Σήμα στα Γενικά Επιτελεία – Αναστολή MOE με την Τουρκία με εντολή ΓΕΕΘΑ

Στην αναστολή όλων των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Τουρκία για το 2018, προχωρά το ΓΕΕΘΑ.


Ήδη όλα τα Γενικά Επιτελεία έχουν λάβει έγγραφο από το ΓΕΕΘΑ με συγκεκριμένες εντολές.
Εν μέσω τς κλιμάκωσης της έντασης με τις ΗΠΑ, η Αθήνα αποφάσισε να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στην Αγκυρα, εξαιτίας της κράτησης των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης για 166 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το onalert.gr, με έγγραφο του ΓΕΕΘΑ, που διανεμήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε όλα τα Γενικά Επιτελεία, δίνεται η εντολή για διακοπή της εφαρμογής των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία μέχρι νεωτέρας για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους .

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναστολή δεν αφορά στο σύνολο των ΜΟΕ, τα οποία μεταξύ άλλων προβλέπουν την μη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και κατά την διάρκεια μεγάλων θρησκευτικών εορτών, αλλά και την ανταλλαγή επισκέψεων σε επίπεδο διοικητών και επικεφαλής σχηματισμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, αλλά και την πραγματοποίηση κοινών γυμνασίων υπό συμμαχικό καπέλο.

loading...

1 thought on “Σήμα στα Γενικά Επιτελεία – Αναστολή MOE με την Τουρκία με εντολή ΓΕΕΘΑ

  1. ΑΑΑΑΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑ………ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ…..40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ……….ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΑ Ο…..Α..ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ…..ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Τ Ο Τ Ε ΤΟ Π Ρ Ω Ι…….ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ Χ Ω Ρ Α……….ΤΩΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΕ ΑΜΠΑΡΙΖΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

Comments are closed.