Συναγερμός: H Οικονομική Κρίση Στην Τουρκία Θα Φέρει Ελληνοτουρκικό Πόλεμο!

Στα άκρα ωθούν την τεχνητή Οικονομικοί Κρίση στην Τουρκία, που έστησαν μαζί, οι ΗΠΑ, και Ξένοι Οίκοι αξιολόγησης Οικονομίας, όπου κατά τύχη εδρεύουν στις ΗΠΑ , ώστε να δαμάσουν τον Ερντογάν, και την Ρωσοτουρκική συμμαχία!

Η κυρώσεις των ΗΠΑ προς την Τουρκία, δεν πλήττουν μόνο την Οικονομία της, αλλά και τον Στρατό!

Αυτό ενδέχεται να βάλει σε μπελάδες την  Ελλάδα, γιατί μια αποσταθεροποιημένη Τουρκία, δίνει στον Ερντογάν τρεις επιλογές;





1) Πέφτει γονατιστός στα πόδια του Τράμ, και συνθηκολογεί αλλα κολοτούμπα Τσίπρα, γελοιοποιώντας την πορεία του, και την Ιστορία του!

2) Ολική ρήξη με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, και νέους Συμμάχους όπως,Ρωσία,Κίνα,Ιράν, με τον κίνδυνο όμως να εκδηλωθεί νέο Στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον του!

3) Τουρκική Στρατιωτική Επίθεση στην Ελλάδα, με την κατηγορία ότι η Ελλάδα υποθάλπει τα Τουρκικά Εθνικά Συμφέροντα, παρεμβένοντας στα εσωτερικά Εθνικά θέματα της Τουρκίας, και μαζί με τις ΗΠΑ, Συνωμοτούν για την Πτώση του Ερντογάν!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης   email:[email protected]

loading...

1 thought on “Συναγερμός: H Οικονομική Κρίση Στην Τουρκία Θα Φέρει Ελληνοτουρκικό Πόλεμο!

  1. ΣΩΠΑ ΡΕ ΣΠΥΡΟ ΠΡΙΦΤΗ! ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΜΗΝ "ΕΝΟΧΛΕΙ" ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο "ΜΕΓΑΣ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ" ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ!!!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ!

Comments are closed.