Εγκρίθηκε από τον ESM η εκταμίευση της δόσης των 15 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) ανακοίνωσε σήμερα ότι το Συμβούλιο Διοικητών του ESM ενέκρινε την 1η Αυγούστου 2018 το συμπληρωματικό Μνημόνιο με την ΕλλάδαΟ Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) ανακοίνωσε σήμερα ότι το Συμβούλιο Διοικητών του ESM ενέκρινε την 1η Αυγούστου 2018 το συμπληρωματικό Μνημόνιο με την Ελλάδα, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης των εθνικών κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέγραψε σήμερα το συμπληρωματικό Μνημόνιο με την Ελλάδα, εξ ονόματος του ESM. Επισημαίνεται ότι τώρα «ανοίγει ο δρόμος για την έγκριση της πέμπτης δόσης», ύψους 15 δισ. ευρώ, από το Συμβούλιο Διοικητών του ESM, η οποία θα αποδεσμευθεί τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το γερμανικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την εκταμίευση της τελευταίας δανειακής δόσης του ελληνικού προγράμματος.

Σημειώνεται ότι η τελευταία δόση του ελληνικού προγράμματος, ύψους 15 δισ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό για τη δημιουργία ενός ταμειακού αποθέματος. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΔΩΣΕ Ο''ΜΙΚΛΟΥΛΗΣ'' ΤΩΝ 44 ΕΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΉΣΑΝ ΔΗΆΔΗ Ε ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 15 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ? ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 15 ΔΙΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ?

    ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]