KOYΦΟΝΤΙΝΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

ΤΡΙΑ ΚΡΑΤΗ [ ΤΟΥΡΚΙΑ -ΗΠΑ -ΗΒ ]ΚΑΝΟΥΝ ” ΠΑΡΤΥ ”ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ”ΛΟΥΚΑ ”ΤΗΣ 17Ν ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ [ΑΝΟΙΚΤΕΣ ]ΦΥΛΑΚΕΣ ΒΟΛΟΥ .ΟΙ ΟΡΓΙΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ . ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ   ΤΗΣ ΦΑΜΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ”ΗΡΩΠΟΙΗΣΕΩΣ” ΤΗΝ …ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ .

   Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΘΥΜΑΤΑ .71091 ΓΙΟΡΓΚΟΥ – 4794 ΣΙΠΑΧΙΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔYO ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ”ΠΑΤΕΡΑ ” ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ”ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ”ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ-ΗΒ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ .ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ,

ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕΣ .ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΥΛΗΠΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 17Ν. ΔΛΔ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ”ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ”ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣ ΠΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΩΤ η ΕΞΩΤ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΕΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .ΝΟΡΝΤΙΝ 28688 ΚΑΙ ΣΤΙΟΥΑΡΤ 12391 ΚΑΙ Ο ΗΠΑΝΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ .ΤΟ ΗΒ ΤΟΝ ΣΟΝΤΕΡΣ ΤΗΝ 862000 .

   ΠΟΤΕ ; Η ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΧΑΛΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ η ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ η ΓΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ,ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ”ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ”+ ΛΑΘΡΟ .ΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ”ΛΟΥΚΑΣ ”ΤΟΥΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ”ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ”… ΗΡΩΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟ ΙΜΡΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ .

   Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ [ΟΣΟ ΕΥΡΥΤΕΡΗ] ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ .ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΜΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ ΣΥΝΟΜΟΣ ΚΛΠ ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ . απίθανο; ίσως. μπορετό; ναι.



    ΠΑΝ ΑΛΤΕΡΙΝΟΣ -ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

      ΑΠΟΣΤΡ  ΛΟΧΑΓΟΣ ΠΒ [ΣΣΕ -77 ]

loading...

1 thought on “KOYΦΟΝΤΙΝΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΡΚΩΣΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

  1. Θα μεριμνησει η Αμερικη με τον ερντογαν θα τον αρπαξουν και οπως ειπες μπορει και στο ιδιο κελλι με τον οτσαλαν θα κανουν παρτι οι τουρκοι. Εκει θα δει ο Λουκας τι εστι βερυκοκο και να δουμε το μηρακιον (υιος γεννημενοσ κουμμουνιστης) μαζι με την ''Μισοκακομπιρη'' οπωσ τηνχαρακτηρισε μια μαρτυς στην δικη τησ 17 νοεμβρη με τι κυαλια θα τον ξαναδουν απο μακρυα πολυ μακρυα??….ααα χα χαααααα αντε να γελασουμε θα μας δωσουν πισω και τους δυο ταλαιπωρους που τουσς τραβανε τοσο καιρο τζαμπα.Ωραια ιδεα…..

Comments are closed.