Τι άλλο περιμένετε να δείτε για να πειστείτε οτι ο Johnson έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΊΚΙΟ.

Τι αλλο περιμενετε να δειτε για να καταλαβετε οτι στην Ελλαδα θα μεινουν μονο τα γκαρσονια σε container στη Μυκονο.Οτι η χωρα ειναι Γερμανικη αποικια με ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ολο το πολιτικο συστημα,χωρις ελπιδα ανακαμψης στον αιωνα τον απαντα.
Οτι χαθηκε ολη η ακινητη περιουσια των Ελληνων.Απο που περιμενετε φως?Σας πειραζει οτι οι αποψεις του Johnson μοιαζουν με του Λαφαζανη?Και ο Καρατζαφερης που ειναι εκτος συστηματος τα ιδια λεει.Η χωρα βαινει προς αφανισμο και τα ΜΜΕ ασχολουνται με ποδοσφαιρο,τον Πολακη.την Παπακωστα,τον Αντωναρο και τον ανασχηματισμο.Αυτο θελουν και οι Γερμανοι,την μπαλα εξω απο το γηπεδο.Φυσικα και μια πρωην αυτοκρατορια δεν θα αφηνε τους Γερμανους να κανουν οτι θελουν.Η Βρετανια θα τον βρει τον δρομο της.Αλλοιμονο σε μας που ολη η ειδησεογραφια ειναι για τη Μυκονο,την Φουρειρα και τον γαμο του Ρεμου.Ποιος ομως ειχε τα κοτσια να τους πει”στα τσακιδια”? Κανεις δυστυχως.Ξυπνηστε και ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ.Κι αν δεν σας νοιαζει για σας επειδη θα τα κουτσοβολεψετε μεχρι να πεθανετε σκεφτειτε τα παιδια σας που η θα τα εξορισετε η θα σερβιρουν με πτυχια του ΕΜΠ κοκταιηλ στους gay στις ξαπλωστρες στη Μυκονο.

αναγνωστης

loading...

13 thoughts on “Τι άλλο περιμένετε να δείτε για να πειστείτε οτι ο Johnson έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΊΚΙΟ.

  1. ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

  2. Σωστός ο αρθρογράφος. Πρέπει να είσαι πολύ βούρλο για να νομίζεις ότι αυτά που γίνονται,γίνονται για το καλό μας.
    Η μόνη λύση είναι να ξεκουμπιστούμε απ αυτό το έκτρωμα που λέγεται ΕΕ,να γυρίσουμε στην δραχμούλα μας,και να γράψουμε στα μέζεά μας,Γερμανους και Γάλλους.Οικονομολόγος δεν είμαι,αλλά νομίζω ότι χειρώτερα απ ότι είμαστε τώρα δεν θα είμαστε με την δραχμή και εκτός ΕΕ. Θα έχουμε κυβέρνηση που θα πράττει όπως θέλει αυτή,και όχι όπως της επιβάλλει η Γερμανία. Θα δώσουμε και τις βάσεις στην Σουδα στους Αμερικάνους για πάντα και δωρεάν,με την συμφωνία να διαφυλάττουν τα ανατολικά μας σύνορα απ ότι και όποτε χρειαστεί.

  3. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ.Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΩΝ.

  4. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ

    Οι πλουσιότεροι όλων είναι οι Rothschild
    και οι Rockefeller

    Jeff Bezos,Bill Gates,Warren Buffet,

    Bernard Arnault,Mark Zuckerberg,

    Amancio Ortega, Larry Ellison, Carlos Slim

    Helu , Charles Koch, David Koch,Ma Huateng,
    Ντόναλντ Τραμπ .

    Λάτσης ,Νιάρχος,Βαρδινογιάννης,Μυστακίδης

    ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΖΑΠΛΟΥΤΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

  5. Οι Καρατζαφέρης,
    Γεωργιάδης Βοριδης, Βελόπουλος κλπ,
    δεν ειναι που ψηφισαν το 1ο μνημόνιο;
    Η κανω λαθος;

  6. Νομιζω οτι υπαρχει και μια αλλη αναγνωση που πρεπει να λαβουμε υπ οψιν.Οι Αγγ/ξονες(ΝΤΠ) διανοητες και πολιτικοι(εν προκειμενω ο Μπορις Τζονσον) μας ωθουν προς την εξοδο του ευρω υποθαλποντας και κολακευοντας τις αρνητικες αντιληψεις του Ελληνα για την Ευρωπη και το κοινο νομισμα.Νομιζω οτι δεν το κανουν απο φιλια και συμπαθεια προς εμας, το κανουν διοτι επιθυμουν την καταρρευση της ΕΕ και ειδικα της Ευρωζωνης.Ταυτοχρονα ομως μας εκδικουνται και γιαυτα που κατ αυτους καναμε και για αυτα που πιστευουν οτι μπορουμε να κανουμε.Ειναι διασημοι για την κακοτητα τους.Ακομα και ενας που τους ξερει και μπορει να τους ερμηνευσει μενει καταπληκτος απο την υπογεια ειρωνια και το υφερπον βιτριολικο φλεγμα τους.Θελουν να διαλυσουν τις Ευρωπαικες δομες διοτι ακομα και τωρα που η ΕΕ εχει ξεδοντιαστει και ειναι πλεον καρικατουρα των αρχικων οραματισμων αποτελει τον απολυτο εχθρο στα σχεδια τους.Ειδικα αν η Ευρωπη χειραφετηθει προς μια ενωση αλληλεγγυης και ανθρωπισμου με κοινη αμυνα και κοινη εξωτερικη πολιτικη.ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ?Μια χαρα θα τους βολευε ως κουρελου της ΝΤΠ!!Μπορει βεβαια και να τους βγει και να την διαλυσουν,μπορει ομως και οχι.Η Ελλαδα παντως (και αυτο ειναι δυσοιωνο και αποκαρδιωτικο) δεν εχει συνεισφερει σχεδον τιποτα στο συγχρονο οικοδομημα της ΕΕ.Λειτουργησε ως κλεφτοκοτας και αρπαγας χωρις καποια προταση χωρις καποια εστω παραινεση προς την σωστη πλευρα συμφωνα με τα αρχετυπα ιδεωδη του Ελληνισμου.Δυστυχως αυτο εγινε.Δεν πρεπει να ξεχνουμε ομως οτι καλως η κακως η Ευρωπη ειναι η μοναδικη θυγατερα της Αρχ. Ελλαδας οπως και η Ρωσια αλλωστε η μοναδικη του καθ ημας Βυζαντιου.

  7. Giannis Paterakis… Manesi Elen… Morfeas…Skia
    Zaglaras Stergios Stelios… Mad dog … ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ… ΑΓΓΕΛΙΚΗ… ΒΟΖΟΣ…
    …ΤΑΡΑΡΟΜ διαχειριστης του ξυπνήστε ρε…

    ..Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD… ……9666…

  8. Σαν σήμερα, στις 28 Αυγούστου του 1948, δολοφονήθηκε από το ΕΑΜ η Ελένη Γκατζογιάννη, μια φτωχή μάνα από την Λια της Ηπείρου, επειδή κρυφά φυγάδευσε τα παιδιά της από τις τοπικές αρχές του ΚΚΕ , που έκανε το «παιδομάζωμα». Έπαιρναν τα παιδιά από τους γονείς τους και τα έστελναν στις κομμουνιστικές χώρες για να ενισχύσουν τον στρατό τους.
    Η Ελένη φυγάδευσε τα παιδιά της από τους αντάρτες του ΕΑΜ.
    Την Ελένη την βασάνισαν, την δίκασαν δημόσια στο χωριό που ονομαζόταν και «Μικρή Μόσχα»και την εκτέλεσαν.

    Τα παιδιά κατάφεραν να φτάσουν στον πατέρα τους στην Αμερική και ο γιος της, Νίκος Γκατζογιάννης, χρόνια μετά και δημοσιογράφος των New York Times, έγραψε το βιβλίο «Ελένη», την ιστορία της μητέρας του και του αιματοβαμμένου μας Εμφύλιου.
    Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την Ελένη . Και τα εγκλήματα του ΕΑΜ

  9. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΜΑΝΑ ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ: ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  10. ΙΩΑΝΝΗ. Σε Ευχαριστώ εγώ, που επιτέλους μέσα σε αυτό το βόρβορο,βρέθηκε ένας Χρστιανός σαν εσένα που θυμήθηκε τη γυναίκα μάρτυρα Ελένη αφενός και αφετέρου που τους είπες αντίχριστους.Αλλά δυστυχώς δεν είναι μόνον αυτοί αντίχριστοι και αγνώμονες ως πρός την ηρωϊδα,είναι και ορισμένοι που το παίζουν "πατριώτες".

  11. … και όχι μόνο την Ελένη, 1:21, 2:44, 3:26.

  12. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΟΥ 6:08, ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 13 ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΞ ΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ 17 ΕΤΩΝ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.