Συμφωνία Γ.Βασιλειάδη με Superleague – Δείτε πόσες ομάδες πέφτουν

Μετά από τελεσίγραφα και απειλές βρέθηκε η φόρμουλα μεταξύ Γ.Βασιλειάδη και Superleague για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Συμφώνησαν τον υποβιβασμό τριών ομάδων από το φετινό πρωτάθλημα και την άνοδο μονάχα μιας από τη Football League.

Μετά την υποχώρηση του υφυπουργού Αθλητισμού στο θέμα της μείωσης των ομάδων (με απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο τον περιορισμό των δανεικών) έχει διευθετηθεί ο τρόπος που θα συμπληρωθεί ο αριθμός «14» για τη σεζόν 2019-2020.

Έτσι, από τη φετινή Σούπερ Λίγκα θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες, ενώ από τη Football League θα ανέβει μόνο μια (απευθείας και χωρίς διαδικασία πλέι-οφ).

Βέβαια η διοργανώτρια του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος έχει αποφασίσει να ανέβουν δυο ομάδες, ωστόσο σε περίπτωση που επιμείνει, η απόφαση για άνοδο μονάχα μιας θα ληφθεί από την ΕΠΟ.

loading...

2 thoughts on “Συμφωνία Γ.Βασιλειάδη με Superleague – Δείτε πόσες ομάδες πέφτουν

  1. Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΙΝΔΟΥΣ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ, ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΙΑΝΟΥΣ, ΙΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..!!

    Σημείωση Διόδοτου: Ήρθε στο ημέηλ μας, τρομακτική φωτοτυπία εγκυκλίου, εξακριβωμένης γνησιότητος…
    Ο αναγνώστης που μάς έστειλε το έγγραφο, φωτογράφισε δύο σελίδες, ενώ τού δινόταν η άδεια μόνο να το δει εφόσον το απαίτησε.

    Ναι, καλά καταλάβατε.. είναι έγγραφο-εγκύκλιος διανεμηθέν προς ενημέρωση υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι υπάλληλοι θα υποδεχτούν κάποια στιγμή τους νέους τους "συναδέλφους" 8μηνης σύμβασης. Κι όταν ακούτε για σύμβαση περιορισμένου χρόνου στους δήμους, να είστε σίγουροι, και ειδικά λόγω του ότι δεν πρόκειται για Έλληνες, ότι θα εξελιχτεί σε σύμβαση αορίστου χρόνου και στο τέλος σε μονιμότητα.

    Λογικά και εκ πρώτης όψεως οι διορισμοί αυτοί αφορούν όλους.. και Έλληνες. Εσείς γνωρίζετε πολλούς Έλληνες να μιλούν αραβικά και δη διαλέκτους* ;…
    Οπότε όλες αυτές οι εθνικότητες που αναγράφονται στον τίτλο, και ειδικά άτομα των εθνικοτήτων αυτών που διαμένουν περισσότερο από 3 χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζουν ήδη αρκετά καλά να μιλούν ελληνικά, τον έχουν στο τσεπάκι τον διορισμό.

    ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ, τα "και καλά" συνχρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ..ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΟΥΛΗ…

    ΕΔΩ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ : https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/08/blog-post_3.html#comment-form

  2. Πρωτάθλημα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά, χάρτινη2014 ντροπιάζεις όλη την προσφυγιά

Comments are closed.