Καταγγελία-«βόμβα»: Ανταλλάξαμε δυο Τούρκους κομάντος με τους Ελληνες αξιωματικούς; – Τι αναφέρουν οι «The Times»

Σε μία αποκάλυψη βόμβα προχώρησαν οι βρετανικοί Τhe Times, τινάζοντας τα πάντα στον αέρα. Εάν ισχύει το δημοσίευμα και η καταγγελία που θα σας παραθέσουμε, τότε μιλάμε για σκάνδαλο-μεγατόνων.

Δραματικές διαστάσεις παίρνει το θρίλερ με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που φέρονται να εμπλέκονται στο πραξικόπημα κατά του Ρ.ΤΕρντογάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών The Times που επικαλούνται δήλωση της δικηγόρου τους Στ. Τομαρά, δύο από τους 8 Τούρκους αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου.

Οι Times γράφουν: “Οι δύο Τούρκοι κομάντος που φέρονται να εμπλέκονται στο πραξικόπημα εναντίον του Erdogan και είχαν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα δεν κρατούνται πλέον στις ελληνικές φυλακές και αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου”, σύμφωνα με δήλωση της δικηγόρου τους, Στ. Τομαρά, αναφέρει το thepresident.gr

Η κ. Τομαρά δεν αποκλείει το γεγονός οι πελάτες της να ανταλλάχθηκαν με τους δύο έλληνες αξιωματικούς που επέστρεψαν στην Ελλάδα στις 15 Αυγούστου.

Ο Θ. Χρονόπουλος, εκπρόσωπος τύπου της ελληνικής αστυνομίας, αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Τομαρά”, όπως γράφει η εφημερίδα!

Tελικά τι συμβαίνει; Υπήρχε ανταλλαγή; Τα σενάρια όλο αυτό το διάστημα δίνουν και παίρνουν.

Μην ξεχνάμε πως όλο αυτό το διάστημα οι Τούρκοι και συγκεκριμένα ο Ερντογάν, ήθελε ανταλλαγή. Καλό θα ήταν τις επόμενες ώρες να μάθουμε την απάντηση.

loading...