Πέθανε ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν

Ένα χρόνο μετά τη διάγνωση για καρκίνου του εγκεφάλου, ο Αμερικανός γερουσιαστής της Αριζόνα John McCain πέθανε στην ηλικία των 81 ετών. ​

Αφήνει πίσω τη μητέρα του Roberta, την πρώην σύζυγό του Carol, τη σύζυγό του Cindy και τα επτά του παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η οικογένεια του McCain ανακοίνωσε ότι ο γερουσιαστής αποφάσισε να διακόψει την ιατρική του περίθαλψη για επιθετικό γλοιοβλάστωμα.

“Ο γερουσιαστής John Sidney McCain III πέθανε στις 4:28 μ.μ. [23:28 GMT] στις 25 Αυγούστου 2018”, ανέφερε το γραφείο του McCain σε μια δήλωση, όπως ανέφερε η είδηση του NBC.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump και ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για το θάνατο του πολιτικού.

“Οι βαθύτερες συμπάθειες και σεβασμός μου πηγαίνουν στην οικογένεια του γερουσιαστή John McCain. Οι καρδιές και οι προσευχές μας είναι μαζί σας!” Τραμπ με tweeted.

loading...

2 thoughts on “Πέθανε ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν

  1. ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΕΤΩΝ Ο ΕΚΛΙΠΩΝ, ΠΕΘΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ;

  2. Και μόνο η βαθειά θλίψεη του Ισραήλ που έχασε όπως ανακοίνωσε έναν υπέρμαχο και αναντικατάστατο φίλο του Ισραήλ,η εχθρότητα και πολεμική του κατά του Τραμπ,μας δίνει να καταλάβουμε το ποιόν του ανδρός.
    Τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του πολέμου στο Ιράκ,στήριξε Ομπάμα,Μπούς και Κλίντον ενώ υπήρξε πρωταγωνιστής στις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας,της οποίας τον πρόεδρο μισούσε.

Comments are closed.