Επική ανάρτηση Τσίπρα! Της έταξε γάμο «όταν βγούμε από τα μνημόνια» (pics)

Μετά την Ιθάκη τα… κουφέτα! Η έξοδος από τα μνημόνια έπαιξε τον… ρόλο της και ο γάμος είναι γεγονός!
«Θα σε παντρευτώ μόλις βγούμε από τα μνημόνια«. Είναι μια φράση που φημολογείται ότι έχουν πει την τελευταία οκταετία πολλοί άντρες που ήθελαν να… αποφύγουν την «κρεμάλα».

Κι αυτό διότι η έξοδος από τα χρηματοδοτικά προγράμματα στήριξης φάνταζε ως κάτι απίθανο. Εδώ και δύο ημέρες, ωστόσο, είναι γεγονός (τουλάχιστον τυπικά, αφού οι υποχρεώσεις της χώρας είναι πολλές και… ψηφισμένες) κι ένας από τους άντρες που προαναφέραμε βρέθηκε μπροστά στο χρέος του. Αυτό της δέσμευσης για γάμο, για να μην μπερδευόμαστε.

Παντρεύτηκε, λοιπόν, την εκλεκτή της καρδιάς του, κρατώντας ένα πλακάτ που έγραφε: «Της είχα πει ότι θα παντρευτούμε όταν βγούμε από τα μνημόνια… Γιατί ρε Τσίπρα;!«.

Τις φωτογραφίες αναδημοσίευσε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ανέφερε: «Γαμπρέ πρόσεχε τι τάζεις. Παρόλα αυτά, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Να ζήσετε ευτυχισμένοι!».

loading...

2 thoughts on “Επική ανάρτηση Τσίπρα! Της έταξε γάμο «όταν βγούμε από τα μνημόνια» (pics)

  1. Τι να λέμε, και ο γάμος ένα μνημόνιο είναι, λίγο πιο προσωπικό…

  2. Κορόιδο γαμπρέ την πατησες άσχημα. Ποιος σου είπε ότι βγήκαμε απ' τα μνημόνια; Πού το είδες εσύ; Καταργήθηκαν όλοι αυτοί οι μνημονιακοί νόμοι που ψηφίστηκαν και δεν το ξέραμε; ΄Αντε να ζησετε και φρόντισε στον δεύτερο γάμο σου να μην είσαι τόσο συριζαίος!!!

Comments are closed.