μαχμούντ Μεσαφέρ, Αιγύπτιος αλιεργάτης-διασώστης στην πυρκαγιά στο Μάτι, Αρεφ Ραχμάν, Κοινότητα Μπαγκλαντές-πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους εργάτες γης Ν. Μανωλάδας, Κατερίνα Θωίδου, δημοτική σύμβουλος Νίκαιας-Ρέντη, Κατερίνα Πατρικίου, δημοτική σύμβουλος Πετρούπολης, Ορέστης Ηλίας, δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων, Αντώνης Ρέλλας, σκηνοθέτης-κινηματογραφιστής, Κίνηση για την Απελευθέρωση των Ατόμων με Αναπηρία, Bερόνικα Μπουρό Ντι Βέτα, συγγραφέας Γαλλία

Στις 15 Σεπτέμβρη πλημμυρίζουμε το Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουμε φτάνει πια με τον φασισμό και το ρατσισμό. Εμπνεόμαστε από την δυναμική απάντηση των δεκάδων χιλιάδων αντιφασιστών στο Κέμνιτζ της Γερμανίας που πλημμύρισαν τους δρόμους κατά της εμφάνισης των νεοναζί και σε αλληλεγγύη με τους πρόσφυγες. 
Ξεσηκωνόμαστε για να τσακίσουμε τους φασίστες δολοφόνους του Παύλου Φύσσα. Είναι σκάνδαλο ότι φτάσαμε στα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του και η δίκη των φονιάδων νεοναζί της Χρυσής Αυγής δεν έχει ακόμη καταλήξει σε καταδίκη ενώ οι φονιάδες κυκλοφορούν στις γειτονιές μας ελεύθεροι. Είναι τεράστια πρόκληση ότι φτάσαμε η Χρυσή Αυγή να απειλεί από το βήμα της Βουλής με πραξικόπημα.

Είναι πρόκληση να προχωράνε σε επιθέσεις οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής και άλλοι ακροδεξιοί φορώντας τη μάσκα του πατριώτη. Είναι πρόκληση να στοχοποιούν τους μετανάστες, την ώρα που οι Αιγύπτιοι ψαράδες μαζί με ντόπιους με κίνδυνο της ζωής τους έσωσαν εκατοντάδες αποκλεισμένους από τις φονικές φλόγες στις παραλίες και στη θάλασσα στο Μάτι.
Θα κλείσουμε το δρόμο στους φασίστες παντού υπερασπίζοντας πρώτα από όλα τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, δυναμώνοντας το κίνημα αλληλεγγύης και λέγοντας ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Ευρώπη-φρούριο, των κλειστών συνόρων και των στρατοπέδων συγκέντρωσης.
Στην Ευρώπη, η ακροδεξιά ανεβαίνει διότι οι κυβερνήσεις και η ΕΕ ευθυγραμμίζονται με τις ρατσιστικές απαιτήσεις του Τράμπ, του Σαλβίνι, της Λεπέν και του Ζεεχόφερ που επέβαλαν- στην Σύνοδο Κορυφής στις 28 Ιούνη μια συμφωνία του αίσχους. Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει την υπογραφή της και να μην προχωρήσει στη διμερή συμφωνία με τη Μέρκελ που καθιερώνει απελάσεις. Απαιτούμε να σταματήσει ο αποκλεισμός των προσφύγων στα νησιά, να πάρουν άσυλο και χαρτιά, να έρθουν να ζήσουν στις πόλεις μας, στις γειτονιές, να έχουν πρόσβαση στα σχολειά, στα νοσοκομεία, στη δουλειά. Μαζί να ζήσουμε και να παλέψουμε για μια καλύτερη κοινωνία.
Σε όλη την Ευρώπη και στην Αμερική δυναμώνει η αντίσταση στους φασίστες και το ρατσισμό.
Ένας ολόκληρος κόσμος αγανακτεί γιατί τα φαντάσματα του μεσοπόλεμου, του Χίτλερ και του Μουσολίνι, ξανά βαδίζουν στους δρόμους και απειλούν. Εκατοντάδες χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου όταν ο Τραμπ επισκέφτηκε τη Βρετανία.
Στις 15 Σεπτέμβρη το αντιρατσιστικό κίνημα στην Αυστρία και την Γερμανία προχωράει στη πρώτη μεγάλη κινητοποίηση στα σύνορα στο Πασσάου απαιτώντας ανοικτά σύνορα για τους πρόσφυγες. Το ίδιο και στην Ιταλία ξεσηκώνονται κατά του Σαλβίνι και ετοιμάζονται το Σεπτέμβρη για μεγάλη κινητοποίηση στη Ρώμη.
Χιλιάδες έχουν υπογράψει έκκληση με κάλεσμα να μπουν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής στη φυλακή μετά από την απειλή για πραξικόπημα. Συνδικάτα και εργαζόμενοι, Δήμοι και δημοτικές κινήσεις, καλλιτέχνες και προσωπικότητες, μετανάστες και πρόσφυγες, μαθητές και φοιτητές, ενώνουμε τη φωνή μας για να φράξουμε το δρόμο στην άνοδο του φασισμού και να μπει τέλος στις ρατσιστικές επιθέσεις κατά των μεταναστών και των προσφύγων.
Το Σάββατο 15 Σεπτέμβρη συγκεντρωνόμαστε στην Ομόνοια στις 5μμ για πορεία προς τη Βουλή και στις 7μμ δίνουμε μαζικό παρών στη μεγάλη συναυλία κατά του φασισμού και του ρατσισμού. Την ίδια μέρα οργανώνουμε αντίστοιχες κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες πόλεις πανελλαδικά.
Να μην λείψει κανείς και καμιά!

Καλούν:
ΠΟΕΔΗΝ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΕΙΝΑΠ, ΠΣΕΠ Πανελλήνιο Σωματείο Εκτάκτου Προσωπικού ΥΠΠΟ,
Σωματεία εργαζόμενων Νοσοκομείων: Γεννηματά, Άγιου Σάββα, Ερυθρού Σταυρού,Αγλαΐα Κυριακού. Β΄ ΕΛΜΕ Κορυδαλλού, Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας
Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος “Η Ενότητα”, Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών,
Αφγανική Κοινότητα Μεταναστών & Προσφύγων, Κοινότητα Μπανγκλαντές,
KASAPI Hellas – Ενωση Φιλιπινέζων Εργατών,
Αφρικανικό Δίκτυο στην Ελλάδα, Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής,
Άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών,
Δήμος Αθήνας, Δήμος Κορυδαλλού, Δήμος Νίκαιας – Ρέντη,
Δημοτικές Κινήσεις, Κινήσεις LGTBQI+, Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών Δήμου Αθήνας,
Ενωτική Πρωτοβουλία Αντιφασιστών Σαλαμίνας,
Παμπειραϊκή Πρωτοβουλία υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών,
Πρωτοβουλία για το Κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής
ΚΕΕΡΦΑ – Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

loading...

11 thoughts on “Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 15 Σεπτέμβρη στο Σύνταγμα! Δεν θα περάσει ο φασισμός, ανοιχτή αγκαλιά για τους πρόσφυγες!

  1. Δηλαδή εσύ ο ένας αντιτίθεται τους φασίστες που είναι το 90% τον Ελλήνων πατριωτών,εσύ που είσαι αριστερόστροφο κουραδι

  2. Ψοφάνε οι αριστεροί σας κώλοι γιά τις ψωλές απ΄ τα πιθήκια

  3. ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΔΥΝΑΣΘΕ 'ΚΥΡΙΟΙ,ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ'ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ;

  4. ΜΠΟΖΟ? ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ

  5. Ε ΡΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΟΥΣ…ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΜΑΓΟΥΛΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩΚΩΛΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ

  6. ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΥΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΩΝ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.?

  7. "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.-

    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΞΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.

  8. 9:18 (ΒΟΖΟΣ)
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ;

    ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο (ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΕΠΙ 25ΕΤΙΑ..) ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗ;
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ Ε Ν Α Σ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ..
    (ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΗ…ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!)

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ "ΝΙΑΟΥ" ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;

    ΜΗΠΩΣ..Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ;;;

    ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ".

    ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΗ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ.

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;

    ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ;;

  9. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ 930.ΚΡΥΦΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΣ.ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ;

  10. ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ

    ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΣΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ..ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΓΝΟΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ.

    1) Η ΛΕΞΙΣ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΡΟΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ, ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΣΚΛΗΡΟΣ..ΤΡΑΧΥΣ..ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ..ΑΠΟΛΥΤΟΣ..κλπ.

    2) ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ (ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ"):

    Σελίδες 71,73:
    < Και ασφαλώς το ότι ο Φασισμός προήλθεν από τον Μπενίτο Μουσσολίνι, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΝ ΗΓΕΤΗΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΝ. ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟΝ>

    < Ο ΛΕΝΙΝ διέγνωσε τα πράγματα και δεν δίστασε να κηρύξη φανερά και δημόσια, ότι : " Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ">

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

    ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Ε.ΣΤΑΥΡΙΔΗ (ΤΟΥ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ..):

    Σελίδες 13,14:
    << Ιδρυταί τού ΚΚΕ, τόσον εις τάς Αθήνας, όσον και εις τήν Θεσσαλονίκην, ΗΣΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΑΙ ή ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΔΕ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ, παρ' όλα τα σοσιαλιστικά φαινόμενα ή προσχήματα, ΗΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΝ>>

    < Η εβραϊκή ηγεσία είχε τους ιδικούς της ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ>

    << η τρίτη ομάς, η και σπουδαιοτέρα πασών, ήτο η τής Θεσσαλονίκης. Αύτη ήτο η λεγομένη "Σοσιαλιστική Φεντερασιόν", αποτελουμένη από υπέρ τας 2.000 μέλη, ΚΑΤΑ 90% ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ταξιδεύσαντας εις την Ευρώπην και μορφωθέντας εκεί σοσιαλιστικώς. ΑΥΤΗ ΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ>>

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΠΩΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ.

    ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:
    Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ ΤΩΝ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ", ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 1926 – 1928 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ…ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.!!!

  11. ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩΜΕΣΑ ΜΠΗΚΑΝ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΚΙ ΕΔΩ, ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΙΠ ΤΟ ΜΝΙ ΣΑΣ

Comments are closed.