«Με το που είδα τι γίνεται στο Survivor, έψαχνα τρόπο να φύγω!» (βίντεο)

Στο Survivor κέρδισε τις εντυπώσεις με τον σταθερό και ήπιο χαρακτήρα του, αλλά και την εμφανισιακή του αλλαγή.
Ο ΒO μπαίνοντας στο παιχνίδι είχε τα περισσότερα κιλά από τους συμπαίκτες του, ωστόσο βγήκε μείον 34 κιλά, τα οποία διατηρεί ως σήμερα.

Ο ίδιος μιλώντας στο «Καλοκαίρι μαζί στις 10» και στην Άννα Ζηρδέλη αποκαλύπτει τις δεύτερες σκέψεις που είχε πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και το πόσο απροετοίμαστος ήταν για αυτό που τον περίμενε…

«Όταν μου το είπε η Ρένα που είναι η μάνατζέρ μου, της λέω «τι λες! που να πάμε εκεί πέρα; έχεις τρελαθεί;». Μετά το ξανασκέφτηκα και λέω δεν το δοκιμάζουμε; Κι ομολογώ ότι δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς θα κάνουμε και που ακριβώς πάμε. Πηγαίνοντας όμως εκεί, με το που είδα τι γίνεται, το πρώτα πράγμα που είπα, ήταν «Μεγάλε τι έκανες; Που ήρθες; Πώς φεύγεις από εδώ;». Κοιτούσα αριστερά – δεξιά για καμιά έξοδο», ανέφερε συγκεκριμένα ο BO.

loading...

1 thought on “«Με το που είδα τι γίνεται στο Survivor, έψαχνα τρόπο να φύγω!» (βίντεο)

  1. ΩΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΤΟΥΡΚΟΠΑΡΑΓΩΓΗ.ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΤΣΟΝΤΟΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΩΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΕΙ,ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ.ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΣΦΗΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΓΥΙΑΛΙ,Ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΘΕΕ ΜΟΥ,Ο ΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΡΙΧΑΡΔΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ.ΜΑ ΕΛΕΟΣ.ΠΟΤΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ?.ΕΛΕΟΣ………….

Comments are closed.