Μήπως Είστε Ένας από τους 144.000 Εργάτες του Φωτός;

Ο αριθμός 144.000 εμφανίζεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και φαίνεται να αφορά, μάλλον Ισραηλίτες, οι οποίοι στα μέτωπά τους έχουν το σφράγισμα του Ιησού Χριστού, οι οποίοι λέγεται ότι θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία.
Άλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει αμυδρά σχέση με όλα αυτά και ότι οι 144.000 είναι Εργάτες του Φωτός. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις, διακρίνεται πως οι άνθρωποι αυτοί είναι οι «καλοί». -d-

Ποιοί Είναι οι 144.000 Εσφραγισμένοι του Θεού, της Αποκάλυψης; !!! Ποιος ο… Σκοπός τους;

Η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων που εργάζονται για το Φως, ούτε που γνωρίζουν και ούτε που θυμούνται ποιοι είναι.

Αν βιώνετε κάποια από τα πιο κάτω χαρακτηριστικά, τότε είστε ένας από τους 144.000 Εργάτες του Φωτός που ήλθατε απεσταλμένοι σ’ αυτόν τον πλανήτη για να τον σώσετε:

1. Πάντα ονειροπολείτε ότι ταυτίζεστε με ηρωικούς χαρακτήρες και υπερήρωες και εξακολουθείτε να το κάνετε ακόμα και σήμερα, που είστε ενήλικος.

2. Έχετε διαμορφώσει μέσα σας έναν βαθύ σκοπό που δεν τον γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. Ίσως να μην είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά εσείς ξέρετε ότι πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο αυτό που θέλετε να κάνετε.

3. Έχετε μια βαθιά εσωτερική κατανόηση σχετικά με τις πνευματικές έννοιες, την ανώτερη γνώση και την κοσμική σοφία, που όλα αυτά τα αισθάνεστε φυσικά για σας.

4. Αγαπάτε τους ανθρώπους αλλά ταυτόχρονα τους μισείτε κιόλας. Γιατί όλα αυτά τα σκουπίδια που βλέπετε τριγύρω σας, με τις λανθασμένες αποφάσεις, το εγώ τους και με την αρνητικότητα που τους διακατέχει, εμποδίζουν την άνοδο του πλανήτη.

5. Έχετε κρίσεις πανικού και προβλήματα άγχους.

6. Αγαπάτε τα ζώα και αισθάνεστε βαθιά τη ζημιά που τους κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες.

7. Δεν μπορείτε να σταθείτε μπροστά στην αδικία.

8. Προσπαθείτε πάντα να αλλάξετε και να ελαφρύνετε τη διάθεση. Σε μια τεταμένη κατάσταση, λέτε ένα αστείο, αν κάποιος αισθάνεται άσχημα κάνετε ότι μπορείτε για να του αλλάξετε την διάθεση. Αν κάποιος ζητά τη βοήθειά σας, πάντα θα βρείτε έναν τρόπο για να τον βοηθήσετε.

9. Έχετε την τάση να εμπνέετε τους άλλους, ακόμη και αν δεν γνωρίζετε ότι έχετε αυτή την ικανότητα.

10. Θέλετε πάντοτε να συγχωνεύετε τις δυαδικότητες σε ενότητα, όπως την επιστήμη και την πνευματικότητα, την ψυχολογία και τη φιλοσοφία, την τεχνολογία και τη φύση..

– Ο χρόνος για την αφύπνιση είναι τώρα. Έχουμε φθάσει στο παρά πέντε της κρίσιμης ώρας για την μεγάλη αλλαγή που θα επισυμβεί στη Γη!

loading...

61 thoughts on “Μήπως Είστε Ένας από τους 144.000 Εργάτες του Φωτός;

  1. Ανώνυμος28 Αυγούστου 2018 – 8:13 μ.μ.
    2) ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2015, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ SPACE ΔΗΛΩΣΕ:

    “ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΠΑΙΔΑ, ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ“

    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ! ΜΕΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

    ΉΔΗ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΙΟΤΟ, (ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ), ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    http://politikosafari.blogspot.com/2018/08/blog-post.html#comment-form

  2. Ανώνυμος28 Αυγούστου 2018 – 8:10 μ.μ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΦΟΝΟΣ Ή ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ (ΣΩΜΑΤΙΚΑ Ή ΨΥΧΙΚΑ), Κ.Α., ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗ ΜΕΡΙΚΗ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΤΗΣ “ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ“ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 6 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,(3003/ΦΕΚ ΑΡ. 75/8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2002).

    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, (ΝΟΜΟΣ 3003/ΦΕΚ ΑΡ. 75/8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2002) ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ή ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

    Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ), ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΖΑΡΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΥΤΗΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΨΕΥΔΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1932. ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ.

    Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ:

    1) ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 9 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΕΧΤΣΗ ΔΗΛΩΣΕ:

    “ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ (ΜΗΝΥΣΗ) ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ“.http://politikosafari.blogspot.com/2018/08/blog-post.html#comment-form

  3. ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΦΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  4. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ.

    ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

    ΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

    "Ποιοί Είναι οι 144.000 Εσφραγισμένοι του Θεού, της Αποκάλυψης;"…

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΔΑΗΣ, ΠΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ…

    "144.000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ"
    (Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ Η ΛΕΞΙΣ "ΠΑΡΘΕΝΟΙ". ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ή ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ..)

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΘΕΣΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ…

    Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ 144.000 (Ζ.3,4 – ΙΔ.1,3 – ΚΑ.12..) ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΛΑΘΟΥΣ.

    Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ:
    "144.000 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ (ΓΙΑΧΒΕ) ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ"

    ΑΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΩΘΗ!

    ΠΙΟ ΚΑΤΩ (ΙΔ.4) ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ, ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 144.000 ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ:

    "ΟΥΤΟΙ ΕΙΣΙΝ ΟΙ ΜΕΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΟΥΚ ΕΜΟΛΥΝΘΗΣΑΝ. ΠΑΡΘΕΝΟΙ ΓΑΡ ΕΙΣΙΝ"

    ΔΗΛΑΔΗ: "ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ..ΜΟΛΥΝΘΗΚΑΝ (!!) ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΡΘΕΝΟΙ"

    (ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΞΩΦΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ..)

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

    ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΜΙΑΡΕΣ"!!! ("ΜΕΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΟΥΚ ΕΜΟΛΥΝΘΗΣΑΝ"…)

    ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙ Η..ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!

    Υ.Γ: ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΨΕΜΜΑΤΑ.

  5. Ο Χριστός, μόνο στον Λουκάν 23: 34, συγχώρεσε τους διώκτες του από τον
    σταυρό. Αλλού όμως τον βλέπομε να αφρίζει
    από οργή, να απειλεί, να υβρίζει, να υπόσχεται φρικτές τιμωρίες, κλπ. Όσο για τους
    απίστους, τους αμαρτωλούς και αυτούς που δεν είναι μαζί του επεφύλαξε και εδώ και
    επέκεινα σκληρές και αιώνιες τιμωρίες. Η Αποκάλυψις του Ιησού Χριστού στον Ιωάν-
    νη είναι γεμάτη με όσες θέλεις απ’ αυτές! Μια ακόμα από τις χιλιάδες αντιφάσεις του
    θεόπνευστου βιβλίου!
    Σε πάρα πολλές περιπτώσεις εξαπέλυσε φρικιαστικά υβρεολόγια, περιφρονη-
    τικές εκφράσεις, πλήθος τρομερών απειλών, ρήσεις ωμής βίας και πολλά εξαίσια τοι-
    αύτα κατά διαφόρων. (Κατά πρώτον λόγο κατά των Φαρισαίων, άλλων Εβραίων που
    δεν τον πιστεύουν, των απίστων γενικότερα, ολοκλήρων πόλεων που δεν τον πίστε-
    ψαν, των πλουσίων και των Εθνικών. Κατά δεύτερον λόγο κατά των Σαδδουκαίων
    του Ηρώδη Αντίπα, μιας Ελληνίδας Συροφοινίκισας, κ. ά.). Όποιος διαβάζει αυτά τα
    Κυριακά Λόγια όχι μόνον απορεί και ανατριχιάζει, αλλά και σίγουρα βλέπει μια ακα-
    τάσχετη οργή πέραν κάθε υγιούς μέτρου και κατάφορη παραβίαση διαφόρων εντολών
    που ο ίδιος έδινε στους άλλους. Πικρόχολος και άδικος προς όσους διαφέρουν απ’
    αυτόν (Ματθαίoς 12: 30 και Λoυκάς 11: 23, «ο μη ων μετ’ εμού κατ’ εμού εστι, και ο
    μη συνάγων μετ’ εμού σκορπίζει.»). Ούτε έστρεψε και την αριστερά όταν του δόθηκε
    η τρανή ευκαιρία να το αποδείξει ο ίδιος στο επεισόδιο κατά το οποίο εδέχθη ράπι-
    σμα από έναν υπηρέτη του Αρχιερέα. Αντ’ αυτού διαμαρτυρήθηκε αρκετά έντονα
    (Κατά Ιωάννην 18: 22-23).
    Για όλα αυτά και πολλά άλλα σχετικά σημεία μελετήσετε τις παρακάτω ανα-
    φορές:
    1) Σκληρή τιμωρία των απίστων, εκφοβισμοί και απειλές: Ματθαίoς 10: 14-
    15, 33, 11: 20-24, 12: 32 (βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος), 13: 30, 40,
    42, 24: 38-39, 51, 25: 31-46, Μάρκoς 3: 29 (βλασφημία κατά του Αγίου
    Πνεύματος), 6: 11, 8: 38, 16: 16, Λoυκάς 9: 5, 10: 10-15, 12: 9-10, 47-48, 13:
    5, 16: 19-31, 17: 26-29, 19: 26-27, 20: 18, Iωάννης 3: 18, 36, 5: 29, 8: 24, 12:
    48, κλπ.
    2) Καταδίκη των πλουσίων και του πλούτου, εγκώμιο του πένθους: Ματθαίος
    6: 19-21, 13: 22, 19: 22-24, Μάρκος 4: 19, 10: 23-25, Λουκάς 1: 53, 6: 20-25,
    8: 14, 12: 16-21, 16: 19-31, 18: 23-25, κλπ.
    3) Βία και μισαλλοδοξία: Ματθαίος 3: 10, 12 (φωτιά), 7: 6 «Μη δώτε το άγιον
    τοις κυσί μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων, μήποτε
    καταπατήσωσιν αυτούς εν τοις ποσίν αυτών και στραφέντες ρήξωσιν υμάς.»,
    8: 22, 10: 21, 32-38, 12: 30, 13: 30, 40 (φωτιά), 15: 13, 18: 34-35 (βασανι-
    στήρια), 21: 44, 22: 7, 25: 29-30, .Λουκάς 3: 9, 17, 11: 23, 12: 47-53 (48 ξυ-
    λοδαρμός), 14: 23 («ανάγκασον εισελθείν», το «cogito intrare» του Ιερού
    Αυγουστίνου), 26, 17: 34, 19: 27 («πλήν τους εχθρούς μου εκείνους, τους μη
    θελήσαντάς με βασιλεύσαι επ’ αυτούς, αγάγετε ώδε και κατασφάξατε αυ-
    τούς έμπροσθέν μου.», 22: 36-38, 49-50, Ιωάννης 12: 48, 15: 6 (φωτιά για
    την ιερά εξέταση, όπως το παραθέσαμε αυτούσιο παραπάνω), κλπ.
    4) Ύβρις και οργή: Ματθαίος 7: 6, 8: 11-12, 15: 14, 26, 16: 23, 22: 13, 23: 13-
    33, 24: 51, 25: 30, Μάρκος 7: 27, 8: 33, Λουκάς 11: 29-52, 13: 28, 22: 36, 38,
    Ιωάννης 3: 36, 8: 44, Αποκάλυψις, κλπ.
    Όλα αυτά και πολλά άλλα δεν συμβαδίζουν καθόλου με την άκρατη και άνευ όρων
    αγάπη και την απόλυτα παθητική ανοχή του κακού που διακήρυξε. Αντιθέτως για
    όσους δεν είναι στην ομάδα δεν υπάρχει ούτε αγάπη, ούτε κατανόηση, ούτε οίκτος.
    Αν κάποιοι είναι στην ομάδα και δεν ομονοούν τότε εκβάλλονται από την ομάδα με
    όλες τις παρεπόμενες φρικτές συνέπειες σε τούτη και στην άλλη ζωή.

  6. Όμως η απεριόριστη και άνευ όρων αγάπη που τα πάντα πιστεύει και τα πάν-
    τα υπομένει όπως την κηρύττει εδώ o Παύλoς (ιδίως στoν στίχo 7) δεν είναι η νoυνε-
    χής αγάπη αλλά αυτή πoυ καθιστά τo άτoμo πρόβατo και χωρίς αμυντικoύς μηχανι-
    σμoύς στις αντιξoότητες τoυ υπάρχοντος ατελούς κόσμoυ. Έρχεται σε τεράστια αντί-
    φαση με τoν εαυτό τoυ όταν στoυς στίχoυς Πρός Ρωμαίoυς 9: 13-15 υπoδηλώνει την
    αγάπη, τo μίσoς και τον προορισμό ως εργαλεία τoυ ίδιoυ τoυ Θεoύ.

  7. χα χα χα αρθρογραφε σου μιλαει ο παπυρος λαρους νε τα αντιχριστιανικα γραμμενα εδαφια απο τομ καθηγητη γυφταξια τον παταμορφωμενο
    τη πηγη θα μας λετε οταν θα κανετε αντιγραφες αλλιως να μας γραφεται ονοματεπωνυμο με μ'ανεση χα χα χα
    το δαφνι το δαφνι που λεει και ο πιο πανω χα χα χα
    μπαλαντινακια

  8. ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΜΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
    ΤΟΥ Ο Η Ε ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
    ΓΙΑ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ???? Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  9. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ
    ΦΟΝΟ ,, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ,, ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ,,
    ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ,, ΚΑΙ ΠΛΗΣΤΑ ΑΛΛΑ …..

    ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ

    ΠΟΙΟΙ? ? ? ? ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ
    MAD DOG ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΚΛΥΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ
    ΟΠΩΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ
    ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ

    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΟΔΗΓΟ

  10. τα μπαλαντινακια αηρ αηρ αηρ αηρ Mad Dog λενε οτι ειναι επιρρεπηs ειs τον….Π@@@@ΟΝ

    Παναγιωτα Τσιμπουκογιαννη

  11. Το σάιτ, όπως και άλλοι διαδικτυακοί χώροι, είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας,
    και για το συγεκριμένο θέμα, μια μικρογραφία της ορθοδοξίας σχετικά με ήθος
    και γενικά με κοινωνικές συμπεριφορές.

    Βλέπουμε λοιπόν ότι ΠΆΝΤΑ στο ξεεσκέπασμα της απάνθρωπης αυτής αίρεση
    του μίσους, οι απαντήσεις είναι ύβρεις και σεξιστικές χυδαιότητες.

    Ας μη μας ξαφνιάζει λοιπόν οτιδήποτε συμεπεριφορά αυτών των εβραϊκών
    σκυλιών που τολμούν να αυτοκαθορίζοντε και σαν Έλληνες!

  12. Ανώνυμος13 Σεπτεμβρίου 2018 – 7:25 μ.μ.
    Ομήρου Ιλιάδα Ραψωδία Ζ

    Κατόπι στην αμμουδερή Συκιά τονε βαστούσε στο κ@ώλο του τον έτριβε και τον παρακαλούσε.Βάλτον ζαγκλάρα βάλτονε ,πάλι πεσμένος είναι,και τράβηξε ο δυστυχής στο πέρα το κατώφλι κι απ το πολύ το παίξιμο δεν τούμεινε ούτε τσόφλι. Στην άκρη της αυλής, κρατώντας τον στην παλάμη μαραζωμένο ορφανό σήκωνε το φουστάνι,
    δεν βλέπεις τίποτε Ζαγκλόν δεν βλέπεις το ρυάκι,Και απαντάει ο Ζαγκλόν σιγά και νε νεράκι ,μάτια εχω μόνο εγώ για τη ψ@λή του Πατεράκη!!!

  13. ΤΩΡΑ? ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ? ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΛΙΓΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΗ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΤΙΠΟΤΑ! ΓΥΡΝΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

  14. Δεν χρειάζεται να με δείξεις ταυτότητα, καταλαβαίνω από την χυδαιότητα σου
    και τις τζάμπα μαγγιές της κωλοτρυπίδας, ότι είσαι χριστιανός,
    είσαι προσκυνημένος σε αυτή την αθλεια εβραϊκή αίρεση.

  15. Βρε ηλιθιο ψωραλεο κοπροσκυλο Ραν Ταν Πλαν παλι εδω εισαι και γκλαφουνας
    Τραβα να βεις κανα κοκκαλο να γλειψεις και μην εχεις την εντυπωση οτι εσυ θα εξαφανισεις τους Χριστιανους ψωριαρικο
    Δεν τα καταφεραν εδω και 2000 χρονια οι ισχυροτεροι της γης και θα τα καταφερεις εσυ βρε ανυπαρκτο βρωμοσκυλο με τα γρυλισματα σου;

  16. ο πατερακηs ζει αλλα δεν αντεξε το ξεχαρβαλωμα(του Κ@ΛΟΥ του)απο τα ΕΥΚΛΑΝΙΑ γραφεια εκδοθηκε ανακοινωση οτι πηγε στον διασημο Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΛΟΓΟ DR PSOLOKADRONI για να του ραψει την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ του….
    τωρα βεβαια γραφει το Mad Dog αλλα αυτο ειναι προστυχο…..το Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓ@ΜΗΜΕΝΟ η Π@ΥΣΤΡΑ η γρια σουηδεζα αυτη καλε που βαζει στην Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ τηs ωμο κρεαs τηs Π@ΥΤΑΝΑΣ το ΠΡΩΚΤΟΓΕΝΗΜΑ που εχει μια γυναικα με MASTER στην ΠΙΠΑ και στην ΤΣΙΜΠ@ΥΚΟ Μ@ΥΝΟ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΛΟΓΙΑ ο Π@ΥΣΤΗΣ!

  17. ΑΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΑΧΧ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΚΛΟΥΚ ΓΚΛΟΥΚ ΝΑΙ ΕΛΑ ΗΠΙΑ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ…ΜΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ…ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΧΩ?….ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΥΩ ΝΕΡΟ ΗΠΙΕΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΓΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑ?….ΝΑΙ ΛΕΓΕ ΕΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΕΣΩ ΣΕ ΓΕΛΩΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΣ…ΕΛΑ ΕΛΑ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΤΙ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ?….Ε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΕΣΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑ!!…Ε ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ?…ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΞΥΔΑΚΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ?…ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ….ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΟΛΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΕΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ?…ΝΑΙ ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ….Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΦΡΙΧΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΗΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΣΤΥΣΗ ΝΑ ΑΝΑΠΗΔΟΥΝ ΑΛΛΑ Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΧΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΗΤΑΝ….Ε ΠΕΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ?….ΗΤΑΝ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΠΗΔΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩΩΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΧΑΑΑΑ Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΣΤΕΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΜΕΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΜΑΤΖΑΦΛΑΡΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΔΩΝΤΑΣ Ο ΑΛΟΣ Ο ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΠΗΔΗΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ?….ΕΜΜ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΦΑΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΓΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΔΩΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΨΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΗΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ….ΧΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ Ε ΕΣΥ ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΈΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΛΩΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΝΕ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟΣ ΤΙ ΕΠΑΛΕ ΑΥΤΟΣ? ΤΙ ΜΑΝΤΖΑΦΛΑΡΙΑΖΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?….ΑΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΞΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΕΝΑ ΠΕΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΥΨΟΥΣ ΑΝΤΕ 1,55 ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΗΦΩΝ ΦΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΧΟΡΟΠΗΔΗΧΤΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΙΣ…..ΧΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΛΕΙΩΣΕΣ ΚΛΕΙΣΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ Β.ΚΟΡΕΑΤΙΚΙΑ ΒΟΤΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ …ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΥΜΕ ….salom….salom..

  18. @ προς τον χυδαίο χριστιανό αλητη 18 Σεπτεμβρίου 2018 – 10:50 π.μ

    Η περίπτωση σου είναι κλασική, όπου ο πατέρας διαπιστώνει ότι ο γιος του
    δεν είναι βιολογικά δικός του αλλά προϊόν μοιχίας, και τότε αποφασίζει
    να τημωρησει την μοιχαλίδα γυναίκα του, αλλά και το μπασταρδο
    της και αρχίζει να τον γαμα κάθε βράδυ!

    Και το ερώτημα που γενάται, σου την έχωνε όλη ή την μισή?

    Σε έδινε και κανα τάλληρο να αγοράσεις καραμέλες, αλλά μετά έγινε
    δεκάρικο να και το κοσάρικο και τότες άρχισε να σε αρέσει και του
    καθόσουν στα τέσσερα να γαμάει το κωλαράκι σου, έκτοτε σε
    έμεινε το κουσούρι, αλλά δεν φταις εσύ ερμε, εκείνη η ξεκωλιάρα
    η μάνα σου τα έκανε όλα σκατά από την αρχή με το να γαμιέτε
    πέρα δώθε και να μην ξέρει ποιος είναι ο πτέρας σου!

  19. ΑΑΑΑΠ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΒΛΕΝΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΘΙΧΘΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΡΙΤΗ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΥΦΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΤΟΓΥΦΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ. ΓΛΥΦΤΟΥ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΟΥΡΑΔΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΡΙΜΟ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ …ΟΥΥΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΤΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΑΝ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΟΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 140 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟΧΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΩΡΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ. ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΛΕ ΝΟΘΕ ΜΠΟΡΔΕΛΟΧΥΜΑ ΑΓΑΡΗΝΩΝ…ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

  20. Ο Ζαγκλάρας άπλυτο και προσκυνημένο μουνί, έχει τα αρχίδια να δηλώνει πάντα και με ειλικρίνια τα πάντα για τον εαυτό του, εσύ καραπουτάνας έκτρωμα είσαι ο τελευταίος
    επί της γης που θα εκφέρεις γνώμη και θα αμφισβητήσεις το ποιος είμαι.

    Το αν έχεις πρόβλημα με τον πρωκτό σου που κρέμασαι και σέρνετε στην άσφαλτο,
    δεν φταίω εγώ, αλλά το κουσούρι σου να γαμιέσαι, πούστη

    Γαμώ τον σώρα σου και το άπλυτο σουφρίδιο της μάνας σου, μπαγλαμά.

  21. Είναι προφανές, ότι αυτή σου η λύσσα και διαστροφή να έχεις όλη μέρα
    την πούτσα καρφωμένη στο στόμα σου, προέρχεται από το άγριο
    βιασμό που υπέστης από τον αθλειο πατέρα σου.

    Η περίπτωση σου είναι κλασική, όπου ο πατέρας διαπιστώνει ότι ο γιος του
    δεν είναι βιολογικά δικός του αλλά προϊόν μοιχίας, και τότε αποφασίζει
    να τημωρησει την μοιχαλίδα γυναίκα του, αλλά και το μπασταρδο
    της και αρχίζει να τον γαμα κάθε βράδυ!

    Και το ερώτημα που γενάται, σου την έχωνε όλη ή την μισή?

    Σε έδινε και κανα τάλληρο να αγοράσεις καραμέλες, αλλά μετά έγινε
    δεκάρικο να και το κοσάρικο και τότες άρχισε να σε αρέσει και του
    καθόσουν στα τέσσερα να γαμάει το κωλαράκι σου, έκτοτε σε
    έμεινε το κουσούρι, αλλά δεν φταις εσύ ερμε, εκείνη η ξεκωλιάρα
    η μάνα σου τα έκανε όλα σκατά από την αρχή με το να γαμιέτε
    πέρα δώθε και να μην ξέρει ποιος είναι ο πατέρας σου!

  22. ΔΩΣΕ ΠΟΥ@ΤΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΔΩΣΕ ΟΟΟΠ ΟΟΟΟΟΠ ΕΛΑ ΤΟ ΚΩΛΟΜΕΡΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΟΟΟΠ ΟΟΟΟΠ ΔΩΣΕ
    ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΚΟΜΕΝΕ ΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΣΕ ΓΑ@ΑΝΕ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΟΟΟΟΟΠ ΟΟΟΟΠ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΑΝΤΡΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΚΩΛΟΣΟΥΦΡΙΔΑ ΟΟΟΟΠ ΟΟΟΟΟΠ
    ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ ΟΟΟΟΟΟΟΠ ΕΛΑ Η ΣΥΚΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΟΥΝΗΘΗΤΕ ΠΑΜΕ ΟΟΟΟΠ ΟΟΟΟΠ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΑΞΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΟΣ

  23. Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ(;)ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    sxolianews.blogspot.gr/p/blog-page_22.html
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    filonoi.gr/2014/10/22/f-o-lamprakis-ftiaxnei-nea-thrhskeia/
    ΕΛ.ΡΗΝΟΣ ΣΤΟΝ Λ.ΛΟΙΖΟ ΓΙΑ ΣΩΡΡΑ,ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ,ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ,LUSIS TRUST ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ!
    Νεα Στοιχεια για τη Δολοφονια!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Τηλεφωνημα στον Σωρρα…
    press-gr.com/2017/01/blog-post_7718.html
    Ο Κατηγορουμενοs για το τριπλο φονικο τηs Θασου,ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΣΩΡΡΑ που θα σωσει την Ελλαδα-Η ΧΤΕΝΑ πανω στο φερετρο και ο μακελαρηs με την αλογοουρα!
    makelio.gr/o-κατηγορουμενοσ-για-το-τριπλο-φονικο/
    Ποια ειναι η συζυγοs του Αρτεμη Σωρρα που καταδικαστηκε μαζι του[εικονεs]
    iefimerida.gr/news/325678/
    Η Αδερφη του Σωρρα:Δεν εχω καμμια σχεση μαζι του!
    H Πεθερα του Σωρρα μιλαει για τον φτωχο Αρτεμη!

    κυριε Mad Dog γιατι βριζειs ΡΕ Π@ΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΗΜΑ Ψ@ΛΟΧΥΜΕΝΗ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ Π@ΥΣΤΡΑ ΓΡΙΑ σουηδεζα;
    γλυτωνει ο πατερακηs την Π@ΥΤΣΑ και τον αναπληρωνειs;;;προσεφερεs………..την Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΑ σου Π@ΥΣΤΗ βρωμοκαΜΠΙΝΕ λειπουν και οι υπολοιπεs ΕΥΚΛΑΝΙΕΣ Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ θα γινει η σουφρα σου ανεμιστηρακι νυκτοs εχετε τετοια στην σουηδια;

  24. Ο ΖΑΓΚΛΑΡΟΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΓΑΪΔΑΡΟΥ ΚΩΛΟ ΦΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟ ΔΩΣΕ
    ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΦΕΣΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΕΣΕΙ

    Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

    Ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΟΡΗ

    ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
    ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

    ΠΟΣΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

  25. Με θύμησες ένα ανέκδοτο που όλως τυχαίως ΔΕΝ είναι ανέκδοτο.
    Σταματά λοιπόν ένα αστραφτερό μαυρο Volvo μεγάλου κυβισμού,
    και βγαίνει ένας παιδαράς 1,80 ξανθός καλοντυμένος και
    δίπλα παίζανε στα βρωμονέρα κάτι ξυπόλητα γυφτάκια,

    Χα..χα.. λέει το ένα γυφτάκι, ο Σουηδός χα..χα..
    Το άλλο γυφτάκι σταμάτησε να ψάχνει μέσα
    στην μύτη του και ξεφώνησε.
    Χα..χα.. ο Ζαγκλάρας χα..χα..

  26. σταματηστε βρε φτανει ο "ζαγκλαρας"
    μια τρυπια καποτα ειναι
    πεταμενη απο πακιστανο μεταναστη
    μη του δινεται σημασια αμαν πια
    ρεζιλευτικανε ρομπες γινανε

  27. Δεν έχω καμία σχέση με κανένα πατεράκη, αλλά από το μίσος σας τόσο καιρό χωρίς
    ο άνθρωπος να γράψει κάτι, καταλαβαίνω ότι σας έχει ρημάξει τις σούφρες σας.

    Προσωπικά, από ότι ξέρω για σένα, μπάσταρδε, είναι αυτά που με είπε η ιερόδουλη
    μάνα σου, ότι, όταν έμαθε ο μαλάκας πατέρας σου ότι δεν είσαι γιος του, για να
    τιμωρήσει την καραπουτάνα μάνα σου άρχισε να σου τον χώνει!

    Τώρα βέβαια μεγάλωσες, αλλά έλα μου που σε έμεινε το κουσούρι!
    Την πούτσα και τα σχετικά της βασανισμένης κωλοτρυπίδας αλλά χυδαίας
    συμπεριφοράς σου, είναι αναπόσπαστο κοματι της καθημερινότητα σου.
    Ζούλα μπινέκλα, τραβελόπουστε και πρωκτοξεσχισμένε πούστη.

  28. ποιος ζαγκλαρας ?
    α! ναι ο σουηδος !!!

    χα!χα!χα!χα!χα!

  29. ποιος ζαγκλαρας ?
    α! ναι ο σουηδος !!!

    χα!χα!χα!χα!χα!

  30. Χα..χα..χα.. κάπως έτσι είναι το ριαλιτι…

    Με θύμησες ένα ανέκδοτο που όλως τυχαίως ΔΕΝ είναι ανέκδοτο.
    Σταματά λοιπόν ένα αστραφτερό μαυρο Volvo μεγάλου κυβισμού,
    και βγαίνει ένας παιδαράς 1,80 ξανθός καλοντυμένος και
    δίπλα παίζανε στα βρωμονέρα κάτι ξυπόλητα γυφτάκια,

    Χα..χα.. λέει το ένα γυφτάκι, ο Σουηδός χα..χα..
    Το άλλο γυφτάκι σταμάτησε να ψάχνει μέσα
    στην μύτη του και ξεφώνησε.
    Χα..χα.. ο Ζαγκλάρας χα..χα..

    Το έπιασες το υπονοούμενο?
    Χα..χα.. αγκαλιασετο τώρα!

  31. και ο μητσοτακης αφριζει με τον Τσιπρα αλλα ειναι και οι δυο στην στοα Μαλακανταση

  32. εδω μεσα μονο εργατες του σκατου υπαρχουν

  33. Συμφωνώ μαζί σου, από όλα τα σάιτ που έχω επισκεφθεί, εδώ
    είναι μαζόμενη όλη η σάρα και η μάρα θρησκόπληκτων χυδαιολόγων.
    Υπάρχουν βέβαια και 5-6 Έλληνες που επιχειρούν να φωνάξουν ρε εδώ
    είμαστε και εμείς, αλλά έχουν σιχαθεί την αθλειότητα των χριστιανικών ζόμπι.

  34. καθηστε καλα ρε

    γιατι πιανετε τ' @@ σας
    οταν περναει ο Ζαγκλαρας ο Σουηδος ο παιδαρας με την VOLVO μεγαλου κυβισμου

    ε ρε νουμερο ανωτερε μαλακα Ζαγκλαρα κλαρα απο πυρακανθο που σου χρειαζεται

  35. Σε υπόσχομαι αν με πάρεις μια πίπα, θα κόψω το τσιγάρο.

  36. να σου παρει η αδερφη σου η τσιμπουκλου που γνωριζει απο πιπες και τσιμπουκια
    μου εκανε και μενα δωρο μια πιπα στα γενεθλια μου

  37. Mad Dog said

    Ιουλίου 20, 2016 στις 6:53 μμ

    μα το δια το γκομενιαρη ολοι εδω μεσα δεν πιανεται μια μπροστα του ποιος απο σας πηδαγε και παντρευτηκε την αδερφη του
    ποιος ειχε πηδηξει συγγενειε φιλους γνωστους
    το ιερατειο στο ναο του
    μονο ο θεος γαμιας διας διας σημαινει πηδαω μανα αδερφες θειες και εγγονες

  38. @ 18 Σεπτεμβρίου 2018 – 1:10 μ.μ.

    Αυτό το αισχρό σχόλιο είναι του πούστη παραπάνω.
    Δεν θα σε ακολουθήσω σε χυδαιολογία κατά θρησκευτικών σεβασμάτων.
    Σε αυτό τον τομέα, γενικά στην ανιθηκοτητα, προηγείστε εσείς τα εβραιοπροσκυνημένα γίδια.

  39. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΦΡΙΚΙΟ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ

    ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ Π@@@ΑΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  40. Απο την Ε.Σ.Υ(ΕΥΚΛΑΝΙΕΣ ΣΚΑΤΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΥΠΟΝΟΜΩΝ εξεδοθη η ακολουθη ανακοινωση:
    Τα ΕΥΚΛΑΝΙΑ μελη μαs θα απουσιασουν για ολιγεs ημερεs καθ΄οτι καθ΄ολην την χειμερινην περιοδον υπεστησαν οι ΠΡΩΚΤΟΙ τουs μιαν ΒΟΡΒΟΡΩΔΗ Ψ@ΛΕΚΤΑΣΙΑΝ κατα την ζουραριον ρησην!
    1)πατερακηs
    2)ευταξιαs
    3)μεγιστιαs
    4)αγγελικη
    5)πωλ κοσμιδηs
    6)αρχιερευσ ελην
    7)κουραδοζαγκλαραs
    Αναπληρωτηs αναλαμβανει το ΕΥΚΛΑΝΙΟ μελοs μαs πρωκτομαγκντοκ-πουτσοστραμπουλοs

  41. Αγαπητέ μεγιστια, αυτό που ανέβασες είναι ένας Έλληνας σάτυρος,
    τι σχέση έχεις εσύ με έναν Έλληνα πουτσοφόρο?

    Εσύ θα έπρεπε να βάλεις τον απόστολο σαούλ με το κομένο
    φυστίκι που το πέταξε σε γάτα, γιατί λέει του σηκωνότανε! Χα..χα..αχ..

  42. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΕΙΝΕ ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΦΤΟΥ ΣΟΥ

  43. ΚΑΛΕ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΟΥΗΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  44. Γελοίε.
    πεσε μπρούμυτα τώρα προς jerusalem μεριά
    και πες τρεις φορές το πάτερ ημών εκ σιών.

    Και να σταματήσεις να περνεις μάτι την
    κωλάρα της μάνας σου, ντροπή σου ρε!

  45. ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΕΡΠΕΤΟ ΓΙΑ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΡΠΕΤΑ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ…ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙΣ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΜΕ 600 ΔΙς ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ

    ΨΩΛΙΔΗΣ

  46. Ποιον θείο κύριε μουνίδη?
    Για την θεία μαρίκα να με πεις αν δέχεται να με πάρει μια πίπα,
    περίπου 23 εκατοστά, σαν τον κρίνο ας πούμε, από την
    παλαιστίνη για να κόψω το τσιγάρο!

  47. του ζαγκλαρα η γυναικα αφησε μια πορδη πρρρρρρρρρρ
    και της φευγει το σκατο απο το τρυπιο της κωλί
    ο ζαγκλαρας μας φωναζει πο πο τι συμφορα της ανοιξαν τη κωλαρα και της φυγαν τα σκατα
    ερεζουμ τριαντα ενα ερεζουμ τριαντα δυο και μισο

  48. Οντως είσαι μ α λ α κ α ς΄!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  49. Μα δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλα τα χριστιανά βρίζουν έτσι σαν δαρμένες ιερόδουλες!

    Αλλά ξέρω, ότι, όταν ο νέος 18-20 ετών κατανοήσει ότι κάτι λείπει από τα σκέλια του,
    τότε ή γίνεται παπάς και την πέφτει στα αγοράκια, ή γίνεται θεούσα και γαμή μόνο
    με σβηστή λυχνεία, μη τον πάρει μάτι ο γιαχβέ, πολύ μπανιστηρτζής σε λέω!

    Αλλά οι έχοντες τις μακριές τις πουτσες, ποτέ δεν γίνοντε χριστιανικές θεούσες.
    Αυτό είναι νόμος της φύσης.

  50. Το στήθος σου υπέροχο
    και το κορμί σου φίδι
    μα από το στριγκάκι σου
    κρέμεται ένα αρχίδι .

    Καθόμαστε στον καναπέ εγώ χωρίς καπότα
    τσιμπούκια μου έπαιρνες εσύ με αναμμένα φώτα
    κι όταν τα φώτα σβήσανε σε πήρα από πίσω
    καμιά 20αρια φορές και ακόμα να σε χύσω .

    Σπανάκι εχθές μαγείρεψες
    και έκατσα για μάσα
    και εσύ μου τον τσιμπούκωνες
    αργά χωρίς ανάσα
    με σπέρμα πασαλείφτηκες
    και είπες πως σου πάει
    και θα ήθελες να σε πέρνα
    εγώ και ο ΠΟΠΑΥ.

    Αιγύπτιοι βρήκαν τον τροχό
    Κινέζοι την πυξίδα
    μα Έλληνες γαμήσανε
    πρώτοι κωλοτρυπίδα .

    Πέθανε ο γάιδαρος μου
    κι είναι προς όφελος μου
    το μαλλί θα κάνω γούνα
    και τ αρχίδια του κουδούνα
    και την πούτσα του φλογερά
    να την παίζω όλη μέρα .

    Από τον πόντο ήρθανε 40 πουτσαράδες
    εσένα λέει ψάχνανε εδώ και 2 βδομάδες
    μα εγώ δε σε ρουφιάνεψα γιατί είσαι φιλαράκι
    αρκεί εσύ σε μένανε να στήσεις κωλαράκι .

  51. στεργιωμ
    ο λογοs σου ειναι ησυχοs και τα γραφωμενα σου χαδι
    θυμασαι που τον Π@ΥΤΣΟ μου επαιρνεs στο λιβαδι;;;;
    στεργιωμ
    θυμασαι εκεινη τη βραδυα σε εκεινο το δασακι που
    σου εδειχνα το φεγγαρακι και εσυ τον Κ@ΛΟ σου εστησεs
    και ησουν κοτζαμ Π@ΥΣΤΡΑΚΙ τα @ΡΧΙΔΙ@ μου εγλυφεs στο
    κοκκινο παγκακι και απο την Κ@ΥΛΑ την πολλη φωναζεs
    πουσαι ρε Γ@ΜΗΜΕΝΕ πατερακη να δει χαρα ο Κ@ΛΟΣ σου
    και σενα ρε Π@ΥΣΤΡΑΚΙ….
    στεργιωμ
    τολέγε η Π@ΥΤΑΝΑ η μανα σου στεργιωμ αν ειχε ο Κ@ΛΟΣ σου φωνη
    και παραδιπλα αλλη μια τρυπα ολη την μερα Π@ΥΤΣΟ θα ειχεs ρε
    Π@ΥΣΤΗ στον Κ@ΛΟ σου και ο νουs σου θαναι στην ΠΙΠΑ Π@ΥΣΤΗ!!
    τωρα πια στεργιωμ που εγινεs επιχειρηματιαs φτασμενοs
    να τοχειs Π@ΥΣΤΗ καυχημα;;;πωs εισαι Κ@ΛΟΤΡΥΠΙΔΟΓ@ΜΗΜΕΝΟΣ;;;

  52. Είναι προφανές, ότι αυτή σου η λύσσα και διαστροφή να έχεις όλη μέρα
    την πούτσα καρφωμένη στο στόμα σου, προέρχεται από το άγριο
    βιασμό που υπέστης από τον αθλειο πατέρα σου.

    Η περίπτωση σου είναι κλασική, όπου ο πατέρας διαπιστώνει ότι ο γιος του
    δεν είναι βιολογικά δικός του αλλά προϊόν μοιχίας, και τότε αποφασίζει
    να τημωρησει την μοιχαλίδα γυναίκα του, αλλά και το μπασταρδο
    της και αρχίζει να τον γαμα κάθε βράδυ!

    Και το ερώτημα που γενάται, σου την έχωνε όλη ή την μισή?

    Σε έδινε και κανα τάλληρο να αγοράσεις καραμέλες, αλλά μετά έγινε
    δεκάρικο να και το κοσάρικο και τότες άρχισε να σε αρέσει και του
    καθόσουν στα τέσσερα να γαμάει το κωλαράκι σου, έκτοτε σε
    έμεινε το κουσούρι, αλλά δεν φταις εσύ ερμε, εκείνη η ξεκωλιάρα
    η μάνα σου τα έκανε όλα σκατά από την αρχή με το να γαμιέτε
    πέρα δώθε και να μην ξέρει ποιος είναι ο πατέρας σου!

  53. Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης • Γέροντες της εποχής μας
    Ο Θεός, η Παναγιά και οι Άγιοι.
    by Χαράλαμπος Τσαβδαρίδης

    Ερώτηση:
    -Ο Κύριος δίδαξε να προσευχόμαστε στο Θεό – Πατέρα. Η Ορθόδοξη Εκκλησία προσεύχεται στη Θεοτόκο και τους Αγίους που ήταν άνθρωποι. Είναι σωστό;
    Απάντηση:
    -Άκου. Όλες οι προσευχές πάνε στο Θεό. Εμείς προσευχόμαστε στην Παναγία και τους Αγίους, δηλαδή τους παρακαλούμε να προσευχηθούν και αυτοί στον Κύριο για μας και η προσευχή τους έχει μεγάλη δύναμη.
    Ερώτηση:
    -Ναι, αλλά… η Παναγία και οι Άγιοι ήταν άνθρωποι και πέθαναν. Δεν μας ακούνε, ούτε είναι πανταχού παρόντες. Μήπως ο Θεός θυμώνει να προσευχόμαστε σ’ αυτούς;
    Απάντηση:
    -Παιδί μου, για το Θεό κανένας δεν πεθαίνει. Όταν κάποιος πεθάνει, πέθανε για μας που μείναμε ακόμα στη γη. Δεν πεθαίνει για τον Θεό. Κι άν αυτός έχει παρρησία κοντά Του, μαθαίνει από το Χριστό ότι τον παρακαλούμε να προσευχήθεί για μας και προσεύχεται, ενώ ο Χριστός ακούει και χαίρεται. Η προσευχή του δικαίου έχει μεγάλη δύναμη.
    Ερώτηση:
    -Ο Κύριος λέει: «Εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σου. Μη κάνεις είδωλο, ούτε κανενός ομοίωμα. Μη προσκυνήσεις αυτά. Μήτε να τα λατρεύσεις, διότι εγώ Κύριος ο Θεός σου είμαι Θεός ζηλότυπος». Η Ορθόδοξη Εκκλησία προσκυνάει τις εικόνες. Είναι σωστό;
    Απάντηση:
    -Άκου. Η μάνα που έχει το παιδί της στον πόλεμο, φοβάται γι’ αυτό νύχτα-μέρα. Έχει πολλή αγωνία. Ξαφνικά παίρνει ένα γράμμα από το παιδί της με μια φωτογραφία του μέσα. Όταν τη βλέπει τί κάνει; Την πιάνει στα χέρια της και τη φιλεί, τη βάζει στον κόρφο της ν’ αγγίξει την καρδιά της. Ε, τί νομίζεις; Αυτή η μάνα με τέτοιο φλογερό πόθο που έχει για το παιδί της πιστεύει ότι φιλεί τη φωτογραφία; Το ίδιο το παιδί της πιστεύει ότι φιλεί. Το ίδιο πιστεύει και όποιος έχει φλογερό πόθο για την Παναγία και τον Άγιο που προσκυνάει. Δεν προσκυνάμε τις εικόνες γιατί είναι εικόνες, αλλά για τους Αγίους. Και αυτούς όχι γιατί είναι πρόσωπα που είναι, αλλά γιατί αγωνίστηκαν για το Χριστό. Ο Θεός είναι ζηλότυπος, είναι αλήθεια. Όχι όμως για τους δικούς Του, αλλά για το διάβολο. Ο Πατέρας δε ζηλεύει τα δικά του παιδιά. Μην ανησυχείς, ο Κύριος χαίρεται, όταν σε βλέπει να σέβεσαι και ν’αγαπάς τη Μάνα Του και τους Αγίους.

  54. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΤΩΝ "ΠΡΟΒΑΤΩΝ" ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ…
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

  55. ΓΚΛΙΝΓΚ ΓΚΛΙΝΚΓ ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΚΡΕΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΤΥΠΟΣ! Α ΝΑΙΙ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? Ε ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΕΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΞΑΝΑ!! ΩΩ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ε? Ε ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΙΔΟΚΩΛΑΤΟ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΟ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!

  56. ΓΚΛΙΝΓΚ ΓΚΛΙΝΚΓ ΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΚΡΕΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΠΟΛΥ ΑΡΧΙΔΑΤΟΣ ΤΥΠΟΣ! Α ΝΑΙΙ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? Ε ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΕΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΧΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΞΑΝΑ!! ΩΩ ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ε? Ε ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΙΔΟΚΩΛΑΤΟ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΑΡΟ-ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!

  57. Για το είδος σου μίλησα, για αυτό το είδος υπανθρώπου που κρύβοντε κάτω από τα μαύρα
    φουστάνια των σαποιοκυλιάδων, που όλη μέρα βρίζουν και μασάνε σαν τσίχλα την πούτσα!

  58. ΣΥΝΕΧΗ ΒΑΡΔΙΑ ΣΑΡΩΣΗ ΠΟΥΣΤΙΟΓΕΡΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΑΤΕΡΑΚΟ-ΖΑΓΚΛΑΡΑ. ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΤΣΑΠΕΛΩΝ ΣΑΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΓΛΥΨΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΡΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΘΕΙΣ…..ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΣΑΠΙΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΣΟΥΗΔΕ ΜΑΛΑΚΑ..

  59. Ο Ζαγκλάρας σας πάει πίπα κώλο, έχετε πάθει κωλουριουμ, έλα παραδέξου το,
    οι πρωκτοί σας κρέμασαν από την πουτσάρα του Ζαγκλαρα, έχετε χάσει πλέον
    τα αβγά και τα πασχάλια, όλο ψαχνόσαστε με ιστοριούλες για μικρά παιδιά
    και όλο εξευτελίζεστε, ο Ζαγκλαρας μιλά, απαντά, γράφει με σύνεση και
    με λογική, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΡΕ ΚΑΛΙΚΆΝΤΖΑΡΟΙ ΝΑ ΜΕ ΝΙΚΉΣΕΤΕ,
    ΠΈΡΑ ΑΠΌ ΎΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ!

    Κλάψε τώρα μαρίκα, χα..χα..χα..

Comments are closed.