Νέες αποκαλύψεις για την χλιδάτη βίλα του Εφοπλιστή που διαμένει η οικογένεια Τσίπρα (photos)

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την πολυτελή διαβίωση του Έλληνα πρωθυπουργού και της οικογένειας του σε χλιδάτη βίλα που ανήκει στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο.Παρά τις απαντήσεις του εφοπλιστή, ο φερόμενος ως ενοικιαστής της βίλας 300 τετραγωνικών μέτρων, στην πιο μαγευτική περιοχή, πρωθυπουργικός “φίλος” και ιδιοκτήτης της DHI Κωνσταντίνος Γιώτης, ο οποίος φέρεται να υπενοικιάζει στον φίλο του Τσίπρα την βίλα, αρνείται να γνωστοποιήσει το ποσό του ενοικίου που του καταβάλει η οικογένεια του πρωθυπουργού, πως και πότε γίνεται η πληρωμή του κ.λ.π.

Όλα τα παραπάνω αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική αξία, σε μια περίοδο που η σε αποδρομή Κυβέρνηση Τσίπρα επανεφέρει σε πρώτο πλάνο το διαβόητο “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς, ανοίγοντας νέο γύρο σκανδαλολογίας.

Ποίο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς άραγε; Όταν ο επικεφαλής της και πρωθυπουργός της χώρας, ή έστω αυτοί που οφείλουν να τον προστατεύσουν, αρνείται να δημοσιοποιήσει πόσα πληρώνει ως ενοίκιο (εάν πληρώνει) ως υπενοικιαστής μιας πολυτελούς βίλας 300 τετραγωνικών στην πιο ακριβή περιοχή της Αττικής;

Δείτε στην συνέχεια το εξαιρετικό ρεπορτάζ του Νικόλα Λεοντόπουλου για το θέμα που δημοσίευσε το insidestory.gr

Μισές απαντήσεις για την «βίλα του Σουνίου»

Τρία χρόνια σέρνεται η υπόθεση για την παραθεριστική κατοικία του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, χωρίς ο πρωθυπουργός να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει τις φήμες. Κάναμε λοιπόν το στοιχειώδες: στείλαμε ερωτήματα και στους τρεις εμπλεκόμενους, ανάμεσά τους και τον πρωθυπουργό.

Νικόλας Λεοντόπουλος

Τρία χρόνια τώρα, πολλά μέσα ενημέρωσης, ελληνικά και ξένα, από τους Financial Times και την Il Fatto Quotidano στην Ιταλία μέχρι το Πρώτο Θέμα, Το Βήμα, Τα Νέα, το Capital, κ.ά., αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες διαμένει σε «βίλα» επιχειρηματία στο Σούνιο. Την ίδια ώρα στα κοινωνικά δίκτυα δίνονται μάχες, με τους μεν να μιλούν για τη «διαπλοκή του πρωθυπουργού με επιχειρηματία της λίστας Λαγκάρντ» και τους δε να θεωρούν συκοφάντη όποιον τολμά να ψελλίσει ακόμα και ότι ο πρωθυπουργός πράγματι περνά το καλοκαίρι στο Σούνιο, σε σπίτι επιχειρηματία…

Το ζήτημα βέβαια, εκτός από κουτσομπολίστικο, είναι και πολιτικό: Ποια η σχέση του πρωθυπουργού με το σπίτι και τον ιδιοκτήτη του; Πληρώνει; Φιλοξενείται;

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο κ. Τσίπρας είτε νοικιάζει το σπίτι απευθείας από τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο, είτε το υπεκμισθώνει από τον επιχειρηματία και φίλο του Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHI (ο οποίος το είχε νοικιάσει από τον κ. Μαρτίνο).

Στα αριστερά, διακρίνεται το άσπρο σπίτι του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου στην περιοχή του Σουνίου.

Η πληροφορία αυτή, παρά τη διαρκή αναπαραγωγή της τόσο από ΜΜΕ όσο και στα κοινωνικά δίκτυα, δεν είχε διαψευστεί ή επιβεβαιωθεί – αλλά γι’ αυτό ευθύνεται η πλευρά του πρωθυπουργού, που εδώ και τρία χρόνια αρνείται να αποκαταστήσει την αλήθεια ακόμα και όταν κορυφαία ΜΜΕ γράφουν ότι «πέρασε το καλοκαίρι σε μία βίλα που ανήκει σε εύπορο εφοπλιστή, και μεταβαίνει στο γραφείο του με ελικόπτερο» (Financial Times, 18 Σεπτεμβρίου 2015).

Κάναμε λοιπόν το στοιχειώδες. Στις 10 Αυγούστου 2018 στείλαμε γραπτές ερωτήσεις στον κ. Τσίπρα (στο Γραφείο του Πρωθυπουργού), στον κ. Γιώτη και στον κ. Μαρτίνο.

Η μόνη απάντηση που έλαβε το inside story στα ερωτήματα που απέστειλε στους τρεις εμπλεκόμενους για την υπόθεση «βίλα Σουνίου» ήταν από τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο – παρότι στην υπόθεση αυτή είναι ο λιγότερο εμπλεκόμενος, πράγμα που από την άλλη ίσως να εξηγεί γιατί ήταν αυτός που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας. Η απάντηση, που ήρθε αυθημερόν, είναι εξαιρετικά διαφωτιστική και διαλύει μέρος των φημών. Αφήνει όμως και σοβαρά ερωτήματα ανοικτά, στα οποία ο πρωθυπουργός οφείλει αυτή τη φορά να απαντήσει.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να κάνουμε μια διευκρίνιση. Δεν δημοσιεύσαμε αμέσως την απάντηση του κ. Μαρτίνου, διότι δώσαμε εύλογο χρόνο στους άλλους δύο ερωτηθέντες να απαντήσουν. Όμως τόσο το γραφείο του πρωθυπουργού όσο και ο κ. Γιώτης δεν το έκαναν, παρότι επικοινωνήσαμε και τηλεφωνικά με τα γραφεία τους. Στις 18 Αυγούστου στο σάιτ dimotisnews.gr δημοσιεύτηκε ανάλογη δήλωση του κ. Μαρτίνου για το θέμα. Εμείς περιμέναμε απαντήσεις και από τους άλλους δύο κυρίους, τις οποίες δεν λάβαμε. Ετσι δημοσιεύουμε μόνο την απάντησή του κ. Μαρτίνου στα ερωτήματά μας. Λεπτομέρεια: Στην απάντηση που έστειλε κ. Μαρτίνος σε μας λέει ότι το σπίτι του Σουνίου είναι 300 τμ. ενώ σε αυτήν που κυκλοφόρησε χθες μιλάει για 250 τ.μ.

Στην απάντηση που έδωσε ο κ. Μαρτίνος αναφέρει για οικία εμβαδού 300 τ.μ. ενώ σε αυτή που κυκλοφόρησε γίνεται αναφορά σε 250 τ.μ.

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Μαρτίνου:

Αγαπητέ κύριε Λεοντόπουλε,
Σχετικά με το μήνυμά σας της 10/8 διευκρινίζω τα εξής:
1) το σπίτι στο Σούνιο ανήκει στην οικογένειά μου.
2) είναι μισθωμένο εδώ και 20 έτη στον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας DHΙ. Η μίσθωση λήγει στις 10/3/2024.
3) Η εταιρεία DHI του κυρίου Κωνσταντίνου Γιώτη υπομισθώνει το σπίτι σε μέλος της οικογενείας του Πρωθυπουργού, κυρίου Αλέξη Τσίπρα, για τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει δικαίωμα υπομίσθωσης. Ο κ. Κωνσταντίνος Γιώτης με ενημέρωσε, κατόπιν των δημοσιευμάτων, ότι το υπομισθωτήριο έχει κατατεθεί στην εφορεία και ότι το υπομίσθωμα καταβάλλεται κανονικά μέσω Τράπεζας.
4) Το σπίτι είναι 300 τ.μ., απλό, χωρίς πολυτέλειες/πισίνα κ.λπ., αλλά σε ωραία παραθαλάσσια τοποθεσία του Σουνίου
Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι η οικογένεια του Πρωθυπουργού δεν φιλοξενείται στην οικία του Σουνίου από εμένα ή τον κ. Κωνσταντίνο Γιώτη.
Με τιμή,
Θανάσης Μαρτίνος

Τι μάθαμε από την απάντηση Μαρτίνου (αν φυσικά όσα λέει η επιστολή είναι ακριβή):

1. Ο κ. Τσίπρας εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια τους καλοκαιρινούς μήνες μένει στο σπίτι του Σουνίου, προς διάψευση όσων φίλων του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσαν «συκοφάντες» όσους έγραφαν κάτι τέτοιο.

2. Το σπίτι ανήκει στην οικογένεια Μαρτίνου. Όμως δεν είναι αλήθεια ότι ο κ. Τσίπρας «φιλοξενείται στη βίλα Μαρτίνου». Διαπλοκή με τον εφοπλιστή δεν φαίνεται να υπάρχει.

3. Ο κ. Τσίπρας (πιο συγκεκριμένα: μέλος της οικογένειάς του) το σπίτι δεν το νοικιάζει από τον κ. Μαρτίνο αλλά από τον κ. Γιώτη. Η μίσθωση δεν φαίνεται να είναι εικονική, αφού ο κ. Γιώτης το νοικιάζει εδώ και 20 χρόνια, πολύ πριν το χρησιμοποιήσει ο κ. Τσίπρας.

4. Οι ορισμοί του τι είναι βίλα και τι όχι διίστανται, πάντως το σπίτι δεν έχει πισίνα και δεν είναι πολυτελές. Όμως τα 300 τ.μ. για ένα εξοχικό σε αυτή την περιοχή του Σουνίου δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα, ιδίως για κάποιον με τα εισοδήματα του κ. Τσίπρα.

Όμως η απάντηση του κ. Μαρτίνου δημιουργεί ερωτήματα, που ο πρωθυπουργός και ο κ. Γιώτης οφείλουν, έστω τώρα, να απαντήσουν.

Ρωτήσαμε λοιπόν τόσο τον κ. Γιώτη όσο και τον κ. Τσίπρα:

Είναι ακριβή όσα αναφέρει ο κ. Μαρτίνος;

Ποιο είναι το μέλος της οικογένειας του πρωθυπουργού που υπομισθώνει το σπίτι στο Σούνιο;
Ποιο είναι το μίσθωμα που πληρώνει το μέλος της οικογένειας του κ. Τσίπρα και για πόσο διάστημα είναι η μίσθωση;

Μπορούν ο κ. Γιώτης και ο κ. Τσίπρας να δώσουν στη δημοσιότητα το μισθωτήριο συμβόλαιο και την απόδειξη πληρωμής μέσω τράπεζας (στα οποία αναφέρεται στην απάντησή του ο κ. Μαρτίνος);

Δεν είναι μεμπτό ο πρωθυπουργός της χώρας να μένει σε ένα ωραίο σπίτι στο Σούνιο – αρκεί να εξηγήσει το τι και το πώς (και το πόσο). Ακόμα και το να «φιλοξενείται» μπορεί να είναι κατανοητό αν ο επιχειρηματίας – όπως ο κ. Γιώτης – είναι φίλος του και δεν έχει πάρε-δώσε με το κράτος. Είναι όμως εξαιρετικά προβληματικό, ο πρωθυπουργός να επιμένει να μην απαντά στα ερωτήματα, ουσιαστικά τροφοδοτώντας ο ίδιος τα κουτσομπολιά. Ας απαντήσει, ώστε το θέμα (και μαζί του οι φήμες και οι συκοφαντίες) να λήξει μια για πάντα.

O Mr. DHI

O κ. Κωνσταντίνος Γιώτης, ο οποίος είναι μισθωτής του κ. Μαρτίνου στο σπίτι του τελευταίου στο Σούνιο και υπεκμισθώνει το ίδιο σπίτι σε μέλος της οικογένειας του κ. Τσίπρα, αναφέρεται ως ιδρυτής του DHI Global Medical Group. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dhi.gr, το DHI Global Medical Group αποτελεί τη μεγαλύτερη ιατρική ομάδα παγκοσμίως στις θεραπείες τριχόπτωσης με 65 κέντρα σε όλο τον κόσμο σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Ωκεανία. Όπως αναφέρεται, «το 1970 ο Κωνσταντίνος Π. Γιώτης ίδρυσε το DHI Global Medical Group στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια έχοντας θέσει ως όραμα τη βελτίωση της ζωής όλων των ανδρών και γυναικών που υποφέρουν από τριχόπτωση. Σήμερα, με 66 κέντρα DHI σε όλον τον κόσμο, το DHI Global Medical Group αποτελεί τη μεγαλύτερη και την πιο έμπειρη ιατρική ομάδα στην αποκατάσταση μαλλιών παγκοσμίως, έχοντας βοηθήσει περισσότερους από 200.000 άνδρες και γυναίκες που πάσχουν από τριχόπτωση».

Στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, το DHI Global Medical Group εδρεύει στην οδό Βουλιαγμένης 30. Σύμφωνα με το ΓΕΜΗ, υπάρχουν δύο νομικά πρόσωπα που έχουν στην επωνυμία τους την λέξη DHI και έχουν διεύθυνση την οδό Βουλιαγμένης 30.

1. Η μία επιχείρηση είναι η DHI Global Europe Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Προώθηση Υπηρεσιών και Προϊόντων ΕΠΕ, η οποία σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευμένο ισολογισμό της (2015) έχει κύκλο εργασιών 1,506 εκατ. ευρώ, αυξημένο κατά 40% έναντι 1,071 εκατ. ευρώ της προηγούμενης οικονομικής χρήσης (2014) και καθαρό αποτέλεσμα προ φόρων θετικό 71,8 χιλιάδες ευρώ, από 52,8 χιλιάδες ευρώ το 2014. Διαχειριστής της συγκεκριμένης εταιρείας είναι ο κ. Αναστάσιος Σαργέντης.

2. Το δεύτερο νομικό πρόσωπο έχει την επωνυμία DHI Global Limited Υποκατάστημα Ελλάδος Αλλοδαπής ΕΠΕ και είναι – όπως δηλώνει η επωνυμία – υποκατάστημα ξένης ΕΠΕ. Για αυτό το νομικό πρόσωπο δεν υπάρχουν οικονομικά στοιχεία στο ΓΕΜΗ. Τέτοιο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία DHI Global Limited έχει συσταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την ένδειξη «Dissolved» (έχει διαλυθεί) προσφάτως στις 31 Ιουλίου 2018. Η DHI διαθέτει εκτός των άλλων κλινική για VIPs (Very Important Persons-Πολύ Σημαντικά Πρόσωπα) στο Λαύριο (δίπλα στο Σούνιο), την DHI VIP Clinic, την οποία μπορεί κάποιος να αναζητήσει όχι στην ελληνική ιστοσελίδα, αλλά στην διεθνή ιστοσελίδα της DHI, dhiglobal.com. Εκεί περιγράφονται στην αγγλική γλώσσα οι προσφερόμενες υπηρεσίες της DHI και της συγκεκριμένης κλινικής. Βέβαια, και η διεθνής ιστοσελίδα της DHI παραπέμπει σε τηλεφωνικό αριθμό στην οδό Βουλιαγμένης 30, δηλαδή στην DHI Αθήνας.

loading...

4 thoughts on “Νέες αποκαλύψεις για την χλιδάτη βίλα του Εφοπλιστή που διαμένει η οικογένεια Τσίπρα (photos)

  1. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΟΙ ΧΑΚΕΡ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΧΙS ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΝΑΚΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΜΙΣΘΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΠΟΣΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ? ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΞΟΔΕΥΕΙ Η ΜΠΕΤΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ ΤΗΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΛΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΥΡ ΟΡΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ….

  2. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΙΟΥ .ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ Η ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ? 399 400 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ [ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ] ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΠΙΤΙ 400 ΤΕΤΡ. ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΕΣΣ ΙΖΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΝ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΕΥΤΟΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΦΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΤΣΑΝΤΗΡΙ Η ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ . ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ. ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΖΕΙ ΦΤΩΧΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ . ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΙΠΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΥΣΕ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΜΕ ΗΓΕΤΑΚΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ.

  3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ …ΕΥΓΕ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ …ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ ΠΡΟΤΟΥ ΤΕΘΕΙ ΑΡΙΣΤΡΟΘΕΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΧΟΥΜΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΕΛΑΤΕ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ? ΚΟΨΤΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ…..ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΣΟ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  4. Κανείς δεν μπορεί να σώσει έναν λαό ραγιαδοπροβάτων που δεν θέλει να σωθεί.

Comments are closed.