Τυλίγει Κιμά με Τυρί σε Μπέικον. Με το Αποτέλεσμα θα Γλείφετε και τα Δάχτυλά σας! (video)

Αν σας αρέσει να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα στην κουζίνα σας, εντυπωσιακά και διπλοπεντανόστιμα, τότε αυτή η ανάρτηση έχει φτιαχτεί ειδικά για εσάς!


Αυτό που ακολουθεί στο βίντεο παρακάτω, σίγουρα θα σας αναστατώσει γαστριμαργικά και είδη θα σας έχει ανοίξει την όρεξη πολύ πριν ο άνθρωπος που το φτιάχνει, το τοποθετήσει στον φούρνο.
Με το που θα το δείτε, μόλις βγει, θα αισθανθείτε τους σιελογόνους αδένες σας σε πλήρη λειτουργία, κοινώς, θα αρχίσουν να σας τρέχουν τα σάλια.

Κι αν, επιπλέον, υπήρχε η δυνατότητα να κυκλοφορεί και η μυρωδιά του, τότε θα σας καθήλωνε.

Όπως και να έχει, αν σας αρέσει ο συνδυασμός του κιμά, με το λιωμένο τυρί, σε μπέικον, τότε παρακολουθείστε το βίντεο μέχρι τέλους.

Είμαστε βέβαιοι ότι στην συνέχεια θα καθίσετε να υπολογίσετε τις ποσότητες που χρειάζεστε από κάθε υλικό, ανάλογα και με τον αριθμό των ατόμων που θα το γευτούν και θα τρέξετε να τα αγοράσετε και τα φτιάξετε.

Αν και το βιντεάκι είναι χωρίς λόγια, θα διαπιστώσετε ότι είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικό. Είναι πανεύκολο. Δοκιμάστε το και είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα γλείφετε τα δάχτυλά σας:

BBQ Bacon Sushi – COOK WITH ME.AT

loading...

1 thought on “Τυλίγει Κιμά με Τυρί σε Μπέικον. Με το Αποτέλεσμα θα Γλείφετε και τα Δάχτυλά σας! (video)

  1. Απο οτι δειχνει το ψησιμο γινεται σε γκριλ με πετροκαρβουνα. Αμα θα δοκιμασεισ να βαλεισ για ψησιμο αυτο το πραμα στα πετροκαρβουνα ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ οχι ψησιμο δεν θα γινει αλλα θα ελθει και η πυροσβεστικη. δεν ψηνετε αυτο το οραγμα εκει επανω. εδω 2 μποιφτεκια πασ να ψησεισ και παιρνουν φωτια ποσο μαλλον Αυτα τα ματσουκια με τοσο λαρδι κατευθειαν επανω στην ανοιχτη φλογα.

    ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ. ''0''

Comments are closed.