ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟΙ...;;; «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»...;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Στο σφυρί και σπίτια κάτω των 100.000 ευρώ

Από την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί.
Σύμφωνα με το πλάνο που έχουν συμφωνήσει δανειστές, τράπεζες και κυβέρνηση, στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών φορτώνονται συνεχώς νέες υποθέσεις και πλέον ο ρυθμός με τον οποίο θα πραγματοποιούνται υπερβαίνει τους 2000 κάθε μήνα.


Η οδηγία που έχει φθάσει στις τράπεζες από τη Φρανκφούρτη εν΄όψει της σύνταξης των νέων πλάνων είναι ότι πρέπει η στοχοθεσία να μεθοδευτεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε στο τέλος το 2021 τα προβληματικά δάνεια να έχουν υποχωρήσει πιο κάτω από το 20%.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες έχουν κατεβάσει το όριο της αντικειμενικής αξίας των κατοικιών που ανεβαίνουν στις πλατφόρμες από τις 150 χιλιάδες ευρώ στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Είναι ζήτημα χρόνου ο πήχης να υποχωρήσει και κάτω από τις 100.000 ευρώ, κάτι που αναμένεται να δούμε να συμβαίνει σε μεγάλη έκταση το 2019.

Η κυβέρνηση δεν είναι καθόλου ευτυχής με τη συγκεκριμένη προοπτική, αλλά τα περιθώρια για πιέσεις στις τράπεζες δεν είναι πολλά
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. σύντροφοι συριζόπανοι πώς ήτανε το σύνθημα του σύριζα;;;

  κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη;
  ή κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη…
  με κυβέρνηση σύριζα ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...